Portreti:Admini nav un nevar būt ieinteresēti apmeklējuma ierobežošanā.
Bet nu ar sodiem un tēmu slēgšanu varētu mazzināt oftopiku , kas veidojas pie tēmām. Savādāk tik ienāk forumā un var lasīt savstarpējos konfliktus pa vairākām lapām , pareizu modeļu fotogrāfēšanu un krāniņu bildēm.
Portreti:Janbo pavaicāja vai Sigma DP1 ir labs ziepis, es atbildēju un tad Janbo pārslēdzās uz Sony displeja remonta iespēju apspriešanu...tāds jokains čalis!
Portreti:Janbo pavaicāja vai Sigma DP1 ir labs ziepis, es atbildēju un tad Janbo pārslēdzās uz Sony displeja remonta iespēju apspriešanu...tāds jokains čalis!
Nē nu čaļi jūs esat nēpārspējami , oftopiks , pa 3 tematiem Jā čomam bij problēma , lūdza jums paprasīt , kādu kameru (ziepjutrauku lai pērk) u ncik varētu izmaksāt remonts - paldies portreti par atbildēm , VISSS tēma tač slēgta . Adminiem ir jādomā , ko darīt ar forumu , savādāk , kā portreti teica , te čatiņš ir.
P.s Lūdzu atvainojiet , ka caur savu kontu ļāvu uzrakstīt , viņa uzdoto jautājumu - tas vairāk neatkārtosies (angel) - nafig nav tāda sejiņa ?
ritikoff , tu pat te NERUBII runāt par tēmu , es nesaprotu , to ir tik grūti saprast ? Gudrim bij taisnība par tevi... Reāli , taču saņemies !
Gudrim taisniba? Too ka es dzekam pateicu lai tur muti ciet nevis visam modelem jauta vai mums bija seks?
Tev vajag publiksi paradit visu sarakstiu lai tu trekteris savu muti ario piever?
Vai varbut tev atgadinat par to ka tevi it ka Kefira aicinaja bildet?
Cik tu te tads diskusijas pats izveidoja?
Kam te jasavacas?
Ej pie sava guru Gudrisa, tad pieaiciniet Ziemeli un mulajet talak visas baumas
Bet dzive visu saliks pa vietam
Brivs!
Bļeģ izbeigsies vienreiz savstarpējā diršānās ? Es jau neteikšu , kā tu pirms kāda laika man un vēl (man zināmiem 3 cilvēkiem no fotobloga) pa muti piesolīji , ka par tavā mbildēm ne tā pateica. Gudris paņirgājās par tevi a tu jau cepies , vecīt ja raksti uzvārdu iemācies tos pareizi rakstīt Krievs esi cik var saprast , neapnīk dirsties , tad turpinam , es tik mudinu fotobloga tautu , lai izbeigtos , tādu sūdu rakstīšana PIE KATRAS TĒMAS , neskatoties uz to KAS TO IR rakstījis . Taču , kādu mēs paši vidi radīsim , tādā ar būs jādzīvo. Tāpēc 10 gadā varētu ar beigties šī sūdi , un admini/moderatori , varētu sākt reāli k odarīt , kvai izdarīt brīdinājumu sistēmu (3 bridinājumi - bans) .
ritikoff:Kur vins panirgajas? To ka modelei uzrakstija vai mums bija seks?
Un tu uskati ka pa tadu nirgasanos nav jadod biete?
A nakosais kurs? Velviena liupata Reinis? Kurs ari atlaujas te mani apmelot un izdomaji ka nebus jaatbild pa vardiem?
Ta ka puika sedi un doma pats ko raksti Runat var daudz ko, bet par vardiem briziem ari jaatbild, it ipasi ja vardi skar kada cilveka godu!
Un ja, tev personigs sveicien no Jana un Egona, tie kuri ir no Kefira... Loti parsteigti biji abi, kad par tevim pajautaju...
Un nelamajes, par to stabili vajadzetu banu ievest!
Atvaino Janu un Egonu nepazīstu , es caur vienu citu čali tiku tur... Bet nu kautkādu sistēmu vajag ieviest forumā , jo tiešām nu arvien vairāk cilvēkiem ir NEvēlme ienākt šeit.
Man jau sen bija ierosinājums: tēmu tiesīgs slēgt tās aizsācējs. Kaut vai ar Portreta atslēgas vārdu NEKO. Pēc šī vārda parādīšanās vairs neviens nevar neko pievienot.
Eltons:Man jau sen bija ierosinājums: tēmu tiesīgs slēgt tās aizsācējs. Kaut vai ar Portreta atslēgas vārdu NEKO. Pēc šī vārda parādīšanās vairs neviens nevar neko pievienot.
Kaut kas ir jāmaina , bet vai admini , bez podziņu ieviešanas , spēs ieviest to , šaubos...
Janbo, atbildot uz privato zinju - es izteicu ierosinajumu, ja tas tev nepatik, nav mana problema. Un par krishanu pa kapnem nebaidos - visur gandriz vai lifti pieejami, bet paldies par rupem. Ieteikums nr 2 - atrodi labak meichu ko pamiiciit, tvaiku nolaidisi un virtualas problemas kljus paris reizes vienaldzigakas.
versatile:Janbo, atbildot uz privato zinju - es izteicu ierosinajumu, ja tas tev nepatik, nav mana problema. Un par krishanu pa kapnem nebaidos - visur gandriz vai lifti pieejami, bet paldies par rupem. Ieteikums nr 2 - atrodi labak meichu ko pamiiciit, tvaiku nolaidisi un virtualas problemas kljus paris reizes vienaldzigakas.
vesatile - par meičām vari neuztraukties IR! Bet nu ceru , ka tu saproti , ka man ir apnikuši , ne tikai mani , bet arī citu savstarpējie kašķi , tāpēc lieliska ideja (ko iepriekš cilvēki minēja) , ka tēmas autors pats varētu dzēst vai slēgt tēmu. UN nevajag lamāties , jo mēs paši kādu vidi radām , tādā ar jādzīvo (žetons administrācijai par šo smaidiņu )