negativs, veel tikai eed brokastis katra savaa maajaa ;_)) ..... a bilde kljuust par BILDI tikai tad, kad ir izdrukaata .... liidz tam tas ir virtuaals s htrunts ;-))))
neticamās pārvērtības......drukājot bilde pārvēršās no sūda par Mākslu.......ir, vai nav bilde, var redzēt jebkurā formātā, ja ir vērts un jēga to darīt var arī izdrukāt, vienkārši reizēm ņirga parauj, kad tā drukāšana un izstādes, tiek pasniegtas kā neizbēgams pienākums, tjipa zvana, neliek mieru, jāatlasa bildes, jādrukā, jāiekarto utt......
no 2000.g. laikam vienā pagultē mētājās..... varbūt kādreiz, kad būs laiks un vēlēšanās, būšu apguvis dig. tehnoloģijas....., tajā periodā, bildes taisīju melnbaltas, pats kopēju, process bija apgūts, bija ambīcijas
tie analogie procesi vairāk aizrāva, bet ir vesels penteris, kāpēc ar to vairāk negribu nodarboties, pašreiz tīrais hobijs, daru to garām ejot, nav ne laika, ne vēlēšanās, kur nu vēl kādam uzbāsties ar saviem šedevriem......
maizītei sanāk uzbīdot kādu būdiņu, kādu laiviņu, vai kādu citu darbiņu..... , piemēram vilcieniņu foto.inbox.lv... , šitā sfēra vēl nav atrādīta.........
negatIvs:vajadzētu vienreiz riktīgi pielikties, lai zin ko tas nozīmē.......
un ko tas dotu manā dzīvē? it kā jau esmu dzērusi, bet nezinu, cik daudz Tu domā, kurš brīdis skaitās košana, cik ilgs periods! Pēterburgā 2 dienas padzēru, trešajā vairs vēlmes nebija..
negatIvs:vajadzētu vienreiz riktīgi pielikties, lai zin ko tas nozīmē.......
un ko tas dotu manā dzīvē? it kā jau esmu dzērusi, bet nezinu, cik daudz Tu domā, kurš brīdis skaitās košana, cik ilgs periods! Pēterburgā 2 dienas padzēru, trešajā vairs vēlmes nebija..
riktīgi, varētu būt kādu nedēļu kost, katru dienu, līdz vairākiem kritieniem, tad atiešana, jeb ateja ..... tas dotu zināmu priekštatu par pašu procesu..... tas tā minimālā programma lietas izpratnei, nekas jau vēl nepieleks, bet minimāls ieskats.
negatIvs:riktīgi, varētu būt kādu nedēļu kost, katru dienu, līdz vairākiem kritieniem, tad atiešana, jeb ateja ..... tas dotu zināmu priekštatu par pašu procesu..... tas tā minimālā programma lietas izpratnei, nekas jau vēl nepieleks, bet minimāls ieskats.
nē, šāds skats uz dzīvi mani nesaista.. es labāk iztikšu ar kādu iedzeršanu viena vakara garumā!