vajadzīgo sortimentu var atrast jebkur.... dažas vietnes un vietas, to jau ir atsijājušas, atliek atlase, sadale un kaut kādas, tālākos notikumus stimulējošas darbības..... formula vienkārša. pārējais atkarīgs no individuālajām īpašībām, vēlmes, nereti no gadījuma....
*** Publicēts: 26.03.09 11:26 labots varbūt kāds taisās rīkot vai piedalīties kādā plenērā, kur es arī varētu piedalīties? taisni vai sagribējās kko tādu masveida ar fotografēšanu, bet tā kā pats esmu bez auto, tad neko sarīkot nevaru - pašam pie kautkā jāpiemetās.. ..un izskatās, ka bloga 8. marta pasākums arī neplānojas.. *** ............................... Māri, ar 12. aprīli, Tu te vari kādu šokēt................neliekās, ka tas par ilgu gaidīt........
bet vispār arī (pat) es nebiju sajūsmā, ka tai telpā, ņemot vērā vidējo temperatūru, kas bija visnotaļ zema, varētu pat teikt, ka telpā bija diez gan vēss, dzelzs krēsli... nu tā... nepiestāv.
Maris:tu neko nesaproti - tie tacu ir testeri ne kreesli - nu kaa zirnis
kas ir garausha miza pret 20 peeljiem
nez, man ar "zirni" problēmu nebija, drīzāk ar to vēsumu bet es atšķrībā no citiem vismaz biju "ietinusies" trusī... bija meitenes, kas sēdēja krekliņos
alvils:bet vispār arī (pat) es nebiju sajūsmā, ka tai telpā, ņemot vērā vidējo temperatūru, kas bija visnotaļ zema, varētu pat teikt, ka telpā bija diez gan vēss, dzelzs krēsli... nu tā... nepiestāv.
ja to telpu nopietni piekurina, tad gaisa nav pazudiis sniegs no jumta, varees luureet kur ventilaaciju iemaaniit
jaapskataas vai kautkur netirgo tos vasaras benkjiem uzmetamos padibenjus
daiga_a:es gan nevarētu būt kosmonaute, arī lidotāja ne, nepanesu straujus pagriezienus un šūpošanos, man pat mašīnā pie straujiem manevriem ātri paliek slikti
daiga_a:es gan nevarētu būt kosmonaute, arī lidotāja ne, nepanesu straujus pagriezienus un šūpošanos, man pat mašīnā pie straujiem manevriem ātri paliek slikti
p a d i b e n i s - persona, kura atrodās starp krēslu un Būtni un nesmuki uzvedās[ palaiž rokas ]...... , protams, nav jau Matrosovs, nemetīsies, kur pagadās.....