Vai kaut kas taads buutu nopeerkams tepat LV nesuutot no ebay? Kaadas varbuut ir atsauksmes un vai vispaar ir veerts? Ir doma nopirkt kaadu gaishu fikseto objektiivu, lai vareetu tumshaa laikaa bez zipenes bildeeet. No digitaalajiem, cik skatiijos tuvaakais ir 30mm SIGMA 1.4, bet tam cena ap 190 LVL. Biku padaargs shobriid.
a ko - ar gaishu var tumsaa bildeet bez zipenes??? hm.... taapat nefotografeesi ar 1,8, buus jaapagriezh uz vismaz 2,4 lai nav miiksts un malas neasas, un ja saliidzina ar standarta 3,hvz stikliem, tad as ir tikai paaris stopi sleedzim.... ja nesanaak ar tumsho, tad diez vai shitais buus glaabeejs.... varbut jaameklee citas izpausmes fotojomaa...
Ilmiss:Vai kaut kas taads buutu nopeerkams tepat LV nesuutot no ebay? Kaadas varbuut ir atsauksmes un vai vispaar ir veerts? Ir doma nopirkt kaadu gaishu fikseto objektiivu, lai vareetu tumshaa laikaa bez zipenes bildeeet. No digitaalajiem, cik skatiijos tuvaakais ir 30mm SIGMA 1.4, bet tam cena ap 190 LVL. Biku padaargs shobriid.
50 buus diezgan garš uz olija matricas. a 30 man arii telpaas labi patika.
Laciz:a ko - ar gaishu var tumsaa bildeet bez zipenes??? hm.... taapat nefotografeesi ar 1,8, buus jaapagriezh uz vismaz 2,4 lai nav miiksts un malas neasas, un ja saliidzina ar standarta 3,hvz stikliem, tad as ir tikai paaris stopi sleedzim.... ja nesanaak ar tumsho, tad diez vai shitais buus glaabeejs.... varbut jaameklee citas izpausmes fotojomaa...
Laciz:a ko - ar gaishu var tumsaa bildeet bez zipenes??? hm.... taapat nefotografeesi ar 1,8, buus jaapagriezh uz vismaz 2,4 lai nav miiksts un malas neasas, un ja saliidzina ar standarta 3,hvz stikliem, tad as ir tikai paaris stopi sleedzim.... ja nesanaak ar tumsho, tad diez vai shitais buus glaabeejs.... varbut jaameklee citas izpausmes fotojomaa...
aizmirsti..... tagad te tabulas vest buutu pikselju draashana. ja ir tik ahuuni tumshs ka nevar bez zibenja bildeet, tad gaishais fikss nebuus panaceja. ar zibeni bildet vispaar ir dagnoze. pofig man tie stopi... es par praktisku pieredzi. jautaataaja galerija arii nekaadus aizkjershanaas punktus diskusijai nesniedz
Gudris kaa Oly pazineejs nolasiija manas domas... Neba jau es mekleetu gaishaaku stiklu, ja vareetu kaa ar 1D MARK IV ar ISO 3200 dabuut labu bildi Oly jau taapeec ir Oly, ka sensorinjsh mazs un lielie ISO ir trokshnjaini. Taapeec ir vai nu zibenis jaasleedz vai jaameklee labaakais gaishaakais stikljjinsh. Man ar zipeni ne paaraak patiik izgaismot objektus lielaa low light telpaa pa taisno bliezhot tiem virsuu gaismu, taapeec mekleeju variantus.