Zaulons:Kaut kā tas vis jokaini izskatās, cik ir noformētas visādas telpas, parasti bildes tādā veidā nav meklējamas, bet pieskaņojamas pie interjera ar konkretiem kritērijiem. Pie tā visa vēl roda jautājums, kas notiksies ar tām bildēm kuras neizies konkursu un par kurām pat simboliskie lati neb;us samaxāti?Jo to bilžu būs pat ļoti daudz un drukājamā formātā. Tas ka raxtīt ka autortiesības būs ievērojamas, ir pupu mizas, tad jav ar katru autoru par iesniegtajiem darbiem jaslēdz autorlīgums. Un kas būs ar bildēm uz kurām būs autora logo?
Zaulons:Kaut kā tas vis jokaini izskatās, cik ir noformētas visādas telpas, parasti bildes tādā veidā nav meklējamas, bet pieskaņojamas pie interjera ar konkretiem kritērijiem. Pie tā visa vēl roda jautājums, kas notiksies ar tām bildēm kuras neizies konkursu un par kurām pat simboliskie lati neb;us samaxāti?Jo to bilžu būs pat ļoti daudz un drukājamā formātā. Tas ka raxtīt ka autortiesības būs ievērojamas, ir pupu mizas, tad jav ar katru autoru par iesniegtajiem darbiem jaslēdz autorlīgums. Un kas būs ar bildēm uz kurām būs autora logo?
Muļķis, kurš sūta savus failus. Aizsūta linku, kaut tepat no bloga un lai skatās, ja ko vajag PM.
zo:nesaprotu par ko visi ārdās. kādas problēmas nosūtīt padsmit cmukbildītes web izmērā un ja izvēlās ta dabūt 20ls pa bildīti. pat nekur jāiet nav un var 20ls nopelnīt.
pareizi, kaapeec nedabuut liekus 20-100Ls, ja tev taa bpotenciaalaa uzvareetaaj bilde staav uz kompja tad taa neko nepelna, bet tagad aizsuuti samazintaatu un varbuut nopelna naudinju. Bet te jau tas bija sagaidaams, kameer visi apliek konkursu, kaadam jau paarskaita naudu
neapliek jau konkursu,bet pieeju pirkšanai.Tikpat kā-aiziet uz tirgus placi un aicināt visus pārdevējus sanest savu preci,varbūt kaut kas iepatīkas un nopirkšu....
ekoists:neapliek jau konkursu,bet pieeju pirkšanai.Tikpat kā-aiziet uz tirgus placi un aicināt visus pārdevējus sanest savu preci,varbūt kaut kas iepatīkas un nopirkšu....
Gluži salīdzinājums ar tirgu nav vietā. Drīzāk ir cilvēki, kas liek savu tirgojamo preci ssā un gaida, kad kāds piezvanīs, un ir cilvēki, kas liek sludinājumu, ka vēlas kaut ko pirkt, tad potenciālie pārdevēji zvana pircējam.
njaa. kadi pashi kko leeti perkat, esat prieciigi, kad no jums grib leeti - lamajaties? viss +/- ok, ja neskaita velmi uz lielajiem failiem uzreiz, pirms samaksas. thumbnailis/prevjushka, mosh paaris 100% cropi, parejais pec pikja.
cena zema, bet daudz cilveki strada vairakas dienas lai tadu naudu nopelniitu. un par tiem, kas te teica, ka rikotaja grib uzvarities, bosam prasot vairaaku - menedzhments nekad nav bijis leets.
Te nav nekāda cepiena,cepiens varētu būt tad,kad bilžu autori savas aizsūtītās bildes ieraudzīs(varbūt neieraudzīs)kaut kur izdrukātas un nebūs ne 20ls,ne paldies.Cilvēki dalās pieredzē,liek būt piesardzīgiem.Runā jau,ja cilvēks savā prātā ieņem vairāk vienu lietu(piem.20-100ls),tad vairs neredz citas lietas un apstākļus.Tā kā komentāri te ir tieši vietā,par cenu gan katrs pats izlemj...
Karlis70:Vispār jau ne luņaparkā, ne latvianfoto com es ieiet nevarēju...tur redzams tikai luņafeiss un kaut kādi violeti burbuļi krīt no kursora brīžam.... Pārāk jau nu aizrāvušies ar intro flašiem - neprofesionāli....
Tas akurāt priekš tādiem "Lurētājiem" ka Karlis70 @ Portreti , nekur tālāk ar netiksiet , tie kas strada ikdiena iet pilnīgi citur purtrets jau tur ieložņajis , ja viņam vēl būtu CD ko ielikt un tad no tā ielogojoties iet tad nonāktu arī tālāk No USA gan arī ar visu CD nav piejama "Kailfoto" sadaļa no Latvijas pat ielogojoties nav pieejama "EU VIP" sadaļa vēl no LV nav piejama "photo-press " sadaļa
Satriecoši! Seno inku zelts, Atlantīdas rakstu zīmju plāksnītes? /minu/ CD kā atslēga ir novecojis paņēmiens. Ir efektīvākas atslēgas. Latvijā ir.
MUMS vienalga kas IR es toās lietoju jau gadus 10 un veiksmīgi > baig ērti ar aizmarsjigiem un vieglprātīgiem "Dizain @ artspeciem" aizsuti CD un nekdas problēmas nekas nav ne jāsaka ne jāstāsta kura kas jāievada kur kas jameklē , tik IELIEC DISKU un SPIED
Bezgalīgs naivums būtu sūtīt tīras pilna izmeera bildes bet kas traucē samazināt, vai milzu transparent burtiem pa virsu uzlikt PARAUGS. ja derēs dabūsi nn naudiņas ja nederēs, kur tādas saķēzītas rīkotāji liks.
man arvienvairāk liekas, ka Lunis straadaa FBI vai CIA... un slepenajā latgales studijaa noteikti glabaajas kodolgalviņas, kas noteemeetas uz maskavu un phenjanju
rixweber:man arvienvairāk liekas, ka Lunis straadaa FBI vai CIA... un slepenajā latgales studijaa noteikti glabaajas kodolgalviņas, kas noteemeetas uz maskavu un phenjanju
rixweber:man arvienvairāk liekas, ka Lunis straadaa FBI vai CIA... un slepenajā latgales studijaa noteikti glabaajas kodolgalviņas, kas noteemeetas uz maskavu un phenjanju
Maldies- Lunis strādā 1.nodaļā ar Nikitu- un par to neviens neko un nekad nezin (FBI un CIA takš noiets etaps...))
Luni, zini, piedod, nepamanīju kur utr lejā bija jāspiež...
Normāls saitiņš, tā labā peles taustiņa bloķēšana - bērnišķība, ja ir vēlme jebkuru attēlu var nokopēt.... Brauzerī vajag tik neatļaut javascriptu un ....darbojies...
Karlis70:tā labā peles taustiņa bloķēšana - bērnišķība, ja ir vēlme jebkuru attēlu var nokopēt.... Brauzerī vajag tik neatļaut javascriptu un ....darbojies...
Es tač teicu ka tu neesi mūsu klientūra Mūsējai pietiek ja PABRĪDINA ka bildes nav domātas "Palietošanai" bet pardošanai , otrkārt saitņi tur ir jau 5-8 gadus , treškārt tur nemaz nav nekas tāds ko kāds baig spertu tas kā jau teicu publiski nemaz nav pieejams tieši dēļ iemesla ka JEBKO var apiet , nepazīstu sistēmu kuru navarētu apiet lidz ar to vietas kur PUBLISKI pieejamas speramas bildes parasti tās ir pamatīgi "Uzlabotas" ka lētāk sanāk nopirkt nevis "Atjaunot" Tiesā par nelicencētu izmantošanu pilnīg pietiek ka būsi "Apgājis aizsardzību" kas jau ir "Uzlaušana"
Pateicamies Jums par piedalīšanos konkursā „Labākie fotomirkļi biroja sienām“!
Saņēmām ļoti daudz lielisku darbu, to skaitā arī no Jums. Toties uzņēmumā notiekošo iekšējo pārmaiņu dēļ, šobrīd esam spiesti atteikties no biroja sienu dekorēšanas idejas ar mākslas fotogrāfijām.
Atvainojamies par maldināšanu un radītajām neērtībām.
Lai Jums drosmīgi sapņi, neatlaidīgs darbs un gaidītie panākumi!
Kā es rēcu , atbilde kā 99% ŠĀDU gadijumu Vismaz papūlējušies būtu ko JAUNU izgudrot Nedomāju kā PAŠI izmantoja , parastā šitādi ir lētie drukātāji Atbilde kā jau teicu PREKTISKI VIENMĒR ir identiska "Sakarā ar tiri piri projekts kacelēts , lai jauka diena"
PROTAMS tu par to šaubijies ? Tapēc jau te lika to sludekli jo VIENMER 100% ir kads kuram gribas "Ierīvēties" kaut na haļavu ķadam pie sienas , piķi nevaig galvenais PAŅĒMA UN NODRUKĀJA Lidzīgi kā mudaki publicē bildes presē pa brīvu vai pat piemaksu lai varetu radit "Mani avīzē iedrukāja man 3 bildes pastmarkas enciklopēdijā" Krievu laikos tādi saucās "Slavopiteki" jeb latviski "Slava par katru cenu"
es i dzirdējis par vienu trako, kurš piemaksājis par to, lai viņa purnu paņem reklāmai. teorētiski jau ja taisās par reklāmas purnu, nav neiespējami, ka rentējas SHIT'ā izdarīt.
haralds:es i dzirdējis par vienu trako, kurš piemaksājis par to, lai viņa purnu paņem reklāmai. teorētiski jau ja taisās par reklāmas purnu, nav neiespējami, ka rentējas SHIT'ā izdarīt.
Tas ir NE VIENS VIEN Mēs vēl pirms gadiem 15 kad tiko te saka masveida rasties visadas "Jaunas izglītības" iestādes kur muļķiem smadzenes saskalo saucām šitos par "Motivētajiem" un izstrādājām projektu kā dabūt vissu 100% na haļavu , no serijas "Jāizsludina konkurs motivētajiem" jāizdara tas un tas , piemēram zāle jānopļauj , galdi jāsanēs , muzika janodrošina , fotogrāfa pakalpojumi , ēdināšana , PAR TO varēs stāvēt pie ieiejas un DALĪT SAVAS VIZĪTKARTES spiest viesiem roku un "Sevi prezentēt" piemēram "Jānitis -- SIA VISVARIS" tā jānītis kļust SLAVENS par viņu uzzina IESPEJAMIE KLIENTI Nu pasakums visādiem Turības palīgskolas audzēkņiem un tamlīdzīgajeim jocīgajiem kam galvenais LIELA MOTOVĀCIJA bet neskaidrs mērķis un pielietojums Tādiem ir laba filazofija SAKUMĀ PAR BRĪVU pastrādāšu pēc tam MANI AICINĀS PAR NAUDU , pilnīgs idiots , tad meklēs nākamo par brīvu