ritikoff:Es tev uzprasiju, bet tu ka lupata aiz kadiem slepjes... Ta ka ej aprecies ar ziemelmeitu - jums bus jauks klacju stumeju duets
Uzbrauciens par gaumi drēbju izvēlē NAV "uzprasīju". Es neslēpjos, vienkārši atceros, kādās "lupatās" es tai pasākumā biju (attiecīgi pats neko īpaši nerubiju), bet zinu, ka Antons ar čomiem par mani krīt un ceļas any way. Tā lūk, nav grūti iedomāties iznākumu situācijai, ka pienāktu kkāds Fjodors tur un kko sāktu gruzīt. Da pizģets viņam būtu momentāli (es pats pat nepamanītu).
tundra, tu sevi tikai neparverte ne jau antons mani pa pedinu nosauc, bet tu...
rikoff, nav pārāk daudz brīva laika, ko varētu Tev veltīt. bet svētdiena man ir izklaidei. negribi kopā ar mani braukt uz Ērgļiem ralliju pabildēt? nē, nopietni, tas ir uzaicinājums!
miller31:Neko tu naakamnedeelj nepateiksi, varu apsoliit. bez foto vestes neko nenobildeesi.
Nav nekādi super dižkadri, bet kko jau tomēr nobildēju: foto.inbox.lv... Bet, kas attiecas uz kaut kā pateikšanu. Varu pateikt, ka, ja brauc uz ralliju ziemā (mīnus desmit grādos), noteikti iepērc tam ĻOTI piemērotus zābakus! Ar kedām 40cm sniegā nav kapāšana... Ja liels diskomforts no pārsalšanas, arī bildēt sanāk kkā ņi to. It kā gribās, bet no otras puses pamest ugunskuru negribas.
miller31:Neko tu naakamnedeelj nepateiksi, varu apsoliit. bez foto vestes neko nenobildeesi.
Nav nekādi super dižkadri, bet kko jau tomēr nobildēju: foto.inbox.lv... Bet, kas attiecas uz kaut kā pateikšanu. Varu pateikt, ka, ja brauc uz ralliju ziemā (mīnus desmit grādos), noteikti iepērc tam ĻOTI piemērotus zābakus! Ar kedām 40cm sniegā nav kapāšana... Ja liels diskomforts no pārsalšanas, arī bildēt sanāk kkā ņi to. It kā gribās, bet no otras puses pamest ugunskuru negribas.
taa nu sanaaca, ka pagaajusho gadu Ērgļos arī biju bez zābakiem, uzvilku 3 zeķes un kājas nesala. Nākamais mēģinājums 14. februāris Sarma Gulbenē.