forum.gif
Kā var pierādīt, kas ir īstais fotogrāfijas autors?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā var pierādīt, kas ir īstais fotogrāfijas autors?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.10 18:39
 citēt
Šodien rādiju savas fotogrāfijas vienai kompānijai, bet tur viena meitene sāka man pārmest, ka es zogot fotogrāfijas, jo viņa jau tādas esot redzējusi kādam puisim dr.lv galerijā vai kaut kā tā... tad nu es sāku šai stāstīt, ka tās ir manējās, bet ir tādas blondīnes kam nelec :grimace: arī fotogrāfiju oriģināli viņu neapmierināja, iztecās, ka tos arī esmu kādam nozagusi :what:
kā es varu viņai ieskaidrot, pierādīt, ka tās ir manējas un uzņemtas ar manu fotoaparātu?
un vispār vai ir kāda programma, kur piemēram augšupielādējot savu bildi, sistēma pārbauda kur tā internetā ir atrodama?
Publicēts: 01.01.10 18:42
 citēt
pirmais jautājums ir tāds, vai tevi tur ar tavām bildēm vispār gaida. Vai tas nav vienkārši atšuviens
Publicēts: 01.01.10 18:42
 citēt
Tev fočuks un bildes ir jānes uz policiejsa ekspertīžu centru uz ekspertīzi un tad viņi tev dos rakstisku oficiālu slēdzienu un to tai zosij varēsi rādīt......
Publicēts: 01.01.10 18:46 labots
 citēt
Nu no tās kompānijas tā meitene bija vienīgā kam kaut kas nepatika un arī vienīgā, kas arī pati aizraujas ar fotografēšanu, pārējie bija sajūsmā.

šinī brīdī man gandrīz vairāk interesē nevis pierādīt, ka bildes ir manas, bet gan redzēt, kas manas bildes liek kā savējas
Publicēts: 01.01.10 18:48
 citēt
kaut kāda proga bij, kas meklē. a man kaut kāda brūnete internātā zem Kulakova bildes parakstīja, ka nevarot būt, ka mana. kur tādi idojōti rodas. ja jau ir bilde - pofig veņņiki, vai tur krokodīls, Miķelis Džeksons vai Roberts Kenedijs - ja ir bilde, kāds taču to uzņēmis. bet idijōtam to neieklārēsi.:shame:
Publicēts: 01.01.10 18:49
 citēt
Nerādi tai kompānijai savas bildes...pasūti d.......divas mājas tālāk!
Publicēts: 01.01.10 18:49
 citēt
Nepublicē savas bildes un neviens viņas nespers
Publicēts: 01.01.10 18:50
 citēt
NU tad uzšauj jamai ar lielo balto "L" pa redeli :) Tad vairs neprotestēs. Personīgi nezinu kā Kwakoniem, bet nikonam var ierakstīt kā parakstu, kas parādas iekš bildes EXIF. Un tad tāda ķērcēja tur varēs ķērkt cik grib. Tev vajadzēja uzprasīt, lai parāda tās čaļa bildes. Blefot jau mēs visi varam.
Publicēts: 01.01.10 18:51
 citēt
Oriģinālos ir taču t.s. exif dati - tur arī norādīts ar kādu kameru kadri uzņemti.
Bez tam, piemēram, Canonam varēja ierakstīt arī savu vārdu un uzvārdu, kas uzreiz parādās exif datos ...;)
Publicēts: 01.01.10 18:52
 citēt
vai tik tā meitene negrib nocopēt Tavu čali! (varbūt Tu viņas čali gribi nocopēt). Laimīgu 2010. un mazāk problēmas.:face-kiss:
Publicēts: 01.01.10 18:52 labots
 citēt
liene_l:Nu no tās kompānijas tā meitene bija vienīgā kam kaut kas nepatika un arī vienīgā, kas arī pati aizraujas ar fotografēšanu, pārējie bija sajūsmā.

šinī brīdī man gandrīz vairāk interesē nevis pierādīt, ka bildes ir manas, bet gan redzēt, kas manas bildes liek kā savējas

Nu ārī vienīgā "Zoss" acīm redzot visā pasākumā:):) Bildes ja tās tasītas profesionālā sesijā kā "Savas" var definēt vismaz 3-4 cilvēki , tas ir gan Fotogrāfs gan Stilists gan Grimmētājs un beigu beigās vēl arī maklsinieks:):) "Puisis draugos" varbūt bija vienkarši "Šoferis" bet arī viņš figurē PASĀKUMA TĀMĒ tatad pilnīg reāli pierādams ka PIEDALIJĀS konkrētā darba tapšanā:):) JAUTĀJUMS vai tu gribi darboties kompānijā kur izškiroš vārds ir "Kautko fočejošai" zosij , varbūt nav pat vērts sākt , tas tā no maniem personīgajiem novērojumiem šai sakarā:):) Kompānija kura DARBA INTERVIJAS taisa 1 janvārī jau ati par sevi nav nekas nopietni uztverams , prasti runājot tādās NAV VERTS strādāt :):)
Publicēts: 01.01.10 18:55
 citēt
Gudris:bildei ir exif dati kas uzrāda gan fočiku ar ko bildēts gan objektīvu...gan laiku gan datumu :)

Bet fočuku taču arī var nospert..... un kā tad pierādīsi? :face-wink:
Publicēts: 01.01.10 18:57
 citēt
Ungus:nezinu kā Kwakoniem
Kwakoniem droši vien līdžigi. bet tas Exifs i rediģējasms, i pa D aiziet pie apstrādi. :grimace:
Publicēts: 01.01.10 18:57
 citēt
zazis:Bet fočuku taču arī var nospert..... un kā tad pierādīsi? :face-wink:

Vajag nospert ne tikai fočuku, bet arī oriģinālus ... ;)
Publicēts: 01.01.10 18:58
 citēt
Luni, es jau nekur negribu darboties, bet vienkārši pirmo reizi saskāros ar tāda veida apvainojumu, laikam esmu pārāk jūtīga :face-grin:
Publicēts: 01.01.10 19:02
 citēt
liene_l:Luni, es jau nekur negribu darboties, bet vienkārši pirmo reizi saskāros ar tāda veida apvainojumu, laikam esmu pārāk jūtīga :face-grin:

Drošii vien tā otra meitene savukārt ir jūtīga uz Tavu izskatu un darbošanos ...;)
Publicēts: 01.01.10 19:02
 citēt
liene_l:pirmo reizi saskāros ar tāda veida apvainojumu, laikam esmu pārāk jūtīga :face-grin:

Saproti saulīt ir 1001 CILVĒKS kas pat BLAKUS saliekot NESPĒS atšķir TAVUS saulrietus un kačus ko "Puiša" saulrietiem un kaķiem :):) Neņem pierē , ja tavi tad tavu :):) Pilnīg droši meitenei PUIŠA saulrieti un kaķi patiks labāk par TAVIEM , ja vien viņa nav lezbiete:):)
Publicēts: 01.01.10 19:06
 citēt
Vienkārsi , neņem galvā un viss , tā ir nostrādājusu sievišķā skaudība , nenovīdība un viņai neienāca galvā nekas gudrāks kā Tev uzkāpt augumā , ja jūties tīra , tad dziļš pofigs , lai viņa pierāda ka tās nav Tavas bildes , bet Tev neko nevienam nevajag pierādīt :):):):):):):):):):)
Publicēts: 01.01.10 19:06
 citēt
Vilberto - vislabāk ir nospert gan fočuku gan bildētāju :D
Publicēts: 01.01.10 19:08 labots
 citēt
uzjauta tai parmetejai kaa vina var pieradit, pamatot ka Tu esi zagusi bildes. Kas par to liecina. Ja vina izvirza parmetumus, tad vinai ari ir jauzrada pieradijumi. Savukart, ja bildes ir Tavas, nekadam bailem nav pamata (ja nu vienigi tas tiesam nav jau no Tevis kads nozadzis). Bet iespejams nav verts ar so kompaniju ielaisties
Publicēts: 01.01.10 19:12 labots
 citēt
aitinaa: ... Bet iespejams nav verts ar so kompaniju ielaisties

Varbūt lienei_l ar to meiteni nevajag ielaisties ... :)
Publicēts: 01.01.10 19:15
 citēt
minets, ka bija kompanija un meitene. ta ka laikam saistiti. No otras puses- samie vienkarsi grib parliecinaties kas ir bilzu autors un skatas ko atbildes:)
Publicēts: 01.01.10 19:20
 citēt
Vilberto:
aitinaa: ... Bet iespejams nav verts ar so kompaniju ielaisties

Varbūt lienei_l ar to meiteni nevajag ielaisties ... :)

principā es tikai gribēju cilvēkiem parādīt kāds ir mans vaļasprieks un kā izskatās manas salkanas saulrietbildītes :amazing:
Publicēts: 01.01.10 19:20
 citēt
meituks gribēja parādīt, ka arī kaut ko no fotogrāfēšanas saprot - tip` - baaaaaaigi daudz bildes mūžā esmu redzējusi, baaaaaaigi "professsionāla"... Tavējās arī kaut kur redzētas... bāāāāāā... sievietes :)
Pierādīt var, piedāvājot uztaisīt apstrīdētājai tieši tādas pat bildes... PAR SAMAKSU :) :)
Publicēts: 01.01.10 19:27
 citēt
aitinaa:minets, ................. :)

minets ir laba lieta. laimiigu jauno gadu!
Publicēts: 01.01.10 19:28
 citēt
nu, es paretam nepaslinkoju parakstīt zem zagtām bildēm "laimīgais! Madonnu bildēji!" vai "un labī tas pamparam.com maksā?". :face-wink: :grimace:
Publicēts: 01.01.10 19:29
 citēt
:face-kiss:Laciz:face-:face-kiss:kiss:
Publicēts: 01.01.10 19:32
 citēt
liene_l:
Vilberto: Varbūt lienei_l ar to meiteni nevajag ielaisties ... :)

principā es tikai gribēju cilvēkiem parādīt kāds ir mans vaļasprieks un kā izskatās manas salkanas saulrietbildītes :amazing:

Pa pa . no šjitās vietas smalkāk , ko gribēji darīt ejot uz darba interviju 1 janvārī? Tavi tiesjie pienākumi nav saistīti ar "Bildēm" un vienkarši pārādija kāds tev ir arī hobojs? Tev uzbrauca pār "Hobiju" ??:):) Ja pati taisot jau domāsi ka tev ir "salkanas saulrietbildītes" tad tas tiešām nav īstais hobijs ar ko ņemties :):) Eu nu koļijies KĀDĀ sakarā rādiji SAVAS BILDES , tu taka partizāns kautko pasaki kautko noklusē un gribi lai mēs tev ko iesakam , es ieskau JA PIEŠUVĀS par hobiju cita darba sakarā NAV VERTS tur strādāt "Slikts kolektīvs" :):)
Publicēts: 01.01.10 19:36
 citēt
Vilberto:
zazis:Bet fočuku taču arī var nospert..... un kā tad pierādīsi? :face-wink:

Vajag nospert ne tikai fočuku, bet arī oriģinālus ... ;)

+ vēl visus fočuka papīrus.
Publicēts: 01.01.10 19:36
 citēt
aitinaa:minets, ka bija kompanija un meitene. ta ka laikam saistiti. No otras puses- samie vienkarsi grib parliecinaties kas ir bilzu autors un skatas ko atbildes:)

minets, kompānija, meitene.... Aitina, Tu lasi, ko raksti????:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.01.10 19:37 labots
 citēt
Lunis: Eu nu koļijies KĀDĀ sakarā rādiji SAVAS BILDES , tu taka partizāns kautko pasaki kautko noklusē un gribi lai mēs tev ko iesakam ...;)

Jā, koļies nu - kāpēc bildes rādīji? ...;)... Liene - vispār Tu diezgan līdzīga esi kāda mana radinieka meitenei ...;)
Publicēts: 01.01.10 19:43
 citēt
Vilberto:
Lunis: Eu nu koļijies KĀDĀ sakarā rādiji SAVAS BILDES , tu taka partizāns kautko pasaki kautko noklusē un gribi lai mēs tev ko iesakam ...;)

Jā, koļies nu - kāpēc bildes rādīji? ...;)... Liene - vispār Tu diezgan līdzīga esi kāda mana radinieka meitenei ...;)

rādīju, jo aizgāja diskusija, ko katrs dara brīvajā laikā, kāds nodarbojās ar makšķerēšanu, kāds taisa trikus ar snovborda dēli, cits prot gleznot utt. es parādīju savas bildes.
Publicēts: 01.01.10 19:43 labots
 citēt
:face-kiss: a kāpēc man būtu jālasa ko rakstu???:face-kiss:
Publicēts: 01.01.10 19:45
 citēt
aitinaa::face-kiss: a kāpēc man būtu jālasa ko rakstu???:face-kiss:

Vajag filtrēt, ko raksti :D
Publicēts: 01.01.10 19:47
 citēt
Vilberto:Oriģinālos ir taču t.s. exif dati - tur arī norādīts ar kādu kameru kadri uzņemti.
Bez tam, piemēram, Canonam varēja ierakstīt arī savu vārdu un uzvārdu, kas uzreiz parādās exif datos ...;)

fakti v stuģiju!! saki, kā to var izdarīt! :)
Publicēts: 01.01.10 19:48
 citēt
Aitina, nu Liene varētu apvainoties...:D
Publicēts: 01.01.10 19:49
 citēt
Liene_l - tie kas nodarbojās ar makšķerēšanu rādija zivis??????????????
Publicēts: 01.01.10 19:50
 citēt
zazis:Nepublicē savas bildes un neviens viņas nespers

+++
Publicēts: 01.01.10 19:51
 citēt
liene_l:
Vilberto: Jā, koļies nu - kāpēc bildes rādīji? ...;)... Liene - vispār Tu diezgan līdzīga esi kāda mana radinieka meitenei ...;)

rādīju, jo aizgāja diskusija, ko katrs dara brīvajā laikā, kāds nodarbojās ar makšķerēšanu, kāds taisa trikus ar snovborda dēli, cits prot gleznot utt. es parādīju savas bildes.

Ar ko varēja paspīdēt TĀ meitene? :face-grin:
Publicēts: 01.01.10 19:51
 citēt
zazis:Liene_l - tie kas nodarbojās ar makšķerēšanu rādija zivis??????????????

Un citi teica: "tu neesi ķēris šo zivi, es vienam džekam draugos tādu pašu redzēju" :D :D :D (joks)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas