forum.gif
VEFs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / VEFs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.10 23:07
 citēt
Publicēts: 06.01.10 23:12
 citēt
Nu ja.
One of us is crying
One of us is lying
Publicēts: 06.01.10 23:21
 citēt
RVR pasakumos ka vienmar veci čomi tussē , ka vienmer nav laika aizbraukt:)
Publicēts: 07.01.10 10:40
 citēt
kāds man var pastāstīt ko tie ļaudis cer nofočēt piebāžot objektīvu 10 cm attālumā no ierāmēta darba ?
es iztēlojos, ka vienīgi krānu, ja tāds būtu redzams....
Publicēts: 07.01.10 10:41
 citēt
Laba iztēle! :)
Publicēts: 07.01.10 10:55
 citēt
Vispār paskaidrojiet, kāpēc fotoizstādē jāpārfotogrāfēt bildes?????? Priekš kam tas ir vajadzēgs? :amazing:
Publicēts: 07.01.10 11:21
 citēt
zazis:Vispār paskaidrojiet, kāpēc fotoizstādē jāpārfotogrāfēt bildes?????? Priekš kam tas ir vajadzēgs? :amazing:

Aizgaaja uz izstaadi, panjeemaas liidzi aparaats...nevar tak paraadiit, ka nezin, kaa aparaats lietojams. Vot ij jaapabildee, jaauztaisa kaada superreportaazja. :) Varbuut kljuudos, un tam patiesiibaa ir kaads zinaatnisks un cilveecei/indiviidam letaali svariigs, logjisks iemesls.
Publicēts: 07.01.10 11:31 labots
 citēt
gatisgatis:Laba iztēle! :)

nē, nu vāvere ar gan jau rullētu, bildēta no tādas distances, ārts ne pa jokam.
zazis - tas bija pirmais jautājums, ko sev uzdevu, bet tad iedomājos, ka varbūt gribās par kādu šedevru dikti patīksmināties.

PS šo iemeslu latīniski sauc Pogspiedējus Masveidis Beztolkus
bet moš pa skarbu paņēmu, galu galā - normāla atpūta
Publicēts: 07.01.10 11:41
 citēt
Kazhdomu svajo...
Publicēts: 07.01.10 11:47
 citēt
bija viens jauks moments - kur fotoaparāts kā rotaļlietiņa laiski karājas... līdzīgi kā mīļdzīvnieciņs pie tašas:))
Publicēts: 07.01.10 17:26
 citēt
Paldies par komentaariem. Man arii tie cilveeki ar fotoaparaatiem foto izstaadee likaas interesanti. Pats jau arii nebiju labaaks ar savu flip :-).
Publicēts: 07.01.10 17:51 labots
 citēt
zazis:Vispār paskaidrojiet, kāpēc fotoizstādē jāpārfotogrāfēt bildes?????? Priekš kam tas ir vajadzīgs? :amazing:
to jājautā tiem, kas to dara. ja tur peizonis vai Zaķis - možen grib slepus vēl paskatīties. bet nejaukt reproducēšanu ar reportāžu, no foto izstādes, kurā neizbēgami ietrāpa bildes kadrā un gandrīz neizbēgami neskādē kāda daudz netrūkst, ka pārbildēta bilde.
gatisgatis:... panjeemaas liidzi aparaats...nevar tak paraadiit, ka nezin, kaa aparaats lietojams.
ā, tipa Zaķiem pašķegolēties ar ARĪ savu piederību pie velo-moto-foto mākslas pasaules? :grimace: tādēļ jau nav fotoizstādē jāpārfotogrāfē bildes - pietiek marķēt bildēšanu! :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):