forum.gif
radošām personām...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / radošām personām...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.10 13:01
 citēt
flogiston.ru...
Эта книга написана по принципу построения китайских шаров (шаров, вставленных друг в друга). Изложенная в ней оригинальная концепция, получившая международную известность, объединяет новые представления о принципах регуляции поведения, об основах целостности личности, о механизмах развития психических и психосоматических заболеваний, о функции сна и двух полушарий мозга. Но внутри этого основного шара содержится множество других, более мелких, объясняющих все на свете: механизмы творчества, парапсихологические феномены, действие психотерапии и т.п.
Būs intersanta tiem kas grib "saprast sevi... saprast citus..." - radošām personām. :face-smile:
Publicēts: 10.01.10 15:22 labots
 citēt
Tiem, kuri nesaprata augšminēto tekstu:
Šī grāmata ir nepareizs, un principiem, ķīniešu bumbiņas (Lodes un ievietojiet vienu sekundi). Tahoe no sākotnējā izpratne, kas starptautisku atzinību un Sanem atrasts jauniešu idejas par regulējuma principiem, par rīcību, pamatojoties uz personas integritāti, attīstību, garīgo slimību psihosomatisku mehānismi darbojas miega smadzeņu puslodes dividendes. Bet pasaulē lielākā CO un vairākas citas, mazākas, tātad World: mehānismus jauninājumu darbības, un parapsiholoģija psihoterapija, UC parādības
Intersanta laikā, katrs grib, lai "izprastu sevi ... saprast vienam otru ..." - Creative personām. : So smile: Onam. : Persona smile:
(Google tulkotājs)
Publicēts: 10.01.10 15:28
 citēt
Atsūtiet man lūdzu ķīniešu bumbiņas (pēc matrjošku principa) kā pdf dokumentu. Paldies ... :)
Publicēts: 10.01.10 15:38
 citēt
Bet šī, nez kur radusies tēma man atgādina jau kaut kur dzirdētu iz Šveika:
tur trakonamā arī staigāja viens kungs, kurš visiem uzmācās ar teoriju, ka Zemeslodes iekšienē ir vēl viena lode, daudz lielāka par pašu Zemeslodi.
Publicēts: 10.01.10 15:46
 citēt
Eltons - es to vīru saprotu - viņš ir domājis par sķidro kodolu un zemes elektromagnētisko lauku ...;)
Publicēts: 10.01.10 16:29
 citēt
arī nez kāpēc par vaginālām bumbām padomāju....:D
Publicēts: 10.01.10 16:37
 citēt
vis vairāk dzirdēts par tām vaginālajām ķīniešu bumbiņām, domāju priekš kam tās domātas skaidrot nevajag

Vīriešiem, kas nesaprot sievietes anatomiju.
Publicēts: 10.01.10 16:50 labots
 citēt
Vanderfons:nesaprot sievietes anatomiju.
anatomija jau ne TIK sarežģīta. vot psihofizioloģija gan. :face-wink:
Publicēts: 10.01.10 20:23
 citēt
Sanāktu izcils humors, jā Eltons iztulkotu visu textu ar translate.google.com... bet spriežot pēs dažu vietējo gudrīšu (Elh0t0on,Vofans) alogiskiem spriedulējumiem, translate.google.com ir vienīgais, šo zināšanu, avots!!! Ar translate.google.com - dzīve paliek arvienjautrāka!!! :face-wink: :face-kiss:
Publicēts: 10.01.10 21:02
 citēt
Alloh, tu drīzāk būsi viens no pēdējiem, kam par to jomu spriest. Paliec nu rāms, ja jau neesi sasalis.
Publicēts: 10.01.10 23:27 labots
 citēt
Vafon, ieklausies cītīgāk music.privet.ru... music.privet.ru... после седьмого прослушивания может наступить прозрения - о коих доложишь, почтенному обществу, по форме и по уставу :face-wink:

Zaulons translate.google.com...
Publicēts: 11.01.10 00:48
 citēt
Vanderfons:Alloh, tu drīzāk būsi viens no pēdējiem, kam par to jomu spriest. Paliec nu rāms, ja jau neesi sasalis.

Esmu 14 gadus veca meitene meklēju aptuveni 45 gadus vecu vīrieti nopietnām attiecībām. Sūtiet e-pastu uz operacija.lolita@gov.policija.lv
Publicēts: 11.01.10 11:55
 citēt
Alloxa, paldies, bet saites es neveru vaļā, kur nu vēl uz RU telpu. Ja nu tur vīruss, vai kādi nieki? Nepublicē manis dēļ - neapgūstamā auditorijas daļa esmu. :)

Citus nevajag saprast - viņus vajag vai nu pieņemt, ja patīk; vai atraidīt, ja nepatīk.
Publicēts: 11.01.10 12:40
 citēt
Vanderfons:Alloxa, paldies, bet saites es neveru vaļā, kur nu vēl uz RU telpu. Ja nu tur vīruss, vai kādi nieki? Nepublicē manis dēļ - neapgūstamā auditorijas daļa esmu. :)

Citus nevajag saprast - viņus vajag vai nu pieņemt, ja patīk; vai atraidīt, ja nepatīk.

Links ir publicēts tiem, kam kultūras līmenis (t.b. sv.valodu zināšana) ir nedaudz plašāks par Vofanu... :face-wink:
Publicēts: 11.01.10 13:04 labots
 citēt
Alloxa, ja teikuma ievadā lieto uzrunu un tai seko pavēles forma, tad ir skaidrs, kam un kas ir domāts.

Modelis: Alloxa, pasūkā ledu!
Modelis: Cien. Vanderfon, ieklausies cītīgāk.

Loģika arī nosaka, ka "cītīgāk" šeit nav pareizi lietots. Pat neesmu neko sācis klausīties. Cītīgāk/vairāk attiecībā uz procesu, kas nenotiek vispār (binārā nulle), lietot ir nepareizi - vai pavirši demagoģiski.

Redzi, cik švaki pašizglītotais Alloxa pārvalda valodu (nevienu konkrētu). Un te ir viena lieta - ja jau tu valodu, lietodams to visu ilgo mūžu, vēl joprojām nekontrolē, tad ko teikt par visu pārējo, ko varbūt praktizē stipri īsāku termiņu - gadus piecus?

Neko dižu! Tas patiesībā ir bēdīgi.
Publicēts: 11.01.10 13:49
 citēt
Vanderfons: Neko dižu! Tas patiesībā ir bēdīgi.

Neko dižu Vanderfona galerijā ieraudzīt nevar kā tikai un vienīgi nulles. Tas ir pats bēdīgākais, ka runā par un ap foto, bet savas darbus nespēj parādīt, pieņemot, ka ar fotogrāfēšanu nodarbojies vairākus gadus ... ;)
Publicēts: 11.01.10 13:59
 citēt
Vilberto:
Neko dižu Vanderfona galerijā ieraudzīt nevar kā tikai un vienīgi nulles. Tas ir pats bēdīgākais, ka runā par un ap foto, bet savas darbus nespēj parādīt, pieņemot, ka ar fotogrāfēšanu nodarbojies vairākus gadus ... ;)

Tev acis bija, atvainojos, pakaļā, kad viņam galerijā šķeit bija kādi 2 desmiti bilžu? :exciting:
Apnikuši šitie kladzinātāji par bezbilžiem - neesi slinks un atrodi citur, ja tik ļoti interesē. Tad kad V-fons saliek bildes tā klusums - kā izdzēš, tā atkal sāk kladzināt, ka bilžu nav, kā ta es ar Tevi varu diskutēt utt utjp. Ja nav ko teikt, ta labāk nesaki.
Sadusmojos atkal! :bad_egg::face-devil-grin:
Publicēts: 11.01.10 14:07
 citēt
Cerambyx - vecīt nesprēgā - pašam Tev acis savā caurumā. Vanderfons ir vismaz trīs reizes pievienojis bildes un tikpat reizes arī dzēsis gan no galerijas, gan arī no reportāžām. Pie bildēm ir bijuši gan komentāri, gan vērtējumi. Ja Tu esi tikpat mīksts vecis, tad vari arī savas bildes izdzēst vismaz 4x pievienot un vēl vairāk reizes dzēst no galerijas ...;);D
Publicēts: 11.01.10 14:19 labots
 citēt
Vilberto:Cerambyx - vecīt nesprēgā - pašam Tev acis savā caurumā. Vanderfons ir vismaz trīs reizes pievienojis bildes un tikpat reizes arī dzēsis gan no galerijas, gan arī no reportāžām. Pie bildēm ir bijuši gan komentāri, gan vērtējumi. Ja Tu esi tikpat mīksts vecis, tad vari arī savas bildes izdzēst vismaz 4x pievienot un vēl vairāk reizes dzēst no galerijas ...;);D

Nu bet ta kur problēma? Viņa bildes tātad esi redzējis! Ko tad vēl vēlies? Lai viņš Tev pa pastu viņas izdrukātā A4 formātā atsūta, lai vari pie sienas piespraust un katru reizi, kad ieraugi V-fona komentāru forumā, vari uzmest tām aci, lai saprastu, ka tie nebija Tavi sapņi, ka redzēji viņam bildes galerijā :D nākamreiz kaut print screenus sataisi viņa fotobloga bildēm (ja tādas būs), ja tas Tev ir tik svarīgi :)
Neredzu nekādu "mīkstumu" tajā, ka autors dzēš savas bildes ārā no galerijas - piedod atvaino, bet tā ir katra paša darīšana, ko viņš tur publicē/nepublicē/dzēš/nedzēš - pret bloga noteikumiem tas nav. Ne nu tur Tev būs teikšana, nikā ;)
Publicēts: 11.01.10 14:21
 citēt
Ātrāk vasaru atpakaļ! Citādi CerambyX bez kukaiņiem sāk palikt agresīvs (ne vairs tikai mērēni nervozs)... :)
Publicēts: 11.01.10 14:29
 citēt
alvils:Ātrāk vasaru atpakaļ! Citādi CerambyX bez kukaiņiem sāk palikt agresīvs (ne vairs tikai mērēni nervozs)... :)

Dajoš man labāk tagad trīspirkstu dzeni un melno dzilnu! :D
Publicēts: 11.01.10 14:37
 citēt
CerambyX:
alvils:Ātrāk vasaru atpakaļ! Citādi CerambyX bez kukaiņiem sāk palikt agresīvs (ne vairs tikai mērēni nervozs)... :)

oho! un kas būs nākošgad? tīģeris, zilonis?! :)
Publicēts: 11.01.10 14:44
 citēt
nesprēgā - pašam Tev acis savā caurumā

Vilberto, bet tu to klātienē varētu pateikt? Ņemies te ar savu NAVNAV kladzināšanu, pa tukšo, spamam un dezinformācijai.
Izdzēsts jau nekas šoreiz nav. Ir atpublicētas. Mani kadri, ko gribu, to daru.
Skaties, aizrunāsies ar saviem nepatīkamajiem tekstiem ... Šoreiz jau nopietnāk to saku.
Publicēts: 11.01.10 14:45
 citēt
Vafon, еu nevari apgūt vienkāršu, kā pasaule patiesību - neapdāvinātības "kloāku", nenoslēpt ar daiļrunības maijpuķītēm.
Ты не можешь усвоить простую, как мир истину - ""клоаку" бездарности, увы, не скрыть ландышами красноречия" (c) Alloxa :face-wink:
Publicēts: 11.01.10 14:49
 citēt
Nešaubos, Alloh, ka kloāku tavos kadros visi ir redzējuši. Vieni no neestētiskākajiem skatiem, kas LV foto telpā redzēti. ERfoto jau vēl visi karājas, vai ne?
Publicēts: 11.01.10 14:50
 citēt
CerambyX:

Melno dzilnu? Nūū...Ar garantiju,kaut kur Skrundas apkārtnē,turpat var pameklēt trīspirkstu.Viš jau nometnieks totālākais,mikrolieguma gan jau tusē. ;) Zivdzenīti nevajag ? :face-grin:
Publicēts: 11.01.10 14:57
 citēt
Riekstrozis tik vēl pietrūkst, skatos...
Publicēts: 11.01.10 17:14
 citēt
forelljjanka: Melno dzilnu? Nūū...Ar garantiju,kaut kur Skrundas apkārtnē,turpat var pameklēt trīspirkstu.Viš jau nometnieks totālākais,mikrolieguma gan jau tusē. ;) Zivdzenīti nevajag ? :face-grin:

Man Ogrē arī viņas parasti ir ar kaudzi, bet tagad pēdējās dienās ejot nav un nav un nav - pat ne "pīkstiena" kkur tālumā :( Ar trīspirktsnieku tas pats, bet nu tas ta vismaz tāds klusiņš mums - būs kā pagājušo gad, kad šo 1.ā februārī redzēju :D Ceru, ka šie pārdomās tomēr un parādīsies kkad.
Zivju dzenītis Dārziņos bij :)
Publicēts: 11.01.10 23:08
 citēt
CerambyX: Neredzu nekādu "mīkstumu" tajā, ka autors dzēš savas bildes ārā no galerijas - piedod atvaino, bet tā ir katra paša darīšana ...
Protams, protams - katra padarīšana. Bet ja bildes nestāv galerijā, tad tas nav nekas cits kā tikai mīkstums ... ;)

Vanderfons: Vilberto, bet tu to klātienē varētu pateikt? Skaties, aizrunāsies ar saviem nepatīkamajiem tekstiem ... Šoreiz jau nopietnāk to saku.
Kādi draudi - aš pilnīgi sabijos. Nu mīļumiņ, ko Tu tāds niknis palicis? Es Tev klātienē ne to vien pateiktu. Tā kā atliek Tev samierināties ar:
Nav lemts mums kādreiz tikties
Un tāpēc nav ko šeitan izlikties -
Var droši pateikt tieši sejā
Un atkal kūsāt virtuālā dejā ...;)
BambulinoFono - bučas ...;)
Publicēts: 11.01.10 23:16
 citēt
Nja...
Bet.
Kurš Zaulonu atkal aizvainoja?
Publicēts: 11.01.10 23:34
 citēt
Schnircks:Apsmējos..... Dace Paule un klātienē ???? Vilberto - un TU noticēji?

Dace Paula ir forša un smuka meitene (no micrec) - pazīstu klātienē ...;)
Labāk VdF būtu Anna Kociņš ....;)
Es un ticēt? Visu var izteikt varbūtībās - es un satikt AnnaKociņš varbūtība ir viens pret miljonu ...;):D
Publicēts: 12.01.10 00:06
 citēt
Schnircks - ko nozīmē satikt - atpazīt un sasveicināties vai pa gabalu vienkārši ieraudzīt? Ja Rīgā dzīvo kāds miljons, tad satikt Annu Kociņš - tā vien arī būs 1:1000000...;)
Publicēts: 12.01.10 00:42
 citēt
Schnircks: ... satikt ielas dinozauru - vai nu satikt, vai arī nesatikt :)))

Nea ... satikt, piemēram, rīt uz ielas dinozauru ir vienāds ar nulli. Tas nozīmē - 50 atkrīt un paliek tikai viens variants - 100% nesatikt ...;)
Publicēts: 12.01.10 09:26 labots
 citēt
Redz, Vilberfon, to jau nav tik grūti norunāt. Tikšanos.
Piemēram, šovakar, aukstumā, ja jau ir, ko teikt.

Kas attiecas uz Mūsu Bijušo, tad tur ir viena nianse. Sesks presē reiz pavaimanāja, ka atkāpjoties arī tāpēc, jo esot saņēmis saltus draudus ģimenei (ieskaitot kāmi un zīlītes, ko baro pie loga), bet varbūt domāja Ģimeni.
Tā ka, pats paslīdētu, diskusijā karstā vēcinot rokas, bet vainotu citus. Nesanāk te lauku disenes variants. Un viņš to labi zina, tāpēc sprēgā varens kā lausks, tas Mūsu Bijušais.

Bet vispār jau šī bezjēdzīgā diskusija vairāk izgaismo Tavas problēmas un personības neceļus nekā manus. Citas diskusijas vairāk manus neceļus, šī - tieši Tavus. Jo vairāk Tu par tām bildēm žvadzi, jo mazāka man vēlme uz foto pusi pat paskatīties. Tā ka, ja tas ir Tavs mērķis (nevis tas, ko Tu it kā te pietēlo) - izdzīt autoru stepē, tad Tu tiešām palīdzi man šādi atteikties no foto pavisam. :) "
Ļoti laba motivācija man. ;)
Publicēts: 12.01.10 10:54
 citēt
Juristiem (un advokātiem) nesaudzigi tika uzskaitītas sukas kādā zināmā Džonatana Svifta darbā, to neatkārtosim. To var Gutenberg.org izlasīt, par vēlu nav. Bet der arī šāds advokāta skaidrojums - ka Vilberfons šajā tēmā faktiski skaidro attiecības, pretēji FB kārtības noteikumiem. Kaut kā jau jāsasildās, ja nav fotogrāfiju, ko apstrādāt pārlādēšanai uz FB vai izstādei. Tādi ir tie modernie foto-grāfi. :D

Foto pastāvēšana ir atkarīga tikai no darītāja. Šeit - no VDF. Tā ka lietu kārtība nemainās. Kalendārus neizdošu, saudzēšu dabu (no atkritumiem) un kokus (no mazsvarīgas, repetitīvas utilizācijas).
Publicēts: 12.01.10 11:14
 citēt
"Mātes, nelaidiet bērnus jūrniekos." Tā kādreiz teica. Var nelaist arī deputātos.
VDF kritiski attiecas pirmkārt pret sevi, sīrupa lēlēju netrūks, droši zinu.

Kaut ko gribēji teikt, MB, vai arī sildies?
Publicēts: 12.01.10 12:11
 citēt
Vanderfons:Redz, Vilberfon, to jau nav tik grūti norunāt. Tikšanos.
Piemēram, šovakar, aukstumā, ja jau ir, ko teikt.
Tā ka, ja tas ir Tavs mērķis (nevis tas, ko Tu it kā te pietēlo) - izdzīt autoru stepē, tad Tu tiešām palīdzi man šādi atteikties no foto pavisam. :) " Ļoti laba motivācija man. ;)

Motivācijai vajag gan burkānu, gan pātagu. Es Tev kadreiz piedāvāju burkānu - runājam par foto atsevišķā foruma tēmā - tipa V-fons Vs V-to. Tu atteicies. Tagad pienākusi kārta pātagai. Tagad es Tevi zvetēju, lai pārbaudītu, cik liela vēlme ir Tavai fotogribēšanai ...;)
Kas Tev labā patīk - burkāns vai pātaga? Tikšanās nesanāks - braucu Tūjas virzienā pafočēt. Nezinu, kad būšu atpakaļ. Ceturtdien man ir kursi - var aiziet kādā Double Cafe pasēdēt centrā ...;)
Publicēts: 12.01.10 12:33
 citēt
lai pārbaudītu, cik liela vēlme ir Tavai fotogribēšanai

Publiski izrādāmajai tikpat mīnusā, cik šobrīd ārā. Nav ko sasalušus mēslus apkārt maisiņos nēsāt, noturēs vēl par nez ko.
Man patiktu pātagas veida burkāni - nograužu arī tādus.

Vai Tu nevarētu būt tik laipns un burkānot, teiksim, Alvilu? No viņa Tu ātrāk kaut ko izspiedīsi. ;) Kā es te pātaroju!
Publicēts: 12.01.10 12:36
 citēt
VDF kritiski attiecas pirmkārt pret sevi

Mums ir sava partija. Tev - sava. Startē zemu un no sava saraksta.

Kamēr filmiņa ir zenītā, tikmēr fotodzīvei ir perspektīvas. Kadriem gan lēnām pienāk gals. Viens vienīgs vēl shutterī karājas, bet laikam ne ilgi. Ja Tu to uziesi un ielinkosi, tad tas noteikti pazudīs - auksts laiks rada traucējumus.
Publicēts: 12.01.10 13:23 labots
 citēt
bingo, Nikolajs Otrais

Ideāli.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: