es starp citu atklaaju intesantu lietu ..... dzeeshot visas bildes pa vienai peec kaartas ... izpeld arii taadas bildes, kas pirms tam ir bijushas melnrakstos, bet peec tam izdzeestas!!!!
dansiga:es starp citu atklaaju intesantu lietu ..... dzeeshot visas bildes pa vienai peec kaartas ... izpeld arii taadas bildes, kas pirms tam ir bijushas melnrakstos, bet peec tam izdzeestas!!!!
da neee - izdzeeshu bildi ... paraadaas uzraksts "bilde dzeesta" u ntur ir opcija - uz ieprieksheejo/uz naakamo .... es dzeeshu no beigaam ... un spiezhot "uz iepireksheejo" - paraadaas bilde, kas kadreiz ir bijusi publiceeta, ielikta melnrakstos un beigaas izdzeesta ...
Zagaja : " negatīvs - nu padomā brītiņu, neatbildi uzreiz " Palūrēju pilsēta - Rīga..... neiespējami tas nav...., trakākais maršruts pie kādas būtnes man ir bijis 28km. naktī, ziemā, kājām, vienīgie zaudējumi - sasalušas tulpes, pārējais, viss mierīgi
situācija bija tāda, ka braucu ar pēdējo vilcienu no Rīgas. lai nokļūtu punktā "b" , ceļš būtu jāturpina ar autobusu, autobusi ~24.00 naktī vairs nekursēja, laiki bija, vēl bez mobīlajiem tel. utt, biju solijis, ka būšu, un biju.....
notikumu attīstībai sekoju jau no vakar nakts... pirmo reizi kaut ko pasaku šajā sakarībā, ja nerēķina kādu frāzi < spectopikā >... esmu lietas kursā apmēram