forum.gif
Veelos pirkt 50mm 1.8 OM Olympus objektiivu ar paareju uz digitaalo E seeriju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Veelos pirkt 50mm 1.8 OM Olympus objektiivu ar paareju uz digitaalo E seeriju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.10 10:57 labots
 citēt
Vai kaut kas taads buutu nopeerkams tepat LV nesuutot no ebay? Kaadas varbuut ir atsauksmes un vai vispaar ir veerts? Ir doma nopirkt kaadu gaishu fikseto objektiivu, lai vareetu tumshaa laikaa bez zipenes bildeeet. No digitaalajiem, cik skatiijos tuvaakais ir 30mm SIGMA 1.4, bet tam cena ap 190 LVL. Biku padaargs shobriid.
Publicēts: 08.01.10 11:08
 citēt
a ko - ar gaishu var tumsaa bildeet bez zipenes??? hm.... taapat nefotografeesi ar 1,8, buus jaapagriezh uz vismaz 2,4 lai nav miiksts un malas neasas, un ja saliidzina ar standarta 3,hvz stikliem, tad as ir tikai paaris stopi sleedzim.... ja nesanaak ar tumsho, tad diez vai shitais buus glaabeejs.... varbut jaameklee citas izpausmes fotojomaa...
Publicēts: 08.01.10 11:31
 citēt
Citas izpausmes Tu doma ne oly :)?
Publicēts: 08.01.10 11:45
 citēt
Ilmiss:Vai kaut kas taads buutu nopeerkams tepat LV nesuutot no ebay? Kaadas varbuut ir atsauksmes un vai vispaar ir veerts? Ir doma nopirkt kaadu gaishu fikseto objektiivu, lai vareetu tumshaa laikaa bez zipenes bildeeet. No digitaalajiem, cik skatiijos tuvaakais ir 30mm SIGMA 1.4, bet tam cena ap 190 LVL. Biku padaargs shobriid.

50 buus diezgan garš uz olija matricas. a 30 man arii telpaas labi patika.
Publicēts: 08.01.10 11:48
 citēt
Laciz:a ko - ar gaishu var tumsaa bildeet bez zipenes??? hm.... taapat nefotografeesi ar 1,8, buus jaapagriezh uz vismaz 2,4 lai nav miiksts un malas neasas, un ja saliidzina ar standarta 3,hvz stikliem, tad as ir tikai paaris stopi sleedzim.... ja nesanaak ar tumsho, tad diez vai shitais buus glaabeejs.... varbut jaameklee citas izpausmes fotojomaa...

nu gan dumiibas sarakstiiji
Publicēts: 08.01.10 11:50 labots
 citēt
Man ir abi, pāreju pilnīgi droši varētu pārdot, stiklu -atkarībā cik taisies dot, bet pašlaik neesmu Rīgā.
Publicēts: 08.01.10 11:51
 citēt
zo:
Laciz:a ko - ar gaishu var tumsaa bildeet bez zipenes??? hm.... taapat nefotografeesi ar 1,8, buus jaapagriezh uz vismaz 2,4 lai nav miiksts un malas neasas, un ja saliidzina ar standarta 3,hvz stikliem, tad as ir tikai paaris stopi sleedzim.... ja nesanaak ar tumsho, tad diez vai shitais buus glaabeejs.... varbut jaameklee citas izpausmes fotojomaa...

njihrena
Publicēts: 08.01.10 11:58
 citēt
ZD 50mm Macro 2.0 un neko nevajag piegriezt...
Publicēts: 08.01.10 12:12
 citēt
Laciz:
zo:
njihrena

Pag, izskaidro.
Viens stops, tas ir apm 2x gaišāk? (piem., 4 un 5,6, 5,6 un 8). Tad jau tie pāris stopi ir diezgan ievērojams uzlabojums :)
Publicēts: 08.01.10 12:16
 citēt
aizmirsti.....
tagad te tabulas vest buutu pikselju draashana.
ja ir tik ahuuni tumshs ka nevar bez zibenja bildeet, tad gaishais fikss nebuus panaceja.
ar zibeni bildet vispaar ir dagnoze.
pofig man tie stopi... es par praktisku pieredzi.
jautaataaja galerija arii nekaadus aizkjershanaas punktus diskusijai nesniedz
Publicēts: 08.01.10 13:01
 citēt
annirs arii ir diagnoze
Publicēts: 08.01.10 13:16
 citēt
Laaci, tu domaaji, ka arii ar 2.8-3.5 var normaali low lightaa vaaleet bez zibenja?
Publicēts: 08.01.10 13:21
 citēt
var gan ar 2.8 gan 5.6 bildēt vājā gaismā, tikai otrajā gadījumā būs augstāk iso jāceļ. vsjo.
Publicēts: 08.01.10 13:37
 citēt
Gudris kaa Oly pazineejs nolasiija manas domas... Neba jau es mekleetu gaishaaku stiklu, ja vareetu kaa ar 1D MARK IV ar ISO 3200 dabuut labu bildi :) Oly jau taapeec ir Oly, ka sensorinjsh mazs un lielie ISO ir trokshnjaini. Taapeec ir vai nu zibenis jaasleedz vai jaameklee labaakais gaishaakais stikljjinsh. Man ar zipeni ne paaraak patiik izgaismot objektus lielaa low light telpaa pa taisno bliezhot tiem virsuu gaismu, taapeec mekleeju variantus.
Publicēts: 08.01.10 13:42
 citēt
Gudris:
zo: tikai būs augstāk iso jāceļ. vsjo.
tad kāda jēga no dslr...tikpat labi var ar ziepi bildeet :D iisti viiri straadaa ar ISO 25 ...ISO 100 jau daudz esot :(

kaarteejo reizi apliecini ka esi idiots
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):