forum.gif
Pārdod lietotu Canon 5D body
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod lietotu Canon 5D body
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.10 10:14
 citēt
Portreti, Tev pat, lai atrastu atšķirību starp oly 2x crop un canon ff, divas dienas jātestējas, forumā jācepas, skaidrs, ka starp 5D un 5DmkII atšķirību atrast nemācēsi! :D

Friidis, 5DmkII jau sen nemaksā tūkstošus, bet pāris simtus virs viena tūkstoša (ja runa par jauniem, nezinu, kā šobrīd iet šitie lietoti). D700 jaunu par 1300 LVL, lietotu par 900 LVL var mierīgi nopirkt, ja papūlas, var arī par 800, mož pat vēl zemāk.

Dambis, Tavam pēdējam postam IR jebkāda jēga? Ja ir, diemžēl to neuztvēru/nesapratu.
Publicēts: 11.01.10 10:22
 citēt
alvils:
Murchiks:
Un kā tas nākas, ka tev nav ne D3, ne D700 ne 5DmkII ??? © Uljens

Man apnika ar digitālajiem krāmēties. Filma ir vēl lielāks spēks!

D200 jau pārdevi?
Publicēts: 11.01.10 10:29
 citēt
Nu ko jūs strīdās. tiem kam ir nauda pirks jaunu 5D Mark, bet tiem kam nav pirks šito lietoto...
Publicēts: 11.01.10 10:36
 citēt
Bentlijs ir normāla mašīna, nesaprotu kā cilvēki var pabraukt ar kkādu miskasti Porshe!! :D
Publicēts: 11.01.10 10:36
 citēt
Murchiks, ko piesējies? Te tēma par 5D, nevis mani vai manām kamerām. Vēlies manu viedokli par D200, atver jaunu foruma tēmu! :)
Publicēts: 11.01.10 12:26
 citēt
Beidziet offtopic!!! :anger:
Publicēts: 11.01.10 12:53
 citēt
bez offtopic tēma jau būtu nogrimusi FB dzīlēs...
Publicēts: 11.01.10 14:14 labots
 citēt
ekoists:bez offtopic tēma jau būtu nogrimusi FB dzīlēs...

piekrītu ekoistam. būtu priecājis... tā sludinājums jau sen būtu informatīvajā mēslainē... :D

It sevišķi ka cipars nav pilnīg sviestmaize un taisies ilgi tirgot....
(mans bij daudz jaunāks un saudzīgāk lietots un notirgoju pa ~1000Ls kopā ar 24-70F2.8L)
Publicēts: 11.01.10 14:41
 citēt
Pareizi, Luxferre. www.ss.lv...:
Publicēts: 11.01.10 15:14 labots
 citēt
welns:Pareizi, Luxferre. [url=http://www.ss.lv/lv/electronics/photo-optics/digital-cameras/canon/fDgTeF4QAzp4FD4eHTwT.html.:face-grin:

Un]http://www.ss.lv/lv/electronics/photo-optics/digital-cameras/canon/fDgTeF4QAzp4FD4eHTwT.html.:face-grin:

Un[/url] ko tu ar to pateici?
Ka ss.lv nav ne viens tik lēts un kur nu vēl varētu runāt par komplektāciju!
Publicēts: 11.01.10 16:22
 citēt
alvils:Portreti, Tev pat, lai atrastu atšķirību starp oly 2x crop un canon ff, divas dienas jātestējas, forumā jācepas, skaidrs, ka starp 5D un 5DmkII atšķirību atrast nemācēsi! :D

Diez vai tu sapratīsi, bet es teikšu, ka tev taisnība- man ir gan 5D Mark II, gan Panasonic GH1 2x crop un atšķirība faktiski ir tikai asuma dziļumā un sarkanā kanāla atainošanā krāsās. Visādas ISO spējas atšķirības man liekas TIK mazsvarīgas, ka es par to nemaz netaisos runāt. Fočēju, starp citu, es visbiežāk ar Fujifilm 9600 ziepi.

Tomēr, ziepis, cik saprotu, tavā gadījumā fočēšanai neder- nepārliecinoši iedarbojas uz Māriņas u.c. tml meiču apziņu...grūtāk tikt līdz pupiņiem. :face-devil-grin:
Publicēts: 11.01.10 16:27
 citēt
Nu tu Alvil šoreiz aizdi...ies gan 5d riekstus skaldīt?
Bildējot pie iso 100 ar var trokšņus dabut - praktiski ar jebkuru kameru.

Toč būs jāpiekrīt - nav haseļa - taisies mājās!
Publicēts: 11.01.10 17:10
 citēt
A kā, jūs nezinājāt, ka tiklīdz kamerai iznāk jauns modelis, tā visi iepriekšējie kļūst par nelietojamiem mēsliem? :amazing:
Publicēts: 11.01.10 17:19 labots
 citēt
CerambyX:A kā, jūs nezinājāt, ka tiklīdz kamerai iznāk jauns modelis, tā visi iepriekšējie kļūst par nelietojamiem mēsliem? :amazing:

Tagad zinam, alvils muus apgaismoja! nespeeju noticeet ka agraak jau par to neiedomajos! :shame::D
Publicēts: 11.01.10 17:26
 citēt
Izrādās, ka ir arī pupiņ-fotogrāfi-gadžetisti! :) Līdz šim man likās, ka viņiem ISO nav svarīgs...
Publicēts: 11.01.10 23:20
 citēt
Lutums:Nu tu Alvil šoreiz aizdi...ies gan 5d riekstus skaldīt?

a vot rieksti ar viņu baigi labi skaldās. gan lazdu rieksti, gan valrieksti. kokosriekstus gan vēl neesmu mēģinājis, pārāk dārgi. :D
Publicēts: 11.01.10 23:33
 citēt
Alvil, Tev jau taada nav. tas taa, starpcitu, jo kaa gan Tu vari zinaat kaa ar taadu rieksti skaldaas.
Un vel.... Riekstus ar taadu vareetu buut gruuti skaldiit. Ir daudz labaaki riiki shim noluukam.
Publicēts: 11.01.10 23:37
 citēt
nesen man bija haltūra viesnīcas Latvija ''amber'' (dzintars idritvaj) klubā.... griesti melni, sienas melnas, grīda melna.... gaismas maz un pieaicināts tiku speciāli, lai būtu bildes kas atšķiras no viņu štatņika bildētāja kas šau ar platleņķi un zipeni ģīmīī.... Dē piecītis reāli glāba tai dirā
.
noder reizēm tā kamera
Publicēts: 12.01.10 00:01
 citēt
alvils:
a vot rieksti ar viņu baigi labi skaldās. gan lazdu rieksti, gan valrieksti. kokosriekstus gan vēl neesmu mēģinājis, pārāk dārgi. :D

No visiem Tevis pieminētajiem riekstiem kokosi ir vislētākie. :face-grin:
Publicēts: 12.01.10 00:04
 citēt
ar līkām rokām riekstus dauzīt ar nav prāta darbs ... :bad_smile:
Publicēts: 12.01.10 00:24
 citēt
Gudris: pateikšu Tev noslēpumu ... jo augstāks ISO jo sūdīgaaka kvalitāte bildei ;)

Mjā - nedomā Kvakons par kvalitātes knipsētājiem, dzen to iso uz augšu - nu jau līdz 24000 būs aizlēcis ...;)
Publicēts: 12.01.10 00:31
 citēt
CerambyX:A kā, jūs nezinājāt, ka tiklīdz kamerai iznāk jauns modelis, tā visi iepriekšējie kļūst par nelietojamiem mēsliem? :amazing:

šis labs :face-grin:
Publicēts: 12.01.10 00:43
 citēt
:face-glasses:Miers, ļaudis! 5D ir labākā kamera, kas jebkad tikusi ražota. Lai šedevru pilns plaukts jaunajam konkrētās kameras ieguvējam! :face-crying:
Publicēts: 12.01.10 01:08
 citēt
Gudris:
Vilberto:
Mjā - nedomā Kvakons par kvalitātes knipsētājiem, dzen to iso uz augšu - nu jau līdz 24000 būs aizlēcis ...;)
toties Hasselbald domā un piedāvā ISO 25 ;)

kas, starp citu, ir kruta. bet nekura, ka TIKAI ar digitālo pakaļu.
Publicēts: 12.01.10 10:27
 citēt
:big_smile: palasot jūsu postus, labs noskaņojums visai dienai
Publicēts: 12.01.10 10:36
 citēt
:face-grin:
chirkainais::big_smile: palasot jūsu postus, labs noskaņojums visai dienai

Aga un galvenais, ka aparāts vēl nav pārdots :face-grin::face-grin:
Publicēts: 13.01.10 11:10
 citēt
welns::face-grin:
chirkainais::big_smile: palasot jūsu postus, labs noskaņojums visai dienai