forum.gif
Digitālā televīzija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Digitālā televīzija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.10 15:10 labots
 citēt
Esmu sabiedriskās TV lietotājs, ikdienā gan izmantoju tikai pāris kanālus. Laika pārbaudi izturējušās filmas iegūstu un skatos, kad to atļauj laiks, citos veidos.

Sakarā ar pāreju uz digitālo virszemes TV vēlētos dzirdēt citu viedokļus:

1) Vai sagaidāt, ka satura pārpakošana uzlabos saturu kaut par mikronu, un vai tukšu ziņu, apnicīgas reklāmas vai neinteresanta raidījuma jaunā augstā tehniskā pārraides kvalitāte jums šķiet svarīga?
2) Vai jūs spējat skatīties vairākus desmitus kanālu vienlaikus? Aprakstiet procesu sīkāk, ja to spējat. Un vēl, ticamībai,
3) Cik bieži skatāties TV ziemā/vasarā? Ko pārsvarā skatāties - ziņas, sportu, reklāmas, mākslas filmas, bērnu seriālus? Vai veicat kanālu atlasi/grupējat tos?
Publicēts: 04.01.10 15:33 labots
 citēt
1) Ne
2) Varbut. Nezinu. Neesmu meginajis, jo labi ja 1 no 100 kanaliem paraleli iet kas skatisanas verts
3) Skatijos pie galda virtuvee. Bet nu jau ari tur ne, jo TV aizceloja uz citu istabu... Skatijos zinas, varbut kadu filmu, discovery kanalu...

Skatos dazadus serialus uz datora, ko novelku no torrentiem... Pilnigi pietiek. 100% kontrole paar saturu un nekaadu reklaamu...
Publicēts: 04.01.10 15:35
 citēt
1. teorētiski saturs varētu uzlaboties
2. stulbs jautājums
3. sportu un pa kādai filmai.
Publicēts: 04.01.10 15:36
 citēt
99% tikai zinjas. diemzheel LNT, jo citus ar antenu nekjer. Ja buutu kaads kaabelis, paskatiitos BBC Prime. Vispaar ret to kasti alergjija. Censhos beernus tuvumaa nelaist. Pagaidaam izdodas.
Publicēts: 04.01.10 15:42
 citēt
TV skatos, kad esmu kkur, kur iesleegts un veel reizi-divas menesi, kad aizbraucu uz laukiem - tur ierubu discovery un paskatos kas nu labs. kaut gan viasata discovery man nepatiik, parak daudz uzspeleta sentimenta piebaztu čoperbūvēšanas utml raidījumi, kas visi kā viens ir pēc viena scenārija.
Ziņas lasu internetā un uzzinu no interesantiem cilvēkiem, gadās, ka pirms tās nonāk netā.

Mana dzive negaciju pieteik, nafig vel maksat un skatities pa TV.
Publicēts: 04.01.10 15:46
 citēt
1. Latvijas tv kanāli tuvākajā laikā diez vai paliks kvalitatīvāki. reklāmas laiks, neskatoties uz to, ka nesen, no ES komisijas dabūja pa mizu, neliekās mazāks palicis, un laikam nepaliks...daudz kanālu - lielākas izvēles iespējas. neinteresantus raidījumus neskatos. kvalitātei ir nozīme
2. vairākus kanālus vienlaicīgi neskatos
3. ziemā paskatos vairāk, kā vasarā - ziņas, Discovery, National Geographic, Animals Planet, kādu filmu, sporta pārraides. skatīšanās laiku saplānoju, izvēloties sev svarīgāko :what:
Publicēts: 04.01.10 15:49
 citēt
1. Nē
2. Vairākus desmitus? :D Takš reti kurš kanāls vispār ir skatīšanās vērts, nav iespējams savākt vairākus desmitus.
3. Pārsvarā kādu labu kanālu ieslēdzu fonam un, ja ir kāds interesants raidījums, varbūt pievēršos un paskatos.
Publicēts: 04.01.10 16:16
 citēt
Ko rāda, to skatos. Kā palaiž reklāmu, pārslēdzu kanālu. Man teļļuks vienkārši fonā vakarā...
Publicēts: 04.01.10 16:36
 citēt
1. Nekas daudz vizuāli neuzlabosies
2. Nav tādas tehnikas, kas rādītu vienlaikus vairākuskanālus.
3. Skatos atkarīgi no noskaņojuma, seriālus neskatos.
Publicēts: 04.01.10 16:37
 citēt
2. stulbs jautājums

Vai 100 kanālos ir kas vairāk redzams nekā 20?
Te "Cik kanālus var vienlaicīgi skatīties?" iegūst jaunu jēgu.

Tiesa, tev pat tos 20 pašam izvēlēties neļauj - iebaro paketes veidā.

Par kvalitāti ... ja tev ne visai patīk Modern Talking, vai tu gūsi baudu no viņu remāsterētas diskogrāfijas 5.1 DVD formātā? Būs taču superīga skaņa ...
Publicēts: 04.01.10 16:38
 citēt
zazis:1. Nekas daudz vizuāli neuzlabosies
ir taada tehnika :D var sadaliit ekraanu 20 daljaas un skatiities 20 kanaalus vienlaiciigi. pat daudziem leetajiem telljukiem ir PiP - skaties filmu a sturiitii raamiitii raada hokeju...
Publicēts: 04.01.10 16:40
 citēt
Laciz - zinu ka ir tāda, bet man naf :(
Publicēts: 04.01.10 17:07 labots
 citēt
Laciz:
ir taada tehnika :D var sadaliit ekraanu 20 daljaas un skatiities 20 kanaalus vienlaiciigi. pat daudziem leetajiem telljukiem ir PiP - skaties filmu a sturiitii raamiitii raada hokeju...

Lai skatītos 20 kanālus vienlaicīgi, vajag teļuku ar 20 tunera blokiem, un tādu manuprāt nav vai ir dikti maz- pārsvarā iebūvēti 2 tunera bloki- viens nopietnāks lielajai bildei un otrs lētucis- mazajai PiP bildītei....:)
Es pārsvarā fonā "skatos" kompja TV tuneri uz otrā monitora. No Ogrē esošā kabeļ TV piedāvājuma- vairāk Discovery, dažus seriālus, kuros nav jāgaida turpinājums un ziņas.
TV pie gultas- "miega zālēm"- dažreiz fonā skan visu nakti...:)
Publicēts: 04.01.10 17:23
 citēt
Laciz:
zazis:1. Nekas daudz vizuāli neuzlabosies

Tur vajadziigas 2 antenas un/vai 2 dekoderi :)

1) Nekas nemainīsies. Tikai vairāk tehniskā brāķa :)
2) Vienlaicīgi vienu. Ja neko nerāda, tad 2 sec katram nākamajam kanālam, līdz sameklēju, kaut ko, ko var paskatīties ilgāk :)
3) Apmēram vienādi visu gadu - vakarā kā fona troksni. Repertuārā ir visi Discovey, Strim, Latvijas kanāli. Ja mājās bērns, tad multenes :) Grupējis un favorītos nevienu kanālu licis neesmu.
Publicēts: 04.01.10 17:35 labots
 citēt
1-nē
2-neskatos vairākus kanālus reizē
3-Kopš sāku dzīvot kojās TV tikpat kā neskatos, ja skatos tad pārsvarā ziņu raidījumus, vai arī ribalka un ohota kanālu. Pēdējā laikā cik vienu varu cenšos skatīties arī Dinamo Rīga hokeja spēles.
Publicēts: 04.01.10 18:05
 citēt
Man darbojas mazliet cits variants (Ogre). Ir fiksētais telefons (LatTYeleCom), Tam piejūdzu I-Netu. Tad uz šīs bāzes pieslēdzu digiTV. Kanālu izvēle liela, pašlaik (gadu) testēju. Maksa pieauga par nepilniem trim latiem. Ar visu esu apmierināts.
Publicēts: 04.01.10 19:35
 citēt
1. neinteresē
2. nē
3. šķiet nu vairs skatos tikai hokeju... nu moška 1-2 bobsleja vai 1-2 F-1 posmus gadā. kad esu svešā vietā, kur ir telceris, skatos reklāmas - kā reklāma beidzas ščolkāju uz citu kanālu meklēdams nākamo (profesionāla vājība)
Publicēts: 04.01.10 19:51 labots
 citēt
Tie kas ZEMES "Digitālā televīzja" caur antenu REĀLI kvalitāte PASLIKTINĀS , vienkaršji pa vienu un to pasju "Kanalu" dzen cauri daudz lielakus datu pajomus vinjus stipri kompresejot ka rezultātā BILDE ir sūdīgāka neka ANLOGĀ variantā:):) Principā tie kas ir salidzinājuši SAT ar BALTCOM atšķirība ir apmērām tāda . Raidisjanas jaudas un izmakasa [Tehnikie izdevumi] gan krītās vairrākkkārt jo žud vajadzība maukt jaudīgus X kanalus bet tā vietā var PA VIENU maukt Xx vairāk digitālā formātā sakompresētus:):) SKATĪTĀJAM tas pasliktinās kvalitāti bet "Tirgitājām" ienērojami ietaupīs uz tehniaksjām RAIDISJANAS JAUDU izmaksām:):) Fisjka apmēram tā kas bija pārējot no SW uz FM :):) Lia cik tas skumji nebutu alternativu VIASAT diemzel neredzu ARPUS lielām pilsētām ar kabeļtīkliem. No pieredzes ar LTK digitāloi TV tad ARPUS lielām pilsētām un tur kur nav maģistrālās optiskās linijas NEDARBOJĀS , bieži karās utt. Taka ATLIEK maksāt 1,80Ls par Internet TV kad gribas ko paskatities ;)

Friidis:
Lai skatītos 20 kanālus vienlaicīgi, vajag teļuku ar 20 tunera blokiem, un tādu manuprāt nav vai ir dikti maz- pārsvarā iebūvēti 2 tunera bloki- viens nopietnāks lielajai bildei un otrs lētucis- mazajai PiP bildītei....:)

Viss plūjust vis mainās vecīt , man muterei šīš fīča ir diezgan nedargā Sony plazmeniekā , neesmu skaitijis bet savus 10 točno rāda MALĀ :):)
Publicēts: 04.01.10 20:09
 citēt
Kādreiz šitādi anketu aizpildītāji pa dzīvokļiem vazājās.
Un beigās kaut šokolādes tāfelīti izsniedza...
Publicēts: 04.01.10 20:31
 citēt
Eltons:Kādreiz šitādi anketu aizpildītāji pa dzīvokļiem vazājās.
Un beigās kaut šokolādes tāfelīti izsniedza...

Es ar kaadu laiku atpakalj tā nopelnīju shokolādi :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):