Ha ha , dzekam laikam problēmas ar potenci Davai mēs paņemsim no tevis pa 6Ls un fonā traslācijā "Istajā vietā" blūasim Jaaa Jaaa Jaaaaa Finisj!! Varbūt tas palidzēs
Gudri - Tev ir nepareiza pieja lietām, pirmajā reizējāļauj visiem pa brīvu lūrēt un tikai pēc tam nākamajās reizēs piķi kāst Tad sanāk ka varēsi pats sev maksāt pa skatīšanos
Sludinājums ir maldinošs. Piedāvā seksu, bet apraksta bildēšanu. Piemin tiešsaisti, bet var saprast, ka klātienē būs jāskatās.
Domāju, samaksātais piecītis nekompensētu to šoku, kad kamerā tuvplānā parādītos centīga un gudra kadrētāja pakaļa biksēs. Cilvēki kliegtu, ka aizsedz visu skatu un prasītu atpakaļ i tos 5 Ls, i 3x kompensāciju. Patērētāju tiesību aizsardzības noteikumi.
Man liekas, ka tādu naudu ir vērts samaksāt, ja ir atrunāts, ka būs iespējams rezēt pašu Gudri!... Tās modeles parādīsānās būs tikai tāds otršķirīgs pasākums...
Katrā ziņā es zinu, ka Tevi pazīstu tikai tik, cik blogā, attiecīgi - es Tevi vispār nepazīstu. Attiecīgi arī mani sajūsmina, cik labi Tu mani (šķietami) pazīsti, ja nekad neesi mani pat saticis. Bet nav tā, ka mani tas satrauc, mulsina vai apbēdina. Ne Tava advokāte/modele man interesē, ne arī tas, vai viņai/Tev būtu interese par mani. Sajūsma par to, ka kāds, ko es nepazīstu, labi pazīst mani.
Es te vienā tā forumā rakstīju: ... Publicēts: 10.01.10 16:02 Portreti te kaut kad jautāja par radošumu - redz kur ir videoversija par Tips and Tricks ... ... Portreti varēja kaut ko piedāvāt no sava dārziņa, piemēram, ... ... Galvenajās lomās - Gudris un kāda gudra modele ...... Vai varbūt labāk negudra modele, bet smuka? ... ... Man tāda aizdoma, ka Gudris ir manu ideju pievācis - Tips and Tricks for Nude Studio Lighting LiveStreaming. Gudris - puse no Taviem ienākumiem man pienākas vai arī bezmaksas skatīšanās ... Starp citu - Tu Luxferrem konjaku esi aiznesis? ...
Vilberto:Es te vienā tā forumā rakstīju: ... Publicēts: 10.01.10 16:02 Portreti te kaut kad jautāja par radošumu - redz kur ir videoversija par Tips and Tricks ... ... Portreti varēja kaut ko piedāvāt no sava dārziņa, piemēram, ... ... Galvenajās lomās - Gudris un kāda gudra modele ...... Vai varbūt labāk negudra modele, bet smuka? ... ... Man tāda aizdoma, ka Gudris ir manu ideju pievācis - Tips and Tricks for Nude Studio Lighting LiveStreaming. Gudris - puse no Taviem ienākumiem man pienākas vai arī bezmaksas skatīšanās ... Starp citu - Tu Luxferrem konjaku esi aiznesis? ...
Bet Tu, Gudri, ljoti dudri apgalvoji preteejo, a taga izraadaas, ka Tev nav taisniiba... Kaads ta Tu vairs Gudris... Kam vispaar shajaa pasaulee veel lai tic?
Vispār es viņam toreiz haļavo variantu piedāvāju ka par to konjaku izstāstīšu kā kas veidojas... bet tagad protams tam piedāvājumam ir noilgums un nekādu haļavo lekciju fizikā nēbūs...
miller31:bet Gudris jau deriibaam nepiekrita, taa kaa, par deriibaam Gudrim taisniiba
Vispār jau sekojošo tekstu varētu uzskatīt par piekrišanu: Gudris: a davai bez nekādiem dišiem...vienkārsi tāpat kā ir
Protams rokas nepārsita utt.... Kas attiecas par Gudri štrunts ar konjaku štrunts tik par viņa tekstiem un apgalvojumiem stāsts...
Kas attiecas uz to diskusiju Gudirs tur kādus 3 apgalvojumu veidus izteica un visos kļūdījās... Nebij man nekāda vēlma ar viņu tur strīdēties, tādēļ tik pieklājīgi uzjautāju vai šams pārliecināts par ko runā...
Gudris:jūs labāk piesakaties uz tiešraidi nevis gudri diršat
ja vareetu redzeet un dzirdeet kaa tu un modele straadaa, tad varbuut arii pieteiktos, bet vnk skatiities uz pliku modeli, to var arii par velti un veel pasham piemaksaa