forum.gif
Liepāja
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepāja
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.01.10 21:28
 citēt
welns:Es jau būšu 5dien - jāapčeko nomaļās lauku točkas:face-grin:

Domā, ka tur spirķiks labāks, nekā pilsētas točkās?...:)))
Publicēts: 05.01.10 21:35
 citēt
...vot, zakon podlastkji, tieši 16.-jā dežūra, piektdien gan kaut ko varētu sadomāt, ja sanāks laika slēpes uzasināt:face-devil-grin:
Publicēts: 05.01.10 21:45
 citēt
Nē, Frīdi, kamēr tās vēl nav iznīcinātas, citādi tamdēļ draud pasākums izgāzties, redz Maris jau atteicās. :grimace::face-grin:
Publicēts: 05.01.10 21:50
 citēt
Vasarā labprāt pievienotos, bet pa pašreizējiem ceļiem dzīties ar autiņu no Ogres bik pa traku..:)
Interesanti, kādēļ tauta nepadomā par nakšņošanu kādā kopīgi noīrētā viesu namiņā ar pirtiņu- nesanāks dārgāk par viesnīcu, bet toties kāds tusiņš!
Publicēts: 05.01.10 22:36
 citēt
..kaut kas traks..šitādu spamu atlaidāt....:face-grin:......to pārlasot viss ir skaidrs:face-wink:......janvārī Liepāja čumēs un mudzēs no fotogrāfiem.......:DDDDD...aber es ņemu dalību it visur.....:face-smile:
Publicēts: 05.01.10 22:40
 citēt
Friidis, lielaakaa dalja, cik noprotu ir ar privaatajaam nakcmaajaam ,kas sheit chivina, iznjemot dazhus :-)))
Publicēts: 05.01.10 22:42
 citēt
CerambyX:Uz Liepāju gribu - tiesa pēc cekulainā cīruļa u.c. putnu labumiem, kas tur tusē.

:)) būs Tev man jājautā parādīt,- kur droši ir!!!!
Publicēts: 05.01.10 22:55
 citēt
Aipeija:..kaut kas traks..šitādu spamu atlaidāt....:face-grin:......to pārlasot viss ir skaidrs:face-wink:......janvārī Liepāja čumēs un mudzēs no fotogrāfiem.......:DDDDD...aber es ņemu dalību it visur.....:face-smile:

Ja es kautkur kautko būšu palaidis vai piemirsis tad uzzvani lūdzu :face-wink:
Publicēts: 05.01.10 23:05
 citēt
Aipeija:..kaut kas traks..šitādu spamu atlaidāt....:face-grin:......to pārlasot viss ir skaidrs:face-wink:......janvārī Liepāja čumēs un mudzēs no fotogrāfiem.......:DDDDD...aber es ņemu dalību it visur.....:face-smile:

Par Tavu piedalīšanos da' jebkur jau pasaka profila bilde. :face-grin:
Publicēts: 05.01.10 23:22
 citēt
JRJ:

Ja es kautkur kautko būšu palaidis vai piemirsis tad uzzvani lūdzu :face-wink:

Aipeija - man arī var droši zvanīt :D - galu galā tam jau arī telefoni ir domāti - t.i. lai zvanītu :D
Publicēts: 07.01.10 23:01
 citēt
nu ta ko, līdz 16 :face-grin:
Publicēts: 08.01.10 00:30 labots
 citēt
Hmmm. ja viss sanāks čikiniekā tad dažas redzētas vai neredzētas sejas 16. datumā redzēšu :)
Mārtiņ, cikos pirmais lējiens?
Publicēts: 10.01.10 00:13
 citēt
Aipepija teica, ka Meķī pa gaisu lidojot visādas "figņas" un zeme klāta ar kaut kādu piķi vai kaut ko tādu.
Ka beigās visi nestaigājām melni un lipīgi :amazing: :face-grin:

Nu tad paliek aktuāls jautājums, ko īsti vilkt un vai mūs vedīs pa tām netīrākajām vietām, ja jā, tad vai ir iespēja kaut kur tur pat apģērbties "smērējamajās drēbēs" ? :face-glasses:
Publicēts: 10.01.10 08:43
 citēt
Tu ko! Tikais uzvalkā, citādi Terentjevs nemaz iekšā nelaidīs!!! Un apavus paņem labus, tā lai būtu nopucēti un spēdēti, lai nekrītam kaunā!:D:D:D
Publicēts: 10.01.10 09:02
 citēt
Karlis70:Tu ko! Tikais uzvalkā, citādi Terentjevs nemaz iekšā nelaidīs!!! Un apavus paņem labus, tā lai būtu nopucēti un spēdēti, lai nekrītam kaunā!:D:D:D

Apavus - "laķenes", lai pēc tam eļļu vieglāk notīrīt. :face-grin:
Publicēts: 10.01.10 09:38
 citēt
:face-grin:oi,ja fabrīķis,tad man noteikti jābrauc....rūpnīcasun ražošanas procesi ir mana vājība un nepiepildīts bērnības sapnis tādā strādāt....:face-kiss:
Publicēts: 10.01.10 09:47 labots
 citēt
aitinaa::face-grin:oi,ja fabrīķis,tad man noteikti jābrauc....rūpnīcasun ražošanas procesi ir mana vājība un nepiepildīts bērnības sapnis tādā strādāt....:face-kiss:

Aitinaa , bet redzot Tavu profila bildi un nepazīstot Tevi personīgi , rodās iespaids , ka Tu esi dziļi nelaimīga , jo Tavs rūpnieciskais (metalurga) sapnis nev piepildījies , jo tādas dāmas es stādos priekšā kā PSRS laikos , kad rādīja BAMa celtnieces un citas Soc. darba varones :):):):):):):):):)
sovphoto.spb.ru...
Publicēts: 10.01.10 09:50
 citēt
aitinaa::face-grin:oi,ja fabrīķis,tad man noteikti jābrauc....rūpnīcasun ražošanas procesi ir mana vājība un nepiepildīts bērnības sapnis tādā strādāt....:face-kiss:

Tad Tev varbūt Laumā labāk patiktos? :face-grin:
Publicēts: 10.01.10 10:11
 citēt
vizualizē aitiņu, plikiņu pie martena krāsns....:D:D:D
Publicēts: 10.01.10 10:16
 citēt
Karlis70:vizualizē aitiņu, plikiņu pie martena krāsns....:D:D:D

nevar , izcepsies no karstuma :(
Publicēts: 10.01.10 10:17
 citēt

Vilna apsvils. :face-wink:
Publicēts: 10.01.10 11:30
 citēt
welns:

Vilna apsvils. :face-wink:

Fui , nu vai ta tā var :(
Publicēts: 10.01.10 12:28
 citēt
Vo, vo... ka tik visu opošļatjiķ...:D
Publicēts: 10.01.10 15:54
 citēt
netjan- nu jaaa, patreiz rūpnīcā nestrādāju gan:) Bet esmu strādājusi- bija/ir Salaspilī tāda rūpnīca Mežtehnika. Tur arī studiju laikā strādāju par sargu.....
Publicēts: 10.01.10 16:08
 citēt
Klau - vai te jālasa visas trīs lapas, lai kaut ko saprastu, kas notiks 16.-17.? Labprāt piedalītos, bet vēl nesaprotu uz ko ...:( ... Kāds īsumā var apskaidrot darbības plānu ... ;)
Publicēts: 10.01.10 16:45 labots
 citēt
aitinaa:netjan- nu jaaa, patreiz rūpnīcā nestrādāju gan:) Bet esmu strādājusi- bija/ir Salaspilī tāda rūpnīca Mežtehnika. Tur arī studiju laikā strādāju par sargu.....

Stādos Tevi priekšā kā babuļu no k/f Šurika piedzīvojumi...... , salā , dubļonkā ar bisi uz pleca :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D , laikam būtu varen laba bilža :):):):):)
Publicēts: 10.01.10 16:46 labots
 citēt
o jā, būtu gan....bet nav ko smiet, naudas dēļ viss kaut kas ir darīts:)
Publicēts: 10.01.10 16:50 labots
 citēt
netjan:[aitinaa:netjan- nu jaaa, patreiz rūpnīcā nestrādāju gan:) Bet esmu strādājusi- bija/ir Salaspilī tāda rūpnīca Mežtehnika. Tur arī studiju laikā strādāju par sargu.....
Stādos Tevi priekšā kā babuļu no k/f Šurika piedzīvojumi...... , salā , dubļonkā ar bisi uz pleca :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D , laikam būtu varen laba bilža :):):):):)

Bilde gan labāk izskatītos: sniegotā vakarā, lampu gaismā, kaila ar vectēva bisi uz pleca :big_smile:
Publicēts: 10.01.10 17:03
 citēt
aitinaa:o jā, būtu gan....bet nav ko smiet, naudas dēļ viss kaut kas ir darīts:)

Pazīstama lieta , pats gan pa sargu , gan santexniķim gan krāvēju esmu papildus piestrādājis , lai būtu kāda lieka naudiņa :):):):):)
Publicēts: 10.01.10 17:04
 citēt
Aha, tikai patreiz laikam arī ar šādiem darbiņiem švaki.....
Publicēts: 10.01.10 17:05
 citēt
welns:
Karlis70:Tu ko! Tikais uzvalkā, citādi Terentjevs nemaz iekšā nelaidīs!!! Un apavus paņem labus, tā lai būtu nopucēti un spēdēti, lai nekrītam kaunā!:D:D:D

Apavus - "laķenes", lai pēc tam eļļu vieglāk notīrīt. :face-grin:

Notiek subbotņiks mežā.
Zaķītis ierodas, kājās uzvilcis prezervatīvus.
Lācis pasauc šo malā:
- tu ko sev atļaujies?! Šeit taču sievietes arī ir, re, lapsa un citas.
- bbet... vilks man teica, kad jautāju, ko man vilkt kājās uz subbotņiku, jo nāku pirmoreiz, tā arī teica: SAMUJU HU.OVUJU OBUVJ...
Publicēts: 10.01.10 17:17
 citēt
:face-grin::face-grin::big_smile:
Publicēts: 10.01.10 17:23
 citēt
:face-grin:Elton, slīdēs....................:face-grin:
Publicēts: 10.01.10 17:48
 citēt
aitinaa::face-grin:Elton, slīdēs....................:face-grin:

Vaig lētākos bez vazAlina :)
Publicēts: 11.01.10 01:22
 citēt
Schnircks:Liepāja, nedēļas nogale, daži objekti. Tas viss komplektā ar foto. 15.-17. janvāris.

Kādi objekti paredzēti? Vai tad subjekti nav nekādi paredzēti? ...;)
Publicēts: 11.01.10 08:50
 citēt
Saspamots ir normāli, bet neviens atbildēt nevar, vai ir kur pārģērbties meķī?
Publicēts: 11.01.10 08:57
 citēt
M_Kalnins:Saspamots ir normāli, bet neviens atbildēt nevar, vai ir kur pārģērbties meķī?
Nu vecīt! :D Nēē,veči ar ielas drēbēm uzreiz pie martenkrāsns metās! :face-devil-grin:
Ja pa nopietno -vispār apšaubu iespēju, ka kādu vispār kur laidīs ,tālāk par caurlaidi.Kopš pārs vīru ķermeņu daļas izčūkstēja ,meķī ar drošību ir baigi stingri.Ja nu deputāta mandāts ko caursitīs ... :face-wink:
Publicēts: 11.01.10 09:10
 citēt
Laikam šoreiz Ērgļu rallijs izkonkurē...
Publicēts: 11.01.10 09:13
 citēt
forelljjanka:
M_Kalnins:Saspamots ir normāli, bet neviens atbildēt nevar, vai ir kur pārģērbties meķī?
Nu vecīt! :D Nēē,veči ar ielas drēbēm uzreiz pie martenkrāsns metās! :face-devil-grin:
Ja pa nopietno -vispār apšaubu iespēju, ka kādu vispār kur laidīs ,tālāk par caurlaidi.Kopš pārs vīru ķermeņu daļas izčūkstēja ,meķī ar drošību ir baigi stingri.Ja nu deputāta mandāts ko caursitīs ... :face-wink:

vispār jau agrāk ari skatītājus neviens krāsnī degunu bāzt nelaida....martena cehā bija tāda galerija krāna vadītāja kabīnes līmenī, kur laida ziņkārīgos staigāt.....:)
Publicēts: 11.01.10 09:15
 citēt
forelljjanka:

Jāpatur arī iespēja ka tiekam tālāk par caurlaidi, tā itkā būtu ieplānots.
Jāietinās follijā un aiziet :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: