forum.gif
eos 400d + CF karte
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / eos 400d + CF karte
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.10 21:43
 citēt
tā kā pašreizējā 4gb CF ir nobeigusies, rodas jautājumi:
1. Vai eos 400d atbalsta 8 gb karti
2. Kur vislabāk pirkt CF karti, kur lētāk?
paldies
Publicēts: 04.01.10 22:22
 citēt
Viena karte nosprāgusi,bet jis vēl jo projam grib karti pa lēto,nācis nu labāk būtu pie prāta un pircis normālu karti.
Publicēts: 04.01.10 22:24
 citēt
1. Man atbalstīja.
2. Lētāko CF 8GB karti savulaik atradu capital.lv veikalā "Alfā".
Publicēts: 05.01.10 11:53
 citēt
Viss ir forshi ar leetaam karteem, tikai man 350-tajam ir taa, ka ar leetajaam 2Gb Formel1 un Hama karteem aparaats aizrijaas jau peec dazjiem Raw failiem burstaa. Lexar karte 1Gb, kuru savulaik pirku par 70Ls, ljauj nomaukt kaadus 6 gab. Raw un tikai tad piebremzeejaas aparaats uz briidi, bet ne tik ilgi, kaa ar leetajaam/leenajaam karteem, taa ka vajadzeetu arii skatiities uz kartes aatrumu, lai nesanaak taa, ka karti jaalieto caur zobu saapeem. :)
Publicēts: 05.01.10 12:01
 citēt
Zaulons, kaads tamai kartei aatrums? Man taa 1Gb bij 80* un straadaa apmierinoshi.
Publicēts: 05.01.10 12:32 labots
 citēt
Zaulons:atbalsta, tagad 8gb maxā no 15-20ls

CF atmiņas karte maksā ~10ls/Gb,tās,kas maksā lētāk ir vai nu veeeci modeļi,vai arī kartei līdzīgi priekšmeti(taisnības labad jāpiebilst,ka atmiņas kartes ir deficīts,toties visi veikali ir piegāzti ar lētām h...ņām).Var pirkt un bildēt uz dajebko,tikai nevajag pēc tam brīnīties,ja karte nosprāgst ar visām bildēm.Kartes ātrums ir atkarīgs no aparāta spējām,ja kemera neraksta ātri,tad mega ātrā karte nelīdzēs.Atras kartes lietderību konkrētam aparātam var noskaidrot šeit www.robgalbraith.com...

P.S. Kartes vilto biezā slānī,pērkot SanDisk pievēršam uzmanību šim reviews.ebay.co.uk...
Publicēts: 05.01.10 12:36
 citēt
Vienmēr pērku lētas kartes, kaut kādas a-datas, apacerus. NEKAD NEVIENA nav nojukusi.

Esmu redzējis, kā citiem nojūk Sandisk Extreme III par LsLsLs.
Publicēts: 05.01.10 12:40
 citēt
Portreti:Vienmēr pērku lētas kartes, kaut kādas a-datas, apacerus. NEKAD NEVIENA nav nojukusi.

Šito citātu iesaku noglabāt un pārlasīt,kad nosprāgs karte ar visu par naudu sabildēto(kāzas vai kas tamlīdzīgs).
Publicēts: 05.01.10 12:47
 citēt
Nu, kaazas..Tie galu galaa nav 1000 Ls...Ja vien Tu neesi Andre :D
Publicēts: 05.01.10 12:54 labots
 citēt
gatisgatis:Nu, kaazas..Tie galu galaa nav 1000 Ls...Ja vien Tu neesi Andre :D

Jā un Latvija jau nav Krievija,kur,ja "paveicās" neveiksmīgajam fotogrāferim ieslēdz ščotčiku.

P.S. man patīk šī atbildības sajūta,pateikt klientam: ai nesanāca,precēsies nākamreiz,zvani,tad jau nu noteikti sanāks.
Publicēts: 05.01.10 13:44
 citēt
Un kur garantija, ka nekas taads nenotiks, kaa to nodroshinaat? Jebkas var notikt ar jebkuru! Vieniigaa garantija, ka bildes nepazudiis, ir bildeet ar polaroidu. Ito, shit happens. Ta prichom tur atbildiibas sajuuta?
Publicēts: 05.01.10 13:49
 citēt
Garantijas nav. :(
Var mēģināt nodrošināties pret nejaušību, izmantojot fotoaparātus ar diviem karšu slotiem (dublējot infu), vai neliela apjoma atmiņas kartes, ik pēc brīža tās nomainot- tad vismaz daļa bilžu tiks izglābtas.
Publicēts: 05.01.10 13:53
 citēt
Nu, luuk... Viens ir atbildiibas sajuuta, otrs-force majore
Publicēts: 05.01.10 14:02 labots
 citēt
man ir atraa dargaa pa 75 ls (4 gb) ..un kalpo gandriz jau div gadi.. tfu tfu..vis ok gan ar raw gan ar jpg
Publicēts: 05.01.10 14:12
 citēt
60uz5komats6:
Portreti:Vienmēr pērku lētas kartes, kaut kādas a-datas, apacerus. NEKAD NEVIENA nav nojukusi.

Šito citātu iesaku noglabāt un pārlasīt,kad nosprāgs karte ar visu par naudu sabildēto(kāzas vai kas tamlīdzīgs).

Kāzās parasti nojūk dārgās kartes.
Publicēts: 05.01.10 14:12
 citēt
kasnukas:Garantijas nav. :(
Var mēģināt nodrošināties pret nejaušību, izmantojot fotoaparātus ar diviem karšu slotiem (dublējot infu), vai neliela apjoma atmiņas kartes, ik pēc brīža tās nomainot- tad vismaz daļa bilžu tiks izglābtas.

Es tā arī daru.
Publicēts: 06.01.10 19:32
 citēt
Kingstons elite pro ar 133 x ātrumu, normāls?
pirms tam lietots Sandisk ExtreemIII
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):