forum.gif
Oldskūl giljotīna
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Oldskūl giljotīna
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.10 17:47
 citēt
Gribu oldskūl giljotīnu, tādu ar tām robainajām malām, derētu izmērā uz 20x25 cm. Varu pret kauko iemainīt. :face-wink:
Drīkst spamot te.
Paldies.
Publicēts: 10.01.10 17:51
 citēt
Tik gara nemaz nebija maksimali esmu manijis 18cm garumaa , mazajiem pastkarsju izmeriem jau sito parasti grieza. Tad vel sur tur varega dabut "Galasmasjinu" jeb falsjo "Spiesta paira" razotaju no RIGA 15 rujhiem:):)
Publicēts: 10.01.10 17:54
 citēt
ahā, man ir tada sīkaļa priekš 9x13, bet bik pa īsu...:face-smile:
Publicēts: 10.01.10 18:35
 citēt
šķiet latgalītē varētu būt paliels iespējamības procents pie tādas tikt - otrdien biju domājis tur ieskriet pēc ierindas vadiem akustikai - ja redzu to papīra bendējamo, ta mok paņemt? brālis vēl ir vecajā vietā?
Publicēts: 10.01.10 18:41
 citēt
Jap, bračka pie vietas, ja pamani tad grāb nost, jo lielāka jo labāk! :) :)
Publicēts: 10.01.10 18:47
 citēt
ir vēl saimniecībā palikusi galdiņveidīgā giljotīna, bet griež līdzenās malas..... L = 260mm .... :bad_smile:
Publicēts: 10.01.10 18:51
 citēt
Tjipa parastā? īsti nederēs, ir nužda pēc mežģīnēm :)
Publicēts: 10.01.10 18:53
 citēt
ok - par rezultātu nesolu, bet paskatītīšos gan
Publicēts: 10.01.10 18:54
 citēt
Ok, ja kas, tad ziņo!
Paldies jau iepriekš!!:face-wink:
Publicēts: 10.01.10 18:55 labots
 citēt
shauttra:Tjipa parastā? īsti nederēs, ir nužda pēc mežģīnēm :)
bija kādreiz arī tāda, ar kloķi, bet jau izlidināta, bija laiks, kad mežģīnes izgāja no "modes", un finālā diez ko vairs negrieza arī
Publicēts: 10.01.10 19:03 labots
 citēt
Man ir vēl tāda "Parastā" kas 100 lokšņu paku 24x30 "Fotocvet 4" uz pusēm grieza :):) Bix aprūsējusi bet baisasi monstrss , kādreiz liekas Valdim Krisbergam [Auseklītim] piederēja:):)
Publicēts: 10.01.10 19:15
 citēt
Lunis:Man ir vēl tāda "Parastā" kas 100 lokšņu paku 24x30 "Fotocvet 4" uz pusēm grieza :):) Bix aprūsējusi bet baisasi monstrss , kādreiz liekas Valdim Krisbergam [Auseklītim] piederēja:):)

nevari atrast kāda līdzīga daikta bildi tīklā? es 4x5'' papīrus griežu no lielākiem pa vienam (nu ķip bildēju a papīru pa taisno) - baigi apnicīgi + iespēja emulsiju saskrāpēt - mok tādam ar atdurēm var iefīrēt to lietu sakarīgāk.... a?
Publicēts: 10.01.10 19:19
 citēt
jānofenderē tipogrāfijā
Publicēts: 10.01.10 19:21
 citēt
reiz Latvijas finierī manīju ooohūūūūno giljotīnu ar kuru saplāksni šņkarēja :anger:
Publicēts: 10.01.10 19:25
 citēt
ja grib papīra paciņas graizīt, tad verķim arī jābūt diezgan nopietnam, un precīzam[šķirba starp nažiem]. princips nav sarežģīts, kādā darbnīcelē varētu uztaisīt. aizķeršanās varētu būt materiālos.
Publicēts: 10.01.10 19:27
 citēt
nu man ir pieejama giljotīna kas 10cm grāmatai vēsi ņem 0.5mm nost, bet sver tonnu a telpu kurā tā atrodas aptumšot dienas darbs
Publicēts: 10.01.10 21:39
 citēt
a ja pateiktu, ka patiesībā jau man nevis shauttram to giljotīnu vajaga mosh lielāka atsaucība būtu? :face-grin: :face-kiss: :face-grin: (tāpat vien...iespamoju...)
Publicēts: 10.01.10 21:58
 citēt
Maris:nu man ir pieejama giljotīna kas 10cm grāmatai vēsi ņem 0.5mm nost, bet sver tonnu a telpu kurā tā atrodas aptumšot dienas darbs

Man kādreiz VEFa bija papira griežamā giljotīne varēja vēsi ar KĀJU spiezjot parnestu pedali nogriest 2mm alumīnija plāksni 150cm platu, Savulaik bija kā reparācija no Doičzemes savākta ar visiem ērģļiem. Fināla atnāca kautkāda zoss un izdomāja ka mums vaigot "Sovremennuju" atggādāja kautkur Urālos ražotu škibu greizu JAUNU pneimo giljotīni kas groežot lidz 5mm tēraudu , nazis bija kautkādi 15mm biess. Pirmajā palaišanas reziē NALADČIKI parlauza NAZI! Norlauza nažā turētāja ķepas!! Dzeki aizmirsa UZ PLAUKTA kur liek pairu ATSLĒGU zem naža , nemaz nebij liela tada uz 32 apmēram , ATSLĒGAI NEFIGA tik saliecās bet NAZIS + ĶEPAS p=zdec ar baigo troksni:):) BEIGAS mums pec lielas kļaņčišanās atdeva atpakaļ mūsu "Hitlera veterānu" :):)
Publicēts: 15.01.10 23:03
 citēt
Niania:a ja pateiktu, ka patiesībā jau man nevis shauttram to giljotīnu vajaga mosh lielāka atsaucība būtu? :face-grin: :face-kiss: :face-grin: (tāpat vien...iespamoju...)

domā visi baidās, ka shauttra sev pirkstus cakaini nogriezīs, bet par tevi uztrauktos mazāk? :face-smile:
Publicēts: 15.01.10 23:05
 citēt
aaa pareizi - es biju utenī un tur 1 vecis apsolīja atnest - vienīgi vēl nezinu, kad es tur tagad piekāpšu
Publicēts: 16.01.10 09:06
 citēt
labs, vismaz kaukas kust uz priekšu! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):