zazis:Man te viens jautājums gudriem fotogrāfiem (ne pa tēmu) Kā ir ar tiem digitālajiem fočukiem, pie kādiem mīnusiem viņiem sāk parādīties gļuki? Piemēram displejs atsakās rādīt utt. Man te ir doma aizbraukt ziemeļbriežus patrenkāt....... filminieku ņemšu šā kā tā, bet bija doma paņemt arī digitālo
pirmkārt iemet aci instrukcijā par baterijas darba temperatūrām, vispirms jau tā nojūgsies, tad var objektīvi sākt gļukot, tad vēl kaut kas. metodes ir daudz dzirdētas. pats drūmajos mīnusos totoaparātu turu zem kurtkas'. ziemeļos tas neies cauri, bet fotogr. tur pieredzes nav. bija kaut kad topiks par mīnusu jautājumiem, metodes tika pieminētas n-tās.......
daiga_a:ja neuzmanīgi purina, tad var uzkrist virsū un kaut ko salauzt... pielabināt ar sieru... nez, vai ar pliku sieru izdosies
ja uzkrīt virsū nav nemaz ļauni, nav pašam jākrīt virsū, siers slēpj sevi klasisko pielabināšanos, jeb arī pievilināšanu, un nav burtiski jāsaprot....tur var būt Wiskas, sākot no vienkāršākām dāvanām un standart solījumiem lidz A klases aprikojumam apartamentiem utt....
pats uzķērās..... apzināti, nepretojos.....bet faktu nenoliedzu, un ne par velti pieminēju, lai nesanāk, ka muld par lietām no kurām neko nesajēdz...dzīvs piemērs, tā teikt upuris....
zazis:Fotoaparāts ir Nikon D60 ar standarta objektīvu. Man Minoltai pie -25 grādiem mazais displejs neko nerāda bet šancē bez problēmām
Mēnesi appakaļ ar E-3 Oly zivdzenīša reports.No rīta -26 C,visu dienu ne vairāk kā -20 C.Bija divi islaicīgi gļuki:IS rādīja kļūdu(ieslēdzot/izslēdzot viss ok)un AF nestrādāja vienbrīd,izslēdzot ,atskrūvējot objektīvu un appakaļ-aizgāja.Ekrāniņš tāds lēnīgāks paliek un krāsas bikk gļuči.Tas ar viss.Sen apakaļ ar E-300 izcopējos visu dienu pie -30 C,tikai ekrāniņa problēmas(ja tās par tādām var saukt)bačas,svaigi lādētas,abiem turēja visu dienu,pie kam E-3 gadijienā visu laiku tika sērijām zvecēts.Galvenais jau iekas pēc tam telpās ļaut šamam atiet vismaz pārs stundas vispār neizvelkot pat no somas.