forum.gif
Atsakās no profesionālām modelēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Atsakās no profesionālām modelēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.10 16:29
 citēt
www.diena.lv...

Vācijā populārais sieviešu žunāls Brigitte nolēmis atteikties no profesionālu modeļu izmantošanas, jo žurnāla lasītājām apnicis skatīties uz pārmērīgi tievām modelēm, kuru izskats liecina par iespējamiem ēšanas traucējumiem.
Lasītāju atsauksmes par žurnāla lēmumu esot ļoti pozitīvas. Vairāk kā 20 000 sieviešu jau esot pieteikušās uz iespēju fotografēties žurnāla lappusēm.
Kritiķi arīdzan uzskata, ka žurnāla lappusēs redzamās amatieres īpaši neatšķiras no īstām modelēm. «Varbūt viņas ir īstas sievietes, bet ne neglītas vai resnas,» raksta Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Publicēts: 08.01.10 16:43
 citēt
Pareizi, tagad arī tu varētu pieteikties ;)
Publicēts: 08.01.10 16:47
 citēt
Visi balsotāji draugos par vienu manu ne visai veiksmīgu portretu liek desmitniekus, laikam jau jā, zazi.
Man mazliet cits profils un arods.
Publicēts: 08.01.10 17:54
 citēt
vot cilvēkam nav ko darīt un "ražo" fufeļainas tēmas.
Publicēts: 08.01.10 18:06
 citēt
Jolan:vot cilvēkam nav ko darīt un "ražo" fufeļainas tēmas.

Gudris trauku dombiedros jau arī šādu tēmu bija paspējis izveidot, tikai vēl savu reklāmu bija pielicis klāt :D
Publicēts: 08.01.10 18:07
 citēt
Jolan:vot cilvēkam nav ko darīt un "ražo" fufeļainas tēmas.

Kāpēc "Fufeļainas" vienkarši tāda "Brigita" kas ir nu totāls mājsaimnieču izdevums nolēmis ka "Majsaimniecēm patīk mājsaimnieces" tā tas arī bija pirms gadiem 20-30 , "Modeļi" tur ieviesās tik 70 gadu beigās 80 tajos gados kad parādijās mode uz "Dēļiem" :):)
Publicēts: 08.01.10 18:32 labots
 citēt
vot cilvēkam nav ko darīt un "ražo" fufeļainas tēmas

Ir, ko darīt. Tēma ir no preses. Sadaļa ir pareizā. Samierinies.
Publicēts: 09.01.10 07:32
 citēt
veca ziņa,tas jau daudz kur notiek.
Publicēts: 09.01.10 11:31
 citēt
Taisnība Lunim, Brigitte ir mājsaimnieču žurnāls.

Izklausās diskriminējoši, bet tā jau nebija domāts, ne? Kas vienam veca vecene tramvajā, tā citam vecmāmiņa, māte vai sieva, ar kuru kopā nosvinētas platīna kāzas.
Publicēts: 09.01.10 18:34
 citēt
Ne jau tikai man izklausās tā. Es vēl dažiem paprasīju.

Man ir kā Lunim ar bildēm. Tie, kas skatās viņa bildes, 100% tās nopērk. Tie, kas uzklausa manus argumentus, bieži vien ir spiesti piekrist. Viss sakrīt.
Publicēts: 09.01.10 21:47
 citēt
ir motīvi. resnas vecenes (dzimuma, ne vecuma apzīmējums!), kad saskatās bildes ar tām tievajām modelēm, apbižojas un nepērk tās klōzes. :anger:
Publicēts: 10.01.10 12:47
 citēt
apbižojas un nepērk tās klōzes

Staigā kailas. Vēsa klimata zemē.
Haralds skatās un bauda.
Publicēts: 10.01.10 15:34
 citēt
Vanderfons: Vācijā populārais sieviešu žunāls Brigitte nolēmis atteikties no profesionālu modeļu izmantošanas ...

Bet tepat Latvijā populārās bloga foruma tēmu kurinātājs jau kuro reizi attiecies publicēt savas bildes fotogalerijā ...:) ...Nekas, zaķīt, gan es Tevi piespiedīšu mīlēt Raini ...;)
Publicēts: 10.01.10 16:22 labots
 citēt
Vanderfons:
apbižojas un nepērk tās klōzes

Staigā kailas. Vēsa klimata zemē.
nē. bet pērk un valkā ne "augsto modi", bet kaut ko no razļivōna - kaut ko, ko var dabūt mugurā! :face-smile:
Publicēts: 10.01.10 17:00
 citēt
attiecies publicēt savas bildes fotogalerijā ...:) ...Nekas, zaķīt, gan es Tevi piespiedīšu mīlēt Raini

Skorpionu ar zaķīti sajaukt dabā ir bīstami.
Un, protams, "attiecos".
Publicēts: 11.01.10 01:29 labots
 citēt
Vanderfons:Un, protams, "attiecos".

Tas attiecas uz brīnumaino fona zaķīti:

fotOblog raksti: 0
fotOgalerijas bildes: 0
fotOreportāžas: 0
fotOskolas raksti: 0
Autora reitings: 5.78
autora vieta: 4623
Komentētāja reitings: 5
fotOgrāfa reitings: 0
fotOgrāfa vieta: 4634

Zaķītis atskakās publicēt savas bildes ...;)
Mīkstajam, pūkainajam rozā zaķītim ausis nolaistas un ļipa kājstarpē ...;)
Publicēts: 11.01.10 04:45
 citēt
Vilberto, katram tomēr ir tiesības izvēlēties savu skatītāju. Šaubos fai fb spēs adekvāti novērtēt VDF darbus. Zinkā skumji ja labi darbi pazūd starp tiem 100iem saulrietu un sunīšu + kaķīšu.
Publicēts: 11.01.10 09:38
 citēt
Vilberto, laikam jau izžūst Tava aka, ka uz citām mājām pēc ūdens esi bieži sācis piestaigāt. Tu sāc garlaikot.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):