forum.gif
Pārdod lietotu Canon 5D body
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod lietotu Canon 5D body
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.10 14:11 labots
 citēt
Čoms, kurš nav reģistrējies Fotoblog pārdod lietotu Canon 5D body.

Slēdža noskrejiens ~39 tūkstoši.

Komplektā:
BG-E4 Battery Grip (neorģinālais)
2 X BP-511A (1600mAh) beterijas
2 GB Kingston CF karte (CF/2GB-S)
lādētētājs un kameras lietošanas instrukcija LV

Cena: 600Ls

Ja ir interese tad gaidu PM!
Publicēts: 10.01.10 16:30
 citēt
oho! pa kuru laiku Uljens paspējis no bloga izdzēsties?
Publicēts: 10.01.10 17:01
 citēt
alvils:oho! pa kuru laiku Uljens paspējis no bloga izdzēsties?
Man ar uzreiz šis jautājums :) un kamdēļ tirgo 5īti?
Publicēts: 10.01.10 17:13
 citēt
Uljens izdzēsies jau no Novembra un meklē vietā jaunu mantu! :)
Publicēts: 10.01.10 17:18 labots
 citēt
Diezgan nodrāzts izskatās :face-sad: Rieksti skaldīti un alus pudeles korķētas? :bad_smile:
Publicēts: 10.01.10 17:27
 citēt
welns:Diezgan nodrāzts izskatās :face-sad: Rieksti skaldīti un alus pudeles korķētas? :bad_smile:

ne tu pircējs, ne... :grimace:
Publicēts: 10.01.10 17:45
 citēt
Kā tu zini, ka neesmu pircējs. Tā neviens pārdevējs nedomā, viņam visi ir pircēji, varbūt ceņņiku situ nost? :face-kiss:
Publicēts: 10.01.10 18:06 labots
 citēt
ChrisTaps:
welns:Diezgan nodrāzts izskatās :face-sad: Rieksti skaldīti un alus pudeles korķētas? :bad_smile:

ne tu pircējs, ne... :grimace:

vēl precīzāk būs teikts, ka ne Tu pārdevējs... :face-devil-grin:
Publicēts: 10.01.10 18:36
 citēt
welns:Kā tu zini, ka neesmu pircējs. Tā neviens pārdevējs nedomā, viņam visi ir pircēji, varbūt ceņņiku situ nost? :face-kiss:

cena netiks laista zemāk! tādas ir sliktās ziņas! :)
Publicēts: 10.01.10 18:40
 citēt
ChrisTaps:
welns:Kā tu zini, ka neesmu pircējs. Tā neviens pārdevējs nedomā, viņam visi ir pircēji, varbūt ceņņiku situ nost? :face-kiss:

Nu ja , ja nolaidīs cenu , paliksi bez komisijas :):):):):):):):)
Publicēts: 10.01.10 18:44
 citēt
ChrisTaps:

Tad es neesmu pircējs - normālā tirgū var kaut ko nokaulēt, bet tu to4 neesi pārdevējs. :face-sad:
Publicēts: 10.01.10 18:47 labots
 citēt
welns:
ChrisTaps:

Tad es neesmu pircējs - normālā tirgū var kaut ko nokaulēt, bet tu to4 neesi pārdevējs. :face-sad:

nu jau arī viņš pārdevējs :face-grin:
Publicēts: 10.01.10 18:50
 citēt
pulējums ir ļoti nopietns
Publicēts: 10.01.10 19:08
 citēt
netjan:
ChrisTaps:

Nu ja , ja nolaidīs cenu , paliksi bez komisijas :):):):):):):):)

nekāda komisija netiek ieturēta! izpalīdzu!
kas attiecas uz cenas nenolaišanu, tad pārdevējs nekur nesteidzas, sliktākajā gadijumā fotoaparāts paliks kā otrais/sekundārais!
Publicēts: 10.01.10 19:12
 citēt
Sjamais japērk skuķu bildētājiem , ar viņu nekas cits nav bildēts :):) Sakumā Haiduks zaķus šķila tad mainija slēdzi un talāk Uljens skuķus škila , ŠITAIS kā pacel stobru tā PATS noliek "Čiksu riktīgā pozā" :):)
Publicēts: 10.01.10 19:14
 citēt
Lunis:Sjamais japērk skuķu bildētājiem , ar viņu nekas cits nav bildēts :):) Sakumā Haiduks zaķus šķila tad mainija slēdzi un talāk Uljens skuķus škila , ŠITAIS kā pacel stobru tā PATS noliek "Čiksu riktīgā pozā" :):)

+ + + Lunim :D :D :D
Moš jāiesaka Gudrim!
Publicēts: 10.01.10 19:43
 citēt
man jau likās kā šitā var knipsējamo uzpucēt - izrādās raķetes viksētāja frekvence :face-grin:
Publicēts: 10.01.10 20:22
 citēt
man 5D nepatika. salīdzinot ar 5DmkII... nu ja cena VISMAZ 5x mazāka var domāt, bet tā vispār, kopš 5dMKII parādījies tirgū un pārliecinājis par savām spējām (pie tam par štuku nu jau var atrast, ja labi pameklē), 5D der vairs tikai riekstu dauzīšanai. labi, studijā vēl kko var ar viņu padarīt, bet studijā jau praktiski ar jebkuru kameru var kaut ko padarīt, jautājums tikai tajā, cik daudz pēc tam jāčakarējas ar raw failiem. :)
Publicēts: 10.01.10 20:42
 citēt
Lunis muld par deviņi mēmi...
Bet aparātu var pirkt droši... laps, un ir slēptā Š poga :D ... te viena bilde ar viņu bildēta :) www.photodom.com...
Publicēts: 10.01.10 21:01
 citēt
Labam foķim rieksti un alus pudeles neskādē :exciting:
Publicēts: 10.01.10 21:04
 citēt
alvils: 5D der vairs tikai riekstu dauzīšanai. labi, studijā vēl kko var ar viņu padarīt

Kādam daunim jābūt lai propagandētu tādus murgus? 5D vairākus gadus bija(un vēl arvien ir) galvenais pilnkadra aparāts neskaitāmiem ainavistiem, arī profesionāļiem visā pasaulē. Ja labs stikls virsū, vēsi kopēji palagus līdz 80x120cm augstā kvalitātē un praktiski bez trokšņiem līdz iso 400.
Publicēts: 11.01.10 09:00
 citēt
greenman:praktiski bez trokšņiem līdz iso 400.

Tieši tā! Un tā ir vēsture! Paņem D3 vai D700 (sliktākā gadījumā 5DmkII), droši griez iso 6400 un bildes kvalitāte (un trokšņu daudzums) būs ne sliktāka kā 5D pie iso 400. Un pasaki vēl, ka ar tādu arhajisku grauztu var darīt vēl ko vairāk, nekā riekstus dauzīt! :)
Publicēts: 11.01.10 09:23
 citēt
nu ne visiem jau vajag tos ISO< bet laba FF matrica uz laba stikla - der ainavam un t.t.
Publicēts: 11.01.10 09:30
 citēt
alvils:

Tieši tā! Un tā ir vēsture! Paņem D3 vai D700 (sliktākā gadījumā 5DmkII), droši griez iso 6400 un bildes kvalitāte (un trokšņu daudzums) būs ne sliktāka kā 5D pie iso 400. Un pasaki vēl, ka ar tādu arhajisku grauztu var darīt vēl ko vairāk, nekā riekstus dauzīt! :)

Nu Tu gan izmeties taa padaudz.
Es te neaizstaavu nekaa intereses. NE paardeveeja, ne ar ii iipashnieka, bet nu piechuku gan Tu noliki galiig.
Tad peec 2 gadiem, kad iznaaks vel naakoshais levels visiem lielajiem brendien, tad teiksi, ka ar D700 un mark2 var riekstus daudziit un knapi studijai der???? PAdomaa ko raksti un vel labaak padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.
Publicēts: 11.01.10 09:34
 citēt
alvils:

Man ir abi 5d, un arī Nikon D3 bijuši. ISO atšķirība ir pārspīlēta. Vecajam piecītim iso 400 ir vienāds ar D3 iso 1200 vai 5D MarkII iso 1000, trokšņu ziņā. Vienīgi, ka jaunais piecītis labāk saglabā krāsas pie augstiem iso, D3 vēl labāk. Tomēr praktiskajā fotogrāfijā tam NAV PILNĪGI NEKĀDAS NOZĪMES. JPG krāsu ziņā pat vecais piecītis man patīk labāk- jaunais uzsvaru vairāk liek uz sarkano kanālu.

Nopirku Mark II tikai un vienīgi dēļ video. Tomēr Panasonic GH1 video jomā ir tiktāl labāks, ka ar 5D video vairs nemaz nefilmēju...
Publicēts: 11.01.10 09:34
 citēt
Dambis:nu piechuku gan Tu noliki galiig.

Saprati pareizi! :)

Dambis:padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.

Es saku, ko domāju. Dažreiz arī domāju, ko saku. Grūti iedomāties, kura blogera domas mani varētu stipri uztraukt par to, ko es pasaku par kādu švakuļu bodiju. :)
Publicēts: 11.01.10 09:35
 citēt
Dambis: PAdomaa ko raksti un vel labaak padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.

Diez vai viņam tas interesē. Čalim jau fočuks tikai lai meičas pa draugiem lovītu uz "fotosesijām". :) Viņas jau šito forumu nelasa...

:face-kiss:
Publicēts: 11.01.10 09:37
 citēt
alvils: domas mani varētu stipri uztraukt par to, ko es pasaku par kādu švakuļu bodiju. :)

Tu runā kā muļķis. Bodijs ir lielisks priekš bildēm. Ja kādam sanāk ar viņu švakas bildes, tad tā ir fotogrāfa vaina.
Publicēts: 11.01.10 09:39
 citēt
Portreti:
Dambis: PAdomaa ko raksti un vel labaak padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.

Diez vai viņam tas interesē. Čalim jau fočuks tikai lai meičas pa draugiem lovītu uz "fotosesijām". :) Viņas jau šito forumu nelasa...

:face-kiss:

A Tev, juri, joprojām cemme par to, ka Tevi draugos nobloķēju? :face-devil-grin:
Publicēts: 11.01.10 09:41 labots
 citēt
alvils:

A Tev, juri, joprojām cemme par to, ka Tevi draugos nobloķēju? :face-devil-grin:

Nezinu, ko un kā tur var nobloķēt, nekad neesmu tur čatojis. Būsi sajaucis ar kādu citu!
Publicēts: 11.01.10 09:41
 citēt
dirsējs. :D
Publicēts: 11.01.10 09:45
 citēt
Alvils pateica skarbi bet patiesi, ja kas... tomēr 5D turās cena diezgan labi pateicoties tam,
ka ne katram ir 1,5 t priekš MKII :)
Publicēts: 11.01.10 09:48
 citēt
alvils:

Un kā tas nākas, ka tev nav ne D3, ne D700 ne 5DmkII ??? © Uljens
Publicēts: 11.01.10 09:48
 citēt
alvils:
Dambis:nu piechuku gan Tu noliki galiig.

Saprati pareizi! :)

Dambis:padomaa ko cilveeki par Tevis teikto domaas par Tevi.

Es saku, ko domāju. Dažreiz arī domāju, ko saku. Grūti iedomāties, kura blogera domas mani varētu stipri uztraukt par to, ko es pasaku par kādu švakuļu bodiju. :)

Nu, shajaa reizee paarspeeji pats sevi. :):)

kjip skan taa.
"Dazjreiz domaaju, ko saku", tas citeejot Tevi, bet taa paarsvaraa NEDOMAAJU ko saku. Briizjiem liekas, ka vispaar nedomaa, jo kaa gan ko taadu var uzrasktiit. Un, ja nu tomeer domaa, tad kaa gan ko taadu var izdomaat. Gatavais fenomens....!
Publicēts: 11.01.10 09:50
 citēt
Murchiks:
Un kā tas nākas, ka tev nav ne D3, ne D700 ne 5DmkII ??? © Uljens

Man apnika ar digitālajiem krāmēties. Filma ir vēl lielāks spēks!
Publicēts: 11.01.10 09:51
 citēt
Ja jums nav jaunais Hasselis-tad nevajag vispār fotogrāfēt...
Publicēts: 11.01.10 09:53
 citēt
Dambis:Briizjiem liekas, ka vispaar nedomaa, jo kaa gan ko taadu var uzrasktiit.

Dambi, pasaki, vai mani sauktu par muļķi (ko nupat izdarīji, un es to atcerēšos) arī tad, ja kameras tirgotājs nebūtu Tavs labākais čoms - Uldis? :)
Publicēts: 11.01.10 09:58
 citēt
protams, Alvil..... Es jau pirmstam rakstiiju, ka tam nav nekaada sakara ar to, kas ir paardeveejs.

Tu rakstiiji, ka tagad ar pieciiti var tikai riekstus daudziit un tas pat studijai knapi der. Ka D3 matrica 6400iso= ar 400iso pieciitim

P.S. BEt sho to tomeer Tu saproti...
Publicēts: 11.01.10 09:59
 citēt
Alvilam tāda puiciska izrunāšanās uznākusi ! Diemžēl ne visiem ir tie tūkstoši jauna 5D mkII iegādei.
Man arī sakarā ar "valdības bezdarbu" pat lietota 5D iegāde tagad ir problemātiska...:(
Publicēts: 11.01.10 10:02
 citēt
Friidis:Alvilam tāda puiciska izrunāšanās uznākusi ! Diemžēl ne visiem ir tie tūkstoši jauna 5D mkII iegādei.
Man arī sakarā ar "valdības bezdarbu" pat lietota 5D iegāde tagad ir problemātiska...:(

Ja neņem vērā video modi un AF justifikācijas iespēju, starp šiem fočukiem nav jūtamas atšķirības.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):