forum.gif
Filma par I. Ruku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Filma par I. Ruku
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.10 15:04
 citēt
Esmu bijusi uz viņas Amālijas ielas izstādi + esmu viņas darbus redzējusi. Smuki un nekas īpašs MANAI ACIJ. Kā augstāk Portreti rakstīja - mazi nošmulējušies bērni lauku vidē, veci cilvēki utt. Bildes, atškirībā no citām līdzīgām, elpo (kā es saku, kad bilde mani spēj uzrunāt), bet nekas tiiiik īpašs.
Un mani nebeidz pārsteigt fakts, ka daži (pat daudzi, īstenībā) nespēj saprast, ka jaunie fotogrāfē savādāka žanra bildes. Nu nevar visu mūžu visi tikai melnbaltas lauku ainas un cilvēku dzīvestāstus viņu sejās fočēt. Liekas, ka tādi lunņveidīgie ir stipri ierobežoti (atvainojos Lunim, bet Tavi komentāri ir dikti spilgti šajā sakarā un atvasinājumu no Tava nika bija visvienkāršāk paņemt ;) )
Bet, ja būtu brīva diena un nebūtu čakars ar ielūgumiem uz filmu aizietu. Es vēl meklējos, skatos, lasu, uzzinu un izzinu un katra iespēja tuvāk iepazīties ar foto mākslu mani interesē.
Publicēts: 06.01.10 15:23
 citēt
alora:daži (pat daudzi, īstenībā) nespēj saprast, ka jaunie fotogrāfē savādāka žanra bildes.

Iedod kādu linku uz "jauno" fotogrāfu bildēm, kuras tiek pārdotas (tātad kādam ir vajadzīgas) par 3-4 zīmju cipariem. Tas, ka jaunie mēģina fotogrāfēt savādāk, ir pat labi, tikai viņi sevi smagi krāpj, viens otru apsaukdami par ģēnijiem.

P.S. "Es vēl meklējos..." - tas labi skan.
Publicēts: 06.01.10 15:25 labots
 citēt
Alora, bet vai tad kāds neluņveidīgajiem liedz priecāties par Larām Kroftām? Droši!

Gudris arī te visu laiku kaut ko par "iespēju tuvāk iepazīties" runā, nekas jums netraucē saiet kopā.
Publicēts: 06.01.10 15:46
 citēt
alora:Esmu bijusi uz viņas Amālijas ielas izstādi + esmu viņas darbus redzējusi. Smuki un nekas īpašs MANAI ACIJ. Kā augstāk Portreti rakstīja - mazi nošmulējušies bērni lauku vidē, veci cilvēki utt. Bildes, atškirībā no citām līdzīgām, elpo (kā es saku, kad bilde mani spēj uzrunāt), bet nekas tiiiik īpašs.
Un mani nebeidz pārsteigt fakts, ka daži (pat daudzi, īstenībā) nespēj saprast, ka jaunie fotogrāfē savādāka žanra bildes. Nu nevar visu mūžu visi tikai melnbaltas lauku ainas un cilvēku dzīvestāstus viņu sejās fočēt. Liekas, ka tādi lunņveidīgie ir stipri ierobežoti (atvainojos Lunim, bet Tavi komentāri ir dikti spilgti šajā sakarā un atvasinājumu no Tava nika bija visvienkāršāk paņemt ;) )
Bet, ja būtu brīva diena un nebūtu čakars ar ielūgumiem uz filmu aizietu. Es vēl meklējos, skatos, lasu, uzzinu un izzinu un katra iespēja tuvāk iepazīties ar foto mākslu mani interesē.

Ja mēs tagad ietu apmēram 6. klasē, tad par Luni tagad varētu teikt, ka Alora viņu "apd#$%a". :)

Lunim būs grūti atmāzēties...:face-devil-grin:
Publicēts: 06.01.10 15:50
 citēt
Auni :face-grin:
Fotto--> neiet runa par cipariem. Jums tikai cipari galvā. Es gribu teikt, ka mani izbrīna fakts, ka it kā visi mēs viena hobija, darba darītāji, bet nespējam cienīt to, kuri fotogrāfē ne tikai to, kas skaistās lielā cieņā. Nu vajag mūsu pasaulei i auto bildētājus, i dabas, i interjeru, i kukaiņu, i meitenīšu, i ēdienu bildētājus. Vot jautājums, kāpēc nespēj cienīt viens otru?! Katram savs ceļs ejams un tici man, gan jau pēc n-tiem gadiem, t.s., "jaunās paaudzes" foto arī tiks skatīti ar citām acīm. Katram laikmetam taču vajag kādu atškirības iezīmi, savādāk galīgi nebūtu interesanti.

Vanderfons--> A kas Tev liek domāt, ka es nepriecājos - gan par Rukas darbiem, gan par Kroftveidīgajām!!! Un kas Tev liek domāt, ka man varētu būt interesanti iepazīties tuvāk ar Gudri?
Tavs komentārs izbrīnīja...tas neliecina ne par ko citu, kā tiešām Tavu aprobežotību. Nedomā tik taisni ne par mani, ne citiem.
Publicēts: 06.01.10 15:53 labots
 citēt
Portreti:

Ja mēs tagad ietu apmēram 6. klasē,

Šķiet, ka ejam gan :D
Bet nešaubies ne mirkli, nāks vēl ritkīgi pār manu galvu.
Publicēts: 06.01.10 15:55
 citēt
Vanderfons: Larām Kroftām? .

Ir arī cita žanra mākslas filmas, ne tikai trilleri un ekšens, kuras liek aizdomāties, ir skaistas un aizraujošas.

Treileri filmai par Intu noskatījos līdz tai vietai, kur tante sēž vannā...mani parasti interesē treileri, tāpēc, ka tajā ir dinamiskāka montāža, skaisti kadri, apjomīgs audio pavadījums un tā tālāk...šitais treileris ir garlaicīgs un neinteresants.

Ne velti filmu sponsorē...ja to būtu jāapmeklē par naudu un tādā veidā sevi jāatpērk, nekas nesanāktu, dēļ garlaicības...
Publicēts: 06.01.10 15:57
 citēt
fotto:
alora:daži (pat daudzi, īstenībā) nespēj saprast, ka jaunie fotogrāfē savādāka žanra bildes.

Iedod kādu linku uz "jauno" fotogrāfu bildēm, kuras tiek pārdotas

Lunis pelnot 1600 Ls dienā ar savām Latgales atklātnītēm. Topiku par šo tēmu sameklēt? :D:D:D:D:D
Publicēts: 06.01.10 15:57
 citēt
Portreti:Ja mēs tagad ietu apmēram 6. klasē, tad par Luni tagad varētu teikt, ka Alora viņu "apd#$%a". :)
Lunim būs grūti atmāzēties...:face-devil-grin:

Nē es teiktu ka šamai gaume kā "Manai sexretārei" kas ir vienkarši pilnīg savādāka nevis labāka vai sliktāka:):) Viņa gan blondīne bat noteikt nav stulba ,bilduki "Vienkārši" manā uztverē , bet SAVI , atškiribā no Gudra kurš mums latviski sakot ne uz ko "Domājamu" nav spējīgs "Korķis relikts" :):)
Publicēts: 06.01.10 15:58
 citēt
alora:Un kas Tev liek domāt

Piemēram, tēmas nosaukums - filma par Inta Ruku. Tas liek domāt. Par Intas Rukas darbiem.
Un kas Tev liek domāt?
Publicēts: 06.01.10 16:04
 citēt
fotto:

Iedod kādu linku uz "jauno" fotogrāfu bildēm, kuras tiek pārdotas

Es par velti vispār nefotogrāfēju, no kā izriet, ka VISAS bildes, ko nofotogrāfēju, tiek pārdotas.
Publicēts: 06.01.10 16:14
 citēt
alora:Jums tikai cipari galvā.

Ciparus (t.i. naudu) cilvēce izdomāja, lai būtu vienots vērtības mērs. Lai varētu atšķirt Steihena "Dīķi" no, teiksim, tava knipsējuma.
Publicēts: 06.01.10 16:40
 citēt
Jūs jaucat cienītie jēdzienus "Jauns un Stulbs" , piemēram tepatās Blogā var vienkarši perfekti salidzināt Gudris @ Ritjikoffs "Gudris" konkrēts aprobežots idiots , Ritikoffs varbūt ar traks ir bet Bildes TEICAMAS ! Te vēl veselu baru "Jauno" var minēt kuriem ir iekšā , piemēram tepātās Marchello mož pārāk ilgi bijis kāds "Pardevējs" vai nu es nezinu kāutkās uz "Piķi kritis" bet brižam pēc texstiem vadzētu nāk laukā pat ļoti intresantiem darbiem ne tikai "Lēta komercija" , paskatās šā "Ceļojumu bildes" noteikt krutākas un daudz intresantākas par "Darba bildēm" , Lutums mums ar kamēr nebij iebraucis galīgā "Atrais piķis" funktierī ar ražoja tīr intresantus isstrādājumus , taga gan čuš:( :):) Tā var turpināt un turpināt , man vecākā meita 20 gadi kopš bērndārza dzīvo un skolā gājusi un biznesus pin Vacijā , viņa zin "Istena Vaciete" bai skarbi parasti izsakās par "Latvijas vienaudziem" galvenā atškirība star Latvijas un Vacijas publiku esot apmēram no sērijas "Nabagi kam acīs piķis galvā vējš dzīve uz mūžīgā pārāda" :):) Krievi tai ziņā ir daaudz saprātīgāki par "Latvju zeltenēm @ antiņiem" vīni tomēr MĀCĀS PRAKTISKAS LIETAS neviss stulbas nevienam nevaidzīgas "Dināmo shēmas" :) Cilvēki kuri savā biznessā ieklemējās tik uz "Sākuma stadiju" foto jomā tas būtu "Kaziņas pjanciņas" ir lemti pilnīgais neveksmei bez jebkādas iespējamās izauxsmes. Tieši radošie darbi arī nodrošina IZAUXSMI arī bzinessa jomā ja NESPĒJ DOMĀT kā Gudris piemēram tad nekādas perspektīvas nespīd arī tālākā Biznesa jomā , ja vieniģi ko "Leti pirkt dārgi pārdot" tādiem pašiem salmu galvām:):)
Publicēts: 06.01.10 16:48
 citēt
Aizgāju paskatīties Luņa SUPER-OVERSATURATED platleņķa galeriju.

Tev Luni, sākumā jāiet kursiņos pie Gudra, pēc tam pie Riķikova, un tad moš pie Aloras, kad būsi pamācījies kādu laiku pie diviem iepriekšējiem...
Publicēts: 06.01.10 16:51 labots
 citēt
fotto:
alora:Jums tikai cipari galvā.

Ciparus (t.i. naudu) cilvēce izdomāja, lai būtu vienots vērtības mērs. Lai varētu atšķirt Steihena "Dīķi" no, teiksim, tava knipsējuma.

Steihena "Dīķis" maksāja tik daudz tāpēc, ka cilvēki, kuriem ir miljardi, vienu dienu aizrāvās ar vairāksolīšanu- abi gribēja būt krutākie. Ar fotogrāfiju tam nav nekāda sakara, jo šo bildi nopirka nevis muzejs vai fotogrāfs, bet vienkāršs mega- biezais, kurš bija daaaaaudz naftas sapumpējis Arābijā...

Starp citu- šis pats čalis par 0,5 milj. Bahreinā nosolīja numurzīmi "777".
Publicēts: 06.01.10 16:56
 citēt
+ Šņircks
 citēt
+Portreti
 citēt
=?
Publicēts: 06.01.10 17:01
 citēt
+ Gudris.:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.01.10 17:02
 citēt
Kātad kātad es par to vien sapņoju:):) Gudri @ Ko ir viens burvīgs aprakts par "Makslas izgītību" Krievijas prstīžā auxstskolā :):)

Hачались искусительные годы «высокой нефти». Потекли деньги. Одновременно началась бурная коммерциализация образования.Пошел запрос на быстро и кое-как подготовленные кадры. Рынок труда требовал сотни тысяч умельцев быстро сверстать визитные карточки. Ну, и «бизнес»!в это же самое время пошел расцвет «глянца», табуном повалили рекламисты-макетчики, на рынок ворвались цифровые коллекции с миллионами уже готовых решений .Из регионов потянулись молодые дизайнеры-любители из «компьютерщиков», которым нужна была справка об окончании двухнедельных курсов дизайна в престижном московском вузе.На факультет графических искусств шли охотно – потому что ФГИ имел репутацию.
Но репутация эта день за днем оказывалась под угрозой. Такое количество платников уже невозможно было обеспечить ни натурщиками, ни материалами для гравюр, ни красками, ни холстами. Вообще почти ничем. В 2009 году завкафедрой иллюстрации стал просить повысить оплату работы натурщиков (к тому времени их осталось два – три на 500 студентов – дальше уже было невозможно ) и получил отказ. Пришлось закупить манекены.

Finišā "Specālisti" sāk mācīt tādus pašus "Gudrus" tālāk un tā tik uz leju :):)
Publicēts: 06.01.10 17:07
 citēt
Lunis:

gaume ...... ir vienkarši pilnīg savādāka nevis labāka vai sliktāka:):)

Tieši to arī gribēju pateikt un paldies, ka kāds saprata. Katram savs un paldies Dievam, ka tā.

Vanderfons--> uz manu jautājumu kontekstā neatbildēji. Filozofēt par to, kas liek domāt, šeit būtu nevietā.
Publicēts: 06.01.10 18:25
 citēt
..bet ja nopietni - daļa viņas bilžu man patīk.
Ir forši, ja cilvēks dara to kas patīk, un ja to vēl var pārdot!
Publicēts: 06.01.10 18:50
 citēt
normāla, savdabīga fotogrāfe www.baukunst-galerie.de... , normāla radošā biogrāfija, pelnīta popularitāte, par to arī cepiens... :bad_smile:
Publicēts: 06.01.10 20:30 labots
 citēt
Filozofēt par to, kas liek domāt, šeit būtu nevietā.

Kāpēc?
Man nav interesanta saruna, kas neliek domāt. Man ir laba nojauta, ka tos darbus, kurus Tu regulāri skaties kā labu jauno fotogrāfu veikumu, neesmu nekad redzējis.
Publicēts: 06.01.10 20:46
 citēt
es lasu un briinos par Rukas noliedzeejiem ...... jums skauzh vai kas!??!?!?!
Publicēts: 06.01.10 21:42 labots
 citēt
fotto:Iedod kādu linku uz "jauno" fotogrāfu bildēm, kuras tiek pārdotas (tātad kādam ir vajadzīgas) par 3-4 zīmju cipariem.

nevis kādam ir vajadzīgas, bet kādam, kuram ir tik daudz kāposta, ka "hotj zjopoi jesh", ŠĶIET vai nu, ka tās ir viņam vajadzīgas vai ka būs stilīgi tās nopirkt.
dansiga: ...... jums skauzh vai kas!??!?!?!
pa, pa pa, here we stop - apkirst drīkst tikai tos, kuru darbus ne-1 neatzīst par labiem esam, nepērk, nepublicē un neizstāda?
mans lielais igauņu draugs Matti Miliuss, kuru cita starpā Inta bildēja pie manis (un pie manis vēl dažas Kodaka - modaka plēves!), pa reizie saka: "a jeslji mnje cjto-to nje nravistsja, togda ja prosto govorju, cjto eto gavno!". filmā nebija ar mieru teikt - nojauta, ka atbildēšu "un kura glezna Tev nepatīk?". un tas jau arī par gaumi, tikai viņš tā direktāk izsakās.
jeb domā, ka specifiski tieši Intas (un varbūt vēl kāda!) kritizētājiem skauž? :face-smile:
Publicēts: 06.01.10 21:45
 citēt
haralds, nu es savadaak riikojos ..... ja man kaut kas nepatiik - tb nav pienjemams saturs, pasniegshanas veids, es pieklaajiigi pakluseeju - visiem VISSS nevar patikt (nav runa par absoluutiem braakjiem)
Publicēts: 06.01.10 21:49 labots
 citēt
dansiga:haralds, nu es savadaak riikojos .....
nu, sure - starp to, kas labs un saimniecībā noderīgs un to, kas sūds jau ne tikai gradācijas vēl, bet arī "OK, tiesīgs uz eksistenci un kādam varbūt labs, bet ne mans" u.t.t.
Publicēts: 06.01.10 21:51
 citēt
haralds, tak viss kopaa!!!!! katrs dara kaa grib ;-))))
Publicēts: 06.01.10 22:01 labots
 citēt
haralds, tak viss kopaa

Hmm ... ja viss kopā, tad sanāca labs, saimniecībā noderīgs, eksistējošs s*, ar gradācijām - labs, bet ne mans. Vai bija domāts kāds cits teikums un cits Haralds?
Tagad atliek tikai noskaidrot, kāds zvērs to atstājis. Sniegs ir darītājus nodevīgs.
Publicēts: 06.01.10 22:05
 citēt
Portreti:Nu,
Lunis:
"Aprobežoti idioti" pie kuriem mēs zinam tu piederi nav nemaz tik "Plašāka publika" tie ir tikapat ierobežota publikas daļa kā tevis pieminētie "šiziķi" , vairums pasaules savi 90% ir vienkarši mietpilsoņi kam vispār intresē tikai sīkas lietiņas ap sevi un nekas vairāk BET viņi nav APROBEŽOTI kā tu viņiem vienkarši ir piezemētākas intreses tācu nav "trula uztvere" atširībā no tevis:):)

Kas, tavuprāt, ir izcils šajā viņas bildē? [url=http://static.music.lv/~krievukultura/lv/?page_id=7

Baidos]http://static.music.lv/~krievukultura/lv/?page_id=7

Baidos[/url] ka Tev nedraud to saprast...
Publicēts: 06.01.10 22:05 labots
 citēt
nu, gradācijas ne tā, kā fotogrāfijā domājam, domātas!
Publicēts: 06.01.10 22:08
 citēt
mmmmm:
Portreti:Nu,
Kas, tavuprāt, ir izcils šajā viņas bildē? [url=http://static.music.lv/~krievukultura/lv/?page_id=7

Baidos]http://static.music.lv/~krievukultura/lv/?page_id=7

Baidos[/url] ka Tev nedraud to saprast...
Un tev? Paskaidrosi, ko TU saproti?
Publicēts: 06.01.10 22:12
 citēt
Portreti, cienītais, pastāsti, ko cilvēki TĀDU sajūt (nojaušu, ka tev atkal būs pofig), kad skatās uguns liesmās vai uz jūras horizontu.
Bet sajūt taču. Un nekā tur it kā nav.

Vispār redzu kadrā divas dažādas enerģijas - konservatīvā un lēnā pretnostatījumu ātrajam un enerģiskajam. Vismaz to. Pārējo rīt.
Publicēts: 06.01.10 22:16
 citēt
meklē acīs

nemeklē netiirumos , dreebees un graustos
Publicēts: 07.01.10 18:27
 citēt
Portreti pazuda un apklusa.
Nepazīstu vairs viņu... Kādreiz tik aktīvs bija, snovoja, kaitoja, čatoja, video filmēja ...
Publicēts: 07.01.10 22:57
 citēt
speciāli

zemocenuliiderim :

"Starp citu, sievietes fotogrāfes ir pašas labākās pasaulē.

Tiešām?

Pilnīgi noteikti, absolūti. Tur nav divu domu. Tā ir pilnīgi cita izjūta, mazāk prāta, vairāk mīlestības, ko viņas ieliek fotgrāfijā. Un tieši tāpēc Latvija nav piedzīvojusi nevienu spožāku fotozvaigzni kā Inta Ruka un ilgi vēl nepiedzīvos. "

ipasi.espati.lv...

:face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt