Nav tik viegli ar to nelieti(cekulaino).Viņi tur tusē pa slēgtu garažu kooperatīvu starp garažām un pa jumtiem,vai arī pie graudu termināļa(tur vispār sargi tagad burijot virsū ka privāta teritorija un nelaiž).Ainars gan rudenspusē ielīda garažās pār žogu(ar visu Jetija tērpu),šaut uz šo nešāva, bet lūrēja baigi aizdomīgi.Man paveicās ,viens izdomāja pa blakusesošām sliedēm pastaigāt mazliet.Bet nu gribās labāk.Tikai uz cekulaino ar tēmēt...Tad jau labāk Golodova dambis un D-mols.
forelljjanka:Nav tik viegli ar to nelieti(cekulaino).Viņi tur tusē pa slēgtu garažu kooperatīvu starp garažām un pa jumtiem,vai arī pie graudu termināļa(tur vispār sargi tagad burijot virsū ka privāta teritorija un nelaiž).Ainars gan rudenspusē ielīda garažās pār žogu(ar visu Jetija tērpu),šaut uz šo nešāva, bet lūrēja baigi aizdomīgi.Man paveicās ,viens izdomāja pa blakusesošām sliedēm pastaigāt mazliet.Bet nu gribās labāk.Tikai uz cekulaino ar tēmēt...Tad jau labāk Golodova dambis un D-mols.
vot neraža. Sabēdināji Bet nu jāskatās - gribas jau to lopu kkad redzēt (vēlams janvārī ) Godova dambis un D-mols ar protams būtu interesējošie apskates objekti - bet nu dzīvos redzēs, vai vispār būs iespēja tikt uz to pusi.
forelljjanka:Nūū ,ja tikai redzēt. Es biju domājis -labi nobildēt! Ja tikai redzēt ,tad ar 60-70 % ticamību.
ā, nu nopietnai bildēšanai joprojām neesmu apbruņojies ar nopietnāku tehniku - līdz ar to par to īpaši nedomāju pagaidām. Tā teikt, ar diegiem nav aršana ok - tad bišk priecīgāks prāts palikās
hmm.. - metalurgā neesmu bijis gadus 20 iekšā (sen atpakaļ kad mans tēvs tur strādāja tad biju tur dažas reizes ) voobšem es domāju ka es jums piebiedrošos
Eltons:Hmm... mož' pieteikties man ar'? It sevišķi ja liešanas cehā tiktu pabildēt...
tur ir pa smuko, kad metaals naak aaraa.....beerniibaa regulaari gaaju skatiities))
Tieši tāpēc ir milzu vēlme to pabildēt. Līvānu stiklā tā beigu agonijā vēl izdevās darba procesu nedaudz piefiksēt, bet tikai tie viesstrādnieki- rumāņi kaut kā nu tā...
Anita_:
tur ir pa smuko, kad metaals naak aaraa.....beerniibaa regulaari gaaju skatiities))
Tieši tāpēc ir milzu vēlme to pabildēt. Līvānu stiklā tā beigu agonijā vēl izdevās darba procesu nedaudz piefiksēt, bet tikai tie viesstrādnieki- rumāņi kaut kā nu tā...