forum.gif
Meklēju privātskolotāju, kas iemācīs dažus knifus iekš Fotoveikala
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju privātskolotāju, kas iemācīs dažus knifus iekš Fotoveikala
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.10 10:35
 citēt
Vispirms, veiksmi un būt pareizā laikā, pareizā vietā Tīģera gadā:face-wink:

Steidzīgi meklēju spečuku, kas profesionāli iemācītu tehniski nevainojami "izgriezt" objektu no fona.
Ideāli ja ar PS CS3, bet domāju, ka ar CS4 nebūs tik lielas atšķirības...

patreiz "griežu" ar cs3 un to ko youtube piedāvā+esmu niekojies ar fluidmask 3 un tagad ar topaz denoise3

Galvenais nosacījums, lai pasniedzējs ar to nodarbotos ikdienā (nosacīti protams) un TIEŠĀM būtu poņa par šo opciju.
Vēlams Rīga -Cēsis-Valmiera.

P.S. Ir daudz labu cilvēku, kas to pieprot savam priekam un labprāt dalās savā pieredzē bez maksas:face-wink:, bet es jūtu, ka pašam kaut kas nepielec, un vajag pāris akadēmiskās stundas ar pasniedzēju un pātadziņu:face-glasses:
Gan jau par apmaksas noteikumiem vienosimies.
Lūgums visus priekšlikumus uz PM.
Paldies
Publicēts: 04.01.10 10:39
 citēt
Spura:Vispirms, veiksmi un būt pareizā laikā, pareizā vietā Tīģera gadā:face-wink:

Steidzīgi meklēju spečuku, kas profesionāli iemācītu tehniski nevainojami "izgriezt" objektu no fona.
Ideāli ja ar PS CS3, bet domāju, ka ar CS4 nebūs tik lielas atšķirības...

patreiz "griežu" ar cs3 un to ko youtube piedāvā+esmu niekojies ar fluidmask 3 un tagad ar topaz denoise3

Galvenais nosacījums, lai pasniedzējs ar to nodarbotos ikdienā (nosacīti protams) un TIEŠĀM būtu poņa par šo opciju.
Vēlams Rīga -Cēsis-Valmiera.

P.S. Ir daudz labu cilvēku, kas to pieprot savam priekam un labprāt dalās savā pieredzē bez maksas:face-wink:, bet es jūtu, ka pašam kaut kas nepielec, un vajag pāris akadēmiskās stundas ar pasniedzēju un pātadziņu:face-glasses:
Gan jau par apmaksas noteikumiem vienosimies.
Lūgums visus priekšlikumus uz PM.
Paldies

Klau,es to visu iemācījos pašmācību ceļā :)
Es tev varu bik izpalīdzēt:) Tev caur skype varu aizsūtīt torenta failu kur ir ļoti labas un saprotamas video pamācības :) Ja vēlies raksti privāti :)
Publicēts: 04.01.10 10:41
 citēt
Publicēts: 04.01.10 10:43
 citēt
Savācies tutoriāļus un vajag tik rakt.:face-smile:
Publicēts: 04.01.10 10:46
 citēt
nav jau nemaz grūti,galvenais fotošopaa jaaiemaacaas darboties ar maskaam :p
Publicēts: 04.01.10 10:54
 citēt
zoziitis, paldies došu pm.

Friidi, arī paldies, bet šiem ir lielā PS apmācība, tādēļ meklēju, kas man var īsi un privāti tieši par griešanu:)

welns, mhh viegli teikt, bet varbūt pareizāk, lai kāds pasaka, kā pareizāk turēt to lāpstu:face-glasses:, moš es nepareizo leņķi izmantoju:face-grin:

ja nopietni, tie tutriāļi ir ok vienkāršākām lietām, bet man galvenā problēma ir, ka ja objekta ārmalas ir neizteiksmīgas un/vai saplūst ar fonu. Nevaru ideāli izgriezt, lai nepaliktu zāģis, vai nogriezt kautko no objekta, tāpēc arī meklēju, kas to man varētu "iedolbīt". Otra problēma, ka laiks bezmaksas mācībām vairs naff:face-sad:
Publicēts: 04.01.10 14:45
 citēt
Smukiņa?:D
Publicēts: 04.01.10 15:00
 citēt
pacietiiba + youtube = ideaals izgriezums
Publicēts: 04.01.10 15:02
 citēt
Karlis70:Smukiņa?:D
Tu tipa taga Portreti2?
Publicēts: 04.01.10 15:06
 citēt

Nu nezinu cik cilvēks vārdā Raivo var būt smukiņa :D
Publicēts: 04.01.10 16:12
 citēt
Spura:zoziitis, paldies došu pm.

Friidi, arī paldies, bet šiem ir lielā PS apmācība, tādēļ meklēju, kas man var īsi un privāti tieši par griešanu:)

welns, mhh viegli teikt, bet varbūt pareizāk, lai kāds pasaka, kā pareizāk turēt to lāpstu:face-glasses:, moš es nepareizo leņķi izmantoju:face-grin:

ja nopietni, tie tutriāļi ir ok vienkāršākām lietām, bet man galvenā problēma ir, ka ja objekta ārmalas ir neizteiksmīgas un/vai saplūst ar fonu. Nevaru ideāli izgriezt, lai nepaliktu zāģis, vai nogriezt kautko no objekta, tāpēc arī meklēju, kas to man varētu "iedolbīt". Otra problēma, ka laiks bezmaksas mācībām vairs naff:face-sad:

Select>feather Vai Select>refine edge. Sīkāk- youtube.
Publicēts: 04.01.10 16:21
 citēt

Karlis70, negribu sarūgtināt, zini, šodien jau pirmdiena, jauna darba nedēļa....vajadzētu tomēr attiet...nē, nu protams drīz jau citiem ziemassvētki, ta, ka nav ko lieki organismu traucēt ar apskaidrības ieviešanu:face-grin::face-grin::face-grin:

Spura ne vienmēr nozīmē, ka dabūsi :face-kiss::face-kiss::face-kiss:

Nu vecīt...perversības arī šajā gadā.....:face-grin:

Pārējiem, zinu, zinu ko mūsu kopējais vectētiņš teica- mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties:face-wink:

Gudri- vai lieto layers masks vai citu metodi?
Publicēts: 04.01.10 16:29
 citēt
es vnk griezhu ar Path un miers, bez maskam
Publicēts: 04.01.10 16:41
 citēt
Gudris:dzēšgumiju

Ok, laikam esi ļoti pacietīgs, ja ar dzēšgumiju:face-wink:
Publicēts: 04.01.10 16:46
 citēt
Metodes ir vairaakas - skatoties kaadiem meerkjiem jaagreizh. Bet nu lai ar dzeeshgumijju "griezt" - tad ir jaabuut ljooti daudz briiva laika;-pp;-)
Publicēts: 04.01.10 16:50
 citēt
to dara studijatkariigie ;-ppppp
Publicēts: 04.01.10 16:51
 citēt
Dansiga, Tev garlaiciigi? ;)
Publicēts: 04.01.10 16:53
 citēt
nav divu vienaadu bilzhu, fonu, gaismu... nav vienas metodes. ja ir leijeru maskas, tad ar dzeeshgumiju straadaa tikai pilnigi tirlinji... sorii.....
Publicēts: 04.01.10 16:54
 citēt
gatisgatis, kaapec ta domaa, ka man garlaiciigi?;-)))

+++Laciz:-)
Publicēts: 04.01.10 17:00
 citēt
taa izskataas :)
Publicēts: 04.01.10 17:11
 citēt
gatisgatis, da neee - kasos ar bildeem - jo iedvesmas iisti nav ;-)
Publicēts: 04.01.10 17:28
 citēt
Nu, kasies, kasies! :) Tev labi sanaak! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):