Vasarā labprāt pievienotos, bet pa pašreizējiem ceļiem dzīties ar autiņu no Ogres bik pa traku.. Interesanti, kādēļ tauta nepadomā par nakšņošanu kādā kopīgi noīrētā viesu namiņā ar pirtiņu- nesanāks dārgāk par viesnīcu, bet toties kāds tusiņš!
..kaut kas traks..šitādu spamu atlaidāt..........to pārlasot viss ir skaidrs......janvārī Liepāja čumēs un mudzēs no fotogrāfiem.......DDDD...aber es ņemu dalību it visur.....
Aipeija:..kaut kas traks..šitādu spamu atlaidāt..........to pārlasot viss ir skaidrs......janvārī Liepāja čumēs un mudzēs no fotogrāfiem.......DDDD...aber es ņemu dalību it visur.....
Ja es kautkur kautko būšu palaidis vai piemirsis tad uzzvani lūdzu
Aipeija:..kaut kas traks..šitādu spamu atlaidāt..........to pārlasot viss ir skaidrs......janvārī Liepāja čumēs un mudzēs no fotogrāfiem.......DDDD...aber es ņemu dalību it visur.....
Par Tavu piedalīšanos da' jebkur jau pasaka profila bilde.
Ja es kautkur kautko būšu palaidis vai piemirsis tad uzzvani lūdzu
Aipeija - man arī var droši zvanīt - galu galā tam jau arī telefoni ir domāti - t.i. lai zvanītu
Aipepija teica, ka Meķī pa gaisu lidojot visādas "figņas" un zeme klāta ar kaut kādu piķi vai kaut ko tādu. Ka beigās visi nestaigājām melni un lipīgi
Nu tad paliek aktuāls jautājums, ko īsti vilkt un vai mūs vedīs pa tām netīrākajām vietām, ja jā, tad vai ir iespēja kaut kur tur pat apģērbties "smērējamajās drēbēs" ?
aitinaa:oi,ja fabrīķis,tad man noteikti jābrauc....rūpnīcasun ražošanas procesi ir mana vājība un nepiepildīts bērnības sapnis tādā strādāt....
Aitinaa , bet redzot Tavu profila bildi un nepazīstot Tevi personīgi , rodās iespaids , ka Tu esi dziļi nelaimīga , jo Tavs rūpnieciskais (metalurga) sapnis nev piepildījies , jo tādas dāmas es stādos priekšā kā PSRS laikos , kad rādīja BAMa celtnieces un citas Soc. darba varones sovphoto.spb.ru...
netjan- nu jaaa, patreiz rūpnīcā nestrādāju gan Bet esmu strādājusi- bija/ir Salaspilī tāda rūpnīca Mežtehnika. Tur arī studiju laikā strādāju par sargu.....
Klau - vai te jālasa visas trīs lapas, lai kaut ko saprastu, kas notiks 16.-17.? Labprāt piedalītos, bet vēl nesaprotu uz ko ... ... Kāds īsumā var apskaidrot darbības plānu ...
aitinaa:netjan- nu jaaa, patreiz rūpnīcā nestrādāju gan Bet esmu strādājusi- bija/ir Salaspilī tāda rūpnīca Mežtehnika. Tur arī studiju laikā strādāju par sargu.....
Stādos Tevi priekšā kā babuļu no k/f Šurika piedzīvojumi...... , salā , dubļonkā ar bisi uz pleca , laikam būtu varen laba bilža
netjan:[aitinaa:netjan- nu jaaa, patreiz rūpnīcā nestrādāju gan Bet esmu strādājusi- bija/ir Salaspilī tāda rūpnīca Mežtehnika. Tur arī studiju laikā strādāju par sargu..... Stādos Tevi priekšā kā babuļu no k/f Šurika piedzīvojumi...... , salā , dubļonkā ar bisi uz pleca , laikam būtu varen laba bilža
Bilde gan labāk izskatītos: sniegotā vakarā, lampu gaismā, kaila ar vectēva bisi uz pleca
Karlis70:Tu ko! Tikais uzvalkā, citādi Terentjevs nemaz iekšā nelaidīs!!! Un apavus paņem labus, tā lai būtu nopucēti un spēdēti, lai nekrītam kaunā!
Apavus - "laķenes", lai pēc tam eļļu vieglāk notīrīt.
Notiek subbotņiks mežā. Zaķītis ierodas, kājās uzvilcis prezervatīvus. Lācis pasauc šo malā: - tu ko sev atļaujies?! Šeit taču sievietes arī ir, re, lapsa un citas. - bbet... vilks man teica, kad jautāju, ko man vilkt kājās uz subbotņiku, jo nāku pirmoreiz, tā arī teica: SAMUJU HU.OVUJU OBUVJ...
M_Kalnins:Saspamots ir normāli, bet neviens atbildēt nevar, vai ir kur pārģērbties meķī?
Nu vecīt! Nēē,veči ar ielas drēbēm uzreiz pie martenkrāsns metās! Ja pa nopietno -vispār apšaubu iespēju, ka kādu vispār kur laidīs ,tālāk par caurlaidi.Kopš pārs vīru ķermeņu daļas izčūkstēja ,meķī ar drošību ir baigi stingri.Ja nu deputāta mandāts ko caursitīs ...
M_Kalnins:Saspamots ir normāli, bet neviens atbildēt nevar, vai ir kur pārģērbties meķī?
Nu vecīt! Nēē,veči ar ielas drēbēm uzreiz pie martenkrāsns metās! Ja pa nopietno -vispār apšaubu iespēju, ka kādu vispār kur laidīs ,tālāk par caurlaidi.Kopš pārs vīru ķermeņu daļas izčūkstēja ,meķī ar drošību ir baigi stingri.Ja nu deputāta mandāts ko caursitīs ...
vispār jau agrāk ari skatītājus neviens krāsnī degunu bāzt nelaida....martena cehā bija tāda galerija krāna vadītāja kabīnes līmenī, kur laida ziņkārīgos staigāt.....
Jāpatur arī iespēja ka tiekam tālāk par caurlaidi, tā itkā būtu ieplānots. Jāietinās follijā un aiziet