Izlasīju jautājumu tēmas sākumā, sarakstīju savas atbildes, bet pirms to pievienošanas nolēmu palasīt pārējo gada nominācijas. Labi vien bija, ka nepievienoju, savādāk stāvētu tagad manas naivās atbildes tieši pa vidu jaunā gada galvenajai krāniņmērīšanas tēmai.
pelle:Snow : varēji taču likt savas atbildes! ..savādāk es vienīgā..
Tu neesi vienīgā, Gudris arī atbildēja ... Beidz būt tik nopietna, skaties uz visu šo ar jautrību ... Vīrieši ir no Marsa un tāds ir veču stils, sievietes ir no Veneras un viņām to laikam nesaprast ...
Uggga:Nezinu no kurienes, bet kaut kādā forumā tradu šo:
Dzimumlocekļa izmērs Tāpat kā cilvēku augums, arī dzimumlocekļa izmēri ir dažādi. Nosakot dzimumlocekļa izmērus, svarīgākais rādītājs ir dzimumlocekļa izmērs erekcijas laikā. Dzimumlocekļus var iedalīt vadoties no:
• statistiskiem rādītājiem – vidējs, mazs, liels • auguma proporcijām – dzimumlocekļa garums: 10% no vīrieša auguma
Tā kā vīriešu dzimumlocekļu izmēri erekcijas stāvoklī svārstās relatīvi plašā amplitūdā, pētījumos ir noteikts vidēji statistiskais dzimumlocekļa izmērs. Pēc izmēra iedala vidēja, maza vai liela izmēra dzimumlocekļos.
Dažādos pētījumos aprēķinātai vidējais vīriešu dzimumlocekļa garums erekcijas stāvoklī ir 15-18 cm un apkārtmērs 13 cm. Dzimumloceklis, kura izmērs ir mazāks par 15 cm ir mazs, bet dzimumlocekļi, kura garums ir lielāks par 18 cm ir uzskatāmi par liela izmēra dzimumlocekļiem.
< 10 cm - 1% 10 - 13 cm -10% 13 - 15 cm - 20% 15 - 16 cm - 25% 16 - 18 cm - 30% 18 - 20 cm - 10% 20 - 22 cm - 3% > 23 cm - 1%
Lielākai daļai vīriešu ~ 70%, dzimumlocekļa garums erekcijas stāvoklī ir lielāks par 15 cm!
Un vēl laikam pa "tēmu" [url=http://www.managimene.lv/sekss/vai_ir_svarigs_viriesa_dzimumlocekla_izmers
Topiks[/url] iesākās tik cerīgs , bet kad palasīju tālāk , nebij vēlme , pievienot savus favorītus attiecīgajās nominācijās . Tagad tik visi pievērsušies vienai nominācijai , skumji...
Janbo:Topiks iesākās tik cerīgs , bet kad palasīju tālāk , nebij vēlme , pievienot savus favorītus attiecīgajās nominācijās . Tagad tik visi pievērsušies vienai nominācijai , skumji...
Pēc topika 3. posta jau bija pilnīgi skaidrs, kurā virzienā topiks aizies
pelle:Snow : varēji taču likt savas atbildes! ..savādāk es vienīgā..
Tu neesi vienīgā, Gudris arī atbildēja ... Beidz būt tik nopietna, skaties uz visu šo ar jautrību ... Vīrieši ir no Marsa un tāds ir veču stils, sievietes ir no Veneras un viņām to laikam nesaprast ...
Neesmu nopietna, bet cauru gadu katru dienu orģijas par cilvēku ķermeņu daļām taču apnīk.. It sevišķi tādai kā es.. kurai izmēram nav nozīmes
Es domaju ka Gudrim tapat ka Ziemelim nestav, jo dikti vinam patik rakstit modelem brinumus par visiem... Mazora puika sodiem pilna hoda neapdomajot sekas paradija uz ko vins spejigs
Interesanti vienīgi kāpēc mums būtu visiem publiski jālasa kā SL mēģina nokoļīt Gudri, un otrādi tādas lietas tač varat risināt PM, vai apmainīties numuriņiem un sazvanīties vai kā tamlīdzīgi
CerambyX:Interesanti vienīgi kāpēc mums būtu visiem publiski jālasa kā SL mēģina nokoļīt Gudri, un otrādi tādas lietas tač varat risināt PM, vai apmainīties numuriņiem un sazvanīties vai kā tamlīdzīgi