piektdienā ir jāstrādā nevis jābučājas - sestdien, svētdien es jums piebiedrošos (tie kuri jau sen ir vēlējušies varēs man klātienē iespert a to līdz šim vēl nevienā bloga pasākumā neesmu piedalījies ) bet piektdienā ir jāstrādā ...
Traktorz:piektdienā ir jāstrādā nevis jābučājas - sestdien, svētdien es jums piebiedrošos (tie kuri jau sen ir vēlējušies varēs man klātienē iespert a to līdz šim vēl nevienā bloga pasākumā neesmu piedalījies ) bet piektdienā ir jāstrādā ...
Labprāt iesperšu , tepat blakām blandāmies bet neesam saspārdījušies vēl
Vasarā biju Liepājā, un palikām padomju laika stila viesnīcelē tieši pie Metalurga, nu ritīgi pa lēto, tik neatminos tieši cik, bet lētāk diezin vai dabūsi..
Romis: Vasarā biju Liepājā, un palikām padomju laika stila viesnīcelē tieši pie Metalurga, nu ritīgi pa lēto, tik neatminos tieši cik, bet lētāk diezin vai dabūsi..
Pa lēto un skaisto ir Fontjikā(vecajā) - pats var brokastis, vakariņas taisīt lejā...ir kur kost(nav jādara tas numurā), neeksistē smēķēšanas ierobežojumi Nedomāju, ka tagad 2vietīga istaba būtu dārgāk par 15 Ls.
p.s. piesakos uz meča bildēšanu. 2diennieks? Būs iedzeršana pa vidu? Netjan organizē?
Nu visi jau tie Jāņi tādu žuki Vispār es gaidu kaut kādu sarakstiņu ar iespējamiem dalībniekiem , cerēsim , ka Mārtiņš būs ieinteresējis tautu , jo es te arī domāju par vienu jaxti nelielu , ja mēs būsim kādi 15-20 cilēciņi