forum.gif
Tiešraidē internetā fotosesija ar kailu modeli !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Tiešraidē internetā fotosesija ar kailu modeli !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.10 18:49
 citēt
ilgi jāgaida
Publicēts: 10.01.10 19:02
 citēt
modele zin?
Publicēts: 10.01.10 19:04
 citēt
Gudris:onlainā bildēšu smuku kailu modelīti
vai tad mēdz ko bildēt arī OFFlainā? :face-sad:
Publicēts: 10.01.10 19:04
 citēt
a seksii taijm buus? mozj ir veerts maksaat.. :grimace:
Publicēts: 10.01.10 19:06
 citēt
Ha ha , dzekam laikam problēmas ar potenci :):) Davai mēs paņemsim no tevis pa 6Ls un fonā traslācijā "Istajā vietā" blūasim Jaaa Jaaa Jaaaaa Finisj!! Varbūt tas palidzēs:):)
Publicēts: 10.01.10 19:09
 citēt
Gudris: šaubos :(

par sevi? :money: :super_man:
Publicēts: 10.01.10 19:11
 citēt
Ja šaubies, nafig tēmas nosaukums tāds? Maldini, atkal, tautu? =]
Publicēts: 10.01.10 19:22 labots
 citēt
Ok, pa piečuku no savas sēdvietas esmu ar mieru arī pabildēt. :face-glasses:
Publicēts: 10.01.10 19:25
 citēt
kas jums tur? grupveida nārsts būs? :bad_smile:
Publicēts: 10.01.10 19:28
 citēt
a es vareetu pa 50 santjikiem peedeejo pusstundu paluureet? :big_smile:
Publicēts: 10.01.10 19:29
 citēt
advokāte online nodarbosies ar pedofiliju (sp. p. nikbildes) par lēto samaksu!? - visai negaidīts un apķērīgs cīņas veids pret krīzi :haha:
Publicēts: 10.01.10 19:34
 citēt
Gudris:
eSeL:Ja šaubies, nafig tēmas nosaukums tāds? Maldini, atkal, tautu? =]
Tu zini ko nozīme "online sex" ? :D

Tu mani par muļķi uzskati, vai kā? :D
Publicēts: 10.01.10 19:49
 citēt
pectam pasaki vai kads pieteicas, ok?
Publicēts: 10.01.10 20:18
 citēt
skaitli, kas zīmējams izteiksmē starp nulle un neviens? :)
Publicēts: 10.01.10 20:32
 citēt
Domā, kādam gribas oņaņēt uz Tevi skatoties? :D
Publicēts: 10.01.10 20:52
 citēt
Gudris: viens jau ir pieteicies...

modeles puisis? :)
Publicēts: 10.01.10 20:55
 citēt
A tur visu procesu ļoti labi, detalizēti rādīs?
Publicēts: 10.01.10 20:58
 citēt
idiots.
Publicēts: 10.01.10 20:58
 citēt
Gudri - Tev ir nepareiza pieja lietām, pirmajā reizējāļauj visiem pa brīvu lūrēt un tikai pēc tam nākamajās reizēs piķi kāst ;)
Tad sanāk ka varēsi pats sev maksāt pa skatīšanos :D
Publicēts: 10.01.10 21:00
 citēt
Gudris:
smartins:A tur visu procesu ļoti labi, detalizēti rādīs?
Ko Tu ar to domā ?

Es domāju visu fotografēšanās procesu. ;)
Publicēts: 10.01.10 21:03
 citēt
Kurš gan cits, ja ne Gudris ieliks blogā tādu tēmu...
Publicēts: 10.01.10 21:08
 citēt
Sludinājums ir maldinošs. Piedāvā seksu, bet apraksta bildēšanu. Piemin tiešsaisti, bet var saprast, ka klātienē būs jāskatās.

Domāju, samaksātais piecītis nekompensētu to šoku, kad kamerā tuvplānā parādītos centīga un gudra kadrētāja pakaļa biksēs. Cilvēki kliegtu, ka aizsedz visu skatu un prasītu atpakaļ i tos 5 Ls, i 3x kompensāciju. Patērētāju tiesību aizsardzības noteikumi.
Publicēts: 10.01.10 22:24
 citēt
Man liekas, ka tādu naudu ir vērts samaksāt, ja ir atrunāts, ka būs iespējams rezēt pašu Gudri!... Tās modeles parādīsānās būs tikai tāds otršķirīgs pasākums...
Publicēts: 10.01.10 22:30
 citēt
Gudri, tev seb vai swed? Ja parskaitisi man to 5iiti, noskatisos! Ne ta ka sitas ap***seeju bars...
Publicēts: 10.01.10 22:32
 citēt
Gudris:
alvils:
modeles puisis? :)
modelei nav puiša...bet baidos ka tāds alkāns kā Tu viņu īpaši nesaistīs :face-wink:

Labi, ka Tu mani tik labi pazīsti! :D
Publicēts: 10.01.10 23:24
 citēt
Gudris:
alvils:
Labi, ka Tu mani tik labi pazīsti! :D
žēl ka Tu pats sevi nepazīsti :face-crying:

Katrā ziņā es zinu, ka Tevi pazīstu tikai tik, cik blogā, attiecīgi - es Tevi vispār nepazīstu. Attiecīgi arī mani sajūsmina, cik labi Tu mani (šķietami) pazīsti, ja nekad neesi mani pat saticis. :) Bet nav tā, ka mani tas satrauc, mulsina vai apbēdina. Ne Tava advokāte/modele man interesē, ne arī tas, vai viņai/Tev būtu interese par mani. Sajūsma par to, ka kāds, ko es nepazīstu, labi pazīst mani.
Publicēts: 11.01.10 01:13
 citēt
Es te vienā tā forumā rakstīju:
...
Publicēts: 10.01.10 16:02
Portreti te kaut kad jautāja par radošumu - redz kur ir videoversija par Tips and Tricks ... ...
Portreti varēja kaut ko piedāvāt no sava dārziņa, piemēram, ... ... Galvenajās lomās - Gudris un kāda gudra modele ...... Vai varbūt labāk negudra modele, bet smuka? ...
...
Man tāda aizdoma, ka Gudris ir manu ideju pievācis - Tips and Tricks for Nude Studio Lighting LiveStreaming.
Gudris - puse no Taviem ienākumiem man pienākas vai arī bezmaksas skatīšanās ...;)
Starp citu - Tu Luxferrem konjaku esi aiznesis? ...;)
Publicēts: 11.01.10 10:14 labots
 citēt
Vilberto:Es te vienā tā forumā rakstīju:
...
Publicēts: 10.01.10 16:02
Portreti te kaut kad jautāja par radošumu - redz kur ir videoversija par Tips and Tricks ... ...
Portreti varēja kaut ko piedāvāt no sava dārziņa, piemēram, ... ... Galvenajās lomās - Gudris un kāda gudra modele ...... Vai varbūt labāk negudra modele, bet smuka? ...
...
Man tāda aizdoma, ka Gudris ir manu ideju pievācis - Tips and Tricks for Nude Studio Lighting LiveStreaming.
Gudris - puse no Taviem ienākumiem man pienākas vai arī bezmaksas skatīšanās ...;)
Starp citu - Tu Luxferrem konjaku esi aiznesis? ...;)

Gudri, kur mans konjaks? :anger:
Publicēts: 11.01.10 10:55
 citēt
vo, tā ir djēla! konjaku visiem (es gan labāk visīti) un pirmā tiešraide onlain free of charge:what::beaten::grimace:
Publicēts: 11.01.10 14:38
 citēt
Gudris:
Luxferre:
Gudri, kur mans konjaks? :anger:
neatceros ka kaadam buutu soliijis konjaku...pashi izdomaajaat pashi dzerat :face-grin:

ibio tad kad toreiz diskusijā saderējām uz to kad saderējām par mazo un studijas zibspuldzu jaudām... kad kaut kas jāatdod tā atmiņa uzreiz švaka... :D
Publicēts: 11.01.10 14:48
 citēt
Bet Tu, Gudri, ljoti dudri apgalvoji preteejo, a taga izraadaas, ka Tev nav taisniiba... Kaads ta Tu vairs Gudris... Kam vispaar shajaa pasaulee veel lai tic? :face-crying:
Publicēts: 11.01.10 14:52
 citēt
Vai gudri cilveeki atziist savas kljuudas?
Publicēts: 11.01.10 14:59
 citēt
Pag pats piedāvāji saderēt un tagad no saviem vārdiem atsakies...

piedevām toreiz vēl 3 reizes mēģināji sadomāt noteikumus... un visas 3 reizes iebrauci auzās...
Publicēts: 11.01.10 15:10
 citēt
Gudris:
gatisgatis:Vai gudri cilveeki atziist savas kljuudas?
Tu tiešraidei jau pieteicies ?

Diivaina atbilde...
Publicēts: 11.01.10 15:20
 citēt
www.fotoblog.lv...

Daži izvilkumi no topika

sākās viss ar...

Gudris: 400W tas ir gan driiz tik daudz ka parastajai lielajai oncamera zipenei....ārpus studijas no tādas jēgas mazas

Gudris: ...taču izmantojot zontjiku vai bjūti dišu starpības nekādas ...piemēram lielā nikon sb900 500w studijas gaismu izceert ka nemetas

Tad es piedāvāju saderēt...

Gudris: un kā doma testu veikt ? nestādos priekšaa

Nu tak Tu teici ka ar bjuti dishu esot vienalga studijas blece vai uz focika liekamā... droši varam saderēt. Uz lielo henesy konjaku...

Gudris: a davai bez nekādiem dišiem...vienkārsi tāpat kā ir

Tad protams Gudris sāka slēgt atpakaļgaitu (laikam palika konjaks žēl) :D

Gudris: Tu te tagad kaut ko baigi muhļī man liekas ...labāk uzreiz pasaki ka parasto zibeņu ražotaji melo un tas GN neatbilst patiesībai

vēlāk atrunājoties sāk no jaudas pāriet uz GN

Gudris: par ko man Tev konjaks jādod...Tu man ta arī nepierādiji ka GN atšķiras lielajaam no mazajaam

Bet arī par GN Gudrim nebij nekādas poņas.... ;)
Publicēts: 11.01.10 15:23
 citēt
Vispār es viņam toreiz haļavo variantu piedāvāju ka par to konjaku izstāstīšu kā kas veidojas... bet tagad protams tam piedāvājumam ir noilgums un nekādu haļavo lekciju fizikā nēbūs...
Publicēts: 11.01.10 15:34
 citēt
Kādi tur Geitsi?
Pats tēmu pieteica šādi: sex, ko tekstā atšifrēja kā skatīšanos.
Maldināšana ir Gudra otrais vārds. :)

Jums pat alu nesagaidīt, kur nu vēl konjaku. Pie tam, piecīši jau arī nav samaksāti, naudiš ņau.
Publicēts: 11.01.10 15:36
 citēt
bet Gudris jau deriibaam nepiekrita, taa kaa, par deriibaam Gudrim taisniiba
Publicēts: 11.01.10 15:44
 citēt
miller31:bet Gudris jau deriibaam nepiekrita, taa kaa, par deriibaam Gudrim taisniiba

Vispār jau sekojošo tekstu varētu uzskatīt par piekrišanu:
Gudris: a davai bez nekādiem dišiem...vienkārsi tāpat kā ir

Protams rokas nepārsita utt.... Kas attiecas par Gudri štrunts ar konjaku štrunts tik par viņa tekstiem un apgalvojumiem stāsts...

Kas attiecas uz to diskusiju Gudirs tur kādus 3 apgalvojumu veidus izteica un visos kļūdījās... Nebij man nekāda vēlma ar viņu tur strīdēties, tādēļ tik pieklājīgi uzjautāju vai šams pārliecināts par ko runā...
Publicēts: 11.01.10 16:23
 citēt
Gudris:jūs labāk piesakaties uz tiešraidi nevis gudri diršat ;)

ja vareetu redzeet un dzirdeet kaa tu un modele straadaa, tad varbuut arii pieteiktos, bet vnk skatiities uz pliku modeli, to var arii par velti un veel pasham piemaksaa :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas