daiga_a:čūkslis ir A-klases foto-studija
negatIvs:kad runa gāja, par fotografēšanos tur/tajā, tad pretendentu nebija.......
daiga_a: negatIvs:kad runa gāja, par fotografēšanos tur/tajā, tad pretendentu nebija.......uz tādām vietām jau publisku nepiesakās
tusne: negatIvs:kad runa gāja, par fotografēšanos tur/tajā, tad pretendentu nebija.......Nu žēl, ka tā runa gāja un aizgāja... bet man neviens nepiedāvāja bildēties pie tām tulpēm! :o)
tusne:Nu lab`, nomierināji!
negatIvs: tusne:Nu lab`, nomierināji! vispār jau čūkšļi nomierina. ne par velti Ķemeri kādreiz tik slaveni bija
dansiga:siikie nodeveeji - Maris ar negativu ;-((( .... ekkk .... ;-ppppnegativs, HAAAAA - tu neesi pareizi izkodis, kas man izlietni laboja;-))))))
dansiga:pa manu maaju miestari neblandaas ..... ij taapec maajas bardaks;-ppp;-)
negatIvs: dansiga:pa manu maaju miestari neblandaas ..... ij taapec maajas bardaks;-ppp;-) tur jau sen bija tas atslēgas jautājums jāatrisina.....lai nu kam, bet man to atslēgu mierīgi var uzticēt, būs Tev kārtība...
dansiga:negativs, kaaa?!?!?!?!?!!? es tachu atstaaju tev pastkastiitee atsleegu!!!!;-ppp kur liki!?!??!?!?!??;-)
Maris:oi diena skaista - pabiju kādā A klases vietiņā [url=http://content20-foto.inbox.lv/albums124511785/citro~m/miga/aizkars.jpg
Zaiga_:Atslēga jāatstāj zem tepiķīša, nevis pasta kastē! )
dansiga:nekas nekas .... gan jau man gadiisies neskua;-ppppp;-)
dansiga:te tik 2 burtinji jaasamaina vietaam (vaards no tavas anekdotes) ;-)))
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?