forum.gif
taboo word
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / taboo word
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.10 18:12
 citēt
dansiga:... par SHO esmu parliecinaata /........
ka Tu esi par kaut ko parliecināta, tas man personāli kaut ko jau nozīmē. bet pilna pasaule ir ar plānprātiņiem, kuri ir pilnīgi pārliecināti par wisādām absolūtām glupībām. :shame::shame::shame:
Publicēts: 11.01.10 19:33 labots
 citēt
Blogā ir trīs TABU tas ir "Tēma @ Ideja @ stāsts" :):) Man atlaides nevaig , man tapat nav laika :):)
Publicēts: 11.01.10 19:33 labots
 citēt
Lunis te nesen pieminēja, pa starpu viņa uzņēmuma neredzamajām bildēm, čaklajai grāmatvedei un citām laika zīmēm, kādu vecmeistaru, kurš kursos it kā runājot par visu un tai pat laikā par neko. Un iemācot redzēt, kam vispār tas esot lemts. Tā, liekas, ir pareizi. Bet tad pa to ceļu jāiet apzināti. Jautājums, kā vienmēr modes profesiju sakarā ir: vai foto (x, y, z) ir TIK svarīgs tavā dzīvē, lai tu .... a, b, c.

Jebkurā medicīnas iestādē mēs sastopam pa kādam darbu-svarīgam (droši vien pretējs darbi-niekam), kas kaut kādā ziņā medicīnai nav piemērots. Arī te būs līdzīgi. Līdz ar to gaidīt no visiem atbildi uz šo jautājumu varētu būt (cerams, nebūs) visnotaļ kā šāviens melnā tumsā.

Cilvēki, kas publicējas foto.lv - vietā, kurā satiekas latviešu fotogrāfi, uz šo jautājumu droši vien spētu atbildēt.

P.S.
Sveiciens Vilberto. Vēl joprojām skaits: - 0 kadru. Salst, iespējama kadru temperatūras tālāka pazemināšanās.
Publicēts: 11.01.10 19:40
 citēt
Zaulona koncentrācija foruma topikos sāk krist uz nerviem... Jāatcerās par ko mēs viņu nobanojām? Vispār viņa non-grata statusu nav atcēlis.
Publicēts: 11.01.10 19:51
 citēt
dansiga:gatis, joprojaam domaaju par to ;-))) man tik vajaga menedzherii ;-))))))

Grāmatas rakstīšanai nevajag menedžeri, bet pildspalvu. Grāmatas publikācijai vajag izdevniecību. :-)
Publicēts: 11.01.10 20:05
 citēt
kā teiksi, Zaulon, kā teiksi.
Publicēts: 11.01.10 20:16 labots
 citēt
Vanderfons:Cilvēki, kas publicējas foto.lv - vietā, kurā satiekas latviešu fotogrāfi ...
sorry, labojums - VIENĀ no vietām, kurās ... tālāk kā tekstā.
fotto:Grāmatas rakstīšanai nevajag menedžeri, bet pildspalvu. Grāmatas publikācijai vajag izdevniecību. :-)
izdevniecība ņems izdot to, ar ko cerēs nopelnīt. un vēl to, par ko autors vai viņa Āmerikas onkolis aizmaksā uz priekšu. :grimace: es zinu, es strādā izdevniecībā. :face-grin:
Publicēts: 11.01.10 20:17
 citēt
ehhh.. daži nemāk samierināties ar savu stulbumu ...
Publicēts: 11.01.10 21:12
 citēt
fottto, jaa jaaa - ari tam vajaga menedzheri - kursh vismaz to pildzpalvu nopeerk un pec tam kaadai izdevnieciibai iestaasta, sik tu esi labsss;-))))
Publicēts: 12.01.10 07:41
 citēt
Zaulonu nahrenizēja?:D

p.s.
ideja>skice>foto
visam apakšā - no apzināti konstruēta kadra nākošs da jeb kāds vēstījums...pa lielam:D
Publicēts: 12.01.10 08:17
 citēt
Dansig-pildspalvu varu Tev uzdāvināt.Dators Tev jau ir.Menedžeri meklēsi tad,kad grāmata jau būs uzrakstīta.Citādi sanāk,ja es kā menedžeris Tevi kā labu cilvēku ieteikšu izdevniecībai(nedod dievs vēl naudu samaksāšu),bet no grāmatas čušs vien būs-būšu izgāzies.
Te arī atbilde topikam.Vajag meklēt pēc atslēgvārdiem-LABS CILVĒKS.
Publicēts: 12.01.10 09:15
 citēt
ekoists:Menedžeri meklēsi tad,kad grāmata jau būs uzrakstīta.

Bet var jau gadīties, ka dansiga uzraksta grāmatu, bet pēc tam nav apņēmības to reklāmēt, piesaisīt menedžeri, cīnīties par tās izdošanu utt, rezultātā iztērēts laiks beztoklā, jo kāda jēga uzrakstīt grāmatu, ja tā nevienam netiek piedāvāta lasīt, vai ne? :)
Publicēts: 12.01.10 11:46
 citēt
Viens no lietotājiem ir nonācis tuvu mīklas atrisinājumam.

P.S. Cik ilgi gaidīsim ar atrisinājumu?
Publicēts: 12.01.10 13:52
 citēt
Viens no lietotājiem ir nonācis tuvu mīklas atrisinājumam.
P.S. Cik ilgi gaidīsim ar atrisinājumu?

To vienu zinošāko jāņem paspārnē un jāēdina ar 20% atlaidi, pārējiem - vājiniekiem, pa spēcinošai karsta buljona tasītei. Lietotāju VDF - izdzēst, jo nez kāpēc ierakstījis tēmā divreiz.

Šeit balso un pelna reitingu, nevis meklē atbildes.
Publicēts: 12.01.10 13:56
 citēt
fotto:Cik ilgi gaidīsim ar atrisinājumu?

balva 20% atlaide fotoskolai ir tas pats, kas balvā vakariņas ar mani (kuras izmaksā Tu, protams). nebūtu pieminējis kkādu balvu, šo pasākumu kaut vai emocionāli padarot par tizlāko bloga konkursu, kāds jebkad bijis, kāds jau sen būtu arī Tevis sagaidīto vārdu pačukstējis. tagad... vari aizmirst! ;)
Publicēts: 12.01.10 14:29
 citēt
Gaisma.
Publicēts: 12.01.10 14:30
 citēt
Doma
Publicēts: 12.01.10 14:35
 citēt
vēstījums :-P
Publicēts: 12.01.10 14:48
 citēt
Cooper:vēstījums :-P

To jau viegli pārbaudīt: site:www.fotoblog.lv vēstījums
Publicēts: 12.01.10 17:45 labots
 citēt
Friidis:Doma
bildes autora ieliktā/ielikt mēģinātā vai skatītāja atrastā? ne 1-mēr sakrīt. :big_smile:
Publicēts: 12.01.10 18:32
 citēt
Nu jāaa istenībā jau TAISNĪBA tas labi redzams uz Zaulona piemnēra "Pārāk daudz domā" da vel atklati izsaka savas domas , tas noteikti nav cienā blogā :):) vispār JELKĀDS saprātīgs "Funktiera" trukums tads diezgan raxsturīgi LV foto laucināja te tā vairāk "Močī redzēs kas būs" fani :):) Nu nezinu katra zinjā man netraucē nekas "Apkērtējs" tai skaitā arī vispārējs funktiera trūkums :):) A Guru kursus gan derēj lielam baram apmeklēt , katra zinja LIDZIGI pasakumi arpus saulainās dzimtenes man personīg deva looti daudz :)
Publicēts: 12.01.10 21:51
 citēt
tas labi redzams uz Zaulona piemnēra "Pārāk daudz domā" da vel atklati izsaka savas domas , tas noteikti nav cienā blogā

Parasts, skābs indivīds, kāda vēl tur atklātība?
Publicēts: 12.01.10 22:21 labots
 citēt
Vanderfons:Parasts, skābs indivīds, kāda vēl tur atklātība?

Viņam vismaz ar kādas riktīg praktiskas zinības , nevis galva kā miskaste pilna ar vairumā gadijumu bezjēdzīgām TEORTIJĀM kā tev :):)

Es labprātāk palasos dzekus AR PREKTISKĀM iemaņam nekā drausmīg gudrus un politkorektus teorētiķus:):)

Nu piemēram Bruce Haley (Black Star) , Robert Capa Gold Medal 1990.
Фотография может спасти вам жизнь – это истинная правда. То, что оставило большую вмятину на корпусе моего Nikon F3, в противном случае наверняка разворотило бы мне все лицо
Как правило люди не подлетают вверх на три метра, если рядом с ними разрывается артиллерийский снаряд - несмотря на то, чему учит нас голливудское кино про войну
Настоящая анархия - это отстой. Забудьте про всех этих раскрашенных подростков и студентов с дредами, которые пропагандируют шмаль и анархию - если у нас начнется настоящая анархия, эти ребята окажутся в самом незавидном месте пищевой цепочки
Вы фанатично преданы делу спасения редких видов животных? Вы пришли бы в ярость, если бы увидели, как боевик сбивает с дерева обезьяну? Идите на хер. После многонедельной беготни по джунглям на пустом рисе чертов шашлык из чертовой обезьяны мне кажется филе миньоном
Редакторам ведущих журналов насрать , если речь заходит о войне и голоде в отдаленных районах Восточного Буркина-Тимора-Ланки... вас отправят туда на задание только в одном случае: если Леонардо Ди Капио вдруг станет полевым командиром, а Томми Хильфтгер сошьет для него обмундирование Если Лео и Томми нет, а просто-напросто убиты несколько белых туристов, может, тогда на радаре ненадолго возникнет какой-то сигнал, а может и нет...
Наркобароны устраивают потрясающие вечеринки - где то должна была сохраниться видеозапись со мной и одним из главных помощников Кун Са, который со сцены и при поддержке вокально-инструментального ансамбля развлекал 500 бойцов чрезвычайно пьяной интерпретацией песни Hotel California utt. tada garaa:):)
Publicēts: 13.01.10 11:15 labots
 citēt
galva kā miskaste pilna ar vairumā gadijumu bezjēdzīgām TEORTIJĀM kā tev

Tāds darbs, jāzina vismaz mazliet no visa.
Teoriju vietā vienkārši atpūtai skatos filmas, lasu grāmatas par mākslas vēsturi, vēl šo to. Bet mēs nerunājam par mani - tā tēma, jo tālāk, jo neinteresantāka top. Mēs runājam par Skābo.
Neesmu Zaulona "bijušos" darbus skatījies, par gaumi nevarēšu spriest. Varbūt arī man tie neizteiktu neko.
Skābi bija viņa teksti, kā jau Snow teica - neko vienlaidus tik negatīvu viņš te nav redzējis. Es arī ne.
Vispār, ja tā padomā, arī Tavos tekstos bieži iezogas pa skābai notij - cik Latvija maza, cik tās iedzīvotāji mazi tā un šitā. Cerams, kādai Tu tomēr esi īsts saldumiņš. :D

P.S.
Apskatīju viņa profilu Photodom, kur gan citur.

www.photodom.com...

Nepārliecinoši rekvizīti, sākot jau no dzēriena, vietas un emocijām. Kartočka slāvu popsas gaumē.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):