Zirgucs:Laurez ko tu ar to domaaji, tas kaads jauns, tiinju spicais jocinjhs ?
diezvai. Nez vai leeti kaads gribees atdod, labaakais variants buutu vai nu ebay vai sazinies ar lietotaaju 'reaktors', apjautaajies. Lai veicas. PS. es ar skatos uz 30/1.4 vai 50/1.4
reaktors:man plānā 21. vai 28.janvāra pasūtījumos iekļaut divus gabalus ar 50mm F/1.2L ,cena 820LS, ar priekšapmaksu 800LS gabalā.
Ja tu nebūtu tāds pustukšais SOLĪTĀJS, mani šis piedāvājums interesētu...citādi būs kā 135 2.0, kuru solīji teju pusgadu, kamēr es nopirku lietotu...
tātād nebij lemts Tev pa šo laiku ir gana 50nieku 1.2L un 135nieku nopārdoti, proti TIKAI uz pasūtījumu, es uz stoku nesūtu šitos trakos/gaišos. Tev jau vajag tagad un tūlīt ,turklāt ganjau izbrāķēsi 50nieku, kautgan Tev tagad ir 5D II
btw stingrs JĀ vārds no Tevis arī nebij sadzirdēts tjap ljaps netiek pasūtīts pašlaik man ir pasūtīts teju pus ducis ar 135 un 16-35II cittautiešiem kas maksā ar priekšapmaksu :P bet ja līdz februāra sākumam nebūsi ieķēris to 50nieku,tad gaidi zvanu jo vienu no diviem es izlēmu paņemt uz stoku.
Portreti:
Ja tu nebūtu tāds pustukšais SOLĪTĀJS, mani šis piedāvājums interesētu...citādi būs kā 135 2.0, kuru solīji teju pusgadu, kamēr es nopirku lietotu...
tātād nebij lemts Tev pa šo laiku ir gana 50nieku 1.2L un 135nieku nopārdoti, proti TIKAI uz pasūtījumu, es uz stoku nesūtu šitos trakos/gaišos. Tev jau vajag tagad un tūlīt ,turklāt ganjau izbrāķēsi 50nieku, kautgan Tev tagad ir 5D II
btw stingrs JĀ vārds no Tevis arī nebij sadzirdēts tjap ljaps netiek pasūtīts pašlaik man ir pasūtīts teju pus ducis ar 135 un 16-35II cittautiešiem kas maksā ar priekšapmaksu :P bet ja līdz februāra sākumam nebūsi ieķēris to 50nieku,tad gaidi zvanu jo vienu no diviem es izlēmu paņemt uz stoku.
Ja reiz tirgo TIKAI ar priekšapmaksu, tad nahren dod arī to otru cenu "bez priekšapmaksas"? Un naher solīji, ka atvedīsi bez tās!!!???
Done - Sadevu pa mulli reaktoram un atnjemu, beigaas palika zzeel un iedevu 215 LVL
Godiiigi, tur ir taa saals !!!
Bet ja kaadam tomeer ir pardodams F1.2 vai tas pacs F1.4 labpraat nopirktu, omiite jau puss gadu kaa diic: "Deelinj pagalmaa Ljudai un Viktorijai pazimeeties ... "
Portreti:Ja Reaktors atgādās to 1.2, tad būs nopērkams no manis ideāls 1.4- ass centrā pat pie vaļējas diafragmas, 100% precīzs AF.
Tas ir tas pats, ko pirms pāris gadiem cienties pārdod vai arī tev ik pa laikam uzrodas "ideāls 1.4- ass centrā pat pie vaļējas diafragmas, 100% precīzs AF" ???