Girtsons:Pasakiet vienu lietu - kāpēc cilvēkiem būtu jānāk uz FB pēc palīdzības fotolietās? IDEOTU BARS!!!!!!! Neviens teikums par tēmu!! NEVIENS!!!!!! Apdomājieties ka darat. Spameru portāls!!!!
Paldies, ka Tu esi un laimīgu arī Tev Jauno gadu! Šo tēmu pats autors jau sen slēdzis tāpēc varam ļauties IDEOTISMAM...
Girtsons:Pasakiet vienu lietu - kāpēc cilvēkiem būtu jānāk uz FB pēc palīdzības fotolietās? IDEOTU BARS!!!!!!! Neviens teikums par tēmu!! NEVIENS!!!!!! Apdomājieties ka darat. Spameru portāls!!!!
Paldies, ka Tu esi un laimīgu arī Tev Jauno gadu! Šo tēmu pats autors jau sen slēdzis tāpēc varam ļauties IDEOTISMAM...
Хоть что-то мудрое сегодня прочитал из вами написанного.
Pareizi ir nevis "idEotu", bet gan "idIotu".
Bet jā, tev taisnība!
P.S. Kādu padomu tu gribēji saņemt? Jeb tikai pačatot?
Izlasīju kādu pieminam latviešu sarkanos strēlniekus, nu par to, ko tie čaļi sastrādāja savulaik, mums visai tautai esot slikta karma vēl tagad...tā viena viedtante teica
Mums kā tautai(latviešiem) būtu vismaz jāpalūdz piedošana visu bijušās varenās iedzīvotāju priekšā - pirmās koncentrācijas nomentnes garīgais tēvs - latvietis(čekas boss), darba valoda čekā pirmajos gados - latviešu, veiksmīgākā taktika cīņai ar partizāņiem pirmo reiz izmantota Ukrainā(nodedzinātā zeme) - latviešu strēlnieki...varētu turpināt ....
Es ieteiktu to Zatleram izdarīt, būtu tāds skaists žests...Vaira arī savulaik uz Izraēlu braukāja...smuki
Par tiem fašistiem - nu tā ir iegājies, neerti taču bija saukt vāciešus par nacionāl-sociālistiem
P.S. Novēlu visiem veiksmi un prieku 2010. gadā, kā arī izlasīt A.Hitlera grāmatu "Mana Cīņa" - garīgā apvāršņa paplašināšanai Fantastiska lasāmviela - izlaižot tās viņa ideoloģiskās sociālista muļķības, praktiskie padomi pūļa vadībā - 5zvaigznes!!!
Gan jau kādam nabadziņam bija krīze pēc garās svinēšanas.... Vismaz es savu 40D pa tādu smiekla naudu pārdotu tikai ārkārtējā situācijā...
Es gan ne aci nepamirkšķinot par 300 aizlaidu. I nekādu "cik tad nooskrējiens", "kur ta gaarantija", "a ko stiikliņš noskrāpēts" jautājienu. Cilvēks bildē tagad laimīgs.