forum.gif
Pokers iekš Facebook.com
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pokers iekš Facebook.com
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.10 00:09
 citēt
Kurš ir facebook un kam ir vēlme spēlēt pokeru?

Dodat savus nickname.
Publicēts: 03.01.10 00:11
 citēt
Kas ir facebook un ko tur dara? Spēlē pokeru? ...:)
Publicēts: 03.01.10 00:51
 citēt
Vilberto:Kas ir facebook un ko tur dara? Spēlē pokeru? ...:)

Vilberto tu tiešām nezini , kas ir facebook.com ? NU varu painformēt , ka amerikāņi ar ir uztaisījuši tādus portālus , kā myspace.com un facebook.com (ķipa līdzīgs kā draugiem.lv)

Rekur vēl viņu biroja telpas www.spoki.lv...

Nu ir interese kādam piereģistrēties un uzspēlēt pokeru ? Savādāk garlaicīgi jau paliek , tik jautri , kad lietuvieši ienāk iekšā :big_smile:
Publicēts: 03.01.10 01:32
 citēt
es pa retam uzspēlēju
Publicēts: 03.01.10 01:44 labots
 citēt
Janbo: ... amerikāņi ar ir uztaisījuši tādus portālus, kā myspace.com un facebook.com (ķipa līdzīgs kā draugiem.lv) ...

Esmu dzirdējis par šiem spaciem un bookiem. Neesmu tajos. Ja reģistrēties tajos, tad kāpēc? Tas ir galvenais jautājums - kāpēc tur būt vai nebūt? ...;)
Ja reģistrēties pie draugiem, fotoblog, shutter, fotocommunity, erfoto, flickr, ebay, shutterstock, fotodom, ... tad diena paiet neko citu nedarot, ka tikai klīstot pa šiem portāliem ... Tātad no kaut kā jāatsakās ... Varētu teikt, ja esi visur, tad neesi nekur ... Varbūt esi kaut kur, bet neesi visur - tā ir mana atbilde uz savu jautājumu ...;)
Publicēts: 03.01.10 02:39
 citēt
Vilberto:
Janbo: ... amerikāņi ar ir uztaisījuši tādus portālus, kā myspace.com un facebook.com (ķipa līdzīgs kā draugiem.lv) ...

Esmu dzirdējis par šiem spaciem un bookiem. Neesmu tajos. Ja reģistrēties tajos, tad kāpēc? Tas ir galvenais jautājums - kāpēc tur būt vai nebūt? ...;)
Ja reģistrēties pie draugiem, fotoblog, shutter, fotocommunity, erfoto, flickr, ebay, shutterstock, fotodom, ... tad diena paiet neko citu nedarot, ka tikai klīstot pa šiem portāliem ... Tātad no kaut kā jāatsakās ... Varētu teikt, ja esi visur, tad neesi nekur ... Varbūt esi kaut kur, bet neesi visur - tā ir mana atbilde uz savu jautājumu ...;)

Nē nu es tik piedāvāju , jo kādreiz pitbullpoker.com ilgi spēlēju, bet tagad vidēji 4-5 h dienā spēlējot pokeru facebook.com gribētos uz kādu laiku ar kādu no bloga redzēt ;)
Publicēts: 03.01.10 03:36
 citēt
labaak fermu audzeet, Janbo, Tu audzee fermu. Visi, kas audzee fermu, man vajag kaiminjus, mani sauc Janis Vitols
pokeraa esmu tikai retu reizi iegaajis paskatiities un viss
Publicēts: 03.01.10 11:14
 citēt
Akdiess...
Publicēts: 03.01.10 11:46
 citēt
miller31:labaak fermu audzeet, Janbo, Tu audzee fermu. Visi, kas audzee fermu, man vajag kaiminjus, mani sauc Janis Vitols

Fermu ? :D Nē , es spēlēju kaut ko nopietnāku :D
Publicēts: 03.01.10 11:49
 citēt
labāk būtu ēdis...
Publicēts: 03.01.10 11:51
 citēt
heh
šad tad gan uzspēlēju pokeri.
zynga pokeri.
Publicēts: 03.01.10 11:53
 citēt
Janbo: bet tagad vidēji 4-5 h dienā spēlējot pokeru facebook.com gribētos uz kādu laiku ar kādu no bloga redzēt ;)

Jā un tālāk? Es kaut kā neredzu pokeri facebookā ...;)
Publicēts: 03.01.10 11:59
 citēt
es dažreiz spēlēju pokerstars.com :face-smile:
Publicēts: 03.01.10 12:05
 citēt
Vai tad varbūt var kādu blogeru online pokeru uzrīkot? Kur - pokerstars.com? Man gan nav ne jausmas, kādi ir noteikumi dalībai tādos pokerstaros, bet varbūt tas ir iespējams - savācās 6-8 blogeri netā un kopīgi kaut ko izspēlē ...;)
Publicēts: 03.01.10 12:06
 citēt
daiga_a:labāk būtu ēdis...

Vo,vo :D
Publicēts: 03.01.10 12:10
 citēt
Vajag spēlēt spēles - tas uztur prāta asumu un azarts baro emocijas ...;)
Publicēts: 03.01.10 12:40
 citēt
Vilberto:Vajag spēlēt spēles - tas uztur prāta asumu un azarts baro emocijas ...;)

Šahu varbūt kāds spēlē? [url=www.playchess.com]www.playchess.com[/url] :)
Publicēts: 03.01.10 12:46
 citēt
ugunsvalDS:
Vilberto:Vajag spēlēt spēles - tas uztur prāta asumu un azarts baro emocijas ...;)

Šahu varbūt kāds spēlē? [url=www.playchess.com]www.playchess.com[/url] :)

Es pat zinu, kā kura figūra staigā :)
Publicēts: 03.01.10 13:24
 citēt
šahs kompī ir super lieta - nespēlēju ne tagad ne agrāk, bet vienbrīd man būtne mācās virsū, lai ar šo spēlēju, kas savukārt bij baigi garlaicīgi

tad atradu, ka inbox.lv ir flasha šahs atsaldētajiem - vieglāko līmeni var sasist 1-2 minūtēs, grūtākajam man vajadzēja veselas 15min. - vot ierādīju būtnei, kad šī vinnēs to grūtāko, tad arī drīkstēs ''obraščatsa'' - super tagad sēž pie kompja un liek mani mierā
Publicēts: 03.01.10 13:52 labots
 citēt
šahu bērnībā spēlēju, pat diezgan normāli, bet nu jau ļoti sen nav spēlēts, un ar datoru kaut kā negribas...:what:
Publicēts: 03.01.10 14:02
 citēt
daiga_a:šahu bērnībā spēlēju, pat diezgan normāli, bet nu jau ļoti sen nav spēlēts, un ar datoru kaut kā negribas...:what:

playchess.com spēlē ar cilvēkiem, ir arī istabas bērniem un iesācējiem, online regulāri ~5000 spēlētāju :)
Publicēts: 03.01.10 14:06
 citēt
Laiku pa laikam jau šahu vai citu galda/domāšanas spēli jau noderīgi uzspēlēt - lai tās smadzenes neiesūno ikdienā datoru bakstot :)
Publicēts: 03.01.10 14:10
 citēt
facebook ir tīri labi un viekārša poker sistēma . Vilberto google uzsercho facebook zynga poker un bus lieta darīt. Doma , jau bij , ka varētu tā vienā saitā blogeri spēlēt to online pokeru , bet nu pokerstars tā sistēma tāda - nekāda. Bwin ir tīri labi uztaisīts ar , bet pats rekomendēju facebook.com
Publicēts: 03.01.10 18:45
 citēt
Aha - skatos ka jauna tēma par online pokeru izveidota ...:)
Publicēts: 03.01.10 18:46
 citēt
Vilberto:Aha - skatos ka jauna tēma par online pokeru izveidota ...:)

nu tad tik pasaki , butu gatavs piedalīties ?
Publicēts: 11.01.10 23:12
 citēt
Aļļo - kāds spēlē pokeru iekš faceboka vai bwina? ...;)
Publicēts: 11.01.10 23:28
 citēt
Kā tad paliek ar ideju - 4-5 blogeri kādreiz uzspēlē online versijā bwinā? Es jau labprāt redzētu, cik kurš gudri spēlē un kā blefo. Es gan esmu iesācējs, bet piecas kārtis (2+3) kopā salikt jau māku ...;):D
Publicēts: 11.01.10 23:44 labots
 citēt
Kurš māk uztaisīt galdu bwinā? Interesanti galdu nosaukumi - Amsterdam, Baku, Bergen, Innsbruck, Kapstadt, Turku, ... Kāpēc nav neviens galds ar nosaukumu RigaBlog? ...;) ... Uzrakstīju Klientu servisam - kā uztaisīt galdu Rīgas spēlmaņiem ...:)
Publicēts: 12.01.10 08:23
 citēt
Vilberto:Aļļo - kāds spēlē pokeru iekš faceboka vai bwina? ...;)

es brīžiem kad nav ko darīt iekš facebooka uzspēlēju zyngo poker :)
Publicēts: 13.01.10 21:50
 citēt
Janbo:
miller31:labaak fermu audzeet, Janbo, Tu audzee fermu. Visi, kas audzee fermu, man vajag kaiminjus, mani sauc Janis Vitols

Fermu ? :D Nē , es spēlēju kaut ko nopietnāku :D

Farmville www.youtube.com... :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):