Panasonic GF1 ar MAINĀMU 20 f1.7 objektīvu un HD video iespēju ir DAUDZ vairāk zvērā nekā gandrīz par to pašu naudu nopērkamā Sigma DP1 ar NENOŅEMAMU f4 optiku un kaku video...
Portreti:Panasonic GF1 ar MAINĀMU 20 f1.7 objektīvu un HD video iespēju ir DAUDZ vairāk zvērā nekā gandrīz par to pašu naudu nopērkamā Sigma DP1 ar NENOŅEMAMU f4 optiku un kaku video...
Vēl laba alternatīva ir Oly Pen.
Ok. Čalis saplēsa displeju sony cyber shot 7.2 pixel . Cik par to var noplēst ? (es domāju puse no sākum cenas ne ?) Pirka savlaik par 130 ls pirms 4 gadiem .
Portreti:Panasonic GF1 ar MAINĀMU 20 f1.7 objektīvu un HD video iespēju ir DAUDZ vairāk zvērā nekā gandrīz par to pašu naudu nopērkamā Sigma DP1 ar NENOŅEMAMU f4 optiku un kaku video...
Vēl laba alternatīva ir Oly Pen.
Ok. Čalis saplēsa displeju sony cyber shot 7.2 pixel . Cik par to var noplēst ? (es domāju puse no sākum cenas ne ?) Pirka savlaik par 130 ls pirms 4 gadiem .
Janbo:
10 Ls.
Mošk servisu ar vari pateikt ? Canon centrā es nez vai labo citas firmas brendus , bet nu tur tās cenas jau ar diezgan uzskrūvētas...
Prieks, ka ir tādi cilvēki kā tu , kas spēj ko sakarīgu uzrakstīt par tēmu Domā LĪDZI! Ne jau es to prasu , bet gan viņš caur manu kontu uzdeva jautājumu jums , a jūs te tā ;(
Portreti:Čatiņš tavam draugam palīdzēt nevarēs, jāmeklē SERVISS, tas varēs!
Tā jau teicu , lai čāpo ar kājam uz canon centru , ja ne tur , tad lai meklē kādu citu. Cenā gan kļūdijos , jo domāju , ka displeja remonts būs 50% no visas kameras cenas , katrā ziņā ieteici ar ko varētu viņš jaun pirkt. Tā kā man liekas , pēdējais laiks adminiem slēgt tēmas. Šeit viss izrunāts !
Portreti:Čatiņš tavam draugam palīdzēt nevarēs, jāmeklē SERVISS, tas varēs!
Tā jau teicu , lai čāpo ar kājam uz canon centru , ja ne tur , tad lai meklē kādu citu. Cenā gan kļūdijos , jo domāju , ka displeja remonts būs 50% no visas kameras cenas , katrā ziņā ieteici ar ko varētu viņš jaun pirkt. Tā kā man liekas , pēdējais laiks adminiem slēgt tēmas. Šeit viss izrunāts !
Kapēc kājām? Čalis ar telefona aparātu apieties vel nav iemācījies?
Janbo:
Kapēc kājām? Čalis ar telefona aparātu apieties vel nav iemācījies?
Netaisam čatu. Tēmu var slēgt , viss izrunāts , ieteikumi un cenas pateiktas , nr uzzināti , vsjo!