Jaunais gads visiem nav iesācies spīdoši. Ja kāds pamana auto kkur pamestu, lūgums dot ziņu! Nozagts Rīgā, lāčplēša ielā 61. Palīdzēsim atgūt auto. Ir nozagtas arī citas mantas, kuras visdrīzāk aizvestas ar konkrēto auto.
Spriežot pēc apraksta KUR un KĀ tas nosperts man roda iespaids "Dziļa koma" tur bijusi , ja vēl rēkina ko nspertas atslēgas arī otrai mašinai da vēl cukurtrauks un mikrovilnene tad vispār "šīza"
Lunis:Spriežot pēc apraksta KUR un KĀ tas nosperts man roda iespaids "Dziļa koma" tur bijusi , ja vēl rēkina ko nspertas atslēgas arī otrai mašinai da vēl cukurtrauks un mikrovilnene tad vispār "šīza"
Luni, kas i, jublejā ekstrasensa spējas parādījušās?..)))
arturso:Portatīvie nebija auto atstāti. Tie bija dzīvoklī. Apzaga dzīvokli + automašīnu, kas pie mājas stāvēja.
Nezinu, kur pārējie smeļas plašāku info par šo nelaimi, bet es redzu un komentēju tikai to, kas šajā topikā rakstīts. Tad jau, loģiski spriežot, apzaga dzīvokli , tur atrada autiņa atslēgas utt... Žēl- anti sveiciens Jaunajā gadā...
arturso:Portatīvie nebija auto atstāti. Tie bija dzīvoklī. Apzaga dzīvokli + automašīnu, kas pie mājas stāvēja.
Nezinu, kur pārējie smeļas plašāku info par šo nelaimi, bet es redzu un komentēju tikai to, kas šajā topikā rakstīts. Tad jau, loģiski spriežot, apzaga dzīvokli , tur atrada autiņa atslēgas utt... Žēl- anti sveiciens Jaunajā gadā...
Tu tax zini Frižonkuls , WEBs kā miskaste ar vaļa vāku visji kas grib var ieložnāt un parakāties Es atkal biju nesaprašānā kur Juris rāva par Kāpu izbraukšāsnu , vienīgais kas ienāca galvā [Bilde pēc tam pieleca] ka pameklejis pēc numura tad nu es IEVADIJU Googli "Numuru" un pirmais ko man izmeta šos aizraujošos stāsteli www.bmwpower.lv...
Friidis:
Tu tax zini Frižonkuls , WEBs kā miskaste ar vaļa vāku visji kas grib var ieložnāt un parakāties Es atkal biju nesaprašānā kur Juris rāva par Kāpu izbraukšāsnu , vienīgais kas ienāca galvā [Bilde pēc tam pieleca] ka pameklejis pēc numura tad nu es IEVADIJU Googli "Numuru" un pirmais ko man izmeta šos aizraujošos stāsteli [url=http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17603&start=0
powers]http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17603&start=0 powers[/url] atkal rullē ar saviem komentāriem
Friidis:Elton, nekā personīga- tik tagad ievēroju Tavu jauno profilbildi un nezkāpēc ienāca prātā asociācija...
P.P.S A kas pa Obitajemij Ostrov?.....
Profīblide ir tikai no Ogres Pirmsjaunāgada reliģiskās fotosesijas blakusprodukts. Bet to Bondarčuka filmu pēc Strugatska veidotu "Obitājemij Ostrov" tik ļoti izreklamētu es nespēju skatīties. Tāda pompozitāte, tādi izbļāvieni, tik lēti sižeti... tipiska krievu popsa... varbūt kādam patīk. Dažas sireālistiskās vizuālās ainas gan manā stilā. Bet. Ir ko mums mācīties no tā... nekādi graubas un ēķi nestāv ne tuvumā...
Portreti:Tā vai savādāk, vismaz ir par ko pačatot!
Nu, vecīt, ja tev nospertu autiņu diezvai būtu priecīgs ka kādam iespēja pačatot, man nozaga vecgada vakarā audiku, protams ar galiem, bandītēni pateica, ja tas auto kaut kur kustētos atrastu, bet laikam jau bija izārdīts. Motors + kārba vien bija L stikla vērtībā.