Portreti, Tev pat, lai atrastu atšķirību starp oly 2x crop un canon ff, divas dienas jātestējas, forumā jācepas, skaidrs, ka starp 5D un 5DmkII atšķirību atrast nemācēsi!
Friidis, 5DmkII jau sen nemaksā tūkstošus, bet pāris simtus virs viena tūkstoša (ja runa par jauniem, nezinu, kā šobrīd iet šitie lietoti). D700 jaunu par 1300 LVL, lietotu par 900 LVL var mierīgi nopirkt, ja papūlas, var arī par 800, mož pat vēl zemāk.
Dambis, Tavam pēdējam postam IR jebkāda jēga? Ja ir, diemžēl to neuztvēru/nesapratu.
ekoists:bez offtopic tēma jau būtu nogrimusi FB dzīlēs...
piekrītu ekoistam. būtu priecājis... tā sludinājums jau sen būtu informatīvajā mēslainē...
It sevišķi ka cipars nav pilnīg sviestmaize un taisies ilgi tirgot.... (mans bij daudz jaunāks un saudzīgāk lietots un notirgoju pa ~1000Ls kopā ar 24-70F2.8L)
alvils:Portreti, Tev pat, lai atrastu atšķirību starp oly 2x crop un canon ff, divas dienas jātestējas, forumā jācepas, skaidrs, ka starp 5D un 5DmkII atšķirību atrast nemācēsi!
Diez vai tu sapratīsi, bet es teikšu, ka tev taisnība- man ir gan 5D Mark II, gan Panasonic GH1 2x crop un atšķirība faktiski ir tikai asuma dziļumā un sarkanā kanāla atainošanā krāsās. Visādas ISO spējas atšķirības man liekas TIK mazsvarīgas, ka es par to nemaz netaisos runāt. Fočēju, starp citu, es visbiežāk ar Fujifilm 9600 ziepi.
Tomēr, ziepis, cik saprotu, tavā gadījumā fočēšanai neder- nepārliecinoši iedarbojas uz Māriņas u.c. tml meiču apziņu...grūtāk tikt līdz pupiņiem.
Alvil, Tev jau taada nav. tas taa, starpcitu, jo kaa gan Tu vari zinaat kaa ar taadu rieksti skaldaas. Un vel.... Riekstus ar taadu vareetu buut gruuti skaldiit. Ir daudz labaaki riiki shim noluukam.
nesen man bija haltūra viesnīcas Latvija ''amber'' (dzintars idritvaj) klubā.... griesti melni, sienas melnas, grīda melna.... gaismas maz un pieaicināts tiku speciāli, lai būtu bildes kas atšķiras no viņu štatņika bildētāja kas šau ar platleņķi un zipeni ģīmīī.... Dē piecītis reāli glāba tai dirā . noder reizēm tā kamera