forum.gif
Pērku D60 kit objektīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku D60 kit objektīvu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.10 20:56
 citēt
Varbūt kādam nav vajadzīgs un par saprātīgu cenu varētu atdot? Varētu arī kādu citu ne pārāk dārgu objektīvu minētajam aparātam piedāvāt, taču šī būs mana pirmā spoguļkamera, tā ka dārgos un labos nepiedāvāt - nav ne naudas, ne saprašanas, ko ar tādiem darīt. :face-wink:
Publicēts: 04.01.10 21:27
 citēt
Kits tev maksās aptuveni 50-60 lvl.
Tamrons 17-55/2.8 domāju ka jau zem 200 lvl, jo ir parādījies jaunais ar stabilizāciju.
Starpība aptuveni 130-140 lvl.
Ieguvums: lielisks objektīvs par saprātīgu cenu un bez īpašas vajadzības to mainīt.
Tās ir manas domas:):grimace:
Publicēts: 04.01.10 21:30
 citēt
vai ta šitais tamrons uz D60 strādās?
Publicēts: 04.01.10 21:34
 citēt
Pašam ir tāds komplekts un pagaidām strādā:):):)
Publicēts: 04.01.10 21:54
 citēt
eltoro:Kits tev maksās aptuveni 50-60 lvl.
Tamrons 17-55/2.8 domāju ka jau zem 200 lvl, jo ir parādījies jaunais ar stabilizāciju.
Ieguvums: lielisks objektīvs par saprātīgu cenu un bez īpašas vajadzības to mainīt.

vai manas frāzes "nav ne naudas, ne saprašanas", "par saprātīgu cenu varētu atdot" Tevi uzvedina uz domām, ka man ir 200Ls priekš objektīva..? :face-sad: Nav un tuvākajā laikā arī nebūs, 100Ls ir māāāāāksimālā robeža[atvadoties no domas par somu aparātam], ko varētu salasīt, tāpēc arī lūdzu kit objektīvu. Saprotu, ka tas nebūs nekāds lielais ieguvums, bet vismaz būs objektīvs un nevajadzēs pusgadu badoties :face-grin:
Publicēts: 04.01.10 22:10
 citēt
Mans pienākums bija to pateikt.
Pieļauju domu ka [url=www.ss.lv]www.ss.lv[/url] tu taču zini.
Vispirms palūkojies vai kāds nepārdod un tad nekautrējies ielikt sludinājumu par pirkšanu.
Man protams ir tas objektīvs, bet neesmu pārliecināts par vēlmi pārdoties:)
Publicēts: 04.01.10 22:14
 citēt
Tu pareizi pieļāvi domu. Un tur ir viens piedāvājums par, manuprāt, pārlieku lielu summu. ;) Vai noziegums arī šeit pajautāt? ;)
Publicēts: 04.01.10 22:26
 citēt
Tiešā nekā prātīga tur nav.
Vēl atliek ebay :money:
Publicēts: 05.01.10 00:05
 citēt
Uj, nē.. :( Tad jau labāk palieku bez aparāta, man no e-bay bail.. :D
Publicēts: 05.01.10 00:08
 citēt
ko tur baidiities? :D ja kkas nepatiik suuti atpakalj un naudu atgriež :)
Publicēts: 05.01.10 10:47
 citēt
zoziitis:ko tur baidiities? :D ja kkas nepatiik suuti atpakalj un naudu atgriež :)

... vai arī neatgriež... :bad_egg:
Publicēts: 05.01.10 11:08
 citēt
kasnukas:
zoziitis:ko tur baidiities? :D ja kkas nepatiik suuti atpakalj un naudu atgriež :)

... vai arī neatgriež... :bad_egg:

...un tāpēc arī es visus savus ietaupījumus negribu atstāt kaut kur aiz pāris okeāniem un jūrām. :face-sad:
Publicēts: 05.01.10 13:13
 citēt
Just_Iewa:
eltoro:Kits tev maksās aptuveni 50-60 lvl.

vai manas frāzes "nav ne naudas, ne saprašanas", "par saprātīgu cenu varētu atdot" Tevi uzvedina uz domām, ka man ir 200Ls priekš objektīva..? :face-sad: Nav un tuvākajā laikā arī nebūs, 100Ls ir māāāāāksimālā robeža[atvadoties no domas par somu aparātam], ko varētu salasīt, tāpēc arī lūdzu kit objektīvu. Saprotu, ka tas nebūs nekāds lielais ieguvums, bet vismaz būs objektīvs un nevajadzēs pusgadu badoties :face-grin:

Nu, ja netiik atbildes, tad vnk nosaki cenu liimeni ij miers! :)
Publicēts: 05.01.10 14:08
 citēt
100Ls ir māāāāāksimālā robeža[atvadoties no domas par somu aparātam], ko varētu salasīt, tāpēc arī lūdzu kit objektīvu.
Publicēts: 05.01.10 14:08
 citēt
Tātad, kā jau rakstīju, līdz 100 Ls, vēlams, kādi 60Ls, zemāk. :)
Publicēts: 05.01.10 14:09
 citēt
Nu, re, un ir skaidriiba. Un nebuus nevienam sapraatiiga iemesla piedaavaat kautko par daargaaku summu.
Publicēts: 05.01.10 14:11
 citēt
btw, ar ko ss.lv netiik, jeb tur neviens neko Tev nepaardod?
Publicēts: 05.01.10 14:18
 citēt
Tak- piesit kanti kādam nikonistam, viņš tev i savu ogbjektīvu, i zibspuldzi, i aparātu ļaus lietot!
Publicēts: 05.01.10 14:20
 citēt
Kaaaaapeeeeec man naaaaavv niiikons-D60...?gauduliigaa Muktupaavela balsii/
Publicēts: 05.01.10 14:31
 citēt
Nē, ss.lv nekā laba nav, piedāvājumu man arī vēl no turienes nekādu nav. :(

Un kanti nevienam nikonistam nesitīšu. :D Es gribu savu aparātu, nevis baidīties par kāda cita īpašuma iespējamo sabojāšanu. :face-wink:

un nesapratu īsti jēgu pēdējam komentāram. :D;)
Publicēts: 05.01.10 14:36
 citēt
kas prieksh Tevis skaitaas labs? Tur tirgotais kit objektiivs neskaitaas labs
Publicēts: 05.01.10 14:39
 citēt
Priekš manis šobrīd labs[lasīt:pieņemams] skaitās kit objektīvs ar cenu, vēlams, zem 50ls. Kit tāpēc, ka šī būs mana pirmā spoguļkamera, gribu saprast, ko īsti gribu ar to fotogrāfēt un ceru, ka ar laiku arī pašai nāks saprašana par objektīviem un to, kāds tieši man ir vajadzīgs. Kā arī, protams, būs iekrājusies naudiņa, lai varētu nopirkt arī virs 100ls. Bet tā kā tas notiks pēc pailga laiciņa, tad domāju, ka iesākumam ar kit objektīvu būtu gana labi. :)
Publicēts: 05.01.10 14:45
 citēt
Just_Iewa:Tātad, kā jau rakstīju, līdz 100 Ls, vēlams, kādi 60Ls, zemāk. :)

Tad kaa saprast sho??? Tad 100 vai 50 vai 60?
Publicēts: 05.01.10 14:50
 citēt
no ebay nevajag baidiities... katraa zinjaa, shajaa cenaa, liidz 100 Ls tur atradiisi krietni labaakus stiklus par kitu..
Publicēts: 05.01.10 14:52
 citēt
Nu kit lietotam, manuprāt, par 50ls nevajadzētu augstākai cenai būt. citi pedāvājumi var būt dārgāki, centīšos saprast [ar citu palīdzību,protams], kas tie tādi ir, kam domāti, vai cena pieņemama. 100ls ir tā, ka varbūt varu atrast tik daudz, bet par 60ls robežu visvairāk priecātos, jo tā summa būtu reālāk sasniedzama. :)
Publicēts: 05.01.10 14:55
 citēt
Pinus:no ebay nevajag baidiities... katraa zinjaa, shajaa cenaa, liidz 100 Ls tur atradiisi krietni labaakus stiklus par kitu..

Piemēram?
Publicēts: 05.01.10 14:59
 citēt
Pinus:no ebay nevajag baidiities... katraa zinjaa, shajaa cenaa, liidz 100 Ls tur atradiisi krietni labaakus stiklus par kitu..

Ebajs ir tāda pati loterija, kā lietoto preču (komisijas) veikals vai vietējais Interneta veikals un tur var nopirkt gan labas lietas pa saprātīgu naudu, gan iegrābties brāķī. Tikai ar to starpību, ka problēmu gadījumā taisnību šeit uz vietas atrast daudz vieglāk...:)
Publicēts: 05.01.10 15:00
 citēt
Portreti, par Nikonu neesmu iipashi informeets, (varbuut tiem sliktaaka situaacija) bet, Pentaxam biezaa slaanii labaaki stikli par kitu, cenaa zem 100... Neticu, ka tur neatrastos kautvai tas pats kits par sviestmaizi..
Publicēts: 05.01.10 15:09
 citēt
Pinus:Portreti, par Nikonu neesmu iipashi informeets, (varbuut tiem sliktaaka situaacija) bet, Pentaxam biezaa slaanii labaaki stikli par kitu, cenaa zem 100... Neticu, ka tur neatrastos kautvai tas pats kits par sviestmaizi..

šim nikonam viss ir nogriezts un cilvēcīgi tam der tikai kits ar iebūvētu AF + šķit tas ir tikai ar VR u.t.t. - sūds ko pa lēto īsti vēl nedod
Publicēts: 05.01.10 15:13
 citēt
tad jaaprasa apmeeram kaa anekdotee par zaporozhecu: "kapeec tad tik daarga kamera bija jaapeerk?" :)
Publicēts: 05.01.10 20:36
 citēt
jo man nav tik daudz naudas, lai tagad nopirktu vienu, pēc gada, diviem izdomātu, ka vajag labāku, nopirktu citu. manuprāt, manā situācijā prātīgāk nopirkt kameru 'ilglaicīgāku', ar laiku, kad būs nauda, uzlabot lēcas utt..
un es pērku lietotu, man nav naudas arī jaunai, tā ka tik DĀRGA man viņa šobrīd nesanāk. :P
Publicēts: 05.01.10 21:00
 citēt
štrunts jau par to naudu - par identisku summu varēji nopirkt citu jūzētu Nikon kurš nav apdalīts - vot i tagad varētu lietot lētāku optiku (''lēnāku'') ar 3x foršāku bildi

šoreiz ķeza ir nedomāšanā jau pirms kameras pirkšanas

Nikoniem nav nevainas tik sākuma līmeņa kamerām mārketings nejauks
Publicēts: 05.01.10 22:07
 citēt
nu tad i ķeza... bet tagad galvenais ir atrast sākumobjektīvu. :D
Publicēts: 05.01.10 22:39
 citēt
Vienu brīdi kaudzēm vien kit objektīvus tirgoja un nebija kas pērk, turklāt cenas par jauniem bija ļoti pat sakarīgas, bet tagad... :what:
Publicēts: 05.01.10 23:10
 citēt
Mērfijs pamodies :D
Publicēts: 06.01.10 04:46
 citēt
es galiigi neorienteejos nikonu dzelzhos, izskataas, ka tur ir lielas savietojamiibas probleemas, BET- vai shim konkreetajam, D60 nevar ar kaadu adapteri likt virsuu vecaakus, manuaalos stiklus?
Protams, iesaaceejam manuaals stikls vareetu likties baigaa shausma, bet, ja grib kautko iemaaciities foto lietaas, tad ar taadu:
1. krietni aatraak atnaaks saprashana par to, kaa veidojas bilde
2. krietni ietaupiisies naudinja
3. buus stikli ar krietni lielaaku potenciaalu, kaa viens kits
4. .. gan jau ka veel kautkas..
Publicēts: 06.01.10 05:41
 citēt
Pinus:es galiigi neorienteejos nikonu dzelzhos, izskataas, ka tur ir lielas savietojamiibas probleemas
es orientējos. :face-smile: Canons pēc T-90 (1986. gads) nomainīja FD bajoneti pret EOS'a un Minolta ap to pašu laiku. nikonā vari likt kaut 1959. gada stiklus. nu, labierīcības ne jebkurā gadījumā strādās. par AF nesaspringsti, pagājušā gad-100-ta vidū vēl nebija modē! :face-smile:
Publicēts: 06.01.10 06:05
 citēt
Es nemaz nesapringstu, esmu uzaudzis ar vairaakiem Zenit, Kristall un veel dazhiem, man pasham pat patiik tie vecie stikli, shobriid lietoju kaadus 3 manuaalos, kurus par pat ljoti patiikamu cenu iegaadaaju ebayaa (m42 un K uz Pentax).. :)
Publicēts: 06.01.10 06:28
 citēt
jā, Pentax arī nav mainījis bajoneti. Olimps, kad ieviesa digitalkas. :face-sad:
Publicēts: 06.01.10 10:14
 citēt
Pinus:Portreti, par Nikonu neesmu iipashi informeets, (varbuut tiem sliktaaka situaacija) bet, Pentaxam biezaa slaanii labaaki stikli par kitu, cenaa zem 100... Neticu, ka tur neatrastos kautvai tas pats kits par sviestmaizi..

Piemēram?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas