forum.gif
izstādes veidošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / izstādes veidošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.01.10 11:29
 citēt
Kā tiek veidotas izstādes (personālistādes)?
Publicēts: 09.01.10 11:51
 citēt
Gudris, tu no izstades veidoshanas procesa nosauci vienkaarshaako dalju ;-pppp
Publicēts: 09.01.10 11:53
 citēt
Vēl jāizdomā tematika, kāpēc gribi rīkot izstādi, kādus darbus izstādīsi, kādu kompozīciju veidosi, kurus draugus aicināsi un tā joprojām un tādā garā! :)
Publicēts: 09.01.10 12:16
 citēt
Gudris visu uzrakstīja, kaut ko piebilst te būtu lieki...

Labāk, protams, sākt ar kādu projektu, lai to visu apmaksā kāds cits...:D
Publicēts: 09.01.10 12:25
 citēt
žurnaļugas vēl jāsaaicina! :super_man:
Publicēts: 09.01.10 12:59
 citēt
Gudris:........ nopērc šampanieti un suši un pasauc draugus :) ....

man reiz izstādes atklāšanā kāds draugs teica: ''ko tu idiot esi sasaucis - vieni vienīgi skunstnieki un beibes! uz izstādi ir jāsauc tie kam nafta pil no nagiem un ja vēl vieta paliek, tad žurnālisti''
Publicēts: 09.01.10 13:25
 citēt
zaulons, kas taas par izdrukaam vai mazu izstaadiiti par tik maz naudinjaam?!!?!?
Publicēts: 09.01.10 14:16
 citēt
Kas tas par fotogrāfu bez izstādes mūsdienās? KKāds amatieris! :haha: /sarcasm off/
Publicēts: 09.01.10 14:23
 citēt
ir tach, kas par shito teemu kursus laizj, ne?
kaut kaadi graamatveidiigie ar kaut kur bija maniiti..
cik no taa jeegas, es gan nemaaceesh teikt.

ij nevajag, mani skolo ironija :super_man:
Publicēts: 09.01.10 14:24
 citēt
Gudris neuzrakstīja neko, kas radītu darbību ar jēgu un mērķi.
Publicēts: 09.01.10 14:43
 citēt
bucisja:Kā tiek veidotas izstādes (personālistādes)?

Atrodi kādu plašu kafūzi, sarunā tajā sakarināt savas fočenes, un izstāde gatava! Un nebūs ne par kādu telpu īri jāmaksā!
Publicēts: 09.01.10 14:45 labots
 citēt
Vafončik, galvenais, ka Tu ar jēgu raksti, kāpēc izdzēsi savu profiliņu krievu bilžu saitiņā, nebija jau tik slikti, nu patiesi nevajag jau tā kaunēties...:D

3+ portreti
Publicēts: 09.01.10 15:54
 citēt
zauluons, nez - neesmu rezdeejusi labas izdrukas uz putukartona .... :-(
Publicēts: 09.01.10 16:25 labots
 citēt
Man vēl viens "Gudrveidīgais" teica ka vaigot "Kruta saģerbties" lai vecenes mēmas:):)

Isstādēi NEKO nevaig izņemot vienu "BILDES" , ja bildes ir viss pārējais nav būtiski. Parasti ir tas ko Gudris minēja bet nav tas ko šams nemin un neuzsskta pat būtisku NAV BILŽU , gar sienu vieni mēsli salikti. PRIMĀRI ir jābūr BILDĒM viss pārējais otršķirīgi sīkumi.
Publicēts: 09.01.10 16:28
 citēt
Vēl svarīgs ir atrast vienu tanti kas pie ieejas iekasē piķi, citādi ienākumi nebūs un būs tikai vieni izdevumi
Publicēts: 09.01.10 16:39
 citēt
Lunis:Man vēl viens "Gudrveidīgais" teica ka vaigot "Kruta saģerbties" lai vecenes mēmas:):)

Isstādēi NEKO nevaig izņemot vienu "BILDES" , ja bildes ir viss pārējais nav būtiski. Parasti ir tas ko Gudris minēja bet nav tas ko šams nemin un neuzsskta pat būtisku NAV BILŽU , gar sienu vieni mēsli salikti. PRIMĀRI ir jābūr BILDĒM viss pārējais otršķirīgi sīkumi.

Var jau nopirkt no luņaparka krutas bildes...:face-devil-grin:
Publicēts: 09.01.10 17:47
 citēt
Portreti:

ŠAD TAD tā arī dara , pilnīg reāli ar vissu līgu ar "Autoru" , nemaksā lēti ~350Ls par bildi bet REĀLI , nopērc un paraksties apakšā ka TAVAS un rīko isstādes:):) Daš labs tā pat ietika lielos amatos kur ir vēl šodien:):):)
Publicēts: 09.01.10 19:06
 citēt
Lunis:
Portreti:

ŠAD TAD tā arī dara , pilnīg reāli ar vissu līgu ar "Autoru" , nemaksā lēti ~350Ls par bildi bet REĀLI , nopērc un paraksties apakšā ka TAVAS un rīko isstādes:):) Daš labs tā pat ietika lielos amatos kur ir vēl šodien:):):)

Ko nu tik lēti- saki jau kā ir- pa 1000Ls tās bildes visi pērk priekš izstādēm! Tas gan Briselē...
Publicēts: 09.01.10 19:08
 citēt
Lunis:Daš labs tā pat ietika lielos amatos kur ir vēl šodien:):):)

Valdis tika amatā, pateicoties tavām bildēm? Nu, tagad zināšu!

Un ko Bils saka par tām? Arī esot pārīti nopircis, par dolāriem, tiesa!
Publicēts: 09.01.10 20:48
 citēt
Gudris:iznomā telpas, sakar bildes, nopērc šampanieti un suši un pasauc draugus :) un volāāā...esi kruts fotogrāfs :D

Tas ir interesanti, neesmu dzirdējis, ka Foto muzejs, Arsenāls vai vērā vadošās galerijas "iznomātu telpas". Tur iekļūst vai nu konkursa, vai čomošanās rezultātā, var arī darbu kvalitātes dēļ. Vai visu faktoru kopiespaidā.
Publicēts: 09.01.10 21:03
 citēt
sagdijevs:
Gudris:iznomā telpas, sakar bildes, nopērc šampanieti un suši un pasauc draugus :) un volāāā...esi kruts fotogrāfs :D

Tas ir interesanti, neesmu dzirdējis, ka Foto muzejs, Arsenāls vai vērā vadošās galerijas "iznomātu telpas". Tur iekļūst vai nu konkursa, vai čomošanās rezultātā, var arī darbu kvalitātes dēļ. Vai visu faktoru kopiespaidā.

Nav jau teikts, ka tevis pieminētajās telpās :)
Publicēts: 09.01.10 21:25
 citēt
Portreti: Ko nu tik lēti- saki jau kā ir- pa 1000Ls tās bildes visi pērk priekš izstādēm! Tas gan Briselē...

Da nē bilde parasti pērk lai izrādītos "Kroevijā" un kad tur ir labi izrādijies tad "Atgriežās dzimtenē lai strādātu" :):) Ne tas nav manas tā prasti "Vecmaistari izklaidējās" man parasti "Studentiņi" pirka gatavus "Majasdarbus" :):)
Publicēts: 09.01.10 21:30 labots
 citēt
sagdijevs:neesmu dzirdējis, ka Foto muzejs, Arsenāls vai vērā vadošās galerijas "iznomātu telpas". Tur iekļūst vai nu konkursa, vai čomošanās rezultātā, var arī darbu kvalitātes dēļ. Vai visu faktoru kopiespaidā.

Muzejos un isstāžu zālēs parasti ir "Konkurss" vai arī radošās savienības iesneidz savus srakstus. Lielās galerijas izvēlās SAVUS autorus vai arī rīko "Komerc isstādes" , par tagadējām cenām nezinu agrāk 1 nedēlā šur tur maksāja 1-3t Ls , Foto muzejā pirms mēnēša beizdās konkurs uz isstādēm , pāris čomus pieteicām uz tām . Kā jau teicu man tas nav aktuāli tāpatās kolēģi ņem manus darbus vismaz pāris reizes menesī karina dažādās gruppu isstādēs tapēc kādreiz kad bijus "Tīnis" tad skaitiju kautkur ~20 gadiem kad skaits pārsniedza kautkādas 30 jo savulaik par isstādēm "Bonussus skaitija" varēja matereālus dabut "Deficīta apstāklos" tad kad Vajazdība pēc "Deficīta" izbeidzās tad vairs neskaitu jau gadus vairāk kā 20 neskaitu , bet gadā sanāk vairāki desmiti isstāžu gruppās gan Latvijā gan arī Eiropā :):) Izdod arī albūmus , grāmatas un atklātnes. Piemēram pamaniju ka ir arī atklātnes ar manām bilde MOSAUKUMI no pirksta izzišti pat nav uz to pussi kā Orģinālie:):)
Publicēts: 09.01.10 21:45
 citēt
CerambyX:Kas tas par fotogrāfu bez izstādes mūsdienās? KKāds amatieris! :haha: /sarcasm off/
aizdomājos, vai es fotogrāfs. dažās izstādēs pa bildei iedevis, personāla viena maza bijusi, bet ne mūsdienās. :grimace:
Publicēts: 09.01.10 22:01
 citēt
Daži labi rīko izstādes nobildējot parastu laukakmeni un saka, ka tas bij bildēts 1985. gadā Nigērijā - vot tjibe i izstādes vērtas bildes.
Publicēts: 11.01.10 20:21
 citēt
Lunis:
Portreti: Ko nu tik lēti- saki jau kā ir- pa 1000Ls tās bildes visi pērk priekš izstādēm! Tas gan Briselē...

Da nē bilde parasti pērk lai izrādītos "Kroevijā"

Paga, tavas bildes pērk? Un lai "izrādītos"? Āhahaha-ihāaaaa!!! :D:D:D:D:D Tās, sarkanās oversaturizētās čikses? :)
Publicēts: 11.01.10 20:26
 citēt
tie, kuri atrunaajas, ka vinjiem pofig personaalaa izstaade ...... tie ir slinki ....... jo izstaade tev liek savaakties, analizeet, ko esi paveicis uttt ........
Publicēts: 11.01.10 20:32
 citēt
zaulons, nu tie kas paardod - tie vispaar par izstaadeem nedomaa - tie nav maaxlinieki bet busimenji ;-)))))
Publicēts: 11.01.10 20:40
 citēt
zaulons, nu tie ir tie krutie ;-)))))) es pagaidaam teemeeju tikai uz Sothbey ;-ppp;-)))))
Publicēts: 11.01.10 20:44
 citēt
zaulons, ekkk .... pamaaciisi?;-=)))))
Publicēts: 11.01.10 21:07
 citēt
zaulons, nu bet veel jau ir iespeeja parka uz solinja ;-))))
Publicēts: 11.01.10 21:16
 citēt
Zaulons, ahaaa - es jau jutu, ka tu esi baliigis tipinjsh ;-pppp;-))))))
Publicēts: 11.01.10 23:21
 citēt
Nja.
Kā to procesu sauca, kad pats ar sevi...
Publicēts: 11.01.10 23:23
 citēt
Eltons:Nja.

Kad divi sarunājas - dialogs
Kad viens sarunājas, ir varianti - vai nu monologs, vai nu vājprāts
Publicēts: 11.01.10 23:24
 citēt
...
Publicēts: 12.01.10 00:21
 citēt
smartins:
Eltons:Nja.

Kad divi sarunājas - dialogs
Kad viens sarunājas, ir varianti - vai nu monologs, vai nu vājprāts

Te jau sekstologs (lūdzu nejaukt ar to vārdu, ko padomājāt, tas no cipara seši- tikreiz Dansiga "teica runas tukšumā"...:)))
Publicēts: 12.01.10 01:23
 citēt
dansiga:Zaulons, ahaaa - es jau jutu, ka tu esi baliigis tipinjsh ;-pppp;-))))))

Viņu "Diskriminēja" par dobītes piesārņošanu:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):