forum.gif
Ziepjutrauks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ziepjutrauks
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.10 17:35
 citēt
Draugs interesējās par ziepjutraukiem , varbūt varat ko ieteikt ?

Pats padzirdēju , ka Sigma DP1 esot zvērā...
Publicēts: 03.01.10 17:39 labots
 citēt
Panasonic GF1 ar MAINĀMU 20 f1.7 objektīvu un HD video iespēju ir DAUDZ vairāk zvērā nekā gandrīz par to pašu naudu nopērkamā Sigma DP1 ar NENOŅEMAMU f4 optiku un kaku video...

Vēl laba alternatīva ir Oly Pen.
Publicēts: 03.01.10 17:50
 citēt
Portreti:Panasonic GF1 ar MAINĀMU 20 f1.7 objektīvu un HD video iespēju ir DAUDZ vairāk zvērā nekā gandrīz par to pašu naudu nopērkamā Sigma DP1 ar NENOŅEMAMU f4 optiku un kaku video...

Ok. Čalis saplēsa displeju sony cyber shot 7.2 pixel . Cik par to var noplēst ? (es domāju puse no sākum cenas ne ?) Pirka savlaik par 130 ls pirms 4 gadiem .
Publicēts: 03.01.10 17:52
 citēt
Ļoti "inteliģenti"- "saplēsa, noplēst". Bet jēgu tāpat nevar saprast...:)
Publicēts: 03.01.10 17:57
 citēt
Friidis:Ļoti "inteliģenti"- "saplēsa, noplēst". Bet jēgu tāpat nevar saprast...:)

atvainojos - SADAUZĪJA!
Publicēts: 03.01.10 18:07
 citēt
Janbo:
Portreti:Panasonic GF1 ar MAINĀMU 20 f1.7 objektīvu un HD video iespēju ir DAUDZ vairāk zvērā nekā gandrīz par to pašu naudu nopērkamā Sigma DP1 ar NENOŅEMAMU f4 optiku un kaku video...

Ok. Čalis saplēsa displeju sony cyber shot 7.2 pixel . Cik par to var noplēst ? (es domāju puse no sākum cenas ne ?) Pirka savlaik par 130 ls pirms 4 gadiem .

10 Ls.
Publicēts: 03.01.10 18:08
 citēt
Portreti:
Janbo:

10 Ls.

Mošk servisu ar vari pateikt ? Canon centrā es nez vai labo citas firmas brendus , bet nu tur tās cenas jau ar diezgan uzskrūvētas...
Publicēts: 03.01.10 18:11
 citēt
Janbo uz nominaciju!
Publicēts: 03.01.10 18:16
 citēt
Janbo:
Portreti:
10 Ls.

Mošk servisu ar vari pateikt ? Canon centrā es nez vai labo citas firmas brendus , bet nu tur tās cenas jau ar diezgan uzskrūvētas...

Gūgli iemācies lietot, ok!
Publicēts: 03.01.10 18:59
 citēt
Portreti:
Janbo:

nu lol , bez uzbraukšanas jau nevarēji iztikt ? Par 10 ls , ļoti šaubos , ka var kko izdarīt .

p.s ja drīkst zināt , kā tad tu meklēji , ja jau tev guugles tante izmeta , remonta cenu 10 ls ?
Publicēts: 03.01.10 19:01
 citēt
Janbo:
Portreti:

nu lol , bez uzbraukšanas jau nevarēji iztikt ? Par 10 ls , ļoti šaubos , ka var kko izdarīt .

p.s ja drīkst zināt , kā tad tu meklēji , ja jau tev guugles tante izmeta , remonta cenu 10 ls ?

Gūglē varēsi atrast servisa adresi, telefonu. Tad piezvanīsi un pavaicāsi cenu!
Tiešām, tik vienkāršas lietas jāmāca???

Šajā forumā nav servisa meistaru, te ir čatisti!
Publicēts: 03.01.10 19:01
 citēt
ritikoff:Janbo uz nominaciju!

Prieks, ka ir tādi cilvēki kā tu , kas spēj ko sakarīgu uzrakstīt par tēmu :) Domā LĪDZI! :) Ne jau es to prasu , bet gan viņš caur manu kontu uzdeva jautājumu jums , a jūs te tā ;(
Publicēts: 03.01.10 19:02
 citēt
Portreti:
Janbo:

Gūglē varēsi atrast servisa adresi, telefonu. Tad piezvanīsi un pavaicāsi cenu!
Tiešām, tik vienkāršas lietas jāmāca???

Šajā forumā nav servisa meistaru, te ir čatisti!

Tā arī viņam pateikšu :) Mazāk runā vairāk dari :) :bad_smile:
Publicēts: 03.01.10 19:03
 citēt
Janbo:

---------------

nu lol , bez uzbraukšanas jau nevarēji iztikt ?

Kāpēc tu ieteikumu mācīties lietot internetu uztver kā "uzbraucienu"?
Publicēts: 03.01.10 19:18 labots
 citēt
Portreti:
Janbo:

---------------

nu lol , bez uzbraukšanas jau nevarēji iztikt ?

Kāpēc tu ieteikumu mācīties lietot internetu uztver kā "uzbraucienu"?

Saprotat pašam nebija laika palīdzēt viņam , tāpēc cerēju , ka jūs varēsiet :) :anger:

P.s es neuztvēru to kā uzbraucienu , ritikoff jau nevarēja neko NE pe tēemu neirakstīt :((
Publicēts: 03.01.10 19:26
 citēt
Čatiņš tavam draugam palīdzēt nevarēs, jāmeklē SERVISS, tas varēs!
Publicēts: 03.01.10 19:35
 citēt
Portreti:Čatiņš tavam draugam palīdzēt nevarēs, jāmeklē SERVISS, tas varēs!

Tā jau teicu , lai čāpo ar kājam uz canon centru , ja ne tur , tad lai meklē kādu citu. Cenā gan kļūdijos , jo domāju , ka displeja remonts būs 50% no visas kameras cenas , katrā ziņā ieteici ar ko varētu viņš jaun pirkt. Tā kā man liekas , pēdējais laiks adminiem slēgt tēmas. Šeit viss izrunāts :)!
Publicēts: 03.01.10 19:41
 citēt
Janbo:
Portreti:Čatiņš tavam draugam palīdzēt nevarēs, jāmeklē SERVISS, tas varēs!

Tā jau teicu , lai čāpo ar kājam uz canon centru , ja ne tur , tad lai meklē kādu citu. Cenā gan kļūdijos , jo domāju , ka displeja remonts būs 50% no visas kameras cenas , katrā ziņā ieteici ar ko varētu viņš jaun pirkt. Tā kā man liekas , pēdējais laiks adminiem slēgt tēmas. Šeit viss izrunāts :)!

Kapēc kājām? Čalis ar telefona aparātu apieties vel nav iemācījies?
Publicēts: 03.01.10 19:51
 citēt
Portreti:
Janbo:

Kapēc kājām? Čalis ar telefona aparātu apieties vel nav iemācījies?

Netaisam čatu. Tēmu var slēgt , viss izrunāts , ieteikumi un cenas pateiktas , nr uzzināti , vsjo!
Publicēts: 03.01.10 20:04
 citēt
Janbo:

Netaisam čatu.

Man patīk čatot. Tev nepatīk? Tad neraksti, vienkārši! Citādi rakstīt par to, ka citi varētu nerakstīt- tā jau ir augstākā i- atkarības pazīme!!!:)
Publicēts: 04.01.10 10:21
 citēt
Portretiem taisnība - šādā cenu kategorijā - Panasonic GF1 vai Olympus E-P1.
Ja vajag "štob stidno ņebilo" - Leica X1 :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):