Куплю EOS 40D Body. Без карты памяти , объективов, сумок , вспышек и т.д. Должны быть документы, диски, оригинальные аккумулятор и ремешок. Ввсё остальное не обязательно, но рассмотрю все предложения.
Andreass:Dzīvojot Latvijā ir jāmācās runāt un rakstīt latviski.
Всю жизнь прожил в Латвии и учили только Русскому языку. Теперь нужно быть последовательнее в своих суждениях. А ещо Латвия обещала всем дать гражданство, при отсоединении от России. Но почему-то обманули.
Gudris:kādu burtu vai zilbi pasaka nepareizi latvietis sāk smieties un izsmiet viņu ka nemāk latviski
šoreiz Gudris istjinu glagoljit. to, ka var neprast runāt pa latviski 1 stulbs latvietis, kurš pats tikai pa latviski (un arī ne visai sakarīgi!) prot viražopivatsja, nesaprot.
Andreass:Dzīvojot Latvijā ir jāmācās runāt un rakstīt latviski.
Всю жизнь прожил в Латвии и учили только Русскому языку. Теперь нужно быть последовательнее в своих суждениях. А ещо Латвия обещала всем дать гражданство, при отсоединении от России. Но почему-то обманули.
Vot kā tiem krieviem ar prātiņu?! Kas viņus apmānījis?! Kurš solīja krieviem padomju pilsonību (jo ar Latviju iebraucējiem nekad nekāda sakara nav bijis) pēc Latvijas valstiskuma atjaunošanas?! Lai taču prasa saviem rubikiem un židanokām, ja tie ir solījuši šeit atjaunot padomju pases!
mmax:Пардон, но нету никакого желания общаться с некомпетентными людьми.
Nekompetentiem? Protams, es tik ļoti nesekoju jūsu, nacionalboļševiku, aktivitātēm un lozungiem, bet tipiskās židanokas nostādnes, ka latvieši ir krievus kaut kādā veidā apmānījuši es izlasīju Tavā vēstījumā. Līdz ar to man radās jautājums: kādā veidā jūs jūtaties apmānīti?
Gudris:Eltons toč debīls esi ? kāds viņam sakars ar okupantiem...mūsu Vadonis Ulmanis atdeva Latviju krievijai bez ierunām...daži jaunie krievi ir veel lielāki patrioti ka latvieši !
Atkal Stulbim stulbi teksti panesās... Acīmredzot mamma Tevi ir līdzjūtīgi žēlojusi, saucot par "gudri" lai pārāk netraumētu Tavu nenobriedušo psihi...
mmax:Пардон, но нету никакого желания общаться с некомпетентными людьми.
Nekompetentiem? Protams, es tik ļoti nesekoju jūsu, nacionalboļševiku, aktivitātēm un lozungiem, bet tipiskās židanokas nostādnes, ka latvieši ir krievus kaut kādā veidā apmānījuši es izlasīju Tavā vēstījumā. Līdz ar to man radās jautājums: kādā veidā jūs jūtaties apmānīti?
Tu izklausies pēc fašista Man vecaistēvs teica ka viņm uz vecumu atgriežas otrā bērnība,bet tas tā
Eltons:
Tu izklausies pēc fašista Man vecaistēvs teica ka viņm uz vecumu atgriežas otrā bērnība,bet tas tā
Zosīti, rīt atsāksies skolas gaitas Tev. Uzmeklē vēstures skolotāju un palūdz lai Tev izskaidro vārda "fašisms" jēgu. Un tad atnāc un paskaidro, kā saprati uzdoto!
nekas nav iepotēts Mēs nēesam nekādi fašisti.. Visi krievi nav slikti,tāpat kā visi latvieši nav labi Nav tak viss melns vai balts! Nevar pateikt ka cilvēks slikts tikai tapēc ka krievtautības!
A kapec tu ar saviem tautiesiem neko nedari lai te nebutu seks turizma? Tev jau noteikti patikti ka kads spalvains zverins no italijas drate tavu meitu, nevis kads stradigs no vietejem?
Tu laikam loti apmierinats ka pusmuzu nostradaji bet tavie vadosie tautiesi tev atgriez pensiju?
Noteikti dikti priecgs kad brauci pa pasaules lielako un dargako propeleri kuru uzbuvejusi latviesi?
Ko vel?
Preicigs ka pasi apstiprinajusi normas un latlavusi zaget kugju, atstajot cilvekus bez darba?
Ta ka labak kluse
A un vel, piemenekli zini krastmala, sarkanie strelnieki saucas... Iesaku palasit vesturi, kadi jus bija kadreiz un kadi paliksu tagad, gatavi del krizes uzpisties jebkuram virsu lai tikai sev nedaudz uzlabot garigo. Bet kadreiz latviesi biji gatavi cinities, a tagad tikai aurot interneta Tu esi krasainais piemers nacionalizmam
Un man neuzko nav jaatbilda, it ipasi ja tu nevari atbildet par sevim!
ritikoff:A kapec tu ar saviem tautiesiem neko nedari lai te nebutu seks turizma? Tev jau noteikti patikti ka kads spalvains zverins no italijas drate tavu meitu, nevis kads stradigs no vietejem?
Tu laikam loti apmierinats ka pusmuzu nostradaji bet tavie vadosie tautiesi tev atgriez pensiju?
Noteikti dikti priecgs kad brauci pa pasaules lielako un dargako propeleri kuru uzbuvejusi latviesi?
Ko vel?
Preicigs ka pasi apstiprinajusi normas un latlavusi zaget kugju, atstajot cilvekus bez darba?
Ta ka labak kluse
A un vel, piemenekli zini krastmala, sarkanie strelnieki saucas... Iesaku palasit vesturi, kadi jus bija kadreiz un kadi paliksu tagad, gatavi del krizes uzpisties jebkuram virsu lai tikai sev nedaudz uzlabot garigo. Bet kadreiz latviesi biji gatavi cinities, a tagad tikai aurot interneta Tu esi krasainais piemers nacionalizmam
ritikoff:A kapec tu ar saviem tautiesiem neko nedari lai te nebutu seks turizma? Tev jau noteikti patikti ka kads spalvains zverins no italijas drate tavu meitu, nevis kads stradigs no vietejem?
Ko vel?
Ta ka labak kluse
Hmm... absolūts loģiskās domāšanas trūkuma piemērs. Viņam prasa atbildi uz vienkāršu jautājumu, ko paši provocējat a viņš te raksta neadekvātus palagus... Domāju ka Alloxa mums tāds dīvains, bet izrādās, jums tā diagnoze līdzīga. Bet tomēr! Vai vari pāris vārdos paskaidrot savu sāpi?
Es nesaku, ka Riķikovs gudrs vai kāds cits muļķis, loģisks vai neloģisks.
Vienkārši, Elton, atbildi uz manu augstāk uzdoto jautājumu- Kā tu sauktu personu, kura izturas nievājoši, noliedzoši, pazemojoši vai uzbrūkoši vai kā citādi negatīvi, balstoties tikai uz vienu pazīmi- nacionālo (valoda, rase, ādas krāsa...)?
KĀ TU NOSAUKTU ŠĪ CILVĒKA DARBĪBAS DOTAJĀ VIRZIENĀ?
Portreti:nav dūmu bez uguns, pat bērni to saprot...
kā ķīmiķis kīmiķim - ir. skābekļa nepietiekamības apstākļos. ja vien uguni nedefinēt kā oksidēšanās procesu bez atklātas liesmas. bet ja tā, arī rūsēšana, Na, K un Alumīnija oksidēšanās uguns.
Sapes ir tev... Tev uzkurinaja ka kads raksta krieviski un tu saki te visiem jautajumus uzdot
Ta ka domaju tu sedi un labak kluse, jo ka jau teicu pats nezini atbildi uz saviem jautajumiem
Sac sekot sev, un skatities nakotne nevis muljaties pa 25 un vairak gadu pagajusiem notikumiem
Cehija ari kadreiz bija liela, bet sadalijas, Vacija apvienojas, nekas nestav uz vietas, bet tu laikam ka padomju laikos apstajes ta ari visu laiku velies pa to parunaties, varbut nemaz tev tajos laikos slikti nedzivojas, bija darbs, bija dzivoklis, izglitiba, valst garantijas...
Bet ko tagad, kam tu vajadzigs? S;eseram, Dombrovskim? Nee, domaju Skele velreiz jus iekilas uzvarisies un atkal pasedes mala kadus gadus kamer kartejo reizi del jusu neko nedarisanas tiksi pie pogam
Lai jauks vakars tev Patriots Eltons (cik latvisks niks tev isteniba.... )