forum.gif
таир 3с pāreja uz Nikon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / таир 3с pāreja uz Nikon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.10 20:57 labots
 citēt
Kādu pāreju man vajadzētu,lai таир 3с piedabūtu klāt Nikon D40?

www.zenit-foto.ru...
Publicēts: 10.01.10 21:22
 citēt
tādu arī vajadzētu... bet jēgas nekādas,jo pāreja bez stikla neļaus fokusēties uz bezgalību,kamēr stikls bildei kvalitāti ņems nost.
Ij vispār,eksponometrs,kā saprotu,arī nestrādās.
Publicēts: 10.01.10 21:24
 citēt
www.fotopreces.lv...

šeit rakstīts ka šitā ļauj palaist arī uz bezgalību. :)
Publicēts: 10.01.10 22:04
 citēt
Domāju, ka šī diženā korekcijas lēca noēdīs smuku gabalu no kvalitātes :super_man:
Publicēts: 10.01.10 22:14
 citēt
full_clip:Domāju, ka šī diženā korekcijas lēca noēdīs smuku gabalu no kvalitātes :super_man:

ta (kada nu vina tur nebutu) pazudis vispar :bad_smile:
Publicēts: 10.01.10 22:22
 citēt
Sjitam "Snaiperim" ir LĒKĀJOŠĀ diafragma , tāda uz "Sanu" uzvelkama. Atsitienā ar šito var sacensties tik Kalaša atomāts. Kā reiz teica viens Putnu foto vecmeistars "Ja šito nospiež , putns nokrīt ar infarktu"
Publicēts: 10.01.10 22:54
 citēt
Lunis:Sjitam "Snaiperim" ir LĒKĀJOŠĀ diafragma , tāda uz "Sanu" uzvelkama. Atsitienā ar šito var sacensties tik Kalaša atomāts. Kā reiz teica viens Putnu foto vecmeistars "Ja šito nospiež , putns nokrīt ar infarktu"

īsti nesapratu. ķipa baigi trokšņains?
Publicēts: 10.01.10 22:57
 citēt
emzurka:
Lunis:Sjitam "Snaiperim" ir LĒKĀJOŠĀ diafragma , tāda uz "Sanu" uzvelkama. Atsitienā ar šito var sacensties tik Kalaša atomāts. Kā reiz teica viens Putnu foto vecmeistars "Ja šito nospiež , putns nokrīt ar infarktu"

īsti nesapratu. ķipa baigi trokšņains?

Ļoti spalgs metalisks klikšķis un PAMATĪGS trieciens pa kameru:):)
Publicēts: 10.01.10 23:20
 citēt
nu,ja lieto ar visu šaujamo pribambasu,tad mosh arī nejūt...
bet uz digi tas nav no svara.
Publicēts: 11.01.10 00:15
 citēt
shvaboc:nu,ja lieto ar visu šaujamo pribambasu,tad mosh arī nejūt...
bet uz digi tas nav no svara.

KAS nav no svara ? Kada atsķīrība FILMA / DIGI , nospiest tāpat vairāk par vienu reiz nevar JAUZVELK diafragma:):)
Publicēts: 11.01.10 00:24
 citēt
Muļķības par to diafragmas klakšķi, esmu ne mazums to izmantojis uz Canona putnus un lopus bildējot, fragma klakšķi dod ja tā uzvilkta un tad nospiež mēli apakšā, jā tad trobelē aparātu un apkārtni. bet tas nav jādara, ja vien nevēlis pēc mednieka izskatīties kas pārla'dē stroķi..

Fragmu uzvelk uzliek uz 4,5 nospiež, klakšķis pārvēršas par klusu klikšķi ko var nomaskēt ar apvalku un tad ar izspiestu atsperi var mierīgi griezt caurumu līdz vajadzīgajam lielumam. Tas ir proces ko izdara pirms kadra stipri iepriekš un nekāda biedēšana nav...

tiešām problēma ir ar gredzena samazināto fokusa attālumu, kas manā gadījumā ļāva to lietot līdz 8m tas kas bija dotajā distancē bija ass ka prieks
Publicēts: 11.01.10 00:57
 citēt
Vai tad Nikonam nav pārejas uz M42, kas ļautu fokusēt bezgalībā??
ja nav, tad es vēl jo vairāk priecājos, ka nepievērsos Nikonam... :)
Publicēts: 11.01.10 00:58
 citēt
ir,bet ar koriģējošu lēcu iekšā.
Publicēts: 11.01.10 01:14
 citēt
fuu.. cik neinteresanti.. :) (paskatos uz savu Pentaxu un smukajiem M42 stikliem).. :D
Publicēts: 11.01.10 07:59
 citēt
Flērā redzēju spoguļobektīvu. Kapitālistu ražojums. Ja pareizi atceros, ir arī ar Nikon bajoneti.:face-wink:
Publicēts: 11.01.10 08:15
 citēt
Nikonam ir pietiekams mantojums ar saviem bajonetes stikliem (sākot no 1956.gada laikam),lai varētu par vītni baisi neuztraukties.
Publicēts: 11.01.10 09:09
 citēt
Pinus:fuu.. cik neinteresanti.. :) (paskatos uz savu Pentaxu un smukajiem M42 stikliem).. :D

shvaboc:Nikonam ir pietiekams mantojums ar saviem bajonetes stikliem (sākot no 1956.gada laikam),lai varētu par vītni baisi neuztraukties.

+ + +

p.s. ja vēl varētu dažu labu stiklu no Canon/Leicas/Zuiko aizņemties, būtu vērts runāt par pārejām, bet m42 jaunu toč nepiedāvā NEKO konkurētspējīgu... pentaxim laikam orģinālie stikli ir vēl sliktāki... labi, ka man NEKAD nav bijis nekas ar šādu nosaukumu! :)
Publicēts: 11.01.10 09:24
 citēt
Slikti... ui, cik slikti! Žēl, ka viņi nezina tavu novērtējumu savai produkcijai. Aizsūti to uz Pentax kompāniju, pār viņiem tur nāks apskaidrība, firma uzreiz nobankrotēs, direktors aizskries uz upi pakārties, bet galvenais objektīvu konstruktors - uz mežu slīcināties...
Publicēts: 11.01.10 13:55
 citēt
Vispār jau pentax var tik viegli pieskrūvēt m42 stilkus,tādēļ ka līdz 1972.gadam Pentax tika taisīti ar vītni,bajonetes vietā.Pēc tam,pārejot uz k-mount,"katram palika pa spainim vītnes takumaru" (c) Schneider,kurus tā kā vajadzēja spēt kur pieskrūvēt.Vot i uzprojektēja k-mount tādu,lai darba attālums sakristu.
Publicēts: 11.01.10 15:11
 citēt
ko tā koriģējošā lēca dod?
Publicēts: 11.01.10 15:15
 citēt
Pārlasi vēlreiz topiku,tur viss uzrakstīts.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):