forum.gif
Ārzemju populārākie saiti kur tirgo bildes.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ārzemju populārākie saiti kur tirgo bildes.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.10 22:12
 citēt
Sveiki!
Vai kāds ar to nodarbojas?
ir kādi panākumi?

varētu kads iedot linkus uz labākajiem saitiem? :face-smile:
Publicēts: 06.01.10 22:19
 citēt
Var nopelnīt simtus, ne simts, bet jā, jābildē tiešām ir!
Publicēts: 06.01.10 22:20
 citēt
Uzraksti mammā googlē - photo stock , daudz atradīsi :):):):)
Publicēts: 06.01.10 22:21
 citēt
Sāc ar Shutterstock!
Publicēts: 06.01.10 22:24
 citēt
Portreti:Sāc ar Shutterstock!

ar šo arii saāku ;)
man teica ka esot ok..
Publicēts: 06.01.10 22:26
 citēt
musix:

ar šo arii saāku ;)
man teica ka esot ok..

cik nopelbīji?
Publicēts: 06.01.10 22:26
 citēt
Luxferre:
musix:

ar šo arii saāku ;)
man teica ka esot ok..

cik nopelbīji?

paprasiisi pec meenesha :D
Publicēts: 06.01.10 22:28 labots
 citēt

ar shutterstock noteikti nesāc, kamēr neproti bildēt kā portreti (bez jokiem) mēnesi jāgaida atbilde, skaitās viens no prasīgākajiem, bet arī viens no tiem kur vairāk pērk. dolgachov.livejournal.com... - microstock.lv .
Publicēts: 06.01.10 22:28
 citēt
pa meenesi nekas nenotiek ;-ppppp
Publicēts: 07.01.10 10:30
 citēt
slikti bildee, ja nenotiek :D
Publicēts: 07.01.10 10:41
 citēt
gatis, un tev notiek!?!?!?!?
Publicēts: 07.01.10 11:14
 citēt
Gudris: tur jābūt baigi labam analītiķim lai saprastu kas ir aktuāls un kādas bildes pirks !

mhm! pie tam ljoti labam -> paskaties, kas topos grozaas un cep pa savai teemai zem pieprasiitaam teemaam :bad_smile:

bet vispaar zinu, ka lietotaajs ( :haha: ) sasar ar pa stokiem peraas, prasi sham.
cik zinu kvalitaates standartiem ir jaabuut tuvu ideaaliem (?) (atkariigs no stoka)
:super_man:
Publicēts: 07.01.10 11:17
 citēt
dansiga:gatis, un tev notiek!?!?!?!?

arii nenotiek, jo nelienu. Ij rezultaats takojs zhe :D Kautkaa stulbi, ja taa padomaa
Publicēts: 07.01.10 11:18
 citēt
lkz:
Gudris: tur jābūt baigi labam analītiķim lai saprastu kas ir aktuāls un kādas bildes pirks !

cik zinu kvalitaates standartiem ir jaabuut tuvu ideaaliem (?) (atkariigs no stoka)
:super_man:

Kaa sho teikumu saprast? Kvalitaates standartiem jaabuut tuvu ideaaliem? Kaa to saprast?
Publicēts: 07.01.10 11:18
 citēt
gatis, kas ir stulbi? es tik zinu, ka ruupiigi (!!!!!) jaastradaa kaadu pus gadu, lai tavaa kontaa saaktu kaut kas ripot ... es te saaku vienaa regjistreeties, bet asptaajos pie ta, ka vajadziiga pases kopija;-)))
Publicēts: 07.01.10 11:19
 citēt
stulbi, ka peec meenesha vienaadi rezultaati. Ai, labi, buus jau labi, gan pienaakspavasar's! :)
Publicēts: 07.01.10 11:25
 citēt
saprast to taa:
bildes filtree, nevis Tev atljauj samest visu ko gribi.
shad-tad var izbraakjeet par "troksni", pat ja bildeets uz 100,
shad tad braakjee par to, ka asums ir ne tur, kur vinjiem gribaas
(vai nu par daudz uz priekshp[laanu, vai par daudz uz fonu)
tad kompoziicija ne aljo, tad veel kaut kas.. :bad_smile:
Publicēts: 07.01.10 11:28
 citēt
braakjee par troksni uz iso 100..njaa, tad patieshaam nopietni un augsti kvalitaates standarti... Un ja asums ir ne tur, kur vinjiem gribas, tad tie ir nevis kvalitaates standarti, bet subjektiivveerteetaaju klubinjsh, kas izklaideejaas seezjot pie kompja.
Publicēts: 07.01.10 11:43
 citēt
gatisgatis:braakjee par troksni uz iso 100..njaa, tad patieshaam nopietni un augsti kvalitaates standarti... Un ja asums ir ne tur, kur vinjiem gribas, tad tie ir nevis kvalitaates standarti, bet subjektiivveerteetaaju klubinjsh, kas izklaideejaas seezjot pie kompja.

troksni vērtē pie 100% cropa bet asumam parasti jābūt uz tuvāko subjektu/objektu, cik zinu.
Publicēts: 07.01.10 11:54 labots
 citēt
gatisgatis: bet subjektiivveerteetaaju klubinjsh, kas izklaideejaas seezjot pie kompja.

no taa barinja subjektivitaates un "izklaideem" ir atkariigs preces piedaavaataaja ienaakums
Publicēts: 07.01.10 11:55
 citēt
musix:
Luxferre:
cik nopelbīji?

paprasiisi pec meenesha :D

...paskatījos tavus darbus un esmu ņepoņatkā.Tu tur gribi pirkt vai pārdot bildes.Ja pārdot tad...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):