forum.gif
Labākie fotomirkļi biroja sienām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Labākie fotomirkļi biroja sienām
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.10 16:29 labots
 citēt
Ot nepārdošu I viss , I NELŪDZIET !:) www.lunaparks.com...
Publicēts: 08.01.10 16:32
 citēt
Ko jūs visi peraties. Manuprāt normāls piedāvājums.

Tur skaidri rakstīts ka pircējs nepretendē uz autortiesībā... Cik saprotu tas ir samaksa par vienu eksemlāru. Kā arī drukāšanas cenas sedz pasūtītājs... tātad sanāk 20Ls par bildi.
Publicēts: 08.01.10 16:34
 citēt
Kreisā puse Luņagrāfijai tāda kā neasa izskatās, piem., baznīcas siena, pat bruģis.
Bet tā jau moinākais moments - Vecrīga bez auto un cilvēku nospiedošās klātienes. Viens no fotoideāliem, ko tagad būtu sūri grūti īstenot, izņemot ar lielformāta pinholi VARBŪT.
Skauž tāda tīrība kadrā. :)
Publicēts: 08.01.10 16:39 labots
 citēt
Vanderfons:Kreisā puse Luņagrāfijai tāda kā neasa izskatās, piem., baznīcas siena, pat bruģis.
Bet tā jau moinākais moments - Vecrīga bez auto un cilvēku nospiedošās klātienes. Viens no fotoideāliem, ko tagad būtu sūri grūti īstenot, izņemot ar lielformāta pinholi VARBŪT.
Skauž tāda tīrība kadrā. :)

Slikti zini Vecrīgu , tas agrs pavasara rīts ka Doma laukumā var kaut porņukus bildēt :):) A kas ir uz ātru roku ieskanēju , slinkums bij rāmī likt uz stikla uzmetu:):) No šitā var OPTISKI kaut 2x4m taisīt Linhofs :):)
Publicēts: 08.01.10 16:42 labots
 citēt
Ja Vecrīgā tagad kas tāds ir iespējams, lai kāds cits, kas šo postu lasa, parāda tik tīru Vecrīgu 2008. vai 2009. gadā.
Tev kura gada kadrs?

Nevis slikti zinu Vecrīgu, bet reti brīvdienās tupu pilsētā, uz bruģa.
Publicēts: 08.01.10 16:42
 citēt
Izskatās ka te ir savākušie tādi foto gurūū kas katru dienu vismaz 10 bildes tirgo par parsimts latiem katru :D

Nolaidieties uz zemes, pa zemi staigāt ir vieglāk ;)
Publicēts: 08.01.10 16:44 labots
 citēt
Izskatās ka te ir savākušie tādi foto gurūū kas katru dienu vismaz 10 bildes tirgo par parsimts latiem katru.

Juris arī Tev tūliņ piedāvās sniegu patīrīt ... varēsi pats staigāt pa zemi. :D
Publicēts: 08.01.10 16:45 labots
 citēt
Nu toč āksti! :bad_egg:
Tas, ka "krutajiem" fotogrāfiem varbūt tie 20ls liekas smieklīga summa, nenozīmē, ka kādam citam 20ls par bildīti ir vairāk kā pieklājīgi. Nu i priekš kam te klāstīt, ka es vo bļin, kruts ārtists - zemāk par sotaku neatdošos! Krāniņš no tā garāks paliek? :D
Man, piemēram, nebūtu nekas pretī sēžot ērtā dīvānā un dzerot kapiju, parakāties savos arhīvos, resaizot previewušku uz 600x400 un nosūtīt, lai vari ievērtēt - ja patīk, tad vienoties kā to samaksu dabūtu un sūtu orģinālo. Bet to nedarīšu, jo esmu slinks - un arī laikam neatbilst manas bildes sižetiskiem kritērijiem :D
Dīvaina brīžiem tā attieksme. :bad_egg:
Publicēts: 08.01.10 16:46
 citēt
Vanderfons:Ja Vecrīgā tagad kas tāds ir iespējams, lai kāds cits, kas šo postu lasa, parāda tik tīru Vecrīgu 2008. vai 2009. gadā.
Tev kura gada kadrs?

Nevis slikti zinu Vecrīgu, bet reti brīvdienās tupu pilsētā, uz bruģa.

Gadi 8-10 varbūt būs , ir čupām arī citu no visām pusēm :):) :):)
Publicēts: 08.01.10 16:46
 citēt
Autoram jau vieglāk būtu paskatīties top bildes,gan jau no pirmā 500 nieka atrastu sev piemērotus sižetus un sazināties ar autoriem personīgi.
Publicēts: 08.01.10 16:48
 citēt
CerambyX:
Man, piemēram, nebūtu nekas pretī sēžot ērtā dīvānā un dzerot kapiju, parakāties savos arhīvos, resaizot previewušku uz 600x400 un nosūtīt, lai vari ievērtēt - ja patīk, tad vienoties kā to samaksu dabūtu un sūtu orģinālo.

No taviem kadriem NOTEIKTI drukās 60x90 es par to ne mirkli nešaubos:):)
Publicēts: 08.01.10 16:48 labots
 citēt
Man, piemēram, nebūtu nekas pretī sēžot ērtā dīvānā un dzerot kapiju, parakāties savos arhīvos, resaizot previewušku uz 600x400 un nosūtīt

Jā, bet Tu to nedari. Tu tikai raksti. :D
Fantastisks arguments Tev sanāca ... :D

Gadi 8-10 varbūt būs

Nu un es tad par ko runāju? Ja 2009. gadā kādam tā sanāca, lai parāda. Skaudīšu atkal. Palikšu zaļš. :D
Publicēts: 08.01.10 16:49 labots
 citēt
Gudris:
Lunis:Ot nepārdošu I viss , I NELŪDZIET !:) [url=http://www.lunaparks.com/braucam/domss_x.jpg
]http://www.lunaparks.com/braucam/domss_x.jpg
[/url] neesi biki pāršopojis debesis ? :D:face-sad:

Man patīk košas krāsas :):)
Publicēts: 08.01.10 16:50
 citēt
Lunis:
CerambyX:
Man, piemēram, nebūtu nekas pretī sēžot ērtā dīvānā un dzerot kapiju, parakāties savos arhīvos, resaizot previewušku uz 600x400 un nosūtīt, lai vari ievērtēt - ja patīk, tad vienoties kā to samaksu dabūtu un sūtu orģinālo.

A kas? Normāli!Piemēram kādā advokātu kantorī milzīga plēsējmuša grauž mārīti! :D
Publicēts: 08.01.10 16:51
 citēt
forelljjanka: A kas? Normāli!Piemēram kādā advokātu kantorī milzīga plēsējmuša grauž mārīti! :D

Un viss pār bix blurrā un pixseļots:):)
Publicēts: 08.01.10 16:54
 citēt
forelljjanka:
Lunis:
A kas? Normāli!Piemēram kādā advokātu kantorī milzīga plēsējmuša grauž mārīti! :D

no ziepja failiem lab ja 20x30 var izkopēt, un tad arī skatīties ar piemiegtām acīm :)
Publicēts: 08.01.10 17:04
 citēt
Nu ir jau man bildes ar ne tikai no ziepja, bet ne par to stāsts ;)
Domāju, ka varbūt tad jāpaskatās no otras puses - kas tās bildes skatīs? Parasti cilvēki, kam tās bildes būs tikai kā interjera elements un arī no 5mpx izdrukāta bilde 60x90 izskatīsies ok vai arī pikseļdrāzēji fotogrāfi, kas katru izdrukāto bildi pētīs zem lupas un vēros vai tik nav kaut kur kāda krāsu nobīde, kāds pikselis izlecis un, kā minimums, bez midformāta bildes uz 60x90 nedrukās. Par digitālajiem mēsl-kadriem nemaz nerunājot :D
Ir jau tomēr atšķirība, kā uz bildi skatās fotogrāfs, bet kā uz to skatās mājsaimniece ;)
Publicēts: 08.01.10 17:14 labots
 citēt
CerambyX:kā uz bildi skatās fotogrāfs, bet kā uz to skatās mājsaimniece ;)

Ar taisnība , centrālā stacijā ir Krodziņš kur interjēra elementrs ir BILDE sperta no i-neta ,ja neklūdos BILDĪTE bija ~100Kb a izdrukāta 3x2m :):) Vari iečolēt tur kur iet uz Izejām uz peroniem bulcinārijs pretī Narvesenam:):) Vienīgi tas kas PARATI "Klients" vēlās saņemt SUPERPUPER kvaliataīvu failu un drukāt 600 pix uz collu:):) Kautgan normāli ir jau pie ~172 izmērs 60x90 paskatāms pilnā formātā:):) PROBLĒMA ka mazajiems ūdiem KRASA patizla VELKOT lielus un detaļas pazūd un to DETALIZĒTOS darbos baig redz:):)
Publicēts: 08.01.10 17:17
 citēt
CerambyX, 20 Ls nau nav nekas slikts. Esmu par daudz mazākām naudām bildes pārdevis. Arī pa velti: piemēram Diena vēl ar vien nav par vienu bildi samaksājusi kopš vasaras beigām ;)

Tik smielīgi izklausās organizēšana - konkursa veidā, kur balvā ir iespēja par 20 Ls digitālo failu pārdot.
Publicēts: 08.01.10 17:20
 citēt
ak34:CerambyX, 20 Ls nau nav nekas slikts. Esmu par daudz mazākām naudām bildes pārdevis. Arī pa velti: piemēram Diena vēl ar vien nav par vienu bildi samaksājusi kopš vasaras beigām ;)

Tik smielīgi izklausās organizēšana - konkursa veidā, kur balvā ir iespēja par 20 Ls digitālo failu pārdot.

Mēs arī pa 5Ls tirgojam BET jāņem uzreiz SIMTIEM :):)
Publicēts: 08.01.10 17:27
 citēt
Luni, es vispār sporta ( gallery.agriskrusts.lv... ) un putnu arhīvu ( gallery.agriskrusts.lv... ) pa velti piedāvāju ar nelieliem ierobežojumiem. tā ka 20 Ls ir liela nauda uz tā fona
Publicēts: 08.01.10 18:05
 citēt
ak34:CerambyX, 20 Ls nau nav nekas slikts. Esmu par daudz mazākām naudām bildes pārdevis. Arī pa velti: piemēram Diena vēl ar vien nav par vienu bildi samaksājusi kopš vasaras beigām ;)

Es domāju ka konkura organizēšana ir ok... a ko tad jūs labāk piedalaties konkursos kur var vinnēt mistiskus fotbloga latus?
Publicēts: 08.01.10 18:08
 citēt
Dažas nosūtīju :)
Publicēts: 08.01.10 18:12
 citēt
ak34:Luni, es vispār sporta ( gallery.agriskrusts.lv... ) un putnu arhīvu ( gallery.agriskrusts.lv... ) pa velti piedāvāju ar nelieliem ierobežojumiem. tā ka 20 Ls ir liela nauda uz tā fona

Pie mums tu ir pa DAUDZ lielāku ciparu , un man patīk ka KLIENTI PĒTA :):) Ja "Pēta" tas nozīmē ka reiz arī paņems par TĀDU cenu kā mēs gribam 100% ZINU :):)
Publicēts: 08.01.10 18:35
 citēt
Ja "Pēta" tas nozīmē ka reiz arī paņems par TĀDU cenu kā mēs gribam 100% ZINU

:D 100% okultā māksla.
Publicēts: 08.01.10 19:12
 citēt
ekoists:Autoram jau vieglāk būtu paskatīties top bildes,gan jau no pirmā 500 nieka atrastu sev piemērotus sižetus un sazināties ar autoriem personīgi.

Starp citu laba ideja , un tad beigsies cepiens :):):):):)
Publicēts: 08.01.10 19:12
 citēt
Lunis:
ak34:Luni, es vispār sporta ( gallery.agriskrusts.lv... ) un putnu arhīvu ( gallery.agriskrusts.lv... ) pa velti piedāvāju ar nelieliem ierobežojumiem. tā ka 20 Ls ir liela nauda uz tā fona

Pie mums tu ir pa DAUDZ lielāku ciparu , un man patīk ka KLIENTI PĒTA :):) Ja "Pēta" tas nozīmē ka reiz arī paņems par TĀDU cenu kā mēs gribam 100% ZINU :):)

...
Es ar Luņaparkā pāris reizes biju iebridis un PĒTĪJU.., bet, lūdzu, neuzskatīt mani par KLIENTU!!..tobiš, gribēju tikai pateikt - uz mani neceriet!.:face-smile::face-smile:..piedodiet, atvainojiet..:face-smile::face-smile:
Publicēts: 08.01.10 20:06
 citēt
Mēģināju kaut ko aizsūtīt, bet neizdevās, jo inbox izmet šādu paziņojumu: "Neizdevies validēt: valerija.li@inbox.lv." :bad_egg:
Publicēts: 08.01.10 20:08
 citēt
nonem punktu
Publicēts: 08.01.10 20:32
 citēt
anonims_:nonem punktu

:amazing: nepamanīju
danke.
Publicēts: 08.01.10 20:42
 citēt
M_Kalnins:Mēģināju kaut ko aizsūtīt, bet neizdevās, jo inbox izmet šādu paziņojumu: "Neizdevies validēt: valerija.li@inbox.lv." :bad_egg:

Ko tu aizsūtīji šito: www.fotoblog.lv... :face-wink:
Publicēts: 08.01.10 21:26
 citēt
welns:
M_Kalnins:Mēģināju kaut ko aizsūtīt, bet neizdevās, jo inbox izmet šādu paziņojumu: "Neizdevies validēt: valerija.li@inbox.lv." :bad_egg:

Ko tu aizsūtīji šito: www.fotoblog.lv... :face-wink:

Veci neaizsūtiju, iedevu linku, lai paši paskatās, ja nu kas patīk...
Publicēts: 09.01.10 00:16 labots
 citēt
etwas:
Es ar Luņaparkā pāris reizes biju iebridis un PĒTĪJU.., bet, lūdzu, neuzskatīt mani par KLIENTU!!..tobiš, gribēju tikai pateikt - uz mani neceriet!.

Nemaz nevari tur ieiet , tur ir PUBLISKA daļa kas domāta "Garmāmgājējiem @ ROBOTIEM" un ~15x lielāka "Nepubliska daļa" kas pieejama tikai ielogojoties no konkrētu klientu "Tīkliem" :):) Brīvu pieeju tāda veida metereāliem neatļau vienošanās ar autoriem un kolēģiem taka šaka PIEDOD neesi klients diemžēl klāt netiec un nevar ne ak34 ne citu līdzīgu autoru darbus PUBLISKI aplūkot:):)
Publicēts: 09.01.10 00:20
 citēt
netjan:
ekoists:Autoram jau vieglāk būtu paskatīties top bildes,gan jau no pirmā 500 nieka atrastu sev piemērotus sižetus un sazināties ar autoriem personīgi.

Starp citu laba ideja , un tad beigsies cepiens :):):):):)

Tad jau neviens pa nosaukto cenu negribēs atdot :D
Publicēts: 09.01.10 00:42
 citēt

Nemaz nevari tur ieiet , tur ir PUBLISKA daļa kas domāta "Garmāmgājējiem @ ROBOTIEM" un ~15x lielāka "Nepubliska daļa" kas pieejama tikai ielogojoties no konkrētu klientu "Tīkliem" :):) Brīvu pieeju tāda veida metereāliem neatļau vienošanās ar autoriem un kolēģiem taka šaka PIEDOD neesi klients diemžēl klāt netiec un nevar ne ak34 ne citu līdzīgu autoru darbus PUBLISKI aplūkot:):)

...
Iegāju vēlreiz, bez registrācijas nobalsoju par divām bildēm ar 5, manu balsojumu pieņēma (nu gluži kā blogā!!!, ceru ka manas darbības pozitīvi ietekmēs bilžu autora reitingu.:face-smile:
A kas tas par kantori tipa ''Roga i Kapita''?..tur vēl ir kaut kādi slepenie faili??.:face-smile::face-smile:
Publicēts: 09.01.10 00:54 labots
 citēt
etwas: A kas tas par kantori tipa ''Roga i Kapita''?..tur vēl ir kaut kādi slepenie faili??.:face-smile::face-smile:
Tur nav nekada "Slepēnā daļa" pats kantoris arī ir pilnībā slēgts resusrs , viss kas "Komercija" :) Publiski piejams vienīgi mazāk pieprasītas vai "Ikdienas" lietas . Tas kas ir "Biznessa" sadaļas tās nav un nekad nav bijušas piejamas publiski , daļēji deļa ta ka kādreiz kad LV gals bija "Biznessa sastāvdaļa" visādi tukši lūrētāji braši linkoja bildes uz "Saviem webiem" un vienkarši rokoties tasija nedabīgu trafiku. Par cik neviens no serveriem kuri veido "Tīklu" netarodas Latvijā bet Krievijā , Anglijā , Belģijā tad klienti VIENKARŠI "Ieliek sev iedoto CD disku" aun ar ta palidzību automātā ielogojās vajadzīgajās sadalās dazādos serveros , ta teikt mums viss ir kopš paša sākuma Decentralziēts :):) Tiem kas no Latvijas tiem lunaparks.com tie kas no citurienes tiem www.latvianphoto.com , tie kas strada Ikdiena tiem vel savādāk utt:):) Katram KONKRĒTAM klientam ir sava piedāvājumu un cenu struktūra nereti viņie meklējot vienadas leitas nerdz to ko redz citi un redz to ko citi neredz , tas ar tādas reģionālas īaptnības. Es gan tā tik "Izklaidējos" pats pasākums nedz serviss sen vairs nav bāzēts Latvijā :):) Taču NO LATVIJAS nav redzama tā daļa kura neattiecās NE UZ LATVIJU :):)
Publicēts: 09.01.10 09:44
 citēt
Ilogojos caur proxy no usa, tās pašas garlaicīgās bildītes vien ir...

Minhauzens atkal satrakojies!:)
Publicēts: 09.01.10 11:29
 citēt
Portreti, pamēģini Google>Proxy Servers, tur būs iespēja arī no Luņa favorītes Vācijas, vai no LPSR fotomeistaru iecienītās Čehijas.
Interesanti ...
Publicēts: 09.01.10 14:45
 citēt
Vanderfons:Portreti, pamēģini Google>Proxy Servers, tur būs iespēja arī no Luņa favorītes Vācijas, vai no LPSR fotomeistaru iecienītās Čehijas.
Interesanti ...

Draza, nekā interesanta, parastā minhauzena lielība!:)
Publicēts: 10.01.10 09:00
 citēt
Vispār jau ne luņaparkā, ne latvianfoto com es ieiet nevarēju...tur redzams tikai luņafeiss un kaut kādi violeti burbuļi krīt no kursora brīžam....:D
Pārāk jau nu aizrāvušies ar intro flašiem - neprofesionāli....:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt