ChrisTaps:
cena netiks laista zemāk! tādas ir sliktās ziņas!
Nu ja , ja nolaidīs cenu , paliksi bez komisijas
nekāda komisija netiek ieturēta! izpalīdzu! kas attiecas uz cenas nenolaišanu, tad pārdevējs nekur nesteidzas, sliktākajā gadijumā fotoaparāts paliks kā otrais/sekundārais!
Sjamais japērk skuķu bildētājiem , ar viņu nekas cits nav bildēts Sakumā Haiduks zaķus šķila tad mainija slēdzi un talāk Uljens skuķus škila , ŠITAIS kā pacel stobru tā PATS noliek "Čiksu riktīgā pozā"
Lunis:Sjamais japērk skuķu bildētājiem , ar viņu nekas cits nav bildēts Sakumā Haiduks zaķus šķila tad mainija slēdzi un talāk Uljens skuķus škila , ŠITAIS kā pacel stobru tā PATS noliek "Čiksu riktīgā pozā"
man 5D nepatika. salīdzinot ar 5DmkII... nu ja cena VISMAZ 5x mazāka var domāt, bet tā vispār, kopš 5dMKII parādījies tirgū un pārliecinājis par savām spējām (pie tam par štuku nu jau var atrast, ja labi pameklē), 5D der vairs tikai riekstu dauzīšanai. labi, studijā vēl kko var ar viņu padarīt, bet studijā jau praktiski ar jebkuru kameru var kaut ko padarīt, jautājums tikai tajā, cik daudz pēc tam jāčakarējas ar raw failiem.
alvils: 5D der vairs tikai riekstu dauzīšanai. labi, studijā vēl kko var ar viņu padarīt
Kādam daunim jābūt lai propagandētu tādus murgus? 5D vairākus gadus bija(un vēl arvien ir) galvenais pilnkadra aparāts neskaitāmiem ainavistiem, arī profesionāļiem visā pasaulē. Ja labs stikls virsū, vēsi kopēji palagus līdz 80x120cm augstā kvalitātē un praktiski bez trokšņiem līdz iso 400.
Tieši tā! Un tā ir vēsture! Paņem D3 vai D700 (sliktākā gadījumā 5DmkII), droši griez iso 6400 un bildes kvalitāte (un trokšņu daudzums) būs ne sliktāka kā 5D pie iso 400. Un pasaki vēl, ka ar tādu arhajisku grauztu var darīt vēl ko vairāk, nekā riekstus dauzīt!
Tieši tā! Un tā ir vēsture! Paņem D3 vai D700 (sliktākā gadījumā 5DmkII), droši griez iso 6400 un bildes kvalitāte (un trokšņu daudzums) būs ne sliktāka kā 5D pie iso 400. Un pasaki vēl, ka ar tādu arhajisku grauztu var darīt vēl ko vairāk, nekā riekstus dauzīt!
Nu Tu gan izmeties taa padaudz. Es te neaizstaavu nekaa intereses. NE paardeveeja, ne ar ii iipashnieka, bet nu piechuku gan Tu noliki galiig. Tad peec 2 gadiem, kad iznaaks vel naakoshais levels visiem lielajiem brendien, tad teiksi, ka ar D700 un mark2 var riekstus daudziit un knapi studijai der???? PAdomaa ko raksti un vel labaak padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.
Man ir abi 5d, un arī Nikon D3 bijuši. ISO atšķirība ir pārspīlēta. Vecajam piecītim iso 400 ir vienāds ar D3 iso 1200 vai 5D MarkII iso 1000, trokšņu ziņā. Vienīgi, ka jaunais piecītis labāk saglabā krāsas pie augstiem iso, D3 vēl labāk. Tomēr praktiskajā fotogrāfijā tam NAV PILNĪGI NEKĀDAS NOZĪMES. JPG krāsu ziņā pat vecais piecītis man patīk labāk- jaunais uzsvaru vairāk liek uz sarkano kanālu.
Nopirku Mark II tikai un vienīgi dēļ video. Tomēr Panasonic GH1 video jomā ir tiktāl labāks, ka ar 5D video vairs nemaz nefilmēju...
Dambis:padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.
Es saku, ko domāju. Dažreiz arī domāju, ko saku. Grūti iedomāties, kura blogera domas mani varētu stipri uztraukt par to, ko es pasaku par kādu švakuļu bodiju.
Dambis:padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.
Es saku, ko domāju. Dažreiz arī domāju, ko saku. Grūti iedomāties, kura blogera domas mani varētu stipri uztraukt par to, ko es pasaku par kādu švakuļu bodiju.
Nu, shajaa reizee paarspeeji pats sevi.
kjip skan taa. "Dazjreiz domaaju, ko saku", tas citeejot Tevi, bet taa paarsvaraa NEDOMAAJU ko saku. Briizjiem liekas, ka vispaar nedomaa, jo kaa gan ko taadu var uzrasktiit. Un, ja nu tomeer domaa, tad kaa gan ko taadu var izdomaat. Gatavais fenomens....!
Alvilam tāda puiciska izrunāšanās uznākusi ! Diemžēl ne visiem ir tie tūkstoši jauna 5D mkII iegādei. Man arī sakarā ar "valdības bezdarbu" pat lietota 5D iegāde tagad ir problemātiska...
Friidis:Alvilam tāda puiciska izrunāšanās uznākusi ! Diemžēl ne visiem ir tie tūkstoši jauna 5D mkII iegādei. Man arī sakarā ar "valdības bezdarbu" pat lietota 5D iegāde tagad ir problemātiska...
Ja neņem vērā video modi un AF justifikācijas iespēju, starp šiem fočukiem nav jūtamas atšķirības.