Varbūt kādam nav vajadzīgs un par saprātīgu cenu varētu atdot? Varētu arī kādu citu ne pārāk dārgu objektīvu minētajam aparātam piedāvāt, taču šī būs mana pirmā spoguļkamera, tā ka dārgos un labos nepiedāvāt - nav ne naudas, ne saprašanas, ko ar tādiem darīt.
Kits tev maksās aptuveni 50-60 lvl. Tamrons 17-55/2.8 domāju ka jau zem 200 lvl, jo ir parādījies jaunais ar stabilizāciju. Starpība aptuveni 130-140 lvl. Ieguvums: lielisks objektīvs par saprātīgu cenu un bez īpašas vajadzības to mainīt. Tās ir manas domas
eltoro:Kits tev maksās aptuveni 50-60 lvl. Tamrons 17-55/2.8 domāju ka jau zem 200 lvl, jo ir parādījies jaunais ar stabilizāciju. Starpība aptuveni 130-140 lvl. Ieguvums: lielisks objektīvs par saprātīgu cenu un bez īpašas vajadzības to mainīt. Tās ir manas domas
vai manas frāzes "nav ne naudas, ne saprašanas", "par saprātīgu cenu varētu atdot" Tevi uzvedina uz domām, ka man ir 200Ls priekš objektīva..? Nav un tuvākajā laikā arī nebūs, 100Ls ir māāāāāksimālā robeža[atvadoties no domas par somu aparātam], ko varētu salasīt, tāpēc arī lūdzu kit objektīvu. Saprotu, ka tas nebūs nekāds lielais ieguvums, bet vismaz būs objektīvs un nevajadzēs pusgadu badoties
Mans pienākums bija to pateikt. Pieļauju domu ka [url=www.ss.lv]www.ss.lv[/url] tu taču zini. Vispirms palūkojies vai kāds nepārdod un tad nekautrējies ielikt sludinājumu par pirkšanu. Man protams ir tas objektīvs, bet neesmu pārliecināts par vēlmi pārdoties
eltoro:Kits tev maksās aptuveni 50-60 lvl. Tamrons 17-55/2.8 domāju ka jau zem 200 lvl, jo ir parādījies jaunais ar stabilizāciju. Starpība aptuveni 130-140 lvl. Ieguvums: lielisks objektīvs par saprātīgu cenu un bez īpašas vajadzības to mainīt. Tās ir manas domas
vai manas frāzes "nav ne naudas, ne saprašanas", "par saprātīgu cenu varētu atdot" Tevi uzvedina uz domām, ka man ir 200Ls priekš objektīva..? Nav un tuvākajā laikā arī nebūs, 100Ls ir māāāāāksimālā robeža[atvadoties no domas par somu aparātam], ko varētu salasīt, tāpēc arī lūdzu kit objektīvu. Saprotu, ka tas nebūs nekāds lielais ieguvums, bet vismaz būs objektīvs un nevajadzēs pusgadu badoties
Nu, ja netiik atbildes, tad vnk nosaki cenu liimeni ij miers!
Priekš manis šobrīd labs[lasīt:pieņemams] skaitās kit objektīvs ar cenu, vēlams, zem 50ls. Kit tāpēc, ka šī būs mana pirmā spoguļkamera, gribu saprast, ko īsti gribu ar to fotogrāfēt un ceru, ka ar laiku arī pašai nāks saprašana par objektīviem un to, kāds tieši man ir vajadzīgs. Kā arī, protams, būs iekrājusies naudiņa, lai varētu nopirkt arī virs 100ls. Bet tā kā tas notiks pēc pailga laiciņa, tad domāju, ka iesākumam ar kit objektīvu būtu gana labi.
Nu kit lietotam, manuprāt, par 50ls nevajadzētu augstākai cenai būt. citi pedāvājumi var būt dārgāki, centīšos saprast [ar citu palīdzību,protams], kas tie tādi ir, kam domāti, vai cena pieņemama. 100ls ir tā, ka varbūt varu atrast tik daudz, bet par 60ls robežu visvairāk priecātos, jo tā summa būtu reālāk sasniedzama.
Pinus:no ebay nevajag baidiities... katraa zinjaa, shajaa cenaa, liidz 100 Ls tur atradiisi krietni labaakus stiklus par kitu..
Ebajs ir tāda pati loterija, kā lietoto preču (komisijas) veikals vai vietējais Interneta veikals un tur var nopirkt gan labas lietas pa saprātīgu naudu, gan iegrābties brāķī. Tikai ar to starpību, ka problēmu gadījumā taisnību šeit uz vietas atrast daudz vieglāk...
Portreti, par Nikonu neesmu iipashi informeets, (varbuut tiem sliktaaka situaacija) bet, Pentaxam biezaa slaanii labaaki stikli par kitu, cenaa zem 100... Neticu, ka tur neatrastos kautvai tas pats kits par sviestmaizi..
Pinus:Portreti, par Nikonu neesmu iipashi informeets, (varbuut tiem sliktaaka situaacija) bet, Pentaxam biezaa slaanii labaaki stikli par kitu, cenaa zem 100... Neticu, ka tur neatrastos kautvai tas pats kits par sviestmaizi..
šim nikonam viss ir nogriezts un cilvēcīgi tam der tikai kits ar iebūvētu AF + šķit tas ir tikai ar VR u.t.t. - sūds ko pa lēto īsti vēl nedod
jo man nav tik daudz naudas, lai tagad nopirktu vienu, pēc gada, diviem izdomātu, ka vajag labāku, nopirktu citu. manuprāt, manā situācijā prātīgāk nopirkt kameru 'ilglaicīgāku', ar laiku, kad būs nauda, uzlabot lēcas utt.. un es pērku lietotu, man nav naudas arī jaunai, tā ka tik DĀRGA man viņa šobrīd nesanāk. :P
štrunts jau par to naudu - par identisku summu varēji nopirkt citu jūzētu Nikon kurš nav apdalīts - vot i tagad varētu lietot lētāku optiku (''lēnāku'') ar 3x foršāku bildi
šoreiz ķeza ir nedomāšanā jau pirms kameras pirkšanas
Nikoniem nav nevainas tik sākuma līmeņa kamerām mārketings nejauks
es galiigi neorienteejos nikonu dzelzhos, izskataas, ka tur ir lielas savietojamiibas probleemas, BET- vai shim konkreetajam, D60 nevar ar kaadu adapteri likt virsuu vecaakus, manuaalos stiklus? Protams, iesaaceejam manuaals stikls vareetu likties baigaa shausma, bet, ja grib kautko iemaaciities foto lietaas, tad ar taadu: 1. krietni aatraak atnaaks saprashana par to, kaa veidojas bilde 2. krietni ietaupiisies naudinja 3. buus stikli ar krietni lielaaku potenciaalu, kaa viens kits 4. .. gan jau ka veel kautkas..
Pinus:es galiigi neorienteejos nikonu dzelzhos, izskataas, ka tur ir lielas savietojamiibas probleemas
es orientējos. Canons pēc T-90 (1986. gads) nomainīja FD bajoneti pret EOS'a un Minolta ap to pašu laiku. nikonā vari likt kaut 1959. gada stiklus. nu, labierīcības ne jebkurā gadījumā strādās. par AF nesaspringsti, pagājušā gad-100-ta vidū vēl nebija modē!
Es nemaz nesapringstu, esmu uzaudzis ar vairaakiem Zenit, Kristall un veel dazhiem, man pasham pat patiik tie vecie stikli, shobriid lietoju kaadus 3 manuaalos, kurus par pat ljoti patiikamu cenu iegaadaaju ebayaa (m42 un K uz Pentax)..
Pinus:Portreti, par Nikonu neesmu iipashi informeets, (varbuut tiem sliktaaka situaacija) bet, Pentaxam biezaa slaanii labaaki stikli par kitu, cenaa zem 100... Neticu, ka tur neatrastos kautvai tas pats kits par sviestmaizi..