forum.gif
Куплю EOS 40D Body. 300 Лат!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Куплю EOS 40D Body. 300 Лат!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.10 18:29
 citēt
Bet Eltonam ir pareiza kivere, kura ka piemers vinai atbildei uz jautajumu! :face-wink:
Publicēts: 03.01.10 18:31
 citēt
Eltoooon...! / Ūjinu.../
Publicēts: 03.01.10 18:31
 citēt
Hmm... tā arī nesagaidīju atbildi...
Publicēts: 03.01.10 18:32
 citēt
Gudris:Tūlīt kāds fašists uzbrauks kapec teksts nav latviski :face-grin:

Tas, ko te veiksmīgi dara lietotājs ar nosaukumu "Gudris", saucams vienā biezā vārdā:

PROVOKĀCIJA.

Viss pārējais – likumsakarīga reakcija no abām ieinteresētajām pusēm. Dzimtos krievus un krieviski runājošos jau var saparast - pareizticīgo Ziemassvētki tuvojas, bet papildus brīvdienas šī valsts nepiedāvā. Iemesls dusmām ir. Bet kas nosvinējušamies latviešiem? Tas pats nesenais pilnmēness?

Iesaku izteikt provokātoram FUI un topiku slēgt.
Publicēts: 03.01.10 18:33
 citēt
Kā jau teicu-----> Mans vecaistēvs būdams gudrs vīrs teica, ka viņš uz vecumu paliek atkal kā bērns.. Visādi untumi,niķi sākot parādīties.. Viņš man patiešām tā arī atzinās :)
Publicēts: 03.01.10 18:34
 citēt
Eltons:Hmm... tā arī nesagaidīju atbildi...

Es 5 reizes atkārtoju jautājumu, uz kuru tu nespēj atbildēt. Rakstīju arī lielākiem burtiem, paredzot, ka tavas brilles pēkšņi kļuvušas vājākas...tomēr nekā- atbildes vietā- ČUŠSSS!!! :(

UZDRUKĀT TO UZ PAPĪRA AR MILZU BURTIEM UN AIZSŪTĪT ELTONAM PA PASTU? :)
Publicēts: 03.01.10 18:35
 citēt
Kaapeec:
PROVOKĀCIJA.

Viss pārējais – likumsakarīga reakcija no abām ieinteresētajām pusēm. .

Kurā pusē tu pieskaiti mani? Es vienkārši gribēju izdzirdēt atbildi uz pavisam vienkāršu jautājumu- Kā tu sauktu personu, kura izturas nievājoši, noliedzoši, pazemojoši vai uzbrūkoši vai kā citādi negatīvi, balstoties tikai uz vienu pazīmi- nacionālo (valoda, rase, ādas krāsa...)?
Publicēts: 03.01.10 18:37 labots
 citēt
Nebus te atbildes laikam!:face-grin:
Iskatas ka Eltons nedaudz sak iedzilinaties taja ko vinam jauta!:face-wink:
Publicēts: 03.01.10 18:38
 citēt
Arī naivi jautājumi piederas pie tām atbildes reakcijām, kuras gaida provokātors.
Publicēts: 03.01.10 18:41 labots
 citēt
Portreti:... personu, kura izturas nievājoši, noliedzoši, pazemojoši vai uzbrūkoši vai kā citādi negatīvi, balstoties tikai uz vienu pazīmi - nacionālo (valoda, rase, ādas krāsa...)?
to jau nekad nevar droši zināt - varbūt arī krekls nepatīk! :face-sad:
Publicēts: 03.01.10 18:41
 citēt
Portreti:
Eltons:Hmm... tā arī nesagaidīju atbildi...

Es 5 reizes atkārtoju jautājumu, uz kuru tu nespēj atbildēt. Rakstīju arī lielākiem burtiem, paredzot, ka tavas brilles pēkšņi kļuvušas vājākas...tomēr nekā- atbildes vietā- ČUŠSSS!!! :(

UZDRUKĀT TO UZ PAPĪRA AR MILZU BURTIEM UN AIZSŪTĪT ELTONAM PA PASTU? :)

Tavs muļķīgais jautājums radies uz šauru, neatbilstošu un nabadzīgu kritēriju bāzes un man nav bijusi vēlme filosofēt šajā sakarībā.
Riktikofi un kā viņu tur, toties izvirza konkrētas tēzes, bet kad šiem prasa, kur saknes dīgst viņu maldiem, tā raksta palagus par visu ko, tikai lai nepieskartos izvirzītajam jautājumam.
Tā kā, ja arī Tev neliekas interesanti iekļauties izvirzītā jautājumā, bet gribi uzmākties ar savām muļķībām- brīvs!
Publicēts: 03.01.10 18:45
 citēt
Ok!
Publicēts: 03.01.10 18:47 labots
 citēt
Eltons, tu gadijuma sodien neesi no kada no tiem zirgiem kurus tu zime visu laiku nokritis un atsitis to ierici kura doma un kuru sauc pa galvu?!:face-wink: uz kuras briziem bija redzema tada divaina loti atgadina fasistu kivere :face-wink:
Palasi uzmanigi visu no sakuma, un gan jau redzesi ka pats uz manu jautajumu atbildeji ar pretjautajumu tada veida paradot savu necienu pret sarunas biedru
Ta ka domaju ka man tev nav jaatbild, jo tas jautajums nebija adresets man...:face-grin:
Publicēts: 03.01.10 18:48
 citēt
Jebkurā gadījumā nav iemesla piesieties tautībai.Te bieži var manīt arī angļu tekstus(pat no Eltona),kas no tā?
Tv rādīja,ka gribējuši tam karikatūristam galvu nogriezt,padomāju,ja kāds būtu Jēzu uzzīmējis ar lāpstu naudu grābdamu(kristīgās pasaules iezīmes),droši vien rietumnieki karu uzsāktu.
Baigi tīrie latvieši te saglabājušies?
Kā Tev Elton armijā gāja,tikpat nacionāli noskaņots biji?
Tik pat labi var pasmieties par latviešiem,kuri jau padsmit gadus iet uz vēlēšanām un tic visādām pasakām.Kaut gan īstās pasakas tiešām ir vērts palasīt-ļoti pamācošas.
Publicēts: 03.01.10 18:50
 citēt
ko pie sevis padomāju
to nevienam nesacīju! :face-smile:
Publicēts: 03.01.10 18:57 labots
 citēt
ritikoff:Eltons, tu gadijuma sodien neesi no kada no tiem zirgiem kurus tu zime visu laiku nokritis un atsitis to ierici kura doma un kuru sauc pa galvu?!:face-wink: uz kuras briziem bija redzema tada divaina loti atgadina fasistu kivere :face-wink:
Palasi uzmanigi visu no sakuma, un gan jau redzesi ka pats uz manu jautajumu atbildeji ar pretjautajumu tada veida paradot savu necienu pret sarunas biedru
Ta ka domaju ka man tev nav jaatbild, jo tas jautajums nebija adresets man...:face-grin:

1. fašistu ķivere?! kas tas tāds?! Musolīni, cik atceros, bija tāda trīsstūrveida ķubeķeika, viņa partijas biedriem nudien neatceros, kāda tiem fašistiem bija... tā kā atbildi, lūdzams, kur Tu man pierakstīji šādu itāļu 30-to gadu galvassegu!
2. Tu atbalstīji savu biedru viņa tēzē, ka latvieši krieviem atņēmuši pilsonību, tāpēc arī vērsos pie Tevis, ja jau paliki ēterā. Tad nu lūdzu aizstāvi savu biedru, kurš veikli "sļiņal"!
Publicēts: 03.01.10 19:08
 citēt
ekoists:Jebkurā gadījumā nav iemesla piesieties tautībai.Te bieži var manīt arī angļu tekstus(pat no Eltona),kas no tā?
Tv rādīja,ka gribējuši tam karikatūristam galvu nogriezt,padomāju,ja kāds būtu Jēzu uzzīmējis ar lāpstu naudu grābdamu(kristīgās pasaules iezīmes),droši vien rietumnieki karu uzsāktu.
Baigi tīrie latvieši te saglabājušies?
Kā Tev Elton armijā gāja,tikpat nacionāli noskaņots biji?
Tik pat labi var pasmieties par latviešiem,kuri jau padsmit gadus iet uz vēlēšanām un tic visādām pasakām.Kaut gan īstās pasakas tiešām ir vērts palasīt-ļoti pamācošas.

1. Interesanti gan, kurš te kam piesienas...
2. No Eltona var manīt latviešu, krievu, angļu un vācu tekstus, un tiešām, kas no tā?
3. Armijā... jā dienēju sarkanajā armijā savulaik. Bija dikti interesanti. No sākuma tiešām, kā redzam pat šeit (21.gadsimtā, kad informācija pieejama absolūti visa!) sauca par fašistu, tāda tumsonība tur bija raksturīga... bet ar laiku, kad es biju izvedis pamatīgu politinformāciju (sākot ar zampoļitu), cilvēki tiešām sāka apdomāt, ka es, kā Latvijas pilsonis principā neesmu bijis tiesīgs iesaukties okupācijas armijā...
Publicēts: 03.01.10 19:09
 citēt
Vot kā tiem krieviem ar prātiņu?!(eltons)
Redz,ja vispārina tekstus,tad tā sanāk...Es domāju,ka krieviem ar prātiņu tieši tāpat,kā latviešiem-dažiem ir, dažiem nav,vairākumam pa perifēriju dzīvo vainīgos meklēdams.
Publicēts: 03.01.10 19:20
 citēt
ekoists:Vot kā tiem krieviem ar prātiņu?!(eltons)
Redz,ja vispārina tekstus,tad tā sanāk...Es domāju,ka krieviem ar prātiņu tieši tāpat,kā latviešiem-dažiem ir, dažiem nav,vairākumam pa perifēriju dzīvo vainīgos meklēdams.

Njā... tā vispārināšana...
Atvainojos tiem, uz kuriem tas neattiecas!
Publicēts: 03.01.10 19:21
 citēt
Nožēlojams...! :(
Publicēts: 03.01.10 19:21
 citēt
Es savukārt dienēju daļā,kur zemāk par vidējo izglītību nevienu neņēma un tumsonības nebija.Bija ļoti gudri,radoši un saprātīgi komandieri.Biju pārsteigts un ļoti daudz ieguvu.Tur nešķiroja pēc tautības,bremzes bija gan vieni gan otri.Bija latvieši,kuri muka prom(ne jau patriotisku jūtu vadīti),jo mammas pups nebija blakus,un tie visvairāk bļāva,ka viņus apbižo.
Bet Tu gan tāds jocīgs,gan Musolīni atceries,gan sarkanajā armijā dienējis-cik Tev gadu īsti?:face-grin:
Publicēts: 03.01.10 19:41 labots
 citēt
ekoists:Es savukārt dienēju daļā,kur zemāk par vidējo izglītību nevienu neņēma un tumsonības nebija.Bija ļoti gudri,radoši un saprātīgi komandieri.Biju pārsteigts un ļoti daudz ieguvu.Tur nešķiroja pēc tautības,bremzes bija gan vieni gan otri.Bija latvieši,kuri muka prom(ne jau patriotisku jūtu vadīti),jo mammas pups nebija blakus,un tie visvairāk bļāva,ka viņus apbižo.
Bet Tu gan tāds jocīgs,gan Musolīni atceries,gan sarkanajā armijā dienējis-cik Tev gadu īsti?:face-grin:

Musolīni pieminu tāpēc, ka šeit nevietā valkā viņa partijas vārdu, paši nesaprasdami par ko ir runa.
Tipisks padomju propogandas štamps.
Bet sarkanā armija ir un paliek sarkanā armija, pat šodien, kad puķina kliķes vadītajā valstī redzu visus sarkanās armijas atribūtus un agresīvitētes izpausmes... ienaidnieka tēls uzskatāms!
Publicēts: 03.01.10 19:47
 citēt
tieši tāpēc nevajag ļauties nevienai propogandai,ja noliedz vienu,tad atbalsti otru...tam nav jāpievērš uzmanība.Uzmanību vajag sev pievērst.
Publicēts: 03.01.10 19:47
 citēt
Un kura tad ir mīlīgā, ne-agresīvā armija? ASV?

Elton, tu tiešām esi TIK primitīvs? Jo varenāka armija, jo agresīvākas tās izpausmes, loģiski!
Publicēts: 03.01.10 19:48
 citēt
Portreti:Nožēlojams...! :(

No cik graudu procentiem pelavās šo masu uzskatām par graudiem?
(vari izteikt matricas derīgumu pie procentuāli bojātiem pikseļiem)
Publicēts: 03.01.10 19:49
 citēt
Puķins un Krievi kā tautība nav viens un tas pats :) Tev tak tas jāsaprot!
Publicēts: 03.01.10 19:59
 citēt
Tas, ka Eltons ir rasistisks rusofobs, jau sen ir zināms :what:
Publicēts: 03.01.10 19:59
 citēt
Eltons:
Portreti:Nožēlojams...! :(

Ja gribi izmantot literāri skaistas analoģijas, tad pareizāk būtu atcerēties teicienu par darvas pilienu un medus mucu!

Pats brīnos- kāpēc es tev to skaidroju, jo man tiešām nav par ko runāt ar cilvēku, kurš pieļauj domu, ka cilvēku vērtības, gudrības vai kādas citas personības kvalitātes rādītājs ir viņa dzimtā valoda, kurā viņš runā! Un ka vienas rases vai nācijas cilvēki var būt nīstami vai neieredzami tikai tāpēc, ka viņi pieder kādai konkrētai nācijai.
Publicēts: 03.01.10 20:00
 citēt
Gudris:www.tvnet.lv... Elton rekur vari papriecāties viens latvijas krievs atteiskies no pilsoniibas un brauks uz ukrainu :face-kiss::face-grin:

Eltons klusē,noteikti aizskrēja atzīmēt :D
Publicēts: 03.01.10 20:02
 citēt
zoziitis:Puķins un Krievi kā tautība nav viens un tas pats :) Tev tak tas jāsaprot!

Atkal Zosītis...
Tu vēl neesi noskaidrojis vārda "fašisms" jēgu, bet jau izsaki kārtējo asprātību.
Pat "saskaņas centrs" iekļaujas puķina partijā ar sava elektorāta kvēlu atbalstu.
Tev nākamais patstāvīgais uzdevums: kādas tautības un cik procentuāls ir atbalsts puķina kliķei?
Publicēts: 03.01.10 20:06
 citēt
Onka atslābsti,tāds uzvilcies :face-kiss::D Gan jau būs labi ;)
Publicēts: 03.01.10 20:07
 citēt
Gudris:www.tvnet.lv... Elton rekur vari papriecāties viens latvijas krievs atteiskies no pilsoniibas un brauks uz ukrainu :face-kiss::face-grin:

Viens?
Simtiem krievu Daugavpilī pieņem savas Dzimtenes pilsonību.
Simtiem.
Tieši tā kā es prognozēju... Abhāzijas piemērs... tipiski.
Publicēts: 03.01.10 20:10
 citēt
tukstosiem latviesu aizbrauci no savas dzimtenes staradat citur, domaju un prognozeju ka vismaz puse neatbrauks atpakal, jo te visi tikai auro bet nekas uz prieksu nekustas

Un ko tu Eltons pateiks uz so?
Atkal krieviski runajosi vainigi? :face-wink:
Publicēts: 03.01.10 20:10
 citēt
Portreti:
Eltons:

Ja gribi izmantot literāri skaistas analoģijas, tad pareizāk būtu atcerēties teicienu par darvas pilienu un medus mucu!

Pats brīnos- kāpēc es tev to skaidroju, jo man tiešām nav par ko runāt ar cilvēku, kurš pieļauj domu, ka cilvēku vērtības, gudrības vai kādas citas personības kvalitātes rādītājs ir viņa dzimtā valoda, kurā viņš runā! Un ka vienas rases vai nācijas cilvēki var būt nīstami vai neieredzami tikai tāpēc, ka viņi pieder kādai konkrētai nācijai.

Tādi dīvaini spriedelējumi no vienkārša jautājuma rodas...
Publicēts: 03.01.10 20:15
 citēt
Eltons:

Tu vari šķirot cilvēkus pēc valodas vai citām pazīmēm, kā vien vēlies! Es saku tikai, ka man tādas personības iezīmes neliekas atbilstošas civilizētam cilvēkam, manā uztverē, atkārtoju.

Katram sava prizma, caur kuru lūkoties uz pasauli. Mūsejās ir ļoti atsķirīgas.
Publicēts: 03.01.10 20:18
 citēt
ar vienu vārdu sakot, par 40D body iegādi, viss SKAIDRS..... :exciting:
Publicēts: 03.01.10 20:25
 citēt
Portreti:
Eltons:

Tu vari šķirot cilvēkus pēc valodas vai citām pazīmēm, kā vien vēlies! Es saku tikai, ka man tādas personības iezīmes neliekas atbilstošas civilizētam cilvēkam, manā uztverē, atkārtoju.

Katram sava prizma, caur kuru lūkoties uz pasauli. Mūsejās ir ļoti atsķirīgas.

Bet kas Tev liek secināt, ka tieši es šķiroju?!
Vienkārši uzdodu adekvātu jautājumu nelojāli noskaņotam tipam viņa paša tonalitātē.
Ja cilvēks demonstratīvi atsakās lietot valsts valodu un vēl lieto tipiskus komunistu propogandas saukļus, man rodas jautājums, no kurienes tas viss rodas.
Publicēts: 03.01.10 20:25
 citēt
Pasakiet vienu lietu - kāpēc cilvēkiem būtu jānāk uz FB pēc palīdzības fotolietās? IDEOTU BARS!!!!!!! Neviens teikums par tēmu!! NEVIENS!!!!!! Apdomājieties ka darat. Spameru portāls!!!!
Publicēts: 03.01.10 20:27
 citēt
ritikoff:tukstosiem latviesu aizbrauci no savas dzimtenes staradat citur, domaju un prognozeju ka vismaz puse neatbrauks atpakal, jo te visi tikai auro bet nekas uz prieksu nekustas

Elton, tu atkal so to palaidi garam :face-wink:
Publicēts: 03.01.10 20:52 labots
 citēt
ritikoff:
ritikoff:tukstosiem latviesu aizbrauci no savas dzimtenes staradat citur, domaju un prognozeju ka vismaz puse neatbrauks atpakal, jo te visi tikai auro bet nekas uz prieksu nekustas

Elton, tu atkal so to palaidi garam :face-wink:

Ups... neredzēju...
Nu nav jau tā ka visur un vienmēr krievi vainīgi, nevajag pārspīlēt!
Citādi būtu kā Šveikā (citāts Cerambukam par godu):
... armijas vienība ienāk kādā ciemā, kur fronte gājusi pāri un rīko nakts apmetni.
Šveiku aizsūta pēc pārtikas.
Tas klauvē pie vienas mājas durvīm, pie otras:
- Jums kaut kas ēdamas ir?
- Nav nav mums nekā vairs: moskaļi visu atņēma!
- Vai ko ēdamu var nopirkt?
- Nav nav mums nekā vairs: moskaļi visu atņēma!
- Saimniec, uz tualeti ielaidiet, lūdzu!
- Nav nav mums vairs: moskaļi visu atņēma!

P.S. Tu man par to "fašistu ķiveri" neatbilēji...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas