forum.gif
Liepāja
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Liepāja
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.01.10 15:42
 citēt
kur tad es 17. varu jums pievienoties? ja kāds vispār vēl būs Liepājā...
Publicēts: 12.01.10 17:20
 citēt
tā ir laba vieta kur sākt...vispār paņemiet statīvus līdzi, Liepājā vēl pa smuko tumsā...
Publicēts: 13.01.10 12:49
 citēt
Cikos tad jābūt fontjikā?
Publicēts: 14.01.10 20:25
 citēt
Vilberto:
Schnircks:Liepāja, nedēļas nogale, daži objekti. Tas viss komplektā ar foto. 15.-17. janvāris.

Kādi objekti paredzēti? Vai tad subjekti nav nekādi paredzēti? ...;)

Subjekti ir paredzēti ..
Ja tas tev vēl aktuāli - vari taujāt aipeijai - bet programma ir laba! :)
Un uz abām dienām ir ko darīt ;)
Publicēts: 14.01.10 20:39
 citēt
:face-wink:......viss notiek......kas gribēja patiešām braukt uz Liepāju - pieteicās un brauc......kam patīk spamot, tie spamo:face-grin:
Publicēts: 14.01.10 21:17
 citēt
Aipeija::face-wink:......viss notiek......kas gribēja patiešām braukt uz Liepāju - pieteicās un brauc......kam patīk spamot, tie spamo:face-grin:

Ui , šķiet būs interesanti un jautri................. :D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 14.01.10 22:25
 citēt
Domāju ka jā :)
Publicēts: 17.01.10 23:09
 citēt
Netaisīšu jaunu topiku.

Varbūt kāds kuram ir bildes ar manu ģīmi varētu viņas atsūtīt uz kalnins920@inbox.lv :face-wink:
Publicēts: 17.01.10 23:14
 citēt
www.fotoblog.lv...
Man tavs Kailfoto nav :face-grin: soriiii.
Publicēts: 18.01.10 02:26
 citēt
Schnircks:Paldies dalībniekiem!;))

Labāk otrādi:
PALDIES VISIEM KURI NOORGANIZĒJA ŠO PASĀKUMU !
PATIEŠĀM BIJA LABS!!!!
Publicēts: 18.01.10 11:06
 citēt
..paldies dalībniekiem :)....pasākums patiešām izdevās ļoti jauks un piesātināts ar dažādiem notikumiem....:)
Publicēts: 18.01.10 11:08 labots
 citēt
Nu jā, ja nu kādam ir bilde ar onkuli strīpainā cepurē, lūgums atsūtīt uz karlis.jozeps@gmail.com
Publicēts: 18.01.10 11:09
 citēt
Aipeija:..paldies dalībniekiem :)....pasākums patiešām izdevās ļoti jauks un piesātināts ar dažādiem notikumiem....:)

Kurš māca ģeogrāfiju pattreiz? :face-sad: Joks, bija patīkami iepazīties.:face-wink::face-glasses:
Publicēts: 18.01.10 11:12
 citēt
un ja kādam kadrā ir patrāpījies mazais tievais (savējie sapratīs) bet vispār liels, resns, garmatains Traktorz tad lūgums atsūtīt kādu bildi uz creator@recovered.lv
Publicēts: 18.01.10 11:14
 citēt
man ir, bet tur Tevi nevar atpazīt...:D
Publicēts: 18.01.10 11:17
 citēt
Karlis70:man ir, bet tur Tevi nevar atpazīt...:D

sūti droši :) tas epasts līdz 50 mb lielus meilus saņem tā ka dod šurp bildes :) - gribās jau paskatīties uz sevi no malas :D
Publicēts: 18.01.10 11:22
 citēt
nu, ja gadījumā mani arī kāds k-kur pieķēris, tad anita.priedite@gmail.com un jau iepriekš PALDIES!:)
Publicēts: 18.01.10 11:46
 citēt
Schnircks:Izskatās, ka zīmogs jau tāpat visiem uzlikts- prasās pēc atskaņu pasākuma ar plašāku prezentāciju, kas nu kuram sanācis + apmaiņa ar bildēm:)

tad es ieteiktu taisīt vēl kādu pasākumu Liepājā pēc kādiem dažiem mēnešiem un visiem līdzi jāņem dažas drukātas bildes no iepr pasākuma :)
Publicēts: 18.01.10 12:16
 citēt
Schnircks:Traktorz:..atceries, ka Metalurgs gaida bildes ātrāk- līdz mēneša beigām! :)

saki kur sūtīt un kādā formā un kādā izmērā utt. :) - sdelaem :)
Publicēts: 18.01.10 12:45
 citēt
Traktorz:un ja kādam kadrā ir patrāpījies mazais tievais (savējie sapratīs) bet vispār liels, resns, garmatains Traktorz tad lūgums atsūtīt kādu bildi uz creator@recovered.lv

Nu kurš ta Tevi vispār fotogrāfēja, Tu takš i tik drausmīgi nesmuks ka matrica pretī neņem vot es cita lieta, tievs garš un nenormāli skaisc! :face-kiss:
Publicēts: 18.01.10 12:53
 citēt
kasparsf: Nu kurš ta Tevi vispār fotogrāfēja, Tu takš i tik drausmīgi nesmuks ka matrica pretī neņem vot es cita lieta, tievs garš un nenormāli skaisc! :face-kiss:
Viens Traktorz ir gluži tas pats kas trīs Eltoni vai trīs Vaveri ... ;)
Publicēts: 18.01.10 12:59
 citēt
Kasparsf - neņirgājies :D - tas ka tu esi vienu milimetru par mani garāks un pāris kg vieglāks nepadara tevi par apolonu :D
Publicēts: 18.01.10 13:19
 citēt
Traktorz:Kasparsf - neņirgājies :D - tas ka tu esi vienu milimetru par mani garāks un pāris kg vieglāks nepadara tevi par apolonu :D

aizmirsi piebilst ka garāks es esmu tikai un vienīg dēļ augstpapēdenēm kuras valkāju!
Publicēts: 18.01.10 13:28
 citēt
aga :D
Publicēts: 18.01.10 13:38
 citēt
Vilberto:
kasparsf: Nu kurš ta Tevi vispār fotogrāfēja, Tu takš i tik drausmīgi nesmuks ka matrica pretī neņem vot es cita lieta, tievs garš un nenormāli skaisc! :face-kiss:

Papagaiļos tomēr sanāktu vairāk nekā eltonos.
Publicēts: 18.01.10 16:12
 citēt
Vilberto:

Smukāks par rozā Vilbetro tāpat te neviens nav
Publicēts: 18.01.10 20:35
 citēt
Kas ar to Metalurga foto izstādi?
Kaut ko stāstija mums. :face-glasses:
Publicēts: 21.01.10 23:57
 citēt
d...saa, Schnirck, nesanaaca, jaabrauc veel... mana labaakaa bilde publiceeta blogaa :-(
Publicēts: 23.01.10 00:32 labots
 citēt
netaisīšu reportāžu jau daudziem apnikušā pasākuma bildēm :) , iemetīšu šeit kas pašam liekas interesants :)

www.jrj.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: