plezīru var vienalga, kur sarīkot, ir jau būdas ar jumtiem arī... kaut gan tusētājs no manis...., reiz no savas dz. d. svinībām nosvīdu, gan ne vienatnē.... labi, dodos filmu - torenti, kompis, fleška, DVD, televizots, vērot...
negatIvs: reiz no savas dz. d. svinībām nosvīdu, gan ne vienatnē....
ir gadījies nosvīst arī vienatnē, gadus divus atpakaļ... ne jau tāpēc, ka nebija, ar ko nosvīst, bet tāpēc, ka vajadzēja nosvīst, nevis nosvīst ar kādu.
es reizēm mēdzu jau laicīgi nosvīst no savas dzimenes, tālu, kur neviens man klāt netiek... pagājušajā gan nosvīst nesanāca, toties bija netipisks mini-tusiņš ar biljardu finālā
ja uz jubilejas vakaru savācās nosvīšanas speciālisti, tad varbūt nav jēga neko rīkot, finālā nebūs, kas gaismu izslēdz.....jēga tādam vakaram ir tikai raugoties no sadales viedokļa...
Tagad pa Nešenal Džeografik vienu raidījumu rāda par vulkāna izvirdumu Amerikā 1980. gadā. Vobšim, viens džeks fotografēja ar Zenit E, tiesa gan, tie raidījuma kadri pārsvarā ir iestudēti.
alvils:negatIvs, bet, cik man zināms, nevienam no mums tai dienā nav dz.d.
ne jau tikai dzimšanas dienās nosvīst.... svīdiens savā dzimšanas dienā jau ir rādītājs, kā krievi saka - daļše uže ņekuda, vai eto uže priģel....., kā vakar izfiltrējās, tad starp mums ir vismaz divi ar šādu pieredzi, un vakara noraušanā ar to varētu pietikt......