forum.gif
Tiešraidē internetā fotosesija ar kailu modeli !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Tiešraidē internetā fotosesija ar kailu modeli !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.10 23:50 labots
 citēt
:haha::haha::haha:
Publicēts: 14.01.10 23:52
 citēt
alvils:
ritikoff:Es tev uzprasiju, bet tu ka lupata aiz kadiem slepjes...
Ta ka ej aprecies ar ziemelmeitu - jums bus jauks klacju stumeju duets :face-wink::face-grin::face-grin::face-grin:

Uzbrauciens par gaumi drēbju izvēlē NAV "uzprasīju". :) Es neslēpjos, vienkārši atceros, kādās "lupatās" es tai pasākumā biju (attiecīgi pats neko īpaši nerubiju), bet zinu, ka Antons ar čomiem par mani krīt un ceļas any way. Tā lūk, nav grūti iedomāties iznākumu situācijai, ka pienāktu kkāds Fjodors tur un kko sāktu gruzīt. Da pizģets viņam būtu momentāli (es pats pat nepamanītu). :D

tundra, tu sevi tikai neparverte:face-wink:
ne jau antons mani pa pedinu nosauc, bet tu...

ta ka iesledz filtru:face-kiss:
Publicēts: 14.01.10 23:54 labots
 citēt
...
Publicēts: 14.01.10 23:59
 citēt
alvils:
ritikoff:

tundra, tu sevi tikai neparverte:face-wink:
ne jau antons mani pa pedinu nosauc, bet tu...

ta ka iesledz filtru:face-kiss:

skini sit visus pediņus, pohuj, kas viņus tā nosauc. ;)

Ui šito saraksti bij jautri palasīt... :D
Publicēts: 15.01.10 00:01
 citēt
rikoff, nav pārāk daudz brīva laika, ko varētu Tev veltīt. bet svētdiena man ir izklaidei. negribi kopā ar mani braukt uz Ērgļiem ralliju pabildēt? :D nē, nopietni, tas ir uzaicinājums! :face-wink:
Publicēts: 15.01.10 00:07 labots
 citēt
bernu rallijs?
Publicēts: 15.01.10 00:08
 citēt
neintersē. es būšu rallijā, any way.
Publicēts: 15.01.10 00:13
 citēt
ir citi varianti, rit uzrakstisu pec precizesanas!
domaju ka tas ir labak neka bernu rallijs

zini kas ir С.Грязин...?:face-wink:
Publicēts: 15.01.10 00:21 labots
 citēt
Gudri dajoš bezmaksas screenshotus no striima , man vienmēr advokātes ir patikušas ,bet žēl ka nokavēju tādu iespēju :D :D :D FULL HD pa čiriku iet? :D

p.s. advokātes kas piestrādā par modeli onlinewebcamingam ,tā tik ir advokāte :D :D :D
Publicēts: 15.01.10 00:42 labots
 citēt
Ops - cik profilenes bildē Gudris izskatās gudrs - abas galvas procesā un nodarbinātas ...;):D
Publicēts: 17.01.10 13:54
 citēt
alvils:
ritikoff:Alvils ta majka kas tev profila ir vienkarsi brakis vai vina vienkarsi apvemta?:face-wink::face-grin::face-grin::face-grin:

uzprasītu šo pašu jautājumu konkrātā pasākuma ietvaros manu čomu skinu klātbūtnē, iespējams tagad jau būtu miris, pediņ!

Būtu uz rakstījis vārdu "skinu" ar lielajiem burtiem, visi domātu ka esi vēl bargāks vecis :)
Publicēts: 21.01.10 12:04
 citēt
miller31:Neko tu naakamnedeelj nepateiksi, varu apsoliit. bez foto vestes neko nenobildeesi.

Nav nekādi super dižkadri, bet kko jau tomēr nobildēju:
foto.inbox.lv...
Bet, kas attiecas uz kaut kā pateikšanu. Varu pateikt, ka, ja brauc uz ralliju ziemā (mīnus desmit grādos), noteikti iepērc tam ĻOTI piemērotus zābakus! Ar kedām 40cm sniegā nav kapāšana... Ja liels diskomforts no pārsalšanas, arī bildēt sanāk kkā ņi to. It kā gribās, bet no otras puses pamest ugunskuru negribas. :cry:
Publicēts: 21.01.10 12:14
 citēt
foršām kedām uzvelc bahilas vēl un aiziet. :D uzvelc vēl termo zeķes normālas un būsi par 100% komfortā :D
Publicēts: 21.01.10 12:17
 citēt
alvils:
miller31:Neko tu naakamnedeelj nepateiksi, varu apsoliit. bez foto vestes neko nenobildeesi.

Nav nekādi super dižkadri, bet kko jau tomēr nobildēju:
foto.inbox.lv...
Bet, kas attiecas uz kaut kā pateikšanu. Varu pateikt, ka, ja brauc uz ralliju ziemā (mīnus desmit grādos), noteikti iepērc tam ĻOTI piemērotus zābakus! Ar kedām 40cm sniegā nav kapāšana... Ja liels diskomforts no pārsalšanas, arī bildēt sanāk kkā ņi to. It kā gribās, bet no otras puses pamest ugunskuru negribas. :cry:

taa nu sanaaca, ka pagaajusho gadu Ērgļos arī biju bez zābakiem, uzvilku 3 zeķes un kājas nesala. Nākamais mēģinājums 14. februāris Sarma Gulbenē.
Publicēts: 21.01.10 13:24
 citēt
miller31:uzvilku 3 zeķes

man bija tikai vienas zeķes... :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >