Sveiki. Es gribētu mācīties vienu no skaistākajām mākslām-fotomākslu. Iegādājos Olympus e-520. Un galvenais jautājums šeit ir, vai kāds zinošs cilvēks nevarētu sniegt tā kā pašu pirmsākumu šī aparāta lietošanā par nedārgu samaksu, tā sakot, ievirzīt mani. Paldies par uzmanību un gaidu uz atsaucību!
didii:Sveiki. Es gribētu mācīties vienu no skaistākajām mākslām-fotomākslu. Iegādājos Olympus e-520. Un galvenais jautājums šeit ir, vai kāds zinošs cilvēks nevarētu sniegt tā kā pašu pirmsākumu šī aparāta lietošanā par nedārgu samaksu, tā sakot, ievirzīt mani. Paldies par uzmanību un gaidu uz atsaucību!
didii:Sveiki. Es gribētu mācīties vienu no skaistākajām mākslām-fotomākslu. Iegādājos Olympus e-520. Un galvenais jautājums šeit ir, vai kāds zinošs cilvēks nevarētu sniegt tā kā pašu pirmsākumu šī aparāta lietošanā par nedārgu samaksu, tā sakot, ievirzīt mani. Paldies par uzmanību un gaidu uz atsaucību!
Cilvēks kurš var palīdzēt esi tu pati/pats.Paņem un IZLASI LIETOŠANAS PAMĀCĪBU,turot pašu aparātu paķērienam.Visus tos apšaubāmos apgalvojumus,kas rakstīti pamācībā tūlīt pat pārbaudi praksē,var izrādīties ka visas tās nebūtiskās figņas,kas tur sarakstītas,izrādās tīri noderīgas.
Cilvēks kurš var palīdzēt esi tu pati/pats.Paņem un IZLASI LIETOŠANAS PAMĀCĪBU,turot pašu aparātu paķērienam.Visus tos apšaubāmos apgalvojumus,kas rakstīti pamācībā tūlīt pat pārbaudi praksē,var izrādīties ka visas tās nebūtiskās figņas,kas tur sarakstītas,izrādās tīri noderīgas.
Cilvēki, kuri lasa user manuāļus, privātskolotājus nemeklē. Tos meklē tie, kuri domā, ka zināšanas ar karotīti mutē ielies...
vispār jau es domāju, ka katram ir savas vājās puses - kas tehnikā neorientējas, kas mākslā auns utt vēlme mācīties vien ir pozitīva parādība, šodien lielākā daļa jauniešu iespringt nevēlas
NilsS:vispār jau es domāju, ka katram ir savas vājās puses - kas tehnikā neorientējas, kas mākslā auns utt vēlme mācīties vien ir pozitīva parādība, šodien lielākā daļa jauniešu iespringt nevēlas
Lai nodarbotos ar mākslu tehnika nav jāpārzin vispār,jo par mākslas darbu var pasludināt dajebko,viens pirms nepilniem 100 gadiem aizmirsa noņemt no objektīva vāciņu un re pasaulslavens mākslas darbs sanāca.
nu jā.. Jautri jums. nu katrā ziņā. bildi jau varu aizsūtīt. kas tur slikts, ka gribu, lai kaads man iemaaca, nevis maacities pashai. tas nav nekas apkaunojoshh. taa ir vnk mana izvele. mans viedoklis.
didii:nu jā.. Jautri jums. nu katrā ziņā. bildi jau varu aizsūtīt. kas tur slikts, ka gribu, lai kaads man iemaaca, nevis maacities pashai. tas nav nekas apkaunojoshh. taa ir vnk mana izvele. mans viedoklis.
Pēc šāda apgalvojuma jāsāk domāt, ka esi smukiņa, jo esi pieradusi, ka čaļi visu tavā vietā izdara. Smukiņās ir slinkas fakts! Toties SMUKIŅAS!!!
Tava izvēle tā var būt tajā brīdī, kad tev piesakās strīpa ar skolotājiem un tev atliek tikai izvelēties. Pagaidām, es domāju, ka nekādas izvēles tev nav. Nu, ieliec savu bildi, varbūt parādīsies arī izvēle...!
didii:nu jā.. Jautri jums. nu katrā ziņā. bildi jau varu aizsūtīt. kas tur slikts, ka gribu, lai kaads man iemaaca, nevis maacities pashai. tas nav nekas apkaunojoshh. taa ir vnk mana izvele. mans viedoklis.
Pēc šāda apgalvojuma jāsāk domāt, ka esi smukiņa, jo esi pieradusi, ka čaļi visu tavā vietā izdara. Smukiņās ir slinkas fakts! Toties SMUKIŅAS!!!
Tava izvēle tā var būt tajā brīdī, kad tev piesakās strīpa ar skolotājiem un tev atliek tikai izvelēties. Pagaidām, es domāju, ka nekādas izvēles tev nav. Nu, ieliec savu bildi, varbūt parādīsies arī izvēle...!
oj oj oj. ir izvele. tas nenozime, ka tew nav laika un velmes, ka visiem nav. es atvainojos, Es tā kā uzdevu jautajumu, kursh var. nevis kursh nevar.! varetu jau vel ko pateikt par tiem, kuri "NEVAR", bet nu tas jau bus smiekligi.