Maris:A es sonakt nosapnoju, ka negatIvs bij nopircis konspirativo dzivokli uz Brivibas ielas, starp Dzirnavu un Lacplesa, pretii bingo, sestajaa staavaa.
nopirkt es nevaru, bet kādu laiciņu atpakaļ, meklēju, tjipa, īrēt........
Maris:A es sonakt nosapnoju, ka negatIvs bij nopircis konspirativo dzivokli uz Brivibas ielas, starp Dzirnavu un Lacplesa, pretii bingo, sestajaa staavaa.
ha! es kā reiz vakar lasīju piedāvājumu, kur izīrē dzīvoklīšus uz laiku tipa mazie, smukie konspiratīvie dzīvoklīši anību dambī! laikam mana izlasītā informācija saslēdzās ar Māra sapņu pasauli!
Sapnii biji party tur uzrikojis - es atkal vadaju rinkjii un radiju pa kuru logu tur ko esu izsviedis (jo taja maja kadreiz bij "lietishkie" un 6 stava bij zimetavas) - smalkaa balliitee biju sonakt
zazis:tusne nevar būt klons jo vēl neviens klons nav tika nejauns
Tu mani izpētīji?!? un es neesmu klons - Zaiga_, dansiga, daiga, maris un droperidols var apliecināt, ka es ir īsta tusne, nu vismaz kad kāpju pa trepēm tusnīju!
zazis:tusne nevar būt klons jo vēl neviens klons nav tika nejauns
Tu mani izpētīji?!? un es neesmu klons - Zaiga_, dansiga, daiga, maris un droperidols var apliecināt, ka es ir īsta tusne, nu vismaz kad kāpju pa trepēm tusnīju!
beidzot ieguvu izskaidrojumu, kāpēc esi tusne, jo nemaz neizskaties pēc tusnes
Droperidol:beidzot ieguvu izskaidrojumu, kāpēc esi tusne, jo nemaz neizskaties pēc tusnes
kādas tad izskatās tusnes? un es tak liela, man arī mašīnā maz vietas, vismaz ar mēteli es domāju, ka esmu tipiska tusne, visu laiku dzīvoju ar tādu pārliecību!
Droperidol:beidzot ieguvu izskaidrojumu, kāpēc esi tusne, jo nemaz neizskaties pēc tusnes
kādas tad izskatās tusnes? un es tak liela, man arī mašīnā maz vietas, vismaz ar mēteli es domāju, ka esmu tipiska tusne, visu laiku dzīvoju ar tādu pārliecību!
Alvils šajos jautājumos orjentējās, tur es viņam pilnībā piekrītu... izvēloties to fruktu, kurš te vakar bija iemaldījies, par modeli, tusne nopietni riskē iekulties nepatikšanās
negatIvs:Alvils šajos jautājumos orjentējās, tur es viņam pilnībā piekrītu... izvēloties to fruktu, kurš te vakar bija iemaldījies, par modeli, tusne nopietni riskē iekulties nepatikšanās
viņa tak teica, ka šai vīrs ar neskujās - ganjau rados vēl pareizticīgo bariņš un tā ...