Vilberto:Bez tam, piemēram, Canonam varēja ierakstīt arī savu vārdu un uzvārdu, kas uzreiz parādās exif datos ...
fakti v stuģiju!! saki, kā to var izdarīt!
Uz fikso es neatrodu kabeli, kas savieno kameru ar datoru, bet ja nemaldos ar Canon EOS Utility programmu pieslēdzies kamerai no datora un ieraksti savu vārdu uzvārdu, tad tie arī ierakstīsies oriģināla exif datos ...
liene_l:vispār tā iet, ka ātri visu ņem pie sirds, turpmāk laikam būs man liels po*** uz tādām runām
Nu bet PROTAMS , nju ja tads ir tik "Kads kuram hobijs" tad kāda kādam daļa gar TAVĀM bildēm "Gribu mikipeles pāržimēju @ gribu plastelīna Zatlerus lipinu @ gribu saulrietus bildēju" ja tas nekādi nav saistīts ar TAVIEM DARBA PIENAKUMIEM tad kada gan kuram dalja KO KA UN KAPEC tu tiesji to bilde BET es jau saku KOMPANIJAS kuras liek darba intervijas 1 Janvārī nav NOPIETNS pasakums , tas liecina par nespeju novertet apstaklus vai ari par "Spiedigu vajazdību" jebkura gadijuma simptomatiski TALAKAI iespejamai notikumu attistībai un darbibai
liene_l:vispār tā iet, ka ātri visu ņem pie sirds, turpmāk laikam būs man liels po*** uz tādām runām
Nu bet PROTAMS , nju ja tads ir tik "Kads kuram hobijs" tad kāda kādam daļa gar TAVĀM bildēm "Gribu mikipeles pāržimēju @ gribu plastelīna Zatlerus lipinu @ gribu saulrietus bildēju" ja tas nekādi nav saistīts ar TAVIEM DARBA PIENAKUMIEM tad kada gan kuram dalja KO KA UN KAPEC tu tiesji to bilde BET es jau saku KOMPANIJAS kuras liek darba intervijas 1 Janvārī nav NOPIETNS pasakums , tas liecina par nespeju novertet apstaklus vai ari par "Spiedigu vajazdību" jebkura gadijuma simptomatiski TALAKAI iespejamai notikumu attistībai un darbibai
Luni, gadījumā nejauc kompāniju kā cilvēku bariņu ar kompāniju - uzņēmumu?
karliks:kompāniju kā cilvēku bariņu ar kompāniju - uzņēmumu?
Pec texstiem sanak ka zaķis bijis uz "Darbu" Bet istenībā privātā uzņemumā vienalga kād ko un kā rīkot un pēc kā atlasīt darbiniekus , es piemēram savējos vērtēju tik pēc viena kritērija CIK VIŅI MAN NOPLENĪS vai palīdzes NOPELNĪT , ja vēl forši čomi vai čomenes tad nu vispār JAUKI Citur kritēriji ir vienkaršāki "Patīk nepatīk , nenocels īapšniecei vīru utt" Čomu kompānijā lekties par to kādi kuram hobiji vispār liekas slimi
zazis: Nevella, jo dažādām reliģijām jaunais gads iesākās dažādos laikos līdz ar to var vairākas reizie gadā savākties
Un Jaungada naktī var svinēt gadu miju Maskavā, tad Rīgā, seko Berlīne un nobeigumā Londona ... Liene noteikti ir vietējās pagānu cilts reliģijas piekritēja un svin vienu reizi ...
zazis: Nevella, jo dažādām reliģijām jaunais gads iesākās dažādos laikos līdz ar to var vairākas reizie gadā savākties
Un Jaungada naktī var svinēt gadu miju Maskavā, tad Rīgā, seko Berlīne un nobeigumā Londona ... Liene noteikti ir vietējās pagānu cilts reliģijas piekritēja un svin vienu reizi ...
es pagāniski svinēju pēc Latvijas un tad pēc Ventspils laika cerēju, ka Lembergs vēl kaut ko no skatuves sasolīs, ka augstskolai vairāk finansējuma būs, bet nekā, teica, ka neko nesolīs...
Portreti:Moš es neesmu normāls, bet man NEKAD MŪŽĀ neviens nav teicis, ka es izmantoju kāda cita bildes.
Analoģiski ieskaitot novēlējumu
Un stressot ka kāda zos steica ka TAVI saulrieti un kaķi NOSPERTI kautkādam čibrikam tik liecina pa to ka "Saurrietkaķi" vairumam ir nenormāli līdzīgi viens otram
Portreti:Moš es neesmu normāls, bet man NEKAD MŪŽĀ neviens nav teicis, ka es izmantoju kāda cita bildes ...
Tad Tu izmanto citu bildes vai neizmanto - kā tad ir? Bet ja kāds pateiks, ka Tavas bildes nav Tavējās, bet tās ir pieder kādam čalim no draugiem lv, tad kurš būs normāls un kurš nenormāls? ...
Karlis70: Nu mana personīgā pieredze, ka uzbeki(ar plato e) tālu atpalika savā "inteliģencē" no kirgiziem( pirmais i cietais un ar uzsvaru)...
Kirgīzi jau tie tādi "Pusķinieši" viena no tautiņām kas veido "Ķīniešus" visādā gadijumā arī patreiz tur ir milzīgas problēmas ka šie taka ĶINU klausa vairāk par visiem un kā "Tautas brāļi" Ķinīzeri šiem tur iesaka tā šie dara , Krievs ar Jeņki var kaut uz galvas stāvēt
Katrā ziņā mulķigi stressot ja kāds saka ka TAVS MIKUMAUSS ir līdzīgs kaimiņa izkrāsotajām mikimausam , mož vaig mēģināt izkrāsot Donaldu ? Bet labāk Pašai kautko tādu vēl arī uzzimēt KĀS nav nevienam un TAD izkrašot
...nu vienalga par ķīnu, krieviju un asv, bet tagad daudz ko atdotu, ja varētu pabildēt tās sejas, kad viņus tikko formās apģērptus mācija soļot, saprast krievu valodu utt...tur tāāāādas pērles bija....
Būtu Amerikā - droši vien tiesā iesūdzētu - ehh, kā Tev neiet JANBO - Daudziem blogeriem afigenna jāpriecājas, ka tieši viņu bildes tikušas iekš spoki.lv - pirmās publikācijas
Protams, ka tās ir manas bildes, ja nebūtu, tad nemaz nevērtu muti vaļā un cilvēku uzmanību uz to nevērstu, bet nu tas tā... Aizrakstīju meitenei vēstulīti, lai atsūta linku, kur redzējusi manas bildes un galvenais, kur redzējusi orģinālbildes, izlasījusi vēstuli ir, bet atbildes pagaidām nav.
Un atbildes nebūs!Jo sieviešu uzbraucieni ir nežēlīgi,un bez pamatojuma.Viņa tevi uzskata par bīstamu konkurenti.Un tad nu sieviešu kārtas pārstāves ir briesmīgākas par pašu Tautu tēvu....
oldCrazy:Un atbildes nebūs!Jo sieviešu uzbraucieni ir nežēlīgi,un bez pamatojuma.Viņa tevi uzskata par bīstamu konkurenti.Un tad nu sieviešu kārtas pārstāves ir briesmīgākas par pašu Tautu tēvu....
tādēļ arī man viņas nepatīk un uzturos vairāk vīriešu kompānijā, vismaz nav jāklausās bezsakarīgas runas par jaunākajām kurpju tendencēm paldies dievam tādas nav visas!!!