forum.gif
Pērku D60 kit objektīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku D60 kit objektīvu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.10 10:16
 citēt
Es jūtu, ka tūdaļa atradīsies gudrinieki, kuri SIEVIETEI ieteiks fiksētā fokālā attāluma stiklus bez autofokusa...
Publicēts: 06.01.10 11:42
 citēt
Kāpēc dzimums tā uzsvērts?:D
Publicēts: 06.01.10 12:03
 citēt
Nevis dzimumam pieveers uzmaniibu, bet izteiksmei! :D
Publicēts: 06.01.10 12:43
 citēt
Just_Iewa:Kāpēc dzimums tā uzsvērts?:D

Vīrieši taču nestaigā uz augstpapēžu kurpēm, vai ne?
Publicēts: 06.01.10 14:46
 citēt
Portreti, piemeeram? nu, man ir 50mm f1.4, 135mm f2.8, 28mm f2.8 fiksi, zoomi- 80-200mm f3.9, 35-70mm f/3.5-4.5, visi zem taas summas..
Publicēts: 06.01.10 14:55
 citēt
Pinus:Portreti, piemeeram? nu, man ir 50mm f1.4, 135mm f2.8, 28mm f2.8 fiksi, zoomi- 80-200mm f3.9, 35-70mm f/3.5-4.5, visi zem taas summas..

Un visi normāli stikli, ar autofokusu un tā?
Publicēts: 06.01.10 15:05
 citēt
Kaa jau mineeju drusku ieprieksh, tad nee, fiksi ir vecie, manuaalie, protams, taadu izveele iesaaceejam ir paardomaajams jautaajums, bet- ieguvumi no taadiem ir vairaaki..
Replika par sievieti-fotograafi... nu, personiski paziistu vairaakas, kuras noteikti ar aparaatu un stikliem darbojas krietni labaak, kaa videeji aritmeetiskais viirietis- taa kaa tas arii nav noteicoshais.. :)
Publicēts: 06.01.10 15:09
 citēt
tas, protams, nenoziimee, ka es noteikti iesaku taadus pirkt un lietot.. tikai pljaapaaju par iespeejamiem variantiem.. izveele ir katra pasha rokaaas :)
Publicēts: 06.01.10 15:15
 citēt
Kundzītei jāmeklē objektīvi ar burtu kombināciju AF-S (vai HSM Sigmas gadījumā) nosaukumā, un zem 100 Ls tādiem izvēle ir, maigi izsakoties, pieticīga. Nezin vai iesācējai gribēsies manuālos stiklus (priekš Nikon varētu piemeklēt arī zem 50 Ls), pirms nav iegādāts objektīvs ar autofokusu.
ss.lv viens tirgo 18-55 (bez VR) par 60 Ls. Dārgi, bet pieļauju, ka par cenu vēl var runāt.
Publicēts: 06.01.10 15:47
 citēt
Kaut kā neticās, ka neviens negrib šķirties no kit stikla :what:
Pats varētu šķirties, tikai joprojām izmantoju :D
Publicēts: 06.01.10 15:50
 citēt
nemaz ne tik sen pilniigi visi, kas gribeeja fotografeet, saaka to ar pilniibaa manuaaliem aparaatiem.. un, lielaakaa dalja izdziivoja.. :)
Publicēts: 06.01.10 16:15
 citēt
Spams: Pinus, nemaz tik sen sarakstījās nevis forumos, bet izmantojot pildspalvu un papīru... :face-wink:
Publicēts: 06.01.10 16:40
 citēt
Pinus:Kaa jau mineeju drusku ieprieksh, tad nee, fiksi ir vecie, manuaalie, protams, taadu izveele iesaaceejam ir paardomaajams jautaajums, bet- ieguvumi no taadiem ir vairaaki..
Replika par sievieti-fotograafi... nu, personiski paziistu vairaakas, kuras noteikti ar aparaatu un stikliem darbojas krietni labaak, kaa videeji aritmeetiskais viirietis- taa kaa tas arii nav noteicoshais.. :)

Fočē ar manuālajiem stikliem? Un arī bildes sanāk? Nevienu tādu neesmu savā mūžā saticis...saprotu, ka tavā ciemā tādu ir vairums! Kur tu dzīvo?
Publicēts: 06.01.10 16:42
 citēt
Pinus:nemaz ne tik sen pilniigi visi, kas gribeeja fotografeet, saaka to ar pilniibaa manuaaliem aparaatiem.. un, lielaakaa dalja izdziivoja.. :)

To laiku un filmiņas atceros kā murgu...gribējās jau bildes radīt, nevis sēdēt visu laiku tumšajā skapī un ar pretīgu ķīmiju vannasistabā ķēpāties!

Starp citu- vienu brīdi arī filmēju uz 8mm melnbaltās filmas mēmo kino...
Publicēts: 06.01.10 16:51
 citēt
Portreti:
Fočē ar manuālajiem stikliem? Un arī bildes sanāk? Nevienu tādu neesmu savā mūžā saticis...saprotu, ka tavā ciemā tādu ir vairums! Kur tu dzīvo?

Nezinu iisti, kaadus stiklus kura lieto, bet, esmu paarliecinaats, kas ar manuaalajiem sanaaktu ne sliktaakas bildes kaa ar autofokusu..
Vai mazums bildes, kas te blogaa, ar visiem autofokusiem, pilniigi nebaudaamas? Manupraat, manuaali fokuseejot, taadaa miglaa nevar iebraukt, kaa reizeem uzticoties automaatikai.. Njemot veeraa, ka aparaats gaismu pats sareekjina, nav ekspoziicija pasham jaadomaa, tikai fokusu pagroziit, nav tas briesmiigaakais..
Publicēts: 06.01.10 17:41
 citēt
Iestāstīsi iesācējam, ka ar manuālo fokusu vislabāk, šis pēc paris dienām metīs kameru pret sienu un ies gliemežus ganīt.
Publicēts: 06.01.10 17:48
 citēt
varbuut reizeem taa pat labaak... :D
Publicēts: 06.01.10 18:43
 citēt
1) neesmu kundzīte. :D
2) vai tad nebija arī AF-I, ne tikai AF-S un HSM?
3) Kas Portreti'iem ir pret sievietēm? :D Ja staigā augstpapēžu kurpēs, tas jau nenozīmē, ka uzreiz neko nemāk...
4) gliemeži man dziļi riebjas, labāk jau censties iemācīties fotogrāfēt ar manuālo. :D
Publicēts: 06.01.10 18:51 labots
 citēt
Just_Iewa:4) gliemeži man dziļi riebjas,. labāk jau censties iemācīties fotogrāfēt ar manuālo. :D

Kursh bebrs Tev ko taadu ir iestaastiijis??? :D
Publicēts: 06.01.10 19:19
 citēt
ko tieši? :D
Publicēts: 06.01.10 19:23
 citēt
AF-I pērc droši, strādās arī ar D60! :D
Publicēts: 06.01.10 20:34
 citēt
viens no variantiem www.ss.lv...
Publicēts: 06.01.10 20:46 labots
 citēt
Uggga:viens no variantiem www.ss.lv...

Man aizdomas, ka viņam HSM nav, jo var redzēt skrūvi - diez vai tur būs abi :)
Publicēts: 06.01.10 21:13 labots
 citēt
Es pat varētu Just_Iewa piedāvāt izdevīgu darījumu- ja viņa nopērk par 100 latiem kādu AF-I objektīvu (darba kārtībā, protams), es no viņas atpērku šo objektīvu par 200 Ls! :D
Nē, ko tur skopoties- atpirkšu par 300 Ls! ;)
Publicēts: 06.01.10 21:17
 citēt
kasnukas:Es pat varētu Just_Iewa piedāvāt izdevīgu darījumu- ja viņa nopērk par 100 latiem kādu AF-I objektīvu (darba kārtībā, protams), es no viņas atpērku šo objektīvu par 200 Ls! :D
Nē, ko tur skopoties- atpirkšu par 300 Ls! ;)

kur tad tik dāsns piedāvājums? kur lielais āķis tam? [faktā, ka man nav 100ls? vai arī AF-I objektīvi ir reti sastopamas būtnes? :D]
Publicēts: 06.01.10 21:26
 citēt
vai arī faktā ka grib iepazīties? :face-glasses:
Publicēts: 06.01.10 21:31
 citēt
:D nu iepazīties jau vienmēr var - bet ko tas dos?? :D
Publicēts: 06.01.10 21:34
 citēt
Ja nemaldos, tad Nikon laida klajā tikai četru veidu AF-I objektīvus: 200/F2,8; 300/F2,8; 400/F2,8 un 600/F4. Kā redzams visi ir telefiksi, bet visi ar lieliskām optiskām īpašībām un augstām cenām arī mūsdienās.
Publicēts: 06.01.10 21:34
 citēt
pārsteidzies ar fotoaparāta[ markas] iegādi, tagad krāj naudu, un gaidi,kad parādīsies kāds objektīvs pa zobam ... :bad_smile:
Publicēts: 06.01.10 21:37
 citēt
Vai objektīvs der var redzēt pēc kontaktu daudzuma, 5 ir AF(skrūve), ar iebūvēto motoru 8. Manuālos nepatiks lietot, fokusēšanas ekrāns ir bez ķīļiem, uz aci ļoti neprecīzi. Eksponometrs arī nestrādās. Man pašam ir D40, paspēlējos ar manuālajiem, bet domāju tas nav nopietni. Drīzāk pagaidi, gan kāds kits parādīsies.
Publicēts: 06.01.10 21:48
 citēt
Pāris piedāvājumi jau ir. :)

Un tad es vasarā dabūšu naudu, atradīšu kaut kur tos augšminētos telemonstriņus, pārdošu kasnukas, tādā veidā dabūšu par 100-150 latiem vairāk un aizsākšu jaunu diskusiju šeit. ;):D
Publicēts: 06.01.10 21:48
 citēt
un paldies fuksis par info!! :)
Publicēts: 06.01.10 21:56 labots
 citēt
Portreti:Es jūtu, ka tūdaļa atradīsies gudrinieki, kuri SIEVIETEI ieteiks fiksētā fokālā attāluma stiklus bez autofokusa...

ja ne rportāžas bildēt, par ko ne? :face-sad:
Portreti:Fočē ar manuālajiem stikliem? Un arī bildes sanāk? Nevienu tādu neesmu savā mūžā saticis...
savādi. nedzīvo takš 1. gadu 10-tu? :face-wink:
ka nav kūļa uz matstikla, tas gan nejauki. :face-sad:
Publicēts: 06.01.10 21:58
 citēt
"ka nav kūļa uz matstikla" --> šito muļķim var paskaidrot saprotamākā valodā? ^^
Publicēts: 06.01.10 22:02 labots
 citēt
par ko tad muļķim. par ķūli sarunas karstumā ķīli atļāvos nodēvēt. aplītis uz matstikla ar slīpumiem uz 1 un uz 2 pusi - nobīda attēla kontūras / līnijas līdzīgi kā tālmēra aparātā, ja tās nav precīzi fokusā. vē var būt piramīdains aplītis uz matstikla - krietni vieglāk pamanīt, ka fokuss mazliet garām.
Publicēts: 06.01.10 22:06
 citēt
Just_Iewa, ar nepacietību gaidīšu iespēju par kādiem 300 Ls iegādāties no Tevis Nikon AF-I 400mm F2,8. ;)
Publicēts: 06.01.10 22:09
 citēt
tjā... :face-grin:
Publicēts: 06.01.10 22:09
 citēt
www.katzeyeoptics.com...
Vari palasīt par fokusa ekrāniem. Pats biju nopircis Ebay ķīniešu brīnumu 25eiro, izmesta nauda. Neprecīzi uztaisīts, tapēc neiesaku.
Publicēts: 06.01.10 22:10
 citēt
Pinus: Njemot veeraa, ka aparaats gaismu pats sareekjina, nav ekspoziicija pasham jaadomaa, tikai fokusu pagroziit, nav tas briesmiigaakais..

Ņemot vērā, ka parasti tomēr ne tuvu nav "tikai fokusu pagrozīt".
Publicēts: 06.01.10 22:12
 citēt
fuksis:Vai objektīvs der var redzēt pēc kontaktu daudzuma, 5 ir AF(skrūve), ar iebūvēto motoru 8. Manuālos nepatiks lietot, fokusēšanas ekrāns ir bez ķīļiem, uz aci ļoti neprecīzi. Eksponometrs arī nestrādās. Man pašam ir D40, paspēlējos ar manuālajiem, bet domāju tas nav nopietni. Drīzāk pagaidi, gan kāds kits parādīsies.

ŠITO MEITENEI DER IZLASĪT, JA NAUDAS IR ŽĒL. NOPIRKS MANUĀLO, BŪS VĒL VAIRĀK ŽĒL. IZTĒRĒTĀS.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas