Bzh:
Žēl, ka nevar kaut kādus kaitēkļus selekcionēt.. Tip nozodz kaitēkļus, kurus ļaunais kaimiņš aiznes uz savu dārzu un tie noēd viņam visu ražu
Var jau aiziet pienenes sastādīt
Neder. Tur man ir jāiet un jāčakarē kaimiņš ar pieneņu stādīšanu Vajag tā, ka Tu atnāc man izdarīt gauži, bet automātiski atraujies pats ar gliemežiem, kas nograuž visas kaņepes
Neder. Tur man ir jāiet un jāčakarē kaimiņš ar pieneņu stādīšanu Vajag tā, ka Tu atnāc man izdarīt gauži, bet automātiski atraujies pats ar gliemežiem, kas nograuž visas kaņepes
Bzh:
Kaņepes arī ir?!?!?!
Bet Tu tak spēlē, ne es Es nezinu, ir vai nav. Es tik kā piemēru
lai virtuāli kaut ko stādītu un vāktu ražu.................. , bet tas nav smagākais gadījums, man darbā viens džeks, ar kaut kādiem smerdeļiem kari'ņu internetā spēlē......, kad tur kaut kas noiet greizi, sanāk fēlers ar karogu, vai kas tur, tad viss, kas uz galda lido pa gaisu, visos iespējamos virzienos..... Alvils tagad laikam stipri kodīs......
negatIvs:lai virtuāli kaut ko stādītu un vāktu ražu.................. , bet tas nav smagākais gadījums, man darbā viens džeks, ar kaut kādiem smerdeļiem kari'ņu internetā spēlē......, kad tur kaut kas noiet greizi, sanāk fēlers ar karogu, vai kas tur, tad viss, kas uz galda lido pa gaisu, visos iespējamos virzienos..... Alvils tagad laikam stipri kodīs......