forum.gif
Zibspuldzes barošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldzes barošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.10 10:24
 citēt
Pirms kāda laika tiku pie pavecas PSRS ražojuma zibspuldzes FOTON, kuru standartā var uzlādēt no kontakta.
Vai ir iespējams viņu pārtaisīt tā, lai barotu no baterijām?
Publicēts: 09.01.10 10:37 labots
 citēt
Neatceros par konkrēto "Proton", bet daudzām tīkla zibspuldzēm nāca komplektā vai varēja nopirkt atsevišķi sprieguma pārveidotāju 9/220V. kas parasti tika barots no 2 "plakanajām" baterijām. Bija arī 330 V baterija "Molņija" pusķieģeļa izmērā, bet tas jau ekskluzīvs.
Ja dikti vajag, varu uzdāvināt krievu zibspuldzi "Čaika", ko var barot gan no tīkla, gan 2 plakanajām baterijām Tās gan pēdeēā laikā reti redzu veikalā.
Bez tās man palikušas dažas pusautomātiskās vācu blicenes ar barošanu no 4 AA elementiem. Tās gan pats pirku pa naudu, tādēļ gluži dāvināt netaisos.
Publicēts: 09.01.10 10:39
 citēt
12V autoāķis -> ķīniesu 220V pārveidotajs -> zibene
Ja negribi staipīt smako āķi, iepērc ietilpīgas ladejamos akisus, un kombine, lai dabutu 12V

bet ertums/investiciju zinja - diez ko "neatmaksajas" . Labak uzreiz nopirkt kiniesu zibeni, kas no akiem ladejas
Publicēts: 09.01.10 13:20
 citēt
tikai nepiespraud pa taisno pie fotokameras! nosmirdēs pēc elektrības un raksti "pazuda"! :shame:
Publicēts: 09.01.10 13:55
 citēt
Atrast tādu pašu PSRS ražojuma kastīti, uz kuras rakstīts БП-70. Tajā liek 2 plakanās baterijas, ar ellīgu pīkstēšanu ārā dod 270V līdzstrāvu. Es ar tādu baroju FIL-46.
Tik kādam vellam tas tev vajadzīgs, nesaprotu...
Publicēts: 09.01.10 17:23
 citēt
Paldies par atbildēm. Būs vien jāiekrāj kārtīgai zibspuldzei :)
Publicēts: 09.01.10 17:32 labots
 citēt
Mandalay:12V autoāķis -> ķīniesu 220V pārveidotajs -> zibene
Ja negribi staipīt smako āķi, iepērc ietilpīgas ladejamos akisus, un kombine, lai dabutu 12V

bet ertums/investiciju zinja - diez ko "neatmaksajas" . Labak uzreiz nopirkt kiniesu zibeni, kas no akiem ladejas

Pat KINIESJU parveidotājs + akjis kurs velk LABAS bices maksās TUVU ta pasja TRONIX 1200 cenai kas ir ~240Ls :):) Labāk uzreiz pirkt Tronix , PARBAUDĪTS:)
Publicēts: 09.01.10 21:50
 citēt
ārkārt sens pārveidotājs, pat ne uz P214, bet uz P4A vai tml. strādā bezotkazno un 100 J blici uzlādē pa ~ 8 - 10 s. bet tīkla blices ne pie tīkla lietot točna nenopietni, nu, SHIT'ādas.
pirmais darbs PSRS ražojuma zibspuldzēm kondensatorus izmest atejā un ielikt vietā svaigākus nesažuvušus un ar lielāku C. :money:
Publicēts: 09.01.10 22:14
 citēt
turot ilgi irubītas blices pie 220v es kādas 3 esmu nokurinājis, ja nemaldos FIL. Kaukādi makanie rezistori nokūpēja un korpusā caurumu izkausēja...
Publicēts: 09.01.10 23:25
 citēt
Ar tām 2-vām plakanajām baterijām neko prātīgu nevarēja pasākt, tādēļ man pie tā pārveidotāja bija piejūgtas 12 lielās, apaļās baterijas divu "āmuru" barošanai.
Publicēts: 09.01.10 23:29
 citēt
nu, Metz - 60 CT oficiāli parošana pideraskā, kura plecā karājas. ar ko barojas, aizmirsies pa tiem gadiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):