zoziitis:Tas ir vnk psc!! Piedāvāju savu nr,bet uzreiz prasa lai rādu krānu Es tik strauji nēesmu radis
zoziit nesatraucies - man pat ar visu bildi blogaa neviens telefonu neprasa. te ir chatinsh nevis dziive. Dziivee diez vai gribeesi saskrieties ar manas uzvaarda maasas viiru/boifrendu
Laciz:oziit nesatraucies - man pat ar visu bildi blogaa neviens telefonu neprasa. te ir chatinsh nevis dziive. Dziivee diez vai gribeesi saskrieties ar manas uzvaarda maasas viiru/boifrendu
Nēsmu tak muļķis,saprotu,tik spēlēju līdz
ar shitaadu atziishanos tu paareejiem chatistiem pasaki ka esi 0......... vot... un izraadas, ka kameer gacha meklee tiras apenes un asina ierochus Tu kul tukshus salmus.....
ko man pameegjinaat? saprast??? Tu kad piedzeries visu saac saprast? es laikam paaraak miilu sievietes lai speetu sadalit uzmaniibu vairaakaam. bet Tu jauns, Tev veel viss priekshaa.
Ikz, ar potenci viss kaartiibaa,bet ar divaam tas nedaudz savaadaak,ne? Nē,nu varbūt ja nau no tām glītākajām varbūt ar nevajag Trīs glāzes shampanieša neko sliktu nenodariis
Laciz:ko man pameegjinaat? saprast??? Tu kad piedzeries visu saac saprast? es laikam paaraak miilu sievietes lai speetu sadalit uzmaniibu vairaakaam. bet Tu jauns, Tev veel viss priekshaa.
Piedzerties gan nevajag,kuras tad gribēs piedzērušos?
gribēju kaut ko teikt, bet nesaprotu par ko īsti te ir tā diskusija? cik saprotu Gudrim vjag ielikt sava krāniņa bildi tad SL viņam izskaidros savus nodomus un tā. citiem ja pareizi atceros Ironijai prasījās pēc seksa, un lkz daudz strādā. zoziitis pats ar sevi sarunājas un palielina d.lv profila statistiku . Alloxa un Laciz turpina savstarpējo komplimentu apmaiņu. un visam pa vidu video ar vīriešiem ar īpaši maziem metamiem. velns, kas te notiek, ārprāc Freids te sajuktu un pakārtos mēģinot uzrakstīt kaut viena personāža psiholoģisko karti vai kā to pasākumu sauc. jebkurā gadījumā turpiniet turpiniet cienītās un savā ziņā cienītie.
Kurlander, veselīga izklaide, tikai izklaide Vismaz ir brīvā brīdī ar ko padarboties un par ko pasmaidīt tā uzņemt C vitamīnu, kas, kā mums zināms, nav nekad lieks
eSeL:C vitamīnu, kas, kā mums zināms, nav nekad lieks
kam jums tas ir zināms? kā mediķis mediķim - ja ilgstoši uzņem vairāk askorbīnskābes (ui, ku labs fenidona - hidrohinona attistītājs ar askorbīnskābi Na sulfīta vietā!), kā pilnīgi nepieciešams, organisms pierod noārdīt lieko un noārda arī to, kurš NAV lieks, ja strauji pārstāj pārdozēt. un - C vitamīnu endogeni sintezē tikai lapsas organisms.
tātad eSeL, es nupat sakautrējos, jo ja nu kāddien ieraugi mani un sāksi druškām stāstīt, re šis man sava čibrika bildes sasūtīja, velns tad gan būs skāde un seja sārta kā pirmklasniekam. tad labāk tevi uz tēju paaicinātu un tā