netjan:Nupat ( 05/01/2010 pl.23.07) Liepājā bija zibens un rixtīgs pērkons , izgāju uz balkona uzpīpāt , bļin , sniegs un vējš rixtīgais , nu tik ir laiciņs
Es domāju man sāk rādīties!!! Bet sasnidzis patiesi beidzot pasakaini - rīt eju pārgājienā: Pretim brienamam sniegam!
dansiga:Eltons, a tas ir kaa - godiigi?;-) luudzu sarakstinju, ko driikst/nedriikst dariit ;-))) katraa nominaacijaa vismaz 10 punktus ;-))))
He, he! 10 punktus un vēl katrā nominācijā... (kur palika mana "svētā" profīlbilde?) tas nu par traku... Tad jau Tevi pat klosterī neņems tik godīgu (ja pēkšņi iedomāsies klausīt (Zatlers pat teica: neklausiet!)) Es biju domājis tikai 1 punktu: Jankas pavedināšanu... bet... ja nu tomēr gadās, arī nekāda vaina...
Eltons, ;-))))) a es i netaisos uz klosteri ... kaut gan pa briidim taadas domas uzmaacaas ... jehhh ...... ;-) A kaapeec tev ir radusies doma, ka es janku taisos pavedinaat?A?;-pp;_))))
dansiga:Eltons, ;-))))) a es i netaisos uz klosteri ... kaut gan pa briidim taadas domas uzmaacaas ... jehhh ...... ;-) A kaapeec tev ir radusies doma, ka es janku taisos pavedinaat?A?;-pp;_))))
Kāpēc, kāpēc... Tieši tāpat man jautāja mans psihoterapeits pēc manis kārtējā klekša iztulkošanas: kāpēc es vienmēr par to sexu... Es tā arī atbildēju: tāpēc, ka visur redzu sexu....