forum.gif
Privātskolotājs un padomdevējs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Privātskolotājs un padomdevējs.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.10 14:29
 citēt
Sveiki. Es gribētu mācīties vienu no skaistākajām mākslām-fotomākslu. Iegādājos Olympus e-520. Un galvenais jautājums šeit ir, vai kāds zinošs cilvēks nevarētu sniegt tā kā pašu pirmsākumu šī aparāta lietošanā par nedārgu samaksu, tā sakot, ievirzīt mani. Paldies par uzmanību un gaidu uz atsaucību! :shame:
Publicēts: 03.01.10 14:30
 citēt
A tu esi smukiņa?:)
Publicēts: 03.01.10 14:33
 citēt
šķiet Gudris iewirzīs pa freiju, ja ne piemaksās
Publicēts: 03.01.10 14:35
 citēt
eu, pievaldieties ludzu, seksinji
Publicēts: 03.01.10 14:37
 citēt
didii:Sveiki. Es gribētu mācīties vienu no skaistākajām mākslām-fotomākslu. Iegādājos Olympus e-520. Un galvenais jautājums šeit ir, vai kāds zinošs cilvēks nevarētu sniegt tā kā pašu pirmsākumu šī aparāta lietošanā par nedārgu samaksu, tā sakot, ievirzīt mani. Paldies par uzmanību un gaidu uz atsaucību! :shame:

Neņem galvā te dažus...

Tie kuriem tiešām būs interese tie atsūtīs ziņu.
Publicēts: 03.01.10 14:37
 citēt
Shadow:eu, pievaldieties ludzu, seksinji

"Par nedārgu samaksu" tavuprāt ir piedienīgi, a uzprasīt "vai esi smukiņa" ir nepiedienīgi?

:face-kiss:
Publicēts: 03.01.10 14:51
 citēt
Publicēts: 03.01.10 14:56 labots
 citēt
fotto:http://www.digitalguru.lv/fotokursi/

Pēc privātskolotāja vaicā tās, kuras grib nevis grupā un dārgi, bet indivuduāli un gandrīz par velti.

Privāti un gandrīz par velti tiek skolotas tikai tās, kuras ir smukiņas vai ar lielām ACĪM.

Pārējās mācās grupā un pa dārgo.

E-L-E-M-E-N-T-Ā-R-I !!! :)
Publicēts: 03.01.10 15:07
 citēt
Gudris:man tāds pats aparāts :face-glasses:

------------------
man ar stipri līdzīgs... :D
Publicēts: 03.01.10 15:17
 citēt
oms:
Gudris:man tāds pats aparāts :face-glasses:

------------------
man ar stipri līdzīgs... :D

---------------

Man lielāks! :)
Publicēts: 03.01.10 15:52
 citēt
didii:Sveiki. Es gribētu mācīties vienu no skaistākajām mākslām-fotomākslu. Iegādājos Olympus e-520. Un galvenais jautājums šeit ir, vai kāds zinošs cilvēks nevarētu sniegt tā kā pašu pirmsākumu šī aparāta lietošanā par nedārgu samaksu, tā sakot, ievirzīt mani. Paldies par uzmanību un gaidu uz atsaucību! :shame:

Cilvēks kurš var palīdzēt esi tu pati/pats.Paņem un IZLASI LIETOŠANAS PAMĀCĪBU,turot pašu aparātu paķērienam.Visus tos apšaubāmos apgalvojumus,kas rakstīti pamācībā tūlīt pat pārbaudi praksē,var izrādīties ka visas tās nebūtiskās figņas,kas tur sarakstītas,izrādās tīri noderīgas.
Publicēts: 03.01.10 16:05
 citēt
lielos vilcienos jau to aparātu pielieto tāpat kā citus fotogrāfējamos aparātus - bildēšanai! :face-smile:
Publicēts: 03.01.10 16:22
 citēt
60uz5komats6:

Cilvēks kurš var palīdzēt esi tu pati/pats.Paņem un IZLASI LIETOŠANAS PAMĀCĪBU,turot pašu aparātu paķērienam.Visus tos apšaubāmos apgalvojumus,kas rakstīti pamācībā tūlīt pat pārbaudi praksē,var izrādīties ka visas tās nebūtiskās figņas,kas tur sarakstītas,izrādās tīri noderīgas.

Cilvēki, kuri lasa user manuāļus, privātskolotājus nemeklē. Tos meklē tie, kuri domā, ka zināšanas ar karotīti mutē ielies...
Publicēts: 03.01.10 16:31 labots
 citēt
Portreti:Cilvēki, kuri lasa user manuāļus, privātskolotājus nemeklē.
nu, es parasti ne 1 un arī ne 2. :face-sad:
Publicēts: 03.01.10 16:50
 citēt
vispār jau es domāju, ka katram ir savas vājās puses - kas tehnikā neorientējas, kas mākslā auns utt
vēlme mācīties vien ir pozitīva parādība, šodien lielākā daļa jauniešu iespringt nevēlas
Publicēts: 03.01.10 16:52
 citēt
yy.lv...

J_Dulovics_Mana_tehnika_mani_atteli.pdf

Grāmata sarakstīta jau sen bet nu iespējams noderēs. PS + LR pēctam patstāvīgi apgūsi.
Publicēts: 03.01.10 17:06
 citēt
NilsS:vispār jau es domāju, ka katram ir savas vājās puses - kas tehnikā neorientējas, kas mākslā auns utt
vēlme mācīties vien ir pozitīva parādība, šodien lielākā daļa jauniešu iespringt nevēlas

Lai nodarbotos ar mākslu tehnika nav jāpārzin vispār,jo par mākslas darbu var pasludināt dajebko,viens pirms nepilniem 100 gadiem aizmirsa noņemt no objektīva vāciņu un re pasaulslavens mākslas darbs sanāca.
Publicēts: 03.01.10 17:14
 citēt
Gudris:
Shadow:eu, pievaldieties ludzu, seksinji
da labi...topika autors ir Ritikoffs :D grib mani uz mulki paķert :face-sad:

Tu pats pa dzivi esi pamulkis, tas visiem jau sen zinams un man to nav japierada!
Es netereju laiku lai auklet tadus ka tu, Gati :D
Publicēts: 03.01.10 17:17
 citēt
arturso:J_Dulovics_Mana_tehnika_mani_atteli.pdf
par vienu gan salīgajam ungāru fotogrāfam Dulovicam nepiekrītu - ka aktam vajag "mīkstu" glāzi. :face-smile:
Publicēts: 04.01.10 16:27
 citēt
nu jā.. :face-grin: Jautri jums. nu katrā ziņā. bildi jau varu aizsūtīt. :face-devil-grin: kas tur slikts, ka gribu, lai kaads man iemaaca, nevis maacities pashai. tas nav nekas apkaunojoshh. taa ir vnk mana izvele. mans viedoklis.
Publicēts: 04.01.10 16:54
 citēt
didii:nu jā.. :face-grin: Jautri jums. nu katrā ziņā. bildi jau varu aizsūtīt. :face-devil-grin: kas tur slikts, ka gribu, lai kaads man iemaaca, nevis maacities pashai. tas nav nekas apkaunojoshh. taa ir vnk mana izvele. mans viedoklis.

Pēc šāda apgalvojuma jāsāk domāt, ka esi smukiņa, jo esi pieradusi, ka čaļi visu tavā vietā izdara. Smukiņās ir slinkas fakts!:) Toties SMUKIŅAS!!! :face-devil-grin:

Tava izvēle tā var būt tajā brīdī, kad tev piesakās strīpa ar skolotājiem un tev atliek tikai izvelēties. Pagaidām, es domāju, ka nekādas izvēles tev nav. Nu, ieliec savu bildi, varbūt parādīsies arī izvēle...!:)
Publicēts: 04.01.10 23:05
 citēt
Portreti:
didii:nu jā.. :face-grin: Jautri jums. nu katrā ziņā. bildi jau varu aizsūtīt. :face-devil-grin: kas tur slikts, ka gribu, lai kaads man iemaaca, nevis maacities pashai. tas nav nekas apkaunojoshh. taa ir vnk mana izvele. mans viedoklis.

Pēc šāda apgalvojuma jāsāk domāt, ka esi smukiņa, jo esi pieradusi, ka čaļi visu tavā vietā izdara. Smukiņās ir slinkas fakts!:) Toties SMUKIŅAS!!! :face-devil-grin:

Tava izvēle tā var būt tajā brīdī, kad tev piesakās strīpa ar skolotājiem un tev atliek tikai izvelēties. Pagaidām, es domāju, ka nekādas izvēles tev nav. Nu, ieliec savu bildi, varbūt parādīsies arī izvēle...!:)

oj oj oj. :) ir izvele. tas nenozime, ka tew nav laika un velmes, ka visiem nav. es atvainojos, Es tā kā uzdevu jautajumu, kursh var. nevis kursh nevar.! varetu jau vel ko pateikt par tiem, kuri "NEVAR", bet nu tas jau bus smiekligi. :) :grimace:
Publicēts: 04.01.10 23:09
 citēt
didii - varēt un gribēt ir kardināli atšķirīgas lietas.......
Publicēts: 05.01.10 01:01
 citēt
zazis:didii - varēt un gribēt ir kardināli atšķirīgas lietas.......

jā, piekrītu. tas gan :face-wink:
Publicēts: 05.01.10 10:09
 citēt
Nu tad smukiņa vai nē?:D
Publicēts: 05.01.10 12:12
 citēt
Nu re, NilsS jau pieteicās! :)

Es saku- uzreiz vajadzēja sākt ar bildi, lai var novērtēt formas!:?)
Publicēts: 05.01.10 12:47
 citēt
formāla pieeja
Publicēts: 06.01.10 00:36
 citēt
njah.:face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas