Šodien rādiju savas fotogrāfijas vienai kompānijai, bet tur viena meitene sāka man pārmest, ka es zogot fotogrāfijas, jo viņa jau tādas esot redzējusi kādam puisim dr.lv galerijā vai kaut kā tā... tad nu es sāku šai stāstīt, ka tās ir manējās, bet ir tādas blondīnes kam nelec arī fotogrāfiju oriģināli viņu neapmierināja, iztecās, ka tos arī esmu kādam nozagusi kā es varu viņai ieskaidrot, pierādīt, ka tās ir manējas un uzņemtas ar manu fotoaparātu? un vispār vai ir kāda programma, kur piemēram augšupielādējot savu bildi, sistēma pārbauda kur tā internetā ir atrodama?
Tev fočuks un bildes ir jānes uz policiejsa ekspertīžu centru uz ekspertīzi un tad viņi tev dos rakstisku oficiālu slēdzienu un to tai zosij varēsi rādīt......
kaut kāda proga bij, kas meklē. a man kaut kāda brūnete internātā zem Kulakova bildes parakstīja, ka nevarot būt, ka mana. kur tādi idojōti rodas. ja jau ir bilde - pofig veņņiki, vai tur krokodīls, Miķelis Džeksons vai Roberts Kenedijs - ja ir bilde, kāds taču to uzņēmis. bet idijōtam to neieklārēsi.
NU tad uzšauj jamai ar lielo balto "L" pa redeli Tad vairs neprotestēs. Personīgi nezinu kā Kwakoniem, bet nikonam var ierakstīt kā parakstu, kas parādas iekš bildes EXIF. Un tad tāda ķērcēja tur varēs ķērkt cik grib. Tev vajadzēja uzprasīt, lai parāda tās čaļa bildes. Blefot jau mēs visi varam.
Oriģinālos ir taču t.s. exif dati - tur arī norādīts ar kādu kameru kadri uzņemti. Bez tam, piemēram, Canonam varēja ierakstīt arī savu vārdu un uzvārdu, kas uzreiz parādās exif datos ...
liene_l:Nu no tās kompānijas tā meitene bija vienīgā kam kaut kas nepatika un arī vienīgā, kas arī pati aizraujas ar fotografēšanu, pārējie bija sajūsmā.
šinī brīdī man gandrīz vairāk interesē nevis pierādīt, ka bildes ir manas, bet gan redzēt, kas manas bildes liek kā savējas
Nu ārī vienīgā "Zoss" acīm redzot visā pasākumā Bildes ja tās tasītas profesionālā sesijā kā "Savas" var definēt vismaz 3-4 cilvēki , tas ir gan Fotogrāfs gan Stilists gan Grimmētājs un beigu beigās vēl arī maklsinieks "Puisis draugos" varbūt bija vienkarši "Šoferis" bet arī viņš figurē PASĀKUMA TĀMĒ tatad pilnīg reāli pierādams ka PIEDALIJĀS konkrētā darba tapšanā JAUTĀJUMS vai tu gribi darboties kompānijā kur izškiroš vārds ir "Kautko fočejošai" zosij , varbūt nav pat vērts sākt , tas tā no maniem personīgajiem novērojumiem šai sakarā Kompānija kura DARBA INTERVIJAS taisa 1 janvārī jau ati par sevi nav nekas nopietni uztverams , prasti runājot tādās NAV VERTS strādāt
liene_l:pirmo reizi saskāros ar tāda veida apvainojumu, laikam esmu pārāk jūtīga
Saproti saulīt ir 1001 CILVĒKS kas pat BLAKUS saliekot NESPĒS atšķir TAVUS saulrietus un kačus ko "Puiša" saulrietiem un kaķiem Neņem pierē , ja tavi tad tavu Pilnīg droši meitenei PUIŠA saulrieti un kaķi patiks labāk par TAVIEM , ja vien viņa nav lezbiete
Vienkārsi , neņem galvā un viss , tā ir nostrādājusu sievišķā skaudība , nenovīdība un viņai neienāca galvā nekas gudrāks kā Tev uzkāpt augumā , ja jūties tīra , tad dziļš pofigs , lai viņa pierāda ka tās nav Tavas bildes , bet Tev neko nevienam nevajag pierādīt
uzjauta tai parmetejai kaa vina var pieradit, pamatot ka Tu esi zagusi bildes. Kas par to liecina. Ja vina izvirza parmetumus, tad vinai ari ir jauzrada pieradijumi. Savukart, ja bildes ir Tavas, nekadam bailem nav pamata (ja nu vienigi tas tiesam nav jau no Tevis kads nozadzis). Bet iespejams nav verts ar so kompaniju ielaisties
minets, ka bija kompanija un meitene. ta ka laikam saistiti. No otras puses- samie vienkarsi grib parliecinaties kas ir bilzu autors un skatas ko atbildes
meituks gribēja parādīt, ka arī kaut ko no fotogrāfēšanas saprot - tip` - baaaaaaigi daudz bildes mūžā esmu redzējusi, baaaaaaigi "professsionāla"... Tavējās arī kaut kur redzētas... bāāāāāā... sievietes Pierādīt var, piedāvājot uztaisīt apstrīdētājai tieši tādas pat bildes... PAR SAMAKSU
Vilberto:
Varbūt lienei_l ar to meiteni nevajag ielaisties ...
principā es tikai gribēju cilvēkiem parādīt kāds ir mans vaļasprieks un kā izskatās manas salkanas saulrietbildītes
Pa pa . no šjitās vietas smalkāk , ko gribēji darīt ejot uz darba interviju 1 janvārī? Tavi tiesjie pienākumi nav saistīti ar "Bildēm" un vienkarši pārādija kāds tev ir arī hobojs? Tev uzbrauca pār "Hobiju" ?? Ja pati taisot jau domāsi ka tev ir "salkanas saulrietbildītes" tad tas tiešām nav īstais hobijs ar ko ņemties Eu nu koļijies KĀDĀ sakarā rādiji SAVAS BILDES , tu taka partizāns kautko pasaki kautko noklusē un gribi lai mēs tev ko iesakam , es ieskau JA PIEŠUVĀS par hobiju cita darba sakarā NAV VERTS tur strādāt "Slikts kolektīvs"
aitinaa:minets, ka bija kompanija un meitene. ta ka laikam saistiti. No otras puses- samie vienkarsi grib parliecinaties kas ir bilzu autors un skatas ko atbildes
minets, kompānija, meitene.... Aitina, Tu lasi, ko raksti????
Lunis: Eu nu koļijies KĀDĀ sakarā rādiji SAVAS BILDES , tu taka partizāns kautko pasaki kautko noklusē un gribi lai mēs tev ko iesakam ...
Jā, koļies nu - kāpēc bildes rādīji? ...... Liene - vispār Tu diezgan līdzīga esi kāda mana radinieka meitenei ...
rādīju, jo aizgāja diskusija, ko katrs dara brīvajā laikā, kāds nodarbojās ar makšķerēšanu, kāds taisa trikus ar snovborda dēli, cits prot gleznot utt. es parādīju savas bildes.
Vilberto:Oriģinālos ir taču t.s. exif dati - tur arī norādīts ar kādu kameru kadri uzņemti. Bez tam, piemēram, Canonam varēja ierakstīt arī savu vārdu un uzvārdu, kas uzreiz parādās exif datos ...
Vilberto:
Jā, koļies nu - kāpēc bildes rādīji? ...... Liene - vispār Tu diezgan līdzīga esi kāda mana radinieka meitenei ...
rādīju, jo aizgāja diskusija, ko katrs dara brīvajā laikā, kāds nodarbojās ar makšķerēšanu, kāds taisa trikus ar snovborda dēli, cits prot gleznot utt. es parādīju savas bildes.