forum.gif
Labākie fotomirkļi biroja sienām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Labākie fotomirkļi biroja sienām
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.10 12:08
 citēt
Cienītie fotomākslinieki - profesionāļi, amatieri un iesācēji!

Vēršos pie Jums neliela uzņēmuma vārdā, kas sava jaunā biroja telpu dekorēšanas nolūkos labprāt iegādātos 7 visiespaidīgākās mākslinieciskās bildes.

Ar vortāla fotoblog.lv administrācijas atļauju izsludinām konkursu „Labākie fotomirkļi biroja sienām” un lūdzam visus interesentus sūtīt savus piedāvājumus līdz 2010.gada 15.janvārim uz zemāk norādīto e-pasta adresi, ievērojot sekojošos kritērijus:

- darbu idejiskais raksturojums: fotogrāfijām jābūt pozitīvas emocijas un domas rosinošām, iedvesmojošām, spilgtām, dzīvespriecīgām, krāsainām, atraktīvām;
- vēlamā fotogrāfiju tematika: pilsētas skices, dabas ainavas, sadzīves miniatūras u.c. neitrāla rakstura attēli;
- nevēlamā fotogrāfiju tematika: erotiska rakstura attēli, cilvēku portreti, drūma noskaņojuma sižeti utt.;
- nepieciešamo fotogrāfiju skaits un to novietojums: 5 horizontālās un 2 vertikālās fotogrāfijas;
- vēlamie attēlu izmēri: 120 cm x 80 cm, 90 cm x 60 cm;
- vēlamais viena attēla izmērs failā: 1:1 ar izšķirtspēju 100-200dpi;
- failu veidi: TIFF, JPEG;
- krāsu sadale: RGB.

Uzņēmums piedāvā simbolisku atalgojumu 20 LVL vērtībā par katru darbu, kas tiks izvēlēts telpu dekorēšanai.
Autortiesību ievērošana ir garantēta!

Ja Jums rodas jautājumi vai neskaidrības, nekavējieties uzrunāt mani, rakstot uz e-pastu: valerija.li@inbox.lv.
Uz šo pašu adresi var sūtīt arī fotogrāfiju piedāvājumus.

Priecāsimies par katru iesniegto darbu, vēlam veiksmi un iedvesmu!

Ar cieņu,
Valērija Li
Publicēts: 08.01.10 12:11
 citēt
20 lati. tad jau iistaa vieta kur veersties.....
Publicēts: 08.01.10 12:16
 citēt
B..ģ kvalitatīva druka šādā formātā ir dārgāka par Ls20,tātad fotogrāfijas autora darbs un ideja tiek novērtēta zemāk kā plastmasa gabala turp-šurp braukāšana pa papīru un tintes spļaušana.Manuprāt sevi cienošam fotogrāfam šāds piedāvājums-konkurss būtu jāpasūta uz trim burtiem.
Publicēts: 08.01.10 12:23
 citēt
Nesmu fotomākslinieks un negatavojos tāds kļūt, bet šī reklāmiņa ir vienkārši

PRASTI AIZVAINOJOŠA...

Tad saņemsiet arī "iesācēju fotomākslinieku" uzņēmumus biroja telpu dekorēšanai.
Publicēts: 08.01.10 12:42
 citēt
20 Ls ir cena tikai par failu. Izdruku un pārējo noformējumu veic pasūtītājs. Lūk. Lai piesakās tie, kam tas tiešām interesē.
Publicēts: 08.01.10 12:49
 citēt
Kaapeec:Nesmu fotomākslinieks un negatavojos tāds kļūt, bet šī reklāmiņa ir vienkārši
Tad saņemsiet arī "iesācēju fotomākslinieku" uzņēmumus biroja telpu dekorēšanai.

Reizēm jau iesācēju bildes arī ir labākas ;)
Publicēts: 08.01.10 12:51
 citēt
Kas vainas iesācēju foto?
jums visiem lieki 5x20 lati? man negribat tos pārskaitīt?:)
Publicēts: 08.01.10 12:53
 citēt
miasmilla:20 Ls ir cena tikai par failu. Izdruku un pārējo noformējumu veic pasūtītājs. Lūk. Lai piesakās tie, kam tas tiešām interesē.

Ha hāāāāā!!! :) :) :) Šiem pat nepielec :)
Publicēts: 08.01.10 13:05
 citēt
aitinaa:Kas vainas iesācēju foto?
jums visiem lieki 5x20 lati? man negribat tos pārskaitīt?:)

Pirmkārt jautājums,cik liela ir iespēja,ka iesācēja bilde saturiski un tehniski atbildīs 60x90 un 80x120,tad labāk neko nekārt pie sienas,nekā kaut ko ,kas apmeklētājam liks domāt: "ahā šitas kantoris ir ietaupijis pat uz savu telpu noformējumu,interesanti aiz skopuma, nabadzības,nekompetences,vai visa kopā?"
60x90 bildes druka ar pieticīgu noformējumu mazāk par ~50ls nesanāks,ja fotogrāfs uzskata,ka viņa radošais un tehniskais darbs+ekipējuma izmaksas ir 2,5 reizes nevērtīgāks par vienkāršu darbu izpildītāju veikumu,tad uz priekšu,sajūsminies par 20x5=100.
Publicēts: 08.01.10 13:05 labots
 citēt
valerijali:Cienītie fotomākslinieki - profesionāļi, amatieri un iesācēji!

Vēršos pie Jums neliela uzņēmuma vārdā, kas sava jaunā biroja telpu dekorēšanas nolūkos labprāt iegādātos 7 visiespaidīgākās mākslinieciskās bildes.

Ar vortāla fotoblog.lv administrācijas atļauju izsludinām konkursu „Labākie fotomirkļi biroja sienām” un lūdzam visus interesentus sūtīt savus piedāvājumus līdz 2010.gada 15.janvārim uz zemāk norādīto e-pasta adresi, ievērojot sekojošos kritērijus:

- darbu idejiskais raksturojums: fotogrāfijām jābūt pozitīvas emocijas un domas rosinošām, iedvesmojošām, spilgtām, dzīvespriecīgām, krāsainām, atraktīvām;
- vēlamā fotogrāfiju tematika: pilsētas skices, dabas ainavas, sadzīves miniatūras u.c. neitrāla rakstura attēli;
- nevēlamā fotogrāfiju tematika: erotiska rakstura attēli, cilvēku portreti, drūma noskaņojuma sižeti utt.;
- nepieciešamo fotogrāfiju skaits un to novietojums: 5 horizontālās un 2 vertikālās fotogrāfijas;
- vēlamie attēlu izmēri: 120 cm x 80 cm, 90 cm x 60 cm;
- vēlamais viena attēla izmērs failā: 1:1 ar izšķirtspēju 100-200dpi;
- failu veidi: TIFF, JPEG;
- krāsu sadale: RGB.

Uzņēmums piedāvā simbolisku atalgojumu 20 LVL vērtībā par katru darbu, kas tiks izvēlēts telpu dekorēšanai.
Autortiesību ievērošana ir garantēta!

Ja Jums rodas jautājumi vai neskaidrības, nekavējieties uzrunāt mani, rakstot uz e-pastu: valerija.li@inbox.lv.
Uz šo pašu adresi var sūtīt arī fotogrāfiju piedāvājumus.

Priecāsimies par katru iesniegto darbu, vēlam veiksmi un iedvesmu!

Ar cieņu,
Valērija Li

gallery.agriskrusts.lv...

20 Ls vai 30 EUR līdz rītdienai pārskaitiet uz paypal kontu abdul777@mail.sa fotografēju ar iPhone un kvalitātes kritērijiem vajadzētu būt pārpildītiem
Publicēts: 08.01.10 13:09
 citēt
60 vai ka tur tevi- un tev ir daudzi , kas pērk bildes dārgāk?
jā, par tehniskiem parametriem man ir arī vienīgā baža. Un man nerūp cik maksā printēšana- salīdzinot vai nesalīdzinot
Publicēts: 08.01.10 13:40
 citēt
Jā ir.Ls20 protams ir vairāk kā vidusmēra avīzes honorārs,bet nekur tālu pieticīgajiem preses hunorāriem šī summa nav.Noformējuma bildei ir jābūt gan tehniski,gan vizuāli kvalitatīvai,tātad tas nav avīželes līmenis,ja to pielīdzinātu žurnālu vāku līmenim,tad Latvijas gadijumā tas parasti ir trīsciparu skaitlis,kurš nesākās ar 1.Bez tam nevajag aizmirst,ka šajā gadijumā pasūtītājs nesaņem gatavu darbu,tātad nevar zināt kādas šaizes pa lētuci drukājot sanāks uz papīra,bet tas ir TAVS darbs,tātad tam ir jābūt nodrukātam tā kā tas bija iecerēts,nevis kā kādam prātā ienāks vai sanāks/nesanāks tīri tehniski.Vai arī direktors sekretārei liks iešopot tavā ainavā "reku šito bildi kā mēs toreiz apdzērušies ar plikām pakaļām no tilta čurājām".Un galu beigās,par smiekla naudu atdot pilnā izmēra failu nezināmam kantorim ir vienkārši muļķīgi.
Es pieturos pie principa,ka papīrs uz kura nodrukāta mana bilde nevar būt dārgāks vai pat vienāds cenā ar pašu bildi.
Publicēts: 08.01.10 13:46 labots
 citēt
Varat iemest aci reku evafloxsi.com "Tante" tieši ar visādām sieviešu "Tussa vietām" tirgo vairumā ,BIROJIEM , kabinetiem , guļamistabām, 40x90 bilde uz komatexsa 150Ls vidēji reiz nedēļā izražo vienu no tām bildem GATAVU nodrukātu uzlīmētu ar priekšapmaksu :):) evafloxsi.com
Publicēts: 08.01.10 13:47
 citēt
60 - "reku šito bildi kā mēs toreiz apdzērušies ar plikām pakaļām no tilta čurājām".

un to liks birojā?
ja nopietni- par visu var vienoties....
Publicēts: 08.01.10 13:57
 citēt
Mums tādas ne mazāk kā par Ls 150 gab. iet
Publicēts: 08.01.10 14:00
 citēt
Man labas bildes par 20 būtu žēl,bet štruntu gan varētu atdot,možka jāpameklē neveiksmīgo bilžu faili,a vosj var notirgot,tāpat ārā jāmet. :)
Publicēts: 08.01.10 14:10
 citēt
blogeriem nekad nekas nav labi.
Publicēts: 08.01.10 14:10
 citēt
[url=www.istock.com]www.istock.com[/url] pozitīva, krāsaina, bezpersoniska materiāla otvaļis...
Publicēts: 08.01.10 14:10 labots
 citēt
valerijali:

Ar cieņu,

Atnāc, Vaļka, iztīri man pagalmu no sniega un ledus, es tev ar cieņu simboliski par to samaksāšu! 20 Ls. Bet jābūt tīram līdz bruģim, arī zem mašīnām, un beigās noslaucītam no smiltīm!

Arī tevi, ar cieņu, Jurka! :face-kiss:
Publicēts: 08.01.10 14:13
 citēt
Nesmu foto gurū , bet esmu savas bildes A3 pa 40-60 Ls A2 pa 50-75 pārdevis un cenu vairāk man piedāvāja , ne kā pats noteicu , jo vēl neuzdrošinos , nu ja bet par šo piedavājumu pat kaut kā kremtīgi , ka mēs visi te tik zemu tiekam novērtēti :(:(:(:(:(
Publicēts: 08.01.10 14:17
 citēt
Domāju, ka paļubom būs pilns meils sasūtīts ar bildēm. Ls 100 arī nav slikti šajos laikos. Man jau liekas, ka labāk stokos pameklēt.
Publicēts: 08.01.10 14:23
 citēt
alora:Domāju, ka paļubom būs pilns meils sasūtīts ar bildēm. Ls 100 arī nav slikti šajos laikos. Man jau liekas, ka labāk stokos pameklēt.

Ja sūta stokos, no šefa nevar noslēpt patiesās izmaksas.
A šeit par starpniecību 500-1000% var nopelnīt...
Publicēts: 08.01.10 14:24
 citēt
Neviens jūs nevērtē. Tādas ir konkrētā piedāvājuma/pircēja iespējas un vēlmes.
Laikam gan ir saprotams kapēc mums tāda krīze valstī , vai ne?
Publicēts: 08.01.10 14:25
 citēt
Eltons:
alora:Domāju, ka paļubom būs pilns meils sasūtīts ar bildēm. Ls 100 arī nav slikti šajos laikos. Man jau liekas, ka labāk stokos pameklēt.

Ja sūta stokos, no šefa nevar noslēpt patiesās izmaksas.
A šeit par starpniecību 500-1000% var nopelnīt...

+++
Publicēts: 08.01.10 14:33
 citēt
hmm, šefi ir tik dumji vai tikai padotiem tā liekas?:)
Publicēts: 08.01.10 14:36
 citēt
nesaprotu par ko visi ārdās. kādas problēmas nosūtīt padsmit cmukbildītes web izmērā un ja izvēlās ta dabūt 20ls pa bildīti. pat nekur jāiet nav un var 20ls nopelnīt.
Publicēts: 08.01.10 14:38
 citēt
zo - nu es par to pašu:):)
Publicēts: 08.01.10 14:38 labots
 citēt
Pelnīšanā naf nekas slikts , tik parastais Honis AUTORAM ir ~45% No Brutto tas ir noņemot nodokļus un aģentūru procentus :):) Šai gadijumā varētu būt ja vienreizējs pirkums tas ko te Netjan minēja ~75Ls par bildi :):) Aģentūra noandelē pa ~150Ls paņem nost nodoklūs un aģentūras procentu un sanāk ~65-75Ls autoram UZ ROKAS :):)
Publicēts: 08.01.10 14:43 labots
 citēt
zo:nesaprotu par ko visi ārdās. kādas problēmas nosūtīt padsmit cmukbildītes web izmērā un ja izvēlās ta dabūt 20ls pa bildīti. pat nekur jāiet nav un var 20ls nopelnīt.

Man problēmas ir šādas:
- gatavu smukbildīšu šādam mērķim nav;
- laiks līdz 15.janvārim ir pārāk īss lai sagatavotu pienācīgu, sakaņotu kolekciju;
- un ne jau tik ļoti zem pašizmaksas;
- un ne jau nu sagatavotus oriģinālfailus kādam sūtītu.
Publicēts: 08.01.10 14:50
 citēt
Eltons- un ne jau nu oriģinālfailus kādam sūtītu.

Vai tas nozīmē, ka jūs visi, kas fotogrāfējiet modeles nedodiet viņām diskā bildes ar oriģināliem?
Ja dodiet- vai slēdzat līgumu ko drīkst ko ne ar bildēm tālāk darīt?
Publicēts: 08.01.10 14:51
 citēt
Venēcijā reiz dzirdēju kādu krievu ģimeni, kura mātes vārdiem gānīja kādu gondoljeru, kurš bija atteicies vest viņus par puscenu. Galvenais arguments bija tas, ka viņam (gondoljeram) tāpat nav ko darīt, klientu tak nav.
Publicēts: 08.01.10 15:08 labots
 citēt
aitinaa:Eltons- un ne jau nu oriģinālfailus kādam sūtītu.

Vai tas nozīmē, ka jūs visi, kas fotogrāfējiet modeles nedodiet viņām diskā bildes ar oriģināliem?
Ja dodiet- vai slēdzat līgumu ko drīkst ko ne ar bildēm tālāk darīt?

Sagatavotu failu drukāšanai TIFF 1200x800mm 300dpi sūtīt nezināmai Valērijai un par Ls 20?!
Viennozīmīgi nē bez līguma.
Varētu būt runa par izdrukātu bildi plus drukas izmaksas.

Modelēm nododu diskos tikai apstrādātas bildes un bez līgumiem un noteikumiem.
Melno materiālu esmu devis tikai pazīstamām modelē-fotografēm.
Par "visiem" gan nevaru zināt.
Publicēts: 08.01.10 15:14
 citēt
Jā, protams- līgums ir ļoti būtisks.
Publicēts: 08.01.10 15:16
 citēt
Šī tēma blogā man atsauc atmiņā citu gadījumu -
man reiz ļoti laba paziņa palūdza vai nevaru sameklēt kādu bildi guļamistabai..
Man nebija, iemetu infu blogā un sākās .. salasījās expertu-dirsēju bariņš kuri ņēmās filozofēt cik štukas spar to varētu paprasīt .. :)
Tukšās diskusijas karstumā expertiem piemirsās ka sākums visam ir bilde kura klientu spēj ieinteresēt (negāja runa par pilna izmēra failu, pietika ar 1240 pix garākā mala) un tikai TAD sākas turpmākās sarunas..
NO visa bloga uz PM laikam atnāca 3 konkrēti piedāvājumi, kuri paziņai nebija interesanti , tāpēc turpmākā interese un sadarbība nenotika.
Un par piedāvājumu. Nekā slikta vai apkaunojoša šajā piedāvājumā neredzu - ne1 taču ar varu neko nespiež - gribi - piedāvā negribi - cepies blogā :) Gribi - gaidi biezo un tirgo savus darbus par 1 tk gabalā, izvēle taču katra paša ziņā - par ko te cepties ???
Peace
Publicēts: 08.01.10 15:18 labots
 citēt
+ ZG

Ja kādam kkas nepatīk piedāvājumā, tad tas vienkārši nav priekš jums. Atdziestiet!!!
Publicēts: 08.01.10 15:21
 citēt
Eltons:
zo:nesaprotu par ko visi ārdās. kādas problēmas nosūtīt padsmit cmukbildītes web izmērā un ja izvēlās ta dabūt 20ls pa bildīti. pat nekur jāiet nav un var 20ls nopelnīt.

Man problēmas ir šādas:
- gatavu smukbildīšu šādam mērķim nav;
- laiks līdz 15.janvārim ir pārāk īss lai sagatavotu pienācīgu, sakaņotu kolekciju;
- un ne jau tik ļoti zem pašizmaksas;
- un ne jau nu sagatavotus oriģinālfailus kādam sūtītu.

:DDD

tev neprasa kolekciju. gribi teikt ka tu tās savas ūberkolāžas nedēļām taisi? kādas problēmas savu ūberārtu samazināt līdz 600x450 un sūtīt pa emailu bez bēdām? da kautvai orģinālu sūti tik uzmet eltons pa visu bildi. tādas problēmas ka bail.
Publicēts: 08.01.10 15:21
 citēt
+ fotto
Publicēts: 08.01.10 15:25
 citēt
ZG:ne1 taču ar varu neko nespiež - gribi - piedāvā negribi - cepies blogā

Nu, mēs taču to arī daram! Kapēc tu par to pārdzīvo? Tevi taču neviens nespiež šito visu lasīt un vēl savas gudrās domas par mūsu čatiņu rakstīt! :D:D:D

Gribi- fočē, negribi- nefočē!
Publicēts: 08.01.10 15:32
 citēt
Emociju izvirduma sakne ir APLAUZIENĀ par to, ka topika nosaukumā ieliktās cerības par iespēju kaut ko GŪT sagruvušas, konstatējot, ka ņifiga te nav. Tad nu nākas arī kaut ko (protams, ka ne pozitīvu) arī iedrukāt, ja jau topiks atvērts. :) Pa lielam, prasības bildēm acīmredzami ārpus jebkādas kritikas (NEKĀDAS), ceņņiks kādam iesācējam, kas taisa ārtu ar D40 + KIT, 140 Ls par komplektu ir galīgi o.k., pārējie var nopūsties, ka piedāvājums domāts CITIEM, jo blogā taču normālu biznesa projektu neviens nekad nav piedāvājis un nepiedāvās - to vajadzēja saprast jau pirms topika atvēršanas, lai APLAUZIENS ietu secen. :beaten:
Publicēts: 08.01.10 16:20
 citēt
+ZG
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: